"Segítsetek! ...segítsetek a bombázótisztnek!"

/Yossarian/

 

Esti kérdés

Az idén március-áprilisban egy Csekő Balázs nevű ember twitter bejegyzése, úgy is,mint egy Igazi Washington Post-ban megjelent riportban a bizonyíték,

szerintem megegyezhetünk abban tehát,hogy a WP negyedosztályú  futottak-még újságírója honoráriuma, egyebek a Csekőnek nyújtott pályázati támogatások meg jövedelem és ilyesmi fillérek ahhoz a szerintem legyen 300 Milliárd Ft-nyi közpénz,amit Orbán elégetett a propagandájára [nem ennyit, de csak 300 Mrd-ot vegyünk ki] és ami 300 Mrd Ft-os költést Csekő, a WP majd pedig Amanpour az igazi CNN-ben fillérekből DollárCent-ekből megsenmisített.

A legeslegrosszabb, ami történhet az index-szel meg fog érni annyit.. csak..azt nem tudom, hogy hová lehetne még lerontani "Orbán nemzetközi megítélését"?

A "Népszabadság kivérzetetése"
című blöff pl tétel volt a Sargentini jelentésben,... de... Maga a Sargentini jelentés... baszott akkorát Orbánon, hogy ennyiért megérte veszni hagyni a Népszabadságot?

mi_folyik_az_indexnel2011.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7715910294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása