Síkbolygón Max Otto von Stirlitz náciba számítana. A portfóliója irányát tekintvén.

Makszim Makszics Iszajev  (Debrecen, 1973 –) magyar közgazdász, médiamenedzser. 2019 elejétől a TV2 elnöke. Ezzel párhuzamosan az Echo TV vezérigazgatója volt 2019. március 31-ig. Életpályája 1996-ban a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen, majd 1997-ben az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán szerzett diplomát. Pályáját részvényelemzőként kezdte. 2001-től a Portfolio.hu-t kiadó Net Média Zrt. vezérigazgatója volt, 2005-től a Wallis pénzéből [365 millió Ft] felújított  Index.hu Zrt. vezérigazgatója lett.

 

A Wallis úgy kapta vissza a pénzét, hogy kerestek egy seggarcú és sültökör "fideszközeli"-nek titulálható  barmot és "eladták neki" a céget, miközben azt persze Uj Péter vezette tovább.

 

2007-től a társaságok vezetése mellett a tulajdonos Közép-Európa Média Zrt. vezérigazgató-helyettesi tisztjét és igazgatósági tagságát is betöltötte. Munkahelyei voltak még: IE-New York Broker Rt., Hypo-Securities Hungaria Rt. 2010 februárjától 2014 novemberéig az Origo Zrt. vezérigazgatója volt. Iszajevtől egyik napról a másikra vált meg az Origo tulajdonosa, a Magyar Telekom. Iszajev nevéhez fűződik Sáling Gergő főszerkesztő nagy figyelmet keltett elbocsátása.  Iszajev 2015 augusztusa óta dolgozott az MTVA vezérigazgatójaként, előbb megbízottként, majd 2016 októberében véglegesítették. E pozíciójáról 2018-ban lemondott. Ezután 2018 októberétől az Echo TV vezérigazgatója volt.  Andy Vajna halála után helyette az igazgatóság egy másik tagja, Makszim Makszics Iszajev lett a TV2 elnöke. Iszajev 2019. március 31-ig, a tévécsatornának a Hír TV-be való beolvadásáig volt az Echo TV vezérigazgatója.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1215910406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása