Tegnap elgondolkodtam azon, szeretnék-e olyan világban-társadalomban élni, amiben pár ügyes kommunikációs marketinges meg un "politikai tanácsadó" [-> Somogyi Zoltán Alakúak Rendje] szakember   önkéntes valamint hivatásos seggnyalók közreműködésével nem nyilvános ,ám valódi célból egy ál-cél és valódi történet ürügyén veret palávert, egy másik seggnyaló szavával ragadtat vasvillát

internbetewrejeez4.jpg

Olyan társadalomban nőttem föl, amiben nem volt mindegy az, mi a politikai képe az embernek.

Azt a politikai képet kellett mutatnia az embernek,pl ateista propagandát papolnia, abba beleállnia,dolgoznia ateista propagandért, amit vagy el is vártak töle, a munkájához tartozott vagy csak úgy önként és dalolva játszotta meg, miközben titokban nemhogy hitt Istenben, de a biztonság kedvéért meg is kereszteltette a gyerekeit a hetedik faluban. És amikor a plébános pampogni kezdett, hogy mégis,a párt embere, aki ateista propagandát folytat, viszont egyházi adót, azt nem fizet (nyilván a titkos lelkesedésnek is van egy határa...) hogyan,akkor ez a

 

jó politikus: politikailag megfelelő

 

ember előadta, miszerint kiket ismer az Egyházügyi Hivataltól , amivel  hogyan intézteti el a papot egy életre.

 

A Neuberger Eszter női név -szabad-e polkorrekt-e ilyent nőre mondani, hogy seggnyaló. A magyar tulajdonév adási szabályok nem teszik lehetővé azt, hogy