ripőknek örök szeretettel

 

Ha a FIDESZ semmirevaló, semmire nem jó, esteleg a FIDESZ ellenségei számára hasznos idiótizmusát röviden szeretném összefoglalni, akkor ezt a legújabb ostobaságukat választom.

 

Kezdjük ott, hogy baloldal nincsen és ha a FIDESZ ezt, ami ma az ellenzéke bal-nak vagy liberálisnak nevezi, csak dicséri őket. [-> baloldaliság látszatfényébe galvánozni -> bósevikkozás]

 

Belháború,mint olyan, ma a Jobbik2.01 . f.a. -on kívülmég a FIDESZ-ben van,a FIDESZ belhábrú egyik jele Lázár embereinek visszaépülése A Struktúrába, a másik (egyébként a FIDESZ belháborúin akállandó  frontja) a mezőgazdálkodás. Senki ne keresse a FIDESZ belháborúróla riportokat,oknyomozós feltárásokat,mert ilyesmire az Orbán-ellenesküöldetéses napiharc miatt az Ellenzék "újságíróinak" nemmarad ideje.Úgy látszik.

 

Amnit a FIDESZ [az  Ellenzták számára] hasznos idiótái belháborúnaknézetnének velünk,mintha nemlennénk folyamatosan hülyének nézve a "Nemzeti Konzultációk"kereteiben,az valójában tudatos és tervszerűráncbaszedés:

 

Az LMP piaci kivezetése (párhuzamosan a Jobbik 201. f.a. -éval) folyik. Az LMP-t az index- a-lap csinálta,kivitelezése konkrétan a Bloghúleányvállalatnál történt Jávor benedek alapítófőmérnök irányításával. Nemmellesleg az LMP kettékúrása is Index munka.   Az index bullshitműbalhéján a Momentum brendje fényesedhetett, nyilván a bázistalan-testelen Momantumba, ami helyett a "szülők" dógoznak folyamatosan, el ne fáradjanak szegénykék a testetlen nemlétezésben, jó lenne, ha a 40-esek,akik kb az LMP választóinak a derékhada, valahogy átpártolnánaka Momentumhoz

 

Tekintve hogy a Momentum korosztálya semmit sem olvas,most pedig következzen egy kép,ami összefoglalja számomra a FIDESZ prop Ellenzék-nek hasznos idiótizmusát:

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcQD6aVTrA-3yUngouqOUuL7nvdLvJVNwAnYGg&usqp=CAU

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6016078834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.07.27. 09:19:42

Csak kérdezem: nem lehet, hogy a bonyolult és absztrakt igazságkeresés kevésbé hatékony, mint a leegyszerűsített féligazságok és a bármiféle piaci következmény nélküli nettó hazudozás? Nem lehetséges, hogy az ostoba és tehetségtelen kormányprop pont így jó, ahogy van? Minek oda tehetség, az csak kérdéseket vetne fel. Minek a heterogenitás, ha csak egyetlen helyes út van?

Frick László Intézet 2020.07.27. 14:31:41

@ripők: Nem lehetséges az, hogy a kontraproduktív és ostoba kormánypropmásoknak azokon kívül,akik mmegélnek belőle,jólehetne. Annyira kontár az Orbán prop, hogy az magának személyesen Orbánnak sem jó,a különböző céloknaksemjó,meg ellene hat annak,amit céloznának elérni.

Találkoztam már jópár emberrel,akik visszaküldték aNemzetiKonzultációs papírt,deközülük senkibel,aki ne panaszlta volna a hülyéneklenézés ezen fokát. Az OrbánProp magukat az Orbán hívőket,a fideszeseket sértően hülyének nézi.

Frick László Intézet 2020.07.27. 14:34:02

@ripők: A másik az,amikor van a FIDESZ-nek egy olyan fokon ámokfutó hülyélye mint Révész Máriusz. Révészre már nem írhatom azt, hogy a Matula Magazín találta ki viccből,mert ezt a szinvonalat a Matula Magazin szerkesztősége elvetette volna és a kitalálóját arra kérte volna, ennyire azértne rugaszkodjon el. Miközben (és ráadásul) ez az ember is veszélyes.
süti beállítások módosítása