Én ugyan ezt már négy napja hajtogatom,de ki vagyok én Kerner Zsolt Igazi Újságíróhoz képest, aki tessék,megmondja:

 

...mindjárt,még csak annyit, hogy járt már így,mert tudjuk, hogy csak ő lehetett, járt már így Orbán, amikor hagyta kivérezni a Népszabadságot ahelyett, hogy a Népszabadságotmeg akarta volna kaparintani a 2 Mrd adóssága kifizetésével, és pl amikor állítólag tutti biztos, hogy ő dobta piacra az Őszödi Beszéd-et. Ezt majdjön valaki és elmagyarázza nekem, hogy Orbán ekkora sorozatokban rúgja magát tökön és még mindig, miért?

kernerzsolttudjaa_legrosszabbkor_jott_az_index_ugye_orbannak_az_europai_politikaban_24_hu.png

 

Báregyébként a másik,nem Spongyabobé, hanem Galavits anyuka Patrikja sem tudja, hogy mi történt az EP-ben csütörtökön:

 

ORBÁN JÓL NEM NYERT SEMMIT VISZONT A VÁD KÉSZ: ELNYOMJA A SAJTÓT ÉS KIRÚGTA AZ INDEXET!

patrikszerintorbant_brusszelben_vagyvezerelt_gondolkodas.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1016080866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.28. 14:30:23

Megmondom neked: azért mert Orbán buta, a szavazói is buta, demens, agyatlan öreg vidékiek.

Azt kell monjam, szép munka volt az index beáldozása, ez sokat hoz még a konyhára azoknak, akiknek az az érdeke, hogy kevesebb uniós pénz landoljon itt.

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.28. 14:32:08

Az indexes "újságírók" tanulsága: aki kurvának, ne csak arra készüljön fel, hogy szopni kell, hanem arra is, hogy a tulaj bármikor bezárhatja a bordélyházat.

Frick László Intézet 2020.07.28. 15:03:12

@Szorgalmas Gyémánt: Kérlelhetetlen titánlogika:
-elveszik Orbántól a kohézióspénzeket,mert a magyar gazdaság teljesítménye az, ami a kochéziós pénzek
-Hetes Cikkelyt indítanak Orbán ellen -most a legújabb Kerneri Logika szerint maga az már a büntetés a rosszaknak, ha eljárás tud indulni ellenük.

Alapja:

SARGETINI: Népszabadság? Kivéreztette Önöket Orbán?
NÉPSZABADSÁG Természetesen, hogyne!
SARGENTINI: Köszönöm,további jómunkát.

A Népszabadság kivéreztetésének az ügye mégaz index kirúgásához képest gyöngécske volt, hiszen elhangzott ötlet is arra nézve, hogy mit kellett volna a kivéreztetés helyett tennie Orbánnak:
Orbánnak ki kellett volna (nyilván a kochéziós pénzekből,mert más bevétel nincsen) a Népszabadság 2Mrd Ft adósságát.

Majd aztán -szerintem-ez a 2 Mrd csak egy konkrétabb nyomásgyakorlás lenne mint Gergényi elvetélt ötlete vagy Vaszily.

Azért megnézném az EP vizsgálóbizottságot, ahogy levezetik nekik a kirúgott indexesek, hogy Vaszily attól fidesznyik, hogy a TV2 igazgatója.

Egy olyan országban [Magyarországon] aholpl a Volán vállalatok hét ügynököt ültettek a MÁV vezetésébe azért, hogy ott diverzáns munkát végezzenek a Volán vállalatok javára,pl konkrétan szétigazították a vasúti menetrendet a Volánéhoz képest hogy az emberek ne tudjanak vonatozni. Satöbbi.

Namost Fejlett és Bezzegisztánban teljesen kevés bizonyíték az, ha valaki az ellenségeses oldalhoz KÖTHETŐcéget vezeti, ez Fejlett-és Bezzegisztánban olyan lapos trükk, hogy a sajtóingerküszöböt sem éri föl.

Különösen perverz lesz a magyar médiahistória, ha plelkezdem vizsgálni az ATV-t, azt ugyanis a Németh család irányítja, a Németh család pusziviszonyban van az Orbáncsaláddal, Orbán csinbált egyházat a gyülikjéből, aminek a TV-je az ATV és ami bassza folyamatosan Orbánt.

Nadehát... szerinted... ezt vizsgálhja majd a vizsgálóbizottság ilyen mélységig?

VB :Index?
INDEX Igen. Miben segíthetünk?
VB Kirúgta Önöket Orbán?
INDEX Ki mondta ezt Önöknek?
VB Az mindegy, tudjuk és kész.
INDEX Na, ha tudják,akkor jól tudják.Még valamit?
VB Nem,köszönjük, további jó munkát!
INDEX Köszönjük.

Frick László Intézet 2020.07.28. 15:08:06

@Szorgalmas Gyémánt: Namost a magyar kurvák legnépesebb szolgáltatóágazata az útszéli és a kamionparkolókmeg az utcai. Ezek a sztolgáltatók úgy szoipna, amennyire független pl az index és objektív elfogulatlan. A gyakorlatban ugyanis csak gumiban szopnak, demég a felgumizott faszt sem kapják be, hanemkb 1-2 centikre közeliítve a szájukhoz a kotongumizott faszt a gyakorlatban kézzel fejik ki,de még nincsen vége.

Ugyanis vcannak fallokrata, jellegzet6esen férfierőszakosállatok,akik szerint környezetszennyező a gumi alkalmazása, ha úgyis csak kézimunkáznak,akkor vállaljanak natúr kézimunkát kézzel, felajánlja a kaminos a kézmosóját előtte és a kézmosóját utána is a fertőtlenítőjével, de a magyar kurva a legeslegnépesebb útszéli-parkolós-parki ágazatban csak szopást vállal, semmi mást. Egyszer egy ügyvéd viccbőlmár,esze ágába nemállt volna kifizetni, felment 50000 Ft-ig a szexiért, ami a vaginális közösülést jelenti gumiban, de ilyent magyar útszéli NEM VÁLLAL. Vagyis: tud decens lenni,ha kell.

Steinmann a grófnő 2020.07.28. 17:35:11

@Frick László Intézet: EGY dolgot mondjál az utóbbi 12 év történéseiből, aminek bármi hátrányos következménye lett Orbánra nézve. EGYET.
Akár hazai akár nemzetközi hátrányos következmény.
MUTASS egy dolgot, ahol valamit szétbarmolt, és tényleg volt emberi/ anyagi / lelki bármilyen hátrányos következménye. Akár nemzetközileg is. Mert persze, lengetik a 7. cikkelyt, de ez kb olyan, mint mikor te mondtad a gyereknek, ha ezt mégegyszer megcsinálod, istenbizony eladlak 2 dinnyéért a boszorkánynéninek. Még a gyerek is röhögött rajta. Hetes cikkely. HŰHA beszarás. Nagyon kell neki félni. Csúnyán néznek majd a libernyákok brüsszelben
Itthon meg....aki rá szavaz, az úgyis rá szavaz, még röhög is, hogy szétbaszta az indexet, vagy nem tud róla mert netje sincs.
Aki meg nem rá szavaz, az úgyse rá szavazott eddig se, ezután se.
Rugózol ezen az index ügyön, de LÓFASZ, tökmindegy. Van egy folyamat, egypárti rendszer, bohócköztársasági elnökkel, Poltpetivel, satöbbi...egyháznak átadott iskolákkal (mellesleg azt ugye tudod,hogy egy egyházi iskolást több pénzzel finanszírozza a magyar állam, mint a saját állami iskolását..)
Na, tényleg MUTASS valamit, ami kicsit is hátrányos volt bármilyen szempontból o-egy-g-re. Elvitt tőle szavazót, anyagi hátrány érte, nem teljesült az akarata...egyet MUTASS.
hetes cikkely :DDDD
ne röhögtess már

Steinmann a grófnő 2020.07.28. 17:39:45

@Frick László Intézet:
hogy is szól a cikk címe?

Orbán érdeke volt az hogy Orbán kibasszon magával és agyonbassza az Index-a-lapot

MUTASS rá légyszíves, hol, hogyan milyen módon baszott ki magával Orbán
kevesebb szavazója lett? oda a jóhíre? :DDDD
csúnya libernyák bácsik majd megbüntetik Brüsszelben?

hol hogyan és milyen módon baszott ki magával?
mert én nem látom

Frick László Intézet 2020.07.28. 18:11:11

@Steinmann a grófnő:Olvasd el a Kérlelhetetlen Titáni Logikájú Kerner Zsolt cikkét.Ott van a főszövegben.

Egyébként ezt mármióta mutatom:A hazaárulkodást ugyan behasználják az EP belpolitikájában és ezt idehaza a hazaárulkodók,Niedermüller vagy Ujhelyi még ma is hőstettekként adják elő, hogy ők mit értek el,

de egyébként Verhofstadt, aki messze nem tud annyit orbánról ,mint te,de te nem gyűlölöd jobban Orbánt,mint ő, Verhofstadt szólt, de tényleg jószív-jólélekkel a magyar ellenzékhez és a hazaárulkodókhoz, hogy nem az EP fogja Orbánt leváltani,hanem a szavazók.

namost nehogy azzal gyere nekem,amikor 2013-ban és 2017-ben 7 milló csendes többségről beszéltek az ellenzéki hívők, hogy mindenki,aki Orbánra szavazott, az Orbán hívő is volt. Tovább megyek:
Ki volt a hibás azért,mert nem egy rubrika volt Orbán neve alatt.
Szerintem megvan az Orbánváltó többség, csak valahogy ez az orbánváltó többség egy része ezek szerint mégsem megy el szavazni valamilyen okoból, de miért nem.

nagyon sokszor megkérdezem és nem kapok tőletek választ: ha Orbánt le kell váltani, akkor nem luxus veszni hagyni az MSZP szavazóiból azokat,akiket sikerült elijeszteni ugyan az MSZP-re szavazástól,de Gyurcsányra meg azért nem mennek már el szavazni,mert kb egy olyan politikai buta női agyvelő kell még ahhoz, mint a tiéd az MSZP-ben, hogy valaki ne tudja felismerni megveszekedett orbángyűlöletében, hogy Feri kúrta széjjel az MSZP-t.

Most lehet, hogy meglesz az egység ( a Budapestért Összefogás mintájára ) 2022-ben Orbán ellen és látod,erre jó a Hetes Czikkely úgy, ahogy Kerner mutatja, hogy nem is kell bebizonyítani semmit,mert elég bűn maga az eljárás, és ha ugyan lezárják decemberben. attól már ez a bűn megmarad a 2022-es kampányra,miszerint VOLT Hetes Czikkely.

Nézd: Beszoptad, hogy veszélyben az index? -be. Számodra elég bizonyíték arra, hogy nincs Magyarországon sajtószabadság? Igen. Na,akkor te vagy a megörzött bázis és még gyűjteni kéne.

Hogyan készül2022-re az Ellenzék,össze akar fogni, de ezt előre borítékolom neked: A Maradék MSZP kúrásáról nem fognak tudni lejönni.

És elismétlem: Még mindig több,mint egymillió,továbbmegyek,még mindig másfél millióMSZP hívő, akik útálják Orbánt, és nem fognak elmenni megint nem, szavazni

és ezért Orbán a hibás?

nem,hanem a hiba az, hogy egyre kevesebb a politikai hozzáértés.

Bodolai most profi módon szopatott,mint egy igazi politikus... de Bodolai közelít az 50-hez. Az indexesek,az igaziak,akik persze már nincsenek az indexben bő40-esek,43 évesek pl

Mindenki,aki még kommentel, bő 40 és mégbővebb 50-es.

A gyerekek meg nem éretenek a politikához,nézd meg az azonnali.hu-t büszke politikai analfabéta mind, az alapismereteik nincsenekmeg és politikaimagazint szeretnének "írni" vagyis összemásolják politikailag megfelelő cikkekből.

Egy hozzáértő politikus az amerikai zavargásokból képtelen pozitívat kilátni. Politikailag nincsen arra magyarázat,miért egyszerűbb felgyújtani Amerikát mint egy fiatal jósvádájú netokratát a Hurrikánfrizurás Barom ellenébe állítani,erre mit csinálnak a gyerekek? -szépen elszajkózzák, amit az egyetemi szemináriumon az oktatók összhazudgáltak nekik a zavargások pozitív hatásairól.

Egyszerűen.. száraz hideg-politikaiszakmailag nincsen semmi pozitív a zavargásokban. Ezek a zavargók nem a Nixon ellen zavargók. Ezek között kik az értelmiségiek? Esetleg a felbújtók.

Csak szajkózni tudom:

Nem az emberek a hibásak "a sok butákok" amiatt, hogy Orbán nincs leváltva, hanem Orbán azért nincs leváltva,amiért Trump semlesz leváltva. Trumpot sem akarják leváltani meg Orbánt sem akarják leváltani.

Tudod mi van veszélyben? -Az Únió van veszélyben, de az únió veszélye nem Orbán (vagy Salvini vagy a populisták)

Az Únió vége a mostani EP és a mostani adminisztráció miatt lesz.
Azért lesz vége az Úniónak,mert hagyták a BREIXT-et és azért lesz vége az úniónak,mert hazudnak a BREXIT motívumairól, hazudnak arról, hogy kik és miért csinálták,és azért lesz vége az Úniónak,mert egy "Orbán nevű" álporoblémán rugóznak a valódi problémák helyett.

Pl Ausztria gerinctelen hintapolitikája miatt inkább lesz vége az Úniónak, mint Orbán miatt.

Belátom, hogy a te hasad Orbán miatt fáj, azonban a te hasad nem Európa hasa és Európa számára Orbán nem tétel.

Orbán akkor lesz leváltva, ha Orbánt le akarják váltani ezt is ismételghessem még?

Akik megszopattak most téged az index humbuggal, nem a megoldásokban érdekeltek, hiszen lett volna megoldás az indexre is, a megoldás nem a gyávaság, a feladás.

te itt együttérzel a ..kikkel? Mit sajnáljak rajtuk? Én ugyan nem álltam volna föl, azt mondom harcolok és rúgjanak ki,de nem adom olcsón magam.

nem,a cél nem a megoldás, hanem a feszültség.

Ebben az entrópiában?

Kinek az érdeke ez?

Közben KÖZGÁZ-on azt tanítják már, hogy 2070-re többpólusú lesz a világ, a súlypont a Távol-Keleten,pla Távol-Keleten a lakosság 70%-a lesz középosztálybeli. Ezt tanítják ma a KÖZGÁZON

Miközben Európa e cirkuszokkal a maradék tekintélyét is elveszíti.

Steinmann a grófnő 2020.07.28. 18:44:31

@Frick László Intézet: most akkor újra kérem, csak többesszámban, ahogy te beszélsz velem (mégis milyen csoporthoz tartozom ennyire, hogy nem egy, hanem több vagyok? Hortobágyi ugrócsoport, Siegrfied girls? vagy ikrek vagyok mint Luise és Lotte???, na mindegy)

na, szóval MUTASSATOK nekem TI Dudik, akkor egy tényleges hátrányt.
De ne ilyet, hogy hetes cikkely (hahhaha) meg mittudomén kinek a szemöldök összevonós újságcikke, hanem egy tényleges negatív következményt. MUTASSATOK már valamit.

heki 2020.07.28. 21:14:19

@Steinmann a grófnő: @Frick László Intézet:
na bazmeg, megint a süketek párbeszéde.
De most már nem vállalom a tolmács szerepét köztetek, többször próbáltam, nem éri meg. Ingyér főleg. Esetleg ilyen moderátori alapbérért, nem tom hány ezer Ft/óra.

Elnézést.

ui.: Min is vitatkoztok? Egy mondatban megfogalmazva?

Steinmann a grófnő 2020.07.28. 21:47:21

@heki: szerintem nem az én hibám, hogy Dudi write only módon beszélget.
Egy mondatban?
Ha végignézed az utóbbi napok Dudi cikkeit, hozzászólásait, nagyjából az az állítása,hogy az index DIREKT kibaszásból szüntette meg saját magát, mint orbánellenes hadművelet.
MIre én itt arra próbáltam rákérdezni,hogy mutasson már valamit Dudi az elmúlt 10 év történéseiből, ami miatt bármi hátrány érte Orbánt.

Akár image vesztés, akár szavazó vesztés, akár nemzetközi retorzió...hetes cikkely tényleges beélesítése...bármi, amit Orbán megtett az ellenzékkel, és negatív következménnyel járt rá nézve.
Tehát az én olvasatomban mi értelme lenne ellenzéki hadműveletként beáldozni az indexet, amikor semmiféle következménye nem lesz. Majd lesz pár felháborodott cikkcsi még róla néhány lapban, Brüsszelben feláll esetleg egy bizottság, ami az első két évben arról sem tud döntést hozni, hogy tonhalas vagy sonkakrémes szendvicset rendeljenek a mitingekre....szóval mi értelme lenne, hogy valami ellenzéki fondorlattal megszüntessék az indexet. Hol jöhet ki ebből rosszul Orbán?
Mivel Dudi - ha megnézed, több cikkében ezt sugallja.
Amúgy kösz, szerintem nagykisfiúk, nagykislányok vagyunk, nem kell minket összebékíteni, mivel haragban sem vagyunk.

heki 2020.07.28. 23:00:27

@Steinmann a grófnő: dehogy vagytok nagyfiúk és nagyleányok, én vagyok tanittó diplomával rendelkező, kuss legyen, mert kibaszlak benneteket a picsába a csúnya beszéd miatt. :)

Szerintem Orbán, ha ezt a játszmát játssza, amit, ami nem egyértelmű persze,
mert egyrészt pávatánc,
másrészt hol verbális agresszió ide-oda, kifelé-befelé,
harmadrészt a saját tárgyalási pozícióját gyengíti,
tehát
a saját külpolitikai mozgásterét szűkíti.
Ehhez az index bezúzása még sok fejfájást okoz majd neki, akár ő okozta, akár nem.
Lányom-vejem Ausztriában élnek, ma beszélgettem velük, és a Der Standard alapján, ami alapján tájékozódnak, már arról ír, amit megszokhattunk, hogy "Orbángeci".

Tehát egy újabb támadható pontot adott, de ez független az EU töketlenkedéseitől.
Tehát szerintem sem volt érdeke egy ilyen egyértelmű felmondási láz.
Az más kérdés, hogy ebből profitál-e a Kuruc Végvárak Dicső Kapitánya, az már az ő dolga.
De szerintem erre nem készült.

Frick László Intézet 2020.07.29. 05:05:43

@Steinmann a grófnő: Te és Ripők -ez T.SZ.

Nagyjábólszedd össze,miket kívánnál rá Orbánra, hátrányokat, hogy legyen neki az Úniótól-Megvan?

Jó,akkor most azt,amit tudsz az úniós jogról

...közben mutatom, hogy szerelik jogilag is azt a Kétsebességes Úniót,ami a posztszocialisták csatlakozása óta működik.

Vegyük a kedvenc színeidet,amikbe öltöznöd szerinted cuki,pl jól állnak neked a pasztellek meg ilyesmi,megvan?-

Hát,az elvártakhoz képest ( Orbántólelveszik a kohézióspénzeket,Orbán csődbemegy EZÉRT végre Orbánt nem választjákmeg) annyi hátrány nem éri Orbánt.Nem váltja le, bcsjav rúgja nektek picsán a Zónijó.Ugye, okos gyerekútájja, hülye gyerek aki buta megválasztjaéshát az Ónijó miután nem rúgta picsán akkor, Goodfriend-től vártátok hogy picsán rúgja, sőt, az olyan okosaak szerint egy miniszterelnököt kellett volna a Zónijónak küldenie,aki jólvezeti az országot.

Karácsony a példa a jólvezetéshez mi kell:Olyan Aranyosság.

De a hülye én vagyok ...lásd Ripők nőoies hisztijét.Szerintenemerősen mondom azt, hogy nem kell nekemm Orbán.

És tényleg baj van a kifejezésekkel,mert gyengék. Olyan erőskifejezésekhez vagytok hozzászokva Orbánnalkapcsolatban mint a geci meg a náci. Meg a hóttifaszista.

Körbe-körbe járjuk ugyanazt

Miközben annyi történt, hogyA test egyik zsebe, az Indamédia kijelentette, hogy nem finanszíroz ennyi embert. Mert miből-mából keletkezhetett volna a 180 milliós "adósság" mint bérkifizetésekből, amiket az Indamédia finanszírozott (mert amott meg vette kifelé a pénzeket)

A történet,ami idehozott és összeugrasztott bennünket,ami hetek óta pocsékolja az emberek energiáit,kötile a figyelmüket,mégsem tudott egy kis jó zavargást generálni hogy felfejlődjünkmár,lehet busongani azon, hogy már a bolgárok is jól teljesítenek a divatzavargásokban csak mi vagyunkelmaradva....

Látszámot csökkentettek az Indexben..Erre Ripők is rájött,ő már 90-nél tart,közben hányan szivárogtak vissza és egyáltalán nem zárható az ki,hogy maradni fognak.

Közben ment a brendfényezés, hogy nagyobbat szóljon,a fideszesek a birkák,a hülyék,a barom az, aki Orbánra szavaz, nem az,aki beugrott a cselnek, és elmondta ERRŐL az indexról azt, ami a 2009 előtti indexre ha, akkor is szépítő eufém jelleggel volt "igaz" kifelejtve azt a lényeget, hogy a 2005-2009-esfénykorszaka az Indexnek egyben mama a Gyurcsány Prop volt. Méghozzáannyira zseniálisan, hogy Szily remekműve, az Ágybavizelő Ferenc a Nemzet Színészeis a része voltennek a Gyurcsány propnak.

Mert,ahogy mutattam, Ferkó1 összesen csak 1 céllal nem vág semmibe,viszont Orbán félreménnyel is.

Tehát az indexnél több cél teljesült,itt az orrotok előtt ami ebben a blogban a te orrod meg a Ripőké, viszont Orbán a geci,én meg a szemét.

Frick László Intézet 2020.07.29. 06:21:11

@heki: @Steinmann a grófnő: Van abban pszichotikus,ahogy Orbán elhiszimagáról,hogy már az europilitikát CSINÁLJAmiközben csupán eszköze.

Nagyon sajnálom grófnő,hogy senki nincsen az elélvezésedrte tekintettel,ez férfimunka és a férfiakilyenek,a szájukkalmondják a szénnékefélést, beverik gyorsan aztán lefordulnak,horkolásés fingás,közben meg a nő ott van azzal az öt kisebb orgazmusbólálló sorozattal,amit nagy nehezen, de akkor is csiklózva összeszedhetett magának. Az orgazmus nemléte is relatív,mert nagyon nehéz mérni, csak orvostanhallgatók szoktak hülyéskedni ezzel, így tehátmedikánakkéne lennie ahhoz, hogy rádöbbenjen,ahogy a filmekbőlelképzelte az orgazmus,úgy,azok a tünetek ugyan nem jelentkeztek fóniában,deműszerrelkimérhetően azonban csalhatatlanul.

Vagyis nem éri fel az ingerküszöbödet, ha minöddsze ennyikét írok Orbánrólkritika gyanánt, hogy annyira öntelt már, hogy europolitikusnak is képzeli magát,miközben eszköz. hol van ebből apuhos,apotrohás geci,a náci a Kádár, a Varacskos maradona,ami bepisilésig feléri az ingerküszöbödet, sehol.

Bocsássmeg,de

Én tehetek az ingerküszöböd magasságáról?Én ugyan nem.

A magyar nők orgazmusproblémáinak a magja kislánykorban kezdődik,amikor a magyar anya elveri a kislánya kezét,mert vakarózik,itt jegyzem meg, hogy Korszerű Modern,Jövőbevezető formákban a KorszerűModern Jövőbevezető anya gyorsan felveszi azt a pózt,amit maszturbláskor szokott,majdmegmutatja a kislányának,mi micsoda,hogyan kell,mit mosson meg mire ügyeljen, valamint lehetőleg ez egy un "intim tevékenység" tehát ne kezdjen el vakarózni a házibuliján,aikor vendégei vannak pl a gördülő családmodellből néhány korábbi apu meg pár reménybeli.

neked van ingerküszöböd és tőlem kéred számon, hogy keményebbeket írja.

Bocsáss meg,de nem tudokOrbánra annál keményebbeket írni,minthogy nála nema tudásszámít hanemapárthűség,ő magánál csak butábbaktól kér tanácsot (szemben Ferenccel)miközben nincs is embere, általában alegjobb emberei a JókésIgazak oldalán még gyönge közepesbe sem mennének el.

Megmondom:Orbán rossz.Orbánnak van alternatívája: rossz.

Lopás.Ez egy tolvaj ország,itt mindenki lop. Nem tudom,mit tudsz a vállalkozói szféráról,deMagyarországon senki nemakar fizetni,nemfizetni virtus,lelépni a pénzzel virtus és büszkeség.

Kétfélelopás van, az egyikben alopók arra hivatkoznak, hogy ha nemőklopják el,akkora sok barommeg hülyelopnáel ésúgyse tudnánakmit kezdeni vele,több zsírhurkát ennénekmeg birkapörkőtteket és az ugyanolyannakmaradóautóvezetési képességeikhez olyan autót,amit Magyarországon csak automata váltóvallehet megvásárolni,éppen azért,mert a tapasztalat azt mutatja, hogy a gumicsizmás felkapaszkodott leégeti akuplungot.

A másikfajta lopás amot Orbánékművelnek régi,elmaradottfeudális,tehát páternális, azaz az uraság nagyon sokat lopdemegengedi-elnézi a cselédségének is, hogy lopjon, csurran,az aranybú is csepenikmeg effélék.

A lopsmagyarokúgy érzik,hogy orbán, aki lop,oszt nekik is vissza abból,amit lopott,ennyi.

Ezért az oligarcha,aki történetesen az MSZP alapító tagja,OGY képviselőis volt,meghívta Horn Gyulát, csak Horn Gyulát nemengedtékkiszállni az autóbólmert atom részeg volt, viszont Gyurcsányék erre hivatkozva kizárták a belsőkörből,az VÉRVÁD volt az MSZP-ben 2002. után, ha valaki Horn embere volt, ennyit Hornról,beszéljünk az oligarcháról.

Neked csak akkor bizserizi meg a politikaiélvezetedet az oligarcha, ha FIDESZ oligarcha, sajnosazonban vannak plmédiaoligarchák,nemkisebb ember médiaoligarcha itt,mint Uj Péter,aki pl médiaoligarcha volt,amikor siratta az index népe azzal, hogy a Peti családja éhezikés nem tudjákmibőlfizetni a részleteket. [2011- 2012.]

Szeretnéd tudni, hogy kire szavaz ma egy mezgaz oligarcha,miközben a többi 1400 napon cigány büdös kurvannyázza a te potrohás gecidet, orbánra szavaz,mert az az érdeke.

Lapozzunk.

Mit láttak az emberekmind egy szálig, Budapest népe, a Szabad Vidéki Városoknépe és a rossz-mert-fidesznyikbüdösvidéki elmaradott rabvárosok népe?
Azt a meglepőet látták, hogy Karácsonynak négy alpolgármestere lett és Olga nettóban csak 600-at kapott.

Te ezt nem értzékelted,mert a te ingerküszöböd magas.

Sajnos azpnban vannakingerszegény emberek,akik nálad sokkalkevesebbet is képesekérzékelni.

És azt látják őkis,amit te is, hogy Budapest főpolgármestere olyan aranyos,de azt is látják,hogy önállóan többte nemképes,minthogy terpeszbe álljon a kamerák előtt, ha nagyon alacsony a riporter. Ezért imdáják a stábok (a fidesznyikek is)

Az összestöbbit Gáljé mondja meg neki,mit csináljon és... bizony-bizonyy... bizony... ez látszik, attól,hogy te nemlátod.

Most rám fogod baszni az ajtót és ezért búcsúzóulélveztetek még egyet benned,kicsi lesz ez is,alig fog csikizni:
Orbán képtelen felismerni azt, hogy népet lehetetlen nevelni. Nép megnevelésére még világtörténelemben is csakkevés példa van,sokakat megtéveszt az ahogy a kínaiak,koreaiakmeg japánok viselkednek,jólnevelt,fegyelmezett népekneklátszanak -de mindaz neméppen nevelés következménye :D

Serény Vélemény 2020.07.29. 08:35:48

@Steinmann a grófnő: "Dudi az elmúlt 10 év történéseiből, ami miatt bármi hátrány érte Orbánt."

Budapesti főpolgi.

Az elég nagy potenciális hátrány. Ha azon a pénzen, amit most karácsonyék le tudnak nyúlni, a balliberális média segítségével össze tudják fogni és fel tudják tőkésíteni az összefosást, akkor Viktornak van mitől tartania.

Serény Vélemény 2020.07.29. 09:58:03

@Frick László Intézet: "És azt látják őkis,amit te is, hogy Budapest főpolgármestere olyan aranyos,de azt is látják,hogy önállóan többte nemképes,minthogy terpeszbe álljon a kamerák előtt, ha nagyon alacsony a riporter. Ezért imdáják a stábok (a fidesznyikek is)"

Miért látnák? Eleve nem is akarják látni, a saját véleménybuborékuk meg nem ezt szajkózza az agyukba, akkor mitől vennék észre, hogy Kari egy tehetetlen kesztyűbáb 0 önállósággal, és mozgástérrel?

Steinmann a grófnő 2020.07.29. 10:03:01

@heki: hűha, megírta a Standard. És akkor mi van?
Szűkíiti a külpol mozgásterét :DDDD
Majd egyszer lesz egy bizottság, aki nem állapít meg semmit, csak azt, hogy kicsit öreg volt már az avokádós szendvics, amit rendeltek a bizottsági ülésre, majd legközelebb máshonnan kell hozatni.

Steinmann a grófnő 2020.07.29. 10:07:35

@Frick László Intézet: értem én,hogy mindenkinek kell valami önbecsapós magyarázat. A bkv-nal az ellenőr új megnevezése az álláshirdetésben utashostesz vagy mi a fene. Neked meg az az önbecsapásod, hogy "jó lopás".
Ugorjunk, ezzel nem is vitázok. Ne rántsd ki senkinek a lába alól a szőnyeget, mert hanyattesik. Neked a "jó lopás" a szönyeged.

Az eredeti témára visszatérve, akkor most MUTASS egyetlen hátrányos következményt, ami Orbánt érte az utóbbi 12 évben akár belföldön, akár külföldön. Egyet mutass.

Steinmann a grófnő 2020.07.29. 10:15:10

@Serény Vélemény: Budapesti főpolgi :DDD beszarás :D
Ez nem hátrány, és nem valaminek a következménye, amit elkövetett O1G hanem miután átírta a választási törvényt, a pártok most értették meg, hogy face-to-face, egy- az - egy ellen. Nem volt szétszavazás, ez nem következménye semminek. Bp-en mindig is kisebbségben voltak, csak eddig a pártok sziveskedtek egymás ellen indulni.

AMúgy meg, persze, szimbolikus jelentőségű a dolog, de lényegében első héten letörte a lázadást, nem kell nektek Tarlós? Akkor LFS, nincs pénz.
Magyarázd már meg, mit jelent napjainkaban az "önkormányzatiság" amikor az iskolák államiak, az adóbevételek államiak, és ha valahol vita van, mint pl Városliget, akkor gyorsan hoz egy törvényt.
Mi mozgástere van egy önkormányzatnak?
Ne röhögtess. Önkormányzatiság :D
Hogy volt még járvány előtt? Akkor lesz valami egészségügyi fejlesztés, ha építhet csepelre stadiont. Önkormányzatiság :DD
Hátrányos következmények :DDDD

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.29. 10:42:18

@Steinmann a grófnő: ", a pártok most értették meg, hogy face-to-face, egy- az - egy ellen. "

Persze, eddig nem értették, hogy is érthették volna, egyből értették a matek példát, az elfajult magas másodfokú integrálegyenleteket is, de hogy egy egyfordulós rendszerben miképpen is lehet győzni, na ezt valahogy nem...

Összefosás volt már 2014-ben, de Jobbik nélkül - a szavazók felének a felével meg nem lehetett nyerni.
2018-ban már bevették volna a jobbikot, Botka legalábbis így tervezte, de őt meg megpuccsolta a DK.

A jobbik náci szavazóbázisával összefogva viszont szépen sikerült a 2019-es önkormányzati szereplés, amihez szívből gratulálok, így évre kiderült, mire képes egy Mirkóczki Ádám, amikor éppen nem holokauszt áldozatainak szerinte valós számával foglalkozik. Mondjuk nem csodálom, hogy megértik egymást a DK-val, ott is vannak Hitler művének csodálói.

Frick László Intézet 2020.07.29. 10:48:46

@Serény Vélemény: @Steinmann a grófnő:
Tévedés. Tarlóst útálták,mint a szart a fIDESZ-ben, ezen kívülOrbán irigyelte,mertTarlós bár jóvalidősebb,mint ő,még képes arra,amireOrbán már vagy öt éve nem.Orbnán már nemképes rögtönözve függő'ben beszélni, Tarlós meg igen.És Orbán nem az az ember,akinél szabad-a pénzügy kivételével- okosabb lenni.Orbán ért mindenhez a legjobban és úgy voltak vele:

-az is jó, ha Tarlós nyer
-de az mégjobb, ha Karácsony nyer.

Itt már abban is hibázott Orbán,amihez régen értett: Rossztul becsülte föl Karácsonyt:
Odáig jól, hogy Karácsony egy guminő, csak azt nem tudta elképzelni, hogy Gyurcsány ennyire keményfaszú és így ráncba tudja szedni,összefogni és irányítani az ellenzéket.

Mondjuk... azon én is meglepődtem, hogy "karácsony"-nak ennyire mindent szabad ...Összesen csak a biciklisávoknál szakadozott a cérna,de van egy alapos gyanúm: Az az ötlet nem Gyurcsány teamjétől, nem Gáljé csapatától származik, azt tényleg önállóan,egyedül, sajátmagától találta ki Karácsony, bár azért én a helyébe megkérdeztem volna egy szív-érrendszer orvost, hogy mi lesz a következménye annak, ha főverőerek keresztmetszeteibőla felit-harmadát leveszem.

Frick László Intézet 2020.07.29. 10:53:18

@Steinmann a grófnő: Csak megismételni tudom: Ami érte Orbánt, az nem éri fel az ingerküszöbödet,nem eléggékemény neked, nem hard.Most ez olyan,mintha a pornórólvitatkoznánk és mutatnám neked, hogy pl James Joyce Ulysses-e az USÁ-ban 1937-ig pornográfba számított. Egyszerűen azok,amikérték Orbánt nem érik füöl az érzékelésedhez szükségeset, valamint azt is mutattam, hogy ezt a problémát utoljára a magyar ellenzék 2012-ben ismerte fölés akkor leredukálták Orbán Összes Nevét a Kádár-ra. De meddig tartott, 2 hétig sem, mert egyszerűen az ingerküszöbök, az önkielégítés,muszáj a Cigány geci-re valami nagyon csúnyát mondani,pl a Potrohás geci,na, az már valami. Amikor... begépeled hogy potrohás geci az ujjacskáidban érzel bizserit, ugye? :D

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.29. 10:59:45

@Frick László Intézet: Én élvezettel nézem, ahogy tovább rombolja az amúgy is katastrofális fővárosi közlekedést. Ma már olyanok akarnak elköltözni a Városból, akiknek 5-10 éve még eszébe sem jutott.
Niedermüller bulinegyedet ráncba szedni kívánó intézkedései is mindig jókedvre derítenek, az egész Niedermüller-jelenség vidám perceket hoz az életembe.

Frick László Intézet 2020.07.29. 11:08:37

@Szorgalmas Gyémánt: @Steinmann a grófnő:

Egyáltalán nem akarták leváltani Orbánt 2018-ban. Botkát azért is ki kellett venni... de Botkának nemis volt semmi esélye az ő nagy leaks-ével,amit biztos, hogy "baráti tűz" ként kapott volna meg.

Nagyon tisztelem Botkát,amiért.... azt a nagy-nagy-hatalmas kockázatot felvállaltaéski mert állni. Botka komolyan gondolta az Orbánváltást.

Szerintem,amikorGyurcsányék lepaktáltak a jobbikkal,már kész volt a Jobbik piaci kivezetéséről a terv.

Ma még szinte senkiben nem tudatosul, hogy Márki_zay a nemzeti Jobboldal vezetőjének nevezte ki magát és ha ez a Nemzeti Jobboldaloff a jobbik és off orbán, akkor bizony nem balraoff, hanem jobbra.

Lesz még Márki-Zayból mééhattukhhoíllegyen. Feri pompásan szórakozik,majd még meggondolja, hogy Márki-Zayt meddig engedi fel.

Szintén senki nemfigyel Mirkóczki Ádámra Egerben,pedig ott átszerelés folyik a Jobbik-ból Márki-Zay-hoz. Én 2019. decembere óta tudom, hogy Mirkóczki már nem jobbikos,míg a Jobbik és az ország közvéleménye tán ha május óta tudhatja.

A Jobbik egyik ismeretlen propagadnistája (Dr Séllei) és egy megveszekedett örjöngő elmebeteg a főtanácsadói Mirkóczkinak és már Márki-Zay-nak dolgoznak,miközben egyelőre Dr Séllei kétkulacso,mert a fia meg Jobbokprominens,egyelőre.

Mint politikabuzi,ez bizony pompás Gyurcsány húzások zseniális sorozata, egyszerűen Gyurcsány politikaimanőverezésének úgy van stílusa,ahogy Schumacher autózásának volt, hogy laikus háziasszony ránézett az ura telefingott szobájában a képernyőre,még a színeket sem tudta csapatokhoz kapcsolni, csak azt látta, hogy egy autó a többi között előre,mint a kés a vajban halad: "Na,az Schumacher,ugye?"

Ilyen Gyurcsány politikája. Ha Gyurcsány valamit kitalál, azzal legalább egyet üt, de gyakrabban kettőt is.

Ha Orbán valamit kitalál, azzal vagy üt egyet vagy felet sem, ilyen politikát ki nem tud, ami vagy sikerül vagy nem.

És akkor még tegyem hozzá, hogy 2014-ben is Gyurcsány határozta meg hogy milegyen és osztotta a lapokat majd 2018-ban és aztán 2019-ben is ő határozta meg.

Az, hogy Botka kilépett az MSZP-ből azt jelenti hogy kb az országos politikából is kilépett, nagyon-nagyon csúnyamunkát végzet az ellenzék vele 2018-ban és örülhet, hogy a leaks bent maradt.

Én merek a leaksről beszélni,mert ki olvas engem, hányan, nem olvas 50 ember, egy gyönge megosztón, a diszkusz nikkjeim meg kitiltván az összes szövegemet megsemmisítették,pl 204-szer írta le a Pintér Börtönmosodák és Konfekció ZRt nevét, az mind odalett.És akkorúgy senki nemgondolkodik el azon, hogy Oroszi babette mi volt,mert bátor? az nem.

Serény Vélemény 2020.07.29. 12:38:21

@Frick László Intézet: Botkát bepalizták, az biztos. Namost ha őt választották volna meg mondjuk Bp. főpolgijának, akkor nem zuhant volna szét a város, mert ellentétben Kairgerivel ő nem hülye. Csakhogy nem az a cél, hogy embernek látszó embereket tegyenek pozícióba, hanem az, hogy kesztyűbábnak látszó guminőket, akiknek lehet dirigálni.
Az az alap, hogy antikarizmatikus emberek legyenek döntési pozícíóban, és aztán ezeket a hülyéket föl lehessen használni arra, hogy a háttéremberek megfelelő irányba vezessék a pénzt.
ennyike.

Serény Vélemény 2020.07.29. 12:45:42

@Steinmann a grófnő: Az egybites magyarázatokat soha nem hiszem el. Legyen benne legalább pi, vagy e szám, vagy egy 3 a tizenhetediken, normál valószínűségi eloszlás, vagy egy gyök kettő, vagy egy akármi, de ne legyen fekete-fehér-igen-nem, mert az biztosan nem igaz.
Az önkormányzatiság azt jelenti, hogy az önkormányzat egy vájdling pénzt úgy oszt el, ahogy akar. beleértve, hogy az útfelújítást ki kapja, meg a járdaépítést, meg a minden ilyesmit.

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.29. 12:55:49

@Frick László Intézet: Azt áruld már el nekem, hogy Egerben miért annyira antiszemiták az emberek? FŐleg annak a fényében, hány zsidó él arrafelé.

Steinmann a grófnő 2020.07.29. 20:57:22

@Frick László Intézet: továbbra is várom,hogy MUTASS valamit, aminek hátrányos következménye volt orbánra az utobbi 12 évben.
Akár belpol akár külpol
én nem tudok ilyet, így azzal a nyugodt magabiztossággal baszhatta szét az indexet, hogy mint ahogy az előző 3478 szemét és törvénytelen húzásának nem volt következménye, úgy ennek sem lesz.
Nem tudtál mutatni semmit.
Amúgy ez a hátrányos következmények egy tök jó cím lenne valami regényhez, amiből aztán film is lehetne.
Vegyünk valami tengő-lengő alakot, aki sorban hülyeségeket dönt, és mégsem jön ki rosszul egyikből sem...Egy olyan régivágású James Spader - Susan Sarandon filmre gondoltam, két marginális alak, ahogy a pólófelirat is mondja, rossz döntések - jó sztorik.
Szóval, valami ilyesmi, szigorúan művészmozi hálózatban aztán lejátszva :D
Politikamentesen.
Én már nagyon unom ezt a politikai gittrágást.
Adva van Orbán, aki azt csinál, amit akar, mert amíg 8 eurós órabérért szerelik az autókat, addig soha senki nem fogja neki azt mondani,hogy állj.
Itthon meg az emberek jó része cselédmentalitású, két zsák krupliért meg egy 10 ezer forintos Bözsike utalványért bárkire leszavaz.
Az indexet orbán baszta szét, különösebb célja nem volt vele, csak ne legyen és kész. Baszódjon fel a libernyákok agya, oszt jónapot.
Nincs ezen mit beszélni. Hátrányos következmények :D
Viszont regénycímnek nem rossz.
A politikai vitakör ugyanazt a gittet rágja. Valami más téma kéne már. Ez uncsi. Valami politikamentes.

Frick László Intézet 2020.07.30. 07:06:56

@Steinmann a grófnő: Jó, hát ne vegyük azt hátránynak, hogy valaki Geci,Cigány, Hitler, Rákosi és Kádár meg Varacskos Maradona.

Azért az érdekelne, a NépszabadságKivéreztetése az stimmel, az teljesen világos,orbánnakkikellettvolna fizetnie a Népszabadság adósságát és akkor nemvérzik ki .

Megmutatnád konkrétan most az Index-A-Lap céghálón belüli "adósság" és a konkrét létszámleépítési problémákközepette
hol van benne Orbán.

Vaszily. Vaszili kiesikonnan, hogy Gerrényi "tervei" lesöpörve.

Ismerünk történeteket,pl az én egyik kedvemc történetem az öngyilkoslányé,aki azért kiséreltmeg öngyilkosságot 10 szem kalmopyrinnel,mert a megmenekülése utáni vallomása szerint több fiú is ránézett és ő ezt a mértékű ostromot, nevezzük nyomásnak,nemviselte el.

Tudod,mit mondok én neked?

Az Index Régi Jóhírére tekintettel?

Ezek voltak a Legendás Index a Kontinuitás? Eezek voltak a fenegyerekek?

V an a Magyar Újságírásnak valamiféle legendája,jóhíre, Krudy Gyula,Kosztolányi DezsőésKarinthy Frigyes meg Móricz Zsigmond és Bálint György (nem a minap elhunyt drága Gazda)

Nyomás a gyakorlásával... Maga Dull beszél arról, hogy végül még annyi semlett, csak nemkaptak garanciát arra, hogy nem is lesz soha nyomás.

Erre mondjálnekem valamit.

Alányra egyébként senki fiú még leányok sem,rá nem nézett,annyira még randa sem volt, a lánykörök el voltak képedve és mi fiúk ettől kezdve kezdtük el nézni a lányt, hogy melyik az, hja,az a randa, amelyiknek az orrlikába beleesik az eső,de ugyan,mitől?

Bodoki azt mondta, hogy az ujjátnemkellett mozdítania a fidesznek és szét lett verve a lap és most a FIDESZ röhög a markába. Ebből ettőlfüggetlenül, hogy belpiacon ez így elhangzikkülpiacon majd lesz az, hogy Orbán azzala rettenetes faszával,mint bikacsökkel, ahogy a Népszabadságotkivéreztette,(mert Orbán volt az,aki az összezuhanó papírpiacon a csődbe menetelő Népszabadságnál az extra honoráriumokat, egy könyvkrtikáért 70000 Ft-ot nettó,utalványozott. Mert aki a kb 8 éven át a csődbemenetelőNépszabadságban utalványozta a bevételhez meg támogatáshoz képőest eszelősen nagy honoráriumokat meg fizetéseket, na, az, az pl kivéreztette a Népszabadságot.

34600 példánya volt a haldokló Népszabadságnak.

Ésplaz osztrákok,a közismerten unműveletlen éskultúrálatlanok,aSchwainahundili merkantil emberek pedg 60000 pld-ban vásárolják (előfizetők + utcai) a Die Pressét csak és ebben a Die Pressében, mi az osztrák irodalmiélet a magyarhozmeg a művészeti, NAPONTA van olyan kulturrovat,ami a Népszabadságban csak egyszer egy héten.

Bazdmeg

Frick László Intézet 2020.07.30. 07:40:27

@Steinmann a grófnő: A hátrányokkalugyanaz a baj,mint a csúnyátmodással.ahátrányok nemérik fölaz ingerküszöbödet.a hátrány nemaz,amit te(ésmásokis ) elvárnának.
A rencerváltás alatt végestelen végig-de-végigamindenkori kormányok Budapesttelakartakkibaszni úgy, hogy a Vidék kapott is a szórásból,Budapest pedig nemkapott.

Ez Demszky alatt és a jókormányzás (94-98,2002-2010) is így ment.

A probléma az, hogy a hátrányt,amit itt a belpiacon kéne okozni,az Ónijóval szeretnémegcsináltatni az orbánt GyűlölőkKözössége.

megmondta Verhofstadt aki pedig az orbánt Gyűlölők Közösségéhez tartozik, hogy orbánt belpiacon kellleváltani.

Innen is tudom folytatni azzal, hogy orbán a hibás azért,amiértOrbánt nemlehet leváltani.

Uncsiapolitikain vitakör? Milyen pedagógus vagy te, ha az ember tanít, de a gyerekek nagyon buták,nem adja fel, hanem ismételésmást smást ésmégújabbat próbál.

Nem tanultok? - akkor ismételtek,amíg meg nem tanuljátok,addig nemlehet tvábbmenni,amig fel nemismeri az Ellenzék, hogy senki nem fog idejönni kívülről leváltani (picsán rúgni apotrohás) gecit

Értedmár szivem ? -dehogy érted...

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.30. 07:42:06

@Frick László Intézet: Ez a sok név tényleg nm hátrány, sőt, tkp. előny. Annyira elkoptatták, hogy most már akármit is mondhatsz rá, egyszerűen nem hat. Valami mást kellene ezzel az orbánnal csinálni a legecigányozása helyett.

Frick László Intézet 2020.07.30. 09:43:57

@Szorgalmas Gyémánt: @Steinmann a grófnő:
Tudom,mindenki haragszikrám az ismételgetésekmiatt, viszont azt nemlátnám, hogy ennyi ismétlése ellenére csakmaga a grófnőmeg tudta volna érteni,hogy az ember vagy gyűlölködik (ami az önkielégítéshez hasonlóan kényszeresönélveztetés tud lenni,mint a piálás) vagy politizál.

A grófnőkárhoztat engemmert miértnem azokat a nagyon csúnyákat mondom a gyűlölt ellenségére.

Sajnos én BUZI vagyok és ezt a hasonlatot a focibuzihoz eröltetve mennyiszer mutattam.

A focibuzi a jó focinak szurkol8azért szeretem a foci hasonlatot,mert 1987-ben láttem egész nemzetközimérközést és 1980 körül talán megnéztem egy egész magyar válogatott meccsét) 11 egy aktív focizó nevet a világról nem tudnék felsorolni éspersze kettőből az egyik Tocmac a másik Dzsudzsák.

A grófnő tagadja, hogy gyűlölködőlenne,deismerem amagyar nőket,plazt se tudják,mi a maszturbáláss,legföljebb, ha névtelen a kérdőív,akkor elváltoztatott betükkel beírják, hogy beszélték alányok a gimben a tornaöltözőben egy másikévfolyamos lányról, hogy csinálja.

Most mit csináljak a grófnővel, ha gyűlölködő -de ő ezt nemérzi?

Ez nem az én bajom.

Egyxet azonban maga a grófnőis beláthat: Igen széles és jó a kedve,még Dull Szabolcs is elfelejtimegjátszani magát mindig,pl az ATV-ben igen jólérezte magát. Mindenki nagyon vidám aa náci diktatúra ellehetetlentett politikusai és gyakorlatilag 100% lenyomott sajtómunkási közül.

Erre nem kaptammég magyarázatot a grófnőtől,mi az oka ennek a vidámságnak.

Politikus nőink jólláthatóan bele-bele is purrcantanak a vihogástól egy kis pisit a tisztasági betétjükbe,annyira széles a jókedv.

Az önként távozóindexesek viszont busongtak éssírtak, holott az ilyen lazadó-kiállóegyemberként a főszerkesztővel, az az emberi természet alapjaimiatt nem síró bigyogópicsogó és puszillakos,hanem ökölfelemelőss, noPasaran-os, tömb szerű, vakmerő,kihívópillantásokkal,nemösszeomlott elhízott könyvelőcsajokat látunk New Yorkerben vásárolt csajosarcos trikónban piperegni, hanem keményen,sőt, hátravetett fejjel és vakmerően szembenézősen.

Azt mondom nektek, hogy nem is voltmás választásuk, ha akartak, ha nem,ki kellett állniuk a "kirúgott" főszerkesztő mögé és ettőlpityeregtek

a fenegyerekek

ezek voltak a fenegyerekek akiket röviden gecókáknak dicsértem föl:D

Steinmann a grófnő 2020.07.30. 10:09:21

@Frick László Intézet: viszont továbbra sincs válasz arra,hogy MUTASS egyetlen hátrányos következményt Orbánra nézve - akár az index megszüntetése akár az elmúlt 12 év bármilyen szemét és törvénytelen húzása miatt. Egyet.
Hogy potrohásnak hívom, az gondolom azért nem túl fenyegető ránézve.
Szóval egy igazi hátrányos következményt MUTASS.

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.30. 10:50:22

@Frick László Intézet: Hátrányos következmények alatt a következők értenék: kivonul az AUDI, mert ilyen diktatúrához nem adhatja a brand nevét, Orbán nem vehet részt a tancskozásokon,vagy legalább kitennék a Néppártból - a legoptimsitábbak még látnak erre valami halovány reményt, gazdaásgi-poltikai sznakciók ORbánék ellen (erre is lesz lehetőség hamarosan).

Az, hogy pár millió ember megveszekedetten gyűlöli, számukra nem következmény, hanem a dolgok természetes állapota.

Foglaljuk össze világképüket.
1.Orbán a választási kerületek átrajzolásával és a választási törvény átírásával, valamit a sok demens, mtv-t bambuló vidéki kádárkorszakba visszavágyó közmunkás miatt per omnia saecula saeculorum győzni fog. Kivéve persze Budpaesten, mert ott az emberek tanultak, világlátottak meg ilyesmik, Budapest a Szabadság Fáklyája az orbáni világ, mordori sötétjében. Némi fény vetül a vidéki városokra is (de azért jobbra azok is tahók).

2.Magyarország termélése nulla. Ennek a nullának a 60%-át Budapest termeli ki, ők tartják el a vidéki barmokat (szoktam is dícsérni reggeli alatt a budapesti embereket, milyen paradicsomot termeltek, milyen jó lisztet őröltek és milyen jó sonkát készítettek, az általuk köpült vajról már nem is beszélve).

3. Az Unió dolga a orbánellenes harc támogatása lenne, jogi, gazdasági, akár katonai eszközökkel.

Egy ilyen világképből nézve valóban semmi hátrány nem éri a gecigányt.

Frick László Intézet 2020.07.30. 12:55:07

@Szorgalmas Gyémánt: Ez tetszik,hogy nincs termelés Magyarországon,de a nemlétező termelés 60%-a Budapest termelése,ami eltartja az országot. Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy ez az agitációsötlet a Budapesten bejegyzett cégek statisztikai bruttóján alapul, rakásra vannak olyan Budapesten bejegyzett cégek, teszemazt busztársaság,amiknek a sofőrjei csak GPS-szel találnának fel Budapestre de a közlekedést már nem vállalnák Budapesten a tulaj meg hány az autóvezetéstől és a vidéki kisvárosból még Namíbiába sem jár vadászni el, sőt sehová sem.

Ezeket a dumákat úgy írják
Karácsonyak az ötletemberei, meg a grófnőnknek A Lúújzák Úúúságja , szerintem Karácsony nem szokott rajta gondolkodnoi, viszont úgy tudom, hogy a grófnő közgazdász zseni.

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.30. 15:07:48

@Frick László Intézet: 12 éve dolgozok a jelenlegi multimnál, a számlázási cím az mindig Budapest volt, noha ebből talán hármat dolgoztam ténylegesen is Budapesten. És ha megnézem, hogy az multi mekkora mekkora résszel járul hozzá a nullához a vidéki városaiban ténylegesen, ez a cég önmagában rajzonlá újra a vidéki nemtermelés volumenét (ráadásul csak szolgáltatunk, tehát magas hozzáadott értékes munka).

Frick László Intézet 2020.07.30. 16:40:19

@Szorgalmas Gyémánt: Budapest olyan erdő,amit nemlátni a fáitól. Ezt még a falusi kurvák is tudják.

Frick László Intézet 2020.07.30. 16:42:38

@Szorgalmas Gyémánt: Fölmegy a falusi kurva Budapestre és egész működése alatt vidéki kurva lesz majd odafönt.
De onnantól, hogy frigiden,háromkeresztes tripperrel és gyakorlatilag küretkanalak között veszett méhe véres-májkrémes emlékével hazajön,már kihúzhatja magát,mert ő budapesti (röviden pesti) kurva.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2020.08.22. 11:46:51

na ki lesz az egyik új főszerk-helyettes?
az egykori fidelitasos, egykori mandineres

egykori orbanviktor.hu szerkesztő

...

hogy milyen ravasz ez az uj péter
meg a gyurcsány, az is milyen ravasz

Frick László Intézet 2020.08.23. 07:48:13

@A Hannibal Lektűr-attitűd: de már elég régóta arra is tippelek, hogy egyszerűen a gyűlölettől teljesen elvakult nyálfrecsegős öregbácsi lettél...

Bazdmeg:D A fidesz azt se tudja, hol kell bekapcsolni az indexet,nemhogy leállítani vagy kormányozni :D .

Frick László Intézet 2020.08.23. 07:49:52

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Ja, az index A Lap fidesz rémunalom alákerül,mikö9zben ezt a műúveletet az indamédiakiadóvállalat a konszernbőlölben maradt fasszal bambán lesi, bár tartozik neki az index-a-lap 180 millióval..ó, bazdmeg :D Rólad legalább azt feltételezné az e,ber, hogy

KISSÉ

látsz valamit a konszern vonalaiból:D

Frick László Intézet 2020.08.23. 08:51:17

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Ja, a Nemlétező Miótanincsismár Nemszámít Feri? - akinek a polit' marketingesei csináltak egy guminőből un "főpolgármestert" ?Ahan. Aki annyira távozott, hogy a felesége,két Economy-pénzmosás beindítása közben Luxemburgbólfelugrik az EP-be papagájgépnek,értem :D A Feri,aki Nincs,aki sziveskedik a Momentumnak most, hogy úgy nézzen ki,mintha élne? :D

Frick László Intézet 2020.08.23. 08:52:59

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Rutin volt [kamaszkorod legszebb éveiben] Kádár alatt pl ellenzékieskedő diákokat a diáktanácsba megválasztatni vagy ha annál azért több eszük volt, akkor is legalábbjelölni tagságra. Bonyolult,mi? Olyant is tudok,aki politikailag megbízhatatlan létére kapott KISZ kitüntetést :D

Frick László Intézet 2020.08.23. 08:54:15

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Kurvátmutatsz? -aki az anyját megbassza 2 Ft-ért ? :D
süti beállítások módosítása