>>Ez [a rendszer] alapvetően más, mint a régi – ám mechanizmusai néha ugyanúgy abszurdnak hatnak, mint az előző esetében – szól a [KMP25-Debrecen] kiállítás előszava. és tényleg.<<

A kerék meg a fotó és film feltalálása valamint a szuperszonikus repülőgép elterjedése óta nem haladt annyit az időgép felé az ember, mint a blogoszféra rárohasztásával a kurvaégre. Abba! Már magára a ló hátára pattanás lehetővé tette az ember számára, hogy péntekből kedd legyen , hiszen a lovaglással beleszabhatott a reá evolucionálisan kimért téridőképletbe.

Az internetes "blogok" egy részében, most a bérbloggerek által a Központi Kommunikáció aktuális sugallmányai szerint pénzért írt "internetes újságírói termék"-ekre gondolok, kristályos példa Szily úr vagy Tóta W tevékenysége, tehát a netoszférában ma a jövő heti újságcikkeket olvashatjuk. (Kifejtettem ez a Gerhes Hoax kapcsán: Holdrabló kolléga egy héttel előzte meg az Élet és Irodalom tálalását, a copynger ráelőzhet a mintaadókra. Gerhes nem csak  azért volt simán, a netoszférában már közhelyesen subbárum geci,  amiért , hanem mert a többi kiállító munkáját leárnyékolta, bárugyan még több helyet is kapott a debreceni ötlet a 25 éves KMP megünnepléséről. A Gerhes - szopacs tálalásával  azonban a média le is tudta a dolgot, azaz hiába ügyeskedett A Bűnös Város egy jógyerekértelmiségi toposz ünneplésével [ugye Esterházy alkalmas és geil, benn van a Negyven Értelmiseggi-ben és hogy nyalta az igazságbeszéd brand-jét is..]. Lényegében nem tudhatjuk, hogy még kik és miocsodát is állítottak ki azon a kiállításon, a marhák, akik komolyan vették, azok!

működési zanza: A médiaháború hagyományos fegyverei közül mégt a képiek is, pl az esti hiradó, csak kullognak a hírgyártás után. Azidő alatt, amíg a hagyományos médiagecizmus menetében a napi szerkesztőségi értekezlettől a vágóasztalig és föl a Beszélő Arc előtti virtuálisnégerre  puruttyan az Aktulis Név legecizése, az internetes hír-és hoaxgyártó médiagecik tizenkétszer jizzelik  a pofáját a hajnali 9 óra 15-től 9óra 47-ig aktuális miniszterelnökjelöltnek, méghozzá tiszta kezecskékkel, mutatják föl szépen, nem ám ők, hanem A [Büdös] Nép, a blogoszféra lakói ilyenek, hogy a címlaprakerülés éhségében [kattogásmarketing, legalább a heti csík cigire fussa mán a blogreklámbevétel!] rohannak és minden új nevet legennyturháznak, mi csak "közvetítünk", médiumszerepben vagyunk.

Nem mazsolázok most utána az apróságoknak, pl hogyan mozgatják be az ellenség tűzerejét egy előre ügyesen bedobott "2000km vasutat számolnak föl!!" hoax-szal , ráadásul "az index blogjában megjelent információ" ez.

 

mocskos kéthét

nagyjából Gyurcsány "lemondásának bejelentésétől" addig tartott, amíg a netokratív népszopatásnak köszönhetően ki nem derült, hogy mégse nincsen a Farkasverembe Esett Átattlan Kiffijúképű" -nél jobb kesztyűsbáb a "kormány"-nak csúfolt PR-testület élére. A Mocskos Kéthét kitalálóinak (bepróbálóinak) egyik fő célja a miniszterelnök-név devalváció volt. Abból indultak ki,   ha sikerült beszopatni az országgal azt, hogy "A Reformok" [helyesen refómmok - a szerk kieg.] egyetlen emberen múlnak, sőt ez az "Egyetlen Ember" Magyarország egyetlen profi  politikusokból álló társulatát [MSZP] is beetette, akkor már egy semmi lesz elhitetni a  barmokkal,  majd Bajnai kormányt fog alakítani, amiben miniszterek lesznek és kormány -szerűen fog működni. Amikor a Központi Kommunikáció, leginkább az index "internetes hírportál"-ra támaszkodva legyalázási célból bedobott (dobatott...) egy-egy nevet, bizton számíthatott arra, hogy a munka fizikai részét, mármint a fika előbányászását és kenését az ellenség önként, dalolva fogja elvégezni. Nem tudom, kinek jutott eszébe az, hogy létezik még a Magyar FXXXm című genny-és turhamédium addig, amíg a 200 példányban sem fogyó periodika címlapja nem került föl A Háló-ra s onnan papírújságok lapjaira. 

A Mocskos Kéthét generálóinak másik célja az embereket még annális inkább elundorítani a politikától, mint eddig. Az évtized elején még a két, nagyjából egyenlően támogatott pólusra sikamikálás, és a választás előtti időszakban kis, de jelentősen az ügyre cuppantható társadalmi szegmens megszólítása volt a cél. (Ron Werber System). Most viszont már a választók kétharmada semmit sem választ. Az nyer, aki ebből az Alvó 66%-ból nagyobb szegmenseket lesz képes megmozgatni. A jógyerekújságírók tudják jól, hogy a Náci15%!!-on hujjogásuk 15%-a a 36% ból a 15, de nem zavarja őket, hiszen a barmok úgyse tudnak számolni, különben nem kapják be a Pannon Puma farkát tövig...Az EU-s választás főpróbáján az acsargy faszistákok támogatóinak javát, a büdös fideszekek majd mindenkit megmozgattak, míg Az Alvó Hatvanhat Százalékban a "liebrálisok" és "baloldliak" búbánatosan duzzogó millióit csak az a trauma riaszthatta az EU-s választás hétfőjén, hogy a faszistákok a spájzban vannak. Mozgósításukhoz még a Mocskos Kilenc Hónap provokációsorozatai kellenek, a Mocskos Kéthétben begyakorolt híráradat és gennyturbulencia alkalmazásával.

 

A Mocskos Kéthét-ben bebizonyosodott, hogy a papíralapú újságírók az apjuk kaszájával elmehetnek csontváznak a dínók mellé a múzijumba. Mögöttük szorosan az elektronikusújságírók régi médiaháborús elvault eszközökkel dolgozó bandája. (A magyar termelőszövetkezeti mozgalom és papír meg televíziós-rádiós újságírás történetei targikomikusan egybevágóak...)

A Mocskos Kéthét csúcspontja az volt, amikor "tüntető tömeg" fogadta Gyurcsányt , és a három ide-odajáró tekintetű tüntetőnek beöltözött testőr a szokásos, turkálóból felöltöztetett zakós bézbólsapkás hátizsákos hajléktalant oda terelte, hogy leköpje a Kedves Vezetőt. Ez az ismeretlen, részeg hajléktalan fószer országos-és világbajnok is, ha annyi fej között ilyen pompáősan célbatalált köpetével, holott az újságírók is alig követhették a felfokozottan vidám Gyurcsányt négy testőr között... Gyurcsány arcán orgiasztikus öröm ragyogott föl, http://files.indavideo.hu/vimages/225/208/2.jpgez a köpet megért neki másfél millát is.

-ezzel hanyatlott a végjátékba a Mocskos Kéthét

Az idén már az uborkaszezonban elkezdték csepegtetni a Mocskos Félév összetevőit. Ősszel el kell távolítani a Nyomorult Sólymocska szobrát a tizenkétkerületbee , aztán ott van a Mártírt Turhaházyból projekt. Ha egy ülősztrájkból felálló részeg hajléktalan sikertelen rúgása lehetett "erőszakba torkollt a gárdatüntetés" (mert gondolom, nem az volt az erőszak, hogy a földön ülő acsargyokat a rendőrök vonszolták...) , akkor mik lesznek a Turhaházy melletti szimpicsek-tüntetéseken?

Egyébként leösszeesküvéselméletezhető persze a felvetésem, hiszen él még az illúzió a blogoszféra lakóiban a netokráciáról, A Mű Magától Megyen, ugye. Amint a minap a cigányok elleni aljas  orvgyilkosságok gyanújába esett négy debreceni barom esetében is, a blogoszfére öngerjesztő, "Jaj, sietek, hogy elsőként én rakhassam fel az info-t meg a reflektet!" -attitüd következtében a népszopatók még mutathatják is édybabby tiszta kezecskéiket, ők nem is csinálnak semmit, a nép a bunkó, az ergya blogparaszt.

A parasztvakítás és a népszopatás szakszerű fogásai pedig tettenérhetőek. Éppen a letűnt, a netisztikus agymosodásoktól lefikázott néhai papírszférában is voltak már álsemlegesség és műelfogulatlanság látszata fenntartására boxzsákemberek. Most is vannak kijelölt személyek és sávok az MSZP-ben, amit a benyalómédia fikázhat az elfogulatlanság látszatának fenntartására.

A Mocskos Kéthétben éppenséggel Gyurcsány vált ilyen figurává, mert az egyik titkolt kommunikációs főcél az volt, hogy az olyan vén idóták számára, akik még tanultak politikát és ismerik alapvető műveleteit, világos legyen, hogy Gyurcsány távozott. A hoax, miszerint Gyurcsány távozott a politikából, csak úgy működhetett, ha a nyalómédia jelentősen hallgat ill a balalsó ficakba summantja le azt, hogy a Gyurcsányi Kommunikáció elsőembere, a Gál Jé-t váltó Ficsor Ádám lett a titokminiszter.. (vö. Gulyás "SZDSZ"-es képviseő minapi bánatoskodását a titkosszolgálat állapotán...)  Az e hoax-szal leginkább beszopatott szegmens, a hatvan-és a halál közötti emberek aktív korukat olyan munkahelyeken, intézményekben töltötték, ahol a formális vezetés alatt, mögött vagy ~ben mindig egy informális testület döntött. Ilyen volt a "Gyurcsány Kormány"-okban a Kamarilla. (Most abba a hoaxba, hogy Kóka összeveszett Gyurcsányal, bele se matatok... pfújj!) A "Bajnai Kormány" se kormány, de bizonyos átmozgásokat végeztek.

 

Ha az index független lenne, meg hírportál, meg minden, akkor olyan poent ki nem hagyott volna, mint az, hogy Gyurcsány szürke eminenciása, a Gál Jé-t váltó embere titokminiszter lehetett ebben a "kormányban" . Ficsor Ádám tudhat valamit, ha karrierje ennyire meg tudja úszni a blogoszférát. A Mindenhatooo is kegyes hozzá, semmit ad ki, abból is alig.

 http://www.origo.hu/i/0801/20080121galjzolta5.jpg

-ők így nem mutatkoztak, ez á matula hoaxált kép az [origo]-ról

 

Nem a modern politikai marketing   atyja találta ki a médiatálalásos provokációt a Reichstag felgyújtatásával, ismerték már ezt a trükköt  időszámításunk előtt is.

Az a politikai és marketig gecizmus, aminek ma pénzért nyal be az index hírgyár azonban viszonylag újkeletű. Ma már nem az információ birtoklása kínál hatalmi helyzetet, hanem a megosztása. Az entropikus csatazajban BÁRMI fölpattanhat, ez netokratikus illúzó  mert a valamik  0=1/1=0 masszájából emberi kéz érintése, az admin dönti el, hogy a felületre (címlap) mi kerül. Még a matematiko statisztikával is csalnak, mert persze az álsemlegességben az ellenség bejegyzése is fölkerülhet a Láthatóság Mezeje fölé , azonban a kattogás-statisztika segítségével a turpisságot is kimutathatnánk.

Valamint ez a nyalás, amit az index művel, korszerű. Nem sima nyalás-és nyalás és nyalás és nyalás (Magyar Nemzet vagy régi Népszabadság )  hanem beiktatnak egy-egy gyöngéd hari-t vaagy popsizást : is (Tóth Károly MSZP-s képviselő vagy Lendvai Ildikó gázáremeléses mondata, aminek párját pattintja elő  Lendvai vágyakozó sóhajtozása 2011-ben az előrehozott választások szükségességéről.)

A Mocskos Kéthét kisérleti verziója alapján készül a Mocskos Kilenc Hónap, nyitánya a Meleg Büszkeség Felvonulás. A nyaló strébermédia kiállása a Pride2009. mellett a zsíregya acsargyokban azt a téves képzetet kelti,. hogy buzik egyenlő politikai hatalom, minden rikkantással önellenhatóan a jógyerekeket támogatják... szinte látni az óhajt, a szervezők az idén is szeretnének mártírok lenni, és a a kéttucatnyi acsargy barom akkora szivességet fog tenni a Központi Kommunikációnak, hogy ha esetleg mégse mennének el, úgy kell odaküldeni pár hajléktalant dunlőrnek. Emiatt a szituáció miatt néhány nem csak fazonális, hanem lelkiekben is meleg odavél, hogy mégse nem kéne ez a nyugodt, sőt unalmas [kis]polgári társadalomba való feltűnésivágykiélés, hanem maradjon mindenki otthon, mert ennek a hoaxokkal agyonidegelt bunkó ergyanépnek tökmindegy már, reflexesen zubog agyvérzsírja, ha kettőnél több embert célért megmozdulni lát az utcán. Nyilván Magyarországon meleg egyenlő jóember, aki nem szürcsöl, csámcsog és fingik, de egy másik metszésben pedig, mint közlekedő, vagy a kanyarodósávból vág a haladóban torlódók elé ki pestiess ügyességben a neki vastagpirosból a még halovány zöldbe, vagy pedig ő az első a haladósávban s neki kell fékeznie a vidéki taj'paraszt miatt, aki rosszul sorolt be. Az is nyilvánvaló, hogy a sok bunkó baromarcú, akik szerint nem most és nem így és satöbbi, nem rendelkezik megfelelő külkapcsolatokkal ahoz, hogy Pierce Brosnan szólhasson a melegekhez azzal az üzenetükkel, hogy most az egyszer az ohat-pusztakócsi vasútállomás bekötőútján tűnjenek már fel évi rendes szentiványéjjelükön, mert olyan messzire le a hóstyánba nehéz leszervezni részeg hajléktalanokat acsargyok képében. Minden melegek és transszexuálisok próbája is lenne ez, mert be A Városba egy jó buli kedvéért a stílus-és formalovagok könnyedén aváznak, de lemenni az alfeődi pusztaság közepébe már (négyen egy autóban) elkamínyójuk lehetne... A helyi hajléktalanellátottság meg  a nullával egyenlő.

Ohat-Pusztakócs vá. (Hlavicza Gábor fotója)

Persze lehet, hogy a rendőrség elrontja a jógyerekek játékát, hermetikusan elrekeszti a tizenhét-és fél (=azaz teljesen makirészeg) acsargy seggfejet a négyezer vonulótól, a hatszáz sajtómunkás meg hiába tiporja egymást, oda a vivőhírpremcsi - de ekkor meg az lesz a baj, mint 2008. október 23-án volt... Persze kellően ravasz blogger fogja a 2008. október 23-i  esti sopánkodását, átjavítja az időpontokat meg a neveket és már jó is lesz eseménytelen melegfelvonulás estéjére... Időnként bealszik az admin, pl vasárnap hajnali 11-12 órig szokott, de azért egy ilyent, mint a Mocskos Kilenc Hónap nyitóeseménye, csak nem szunyókálhat át...

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr671343329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tokfalvi 2009.09.01. 09:39:59

Tisztelettel: kissé félreérted a helyzetet. A kéthétben a bloggerek már előrekezelt infókra ugrottak. Az algoritmus ez volt: reggel kilenckor felhívták a csókát, hogy Gyurcsány beszélni akar vele. Tizenegykor kinyomták a hírt a baráti sajtónak. Fél kettőkor a hírtv/manem konglomerátumon vagy az Indexen megjelent a komplett lejárató anyag, amit békeidőben másfél hónap alatt lehet összeszedni, vagy sehogy. Négykor pedig betoppant az ipséhez (jellemzően olyanhoz, akiről tudni lehetett, hogy nincs is olyan rosszban a Fidesszel) a delegáció, és elmagyarázták neki, hogy nincs erre a miniszterelnökségre olyan nagyon szüksége. De nincs(enek) árnyéktitkoszolgálat(ok) III/III-as bázisú adatbankkal, á, nincs(enek), aljas rágalom. A blogoszféra klónozott szellemeskedése és hátezmáraztánténylegsokozása kiszámítható következmény volt, nem szervezett akció és nem is forrás.

magyar-magyar szótár 2009.09.01. 11:19:48

@Tokfalvi: Ebből az ártatlan és jóhiszemű nézőpontból (ami a tiéd) is megnéztem. De még onnan sem így látom. A Központi Kommunikáció és a lekomm túl jól sikerül immár öt éve ahhoz, hogy ez, mindez véletlenek összjátéka legyen. Gondolok arra is, hogy és ahogy a többiuztosítós rendszer 2007. júniusának utolsó hetében megbukott, de a jógyerekújságírás nélkül nem lehetett volna fönntartani a látszatot, miszerint majd mindjárt jönnek a befektetők, ha nem kell félniük a fideszekektől. Csakhogy a szakma nem a fideszekektől félt, hanem ismeri a magyar valóságot már a gépjárműbiztosítási piacról. És ez súlyosan politikaifüggetlen vélemény ám!

Magától Működő Eszköz van betelepítve erre a blogoszférában, tehát a mocsokcentrifugát valóban a [kétségtelenül] büdös nép is frédi-bénizi a lábával a kattogásmarketingben. Ekkora sebeség mellett valóban szürkének tűnik a korong árnyalatok nélkül.
Pedig vannak nyalatok, akárhogy is próbálják most (a jópofáskodó KÖLTÖZÜNK ideiglenes blogban) eltüntetni a nyomokat. Az út a pénzgyárba (Wallis) és onnan a Dohánygyárbba (Flórián tér) -meghiszem azt!- jószándékkal van kikövezve. De ez a gründgens-jelenség, amiről már írtam.. (Úgyértve, hogy Gründgens nem náci volt, hanem pragmatikus szakember - és innen következne a Political Capital-os Fiúk hivatkozása a szakmaiságukra, ami eladó annak, aki megfizeti)

Nagyon megszeppentem Bächer sétáló-ját olvasván... pedig nekem nincsen min...

magyar-magyar szótár 2009.09.01. 15:25:05

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Hű, akkor nem lesz a Mocskos Kéthét mintájára Mocskos Kilenc Hónap? Csupa rendes gyerek? (Ezt én se tagadom, mind nagyon rendesek a fiúk láttam őket vidijón. És az az édes kaszálós mókus[embléma] is cuki.

Ha te mondod! Ne legyen igazam! Akkor csuhájjj!!! (örömmel el)

magyar-magyar szótár 2009.09.01. 15:38:02

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Nem hiszed el Hann' de a múltkor Mátraházán a faház-büfésoron Klausmann Viktor csócsálta a pofámba a macokot motorosruhában ( a Károly Róbert'en tanít[ott?] kommunikációt) teljesen emberformája volt, és az ő ujjaira is úgy tapadt a lesült olaj, mint az enyémre!

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2009.09.02. 11:19:23

@magyar-magyar szótár: lesz

Viktor már el is kezdte

Uj Péterék még nem, mert nem csörrent a k-mobil
(ami biztos valami komcsi dalocskát jácc olyankor, mert szerintük az vicces, mint csegevarás pólóban füvet szívni)


viszont köztudott, hogy a szóvivő még az elnöknél is büdösebbet szarik

magyar-magyar szótár 2009.09.02. 18:41:25

@A Hannibal Lektűr-attitűd: megérdemelnél egy tömör, tehát hűdebölcsnek ható "ádehogy"-ot.
Naszóval: Majd ha Fiktórr tud kőbaltával* HTML-hártyát faragni.
Ez a K-vonalazás megvolt ez egyik nyálas műlaza költözünk videón. Modoros stréberség.

Plug and Play eszközök korában égő ennyire hülyére venni az embereket. Ez a K-vonalazás olyan, mintha hackerek biztosítóztűt mutogatnának, hogy "Tessék, most EZZEL megyünk feltörni a honlapokat, ugye?" (Ez max Sas-kabaréban megy el poennak. )

A K-Vonalon magázódtak.

*Akkor elismételném a fidekszekek álláspontját az internetről: ez szerintük valami alter szubkulturális különcség.
Ők az 1998-9-es eszközökkel mennek a csatába, kétfedeles gépek, lóvontatta álgyúk, pilháli bölcsességű szentmihályiszabópéterek.

Ha a Cigány igazi keresztény magyar apa lenne, megkérdezné valamelyik gyerekét az internet lényegéről.

Persze nem tudom, lehet Manlicherrel előidézni maghasadást.

Megértelek, ezek az emberek mind jógyerekek, fölolvasnap vas.du. a nammaminak, vakokat segítenek át az utcán, bicóval járnak melóhelyre, pecáznak, és kedvenc zenekaruk a Radiohead. Pl nemrég megtudhattuk, hogy 1981-ben Tóta még kisgyermek is volt s ugyanúgy törte a kavicsokat, mint bárkimás kisgyermekkorában. Teljesen meghatódtam.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2009.09.03. 11:43:47

@magyar-magyar szótár: meg:)

és nem szeretem a rádiófejeket

tótawét évek óta alig olvasok

mindig kikérem magamnak a (nemszeretem)orbán cigányozását (is)

kvonalas poén: vö. index-szily jobbratolódása poénkodás
nekem gyerebe, de naés

vagy ádehogy
(ami ilyen izé kult utalás, de lehet nem ment át...: 'tágas égen andalog stb')

magyar-magyar szótár 2009.09.03. 12:26:55

@A Hannibal Lektűr-attitűd: index jobbratolódása - a Felnőtt Bácsik közül is vannak, akik már nem emlékeznek, mit tanultak a foxi-maxin a (máma nevezzük:) politmarketing órán. Tom Sawyer nem azt mondja a srácoknak, hogy BUKJATOK AZ ECSETEKRE OSZT FESTENI, hanem nem is nagyon akarja őket engedni. (I.o. minimumszint)
(nóta: Barrett)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2009.09.03. 12:58:20

@magyar-magyar szótár: ez az egész bal-jobb bal-jobb, menneka majmok dolog izé

és egyre több fölnőttbácsi szerint is

(leglábbis a rosszoldalon:)))

Jóskapista 2009.09.03. 21:16:44

Nekem még mindig nem egészen világos, mi volt ez a Mocskos Kéthét. Ugyanis abban az időben egyáltalán nem olvastam indexet és polblogot. (Mondjuk most se sűrűn, de ez nem lényeg.) Biztos ezért furcsa számomra ez az általános indexellenes hadjáratod is. Mindenesetre érthetőbbé, és főleg hihetőbbé tenné ezeket a meghökkentő állításaidat, ha példákat is linkelnél be, hogy úgymond, aki "ideológiailag nem eléggé képzett", az is megérthesse, miről van szó.
Szvsz akárhogy rühelled is pl. Tótát, a cikkek megszerkesztésében példát vehetnél róla: ő, ha hivatkozik valamire, veszi a fáradtságot, hogy azt be is linkelje.

magyar-magyar szótár 2009.09.04. 06:17:54

@Jóskapista: Index ellen hadra'járni kb olyan, mint csákáőnnyal poloskát irtani irodában, miközben az ember zsebbéli telefonja kikapcsolt állapotában bizonyos hangzó infókat közvetít. Tehát ennyire ostoba nem vagyok. Az index digitális, én pedig csak anyit szeretnék, hogy e Síkbolygón kettőnél több dimenzió létét legalább feltételezzék jógyerekeink. Nyilván nem is vagyok párbajképes , hsien egy vacak statgépet se tudok beszerelni a blogomba ahhoz, hogy a fikázó kommentnickekből kiszűrhessem, melyik az indexesérzületű jógyerek.

A Mocskos Kéthét, mint csapadék jelentkezet a hagyományosmédiában, szerintem a szakmában mély nyomot hagyott az a bélhurutos, izzadságszagú két hét, amikor semmi sem készülhetett el, mert mire leadta a melót, már az interneten hatot csavartak a kurblin...
Imígyen olyan bánatos jógyerekpublicisták is megsejtheték, mi van a lecsóban, akik szerint pár év és az internet kimegy a divatból...

Nekem nincsen titkárnőm, mint Tótának, örülök, ha az elütéseimet gyomlálom, és ezt megfogadom, igyekszem mégtöbbet linkelni. De szerintem az olvasóm se térgyeli ki a nadrágját, ha párszor maga fordul a Mindenhatoooo-hoz, és néha még izzgi is, mit ad ki!

Másrészt fázom a trackback-től, mert láthatatlan database-t is képezhet.
süti beállítások módosítása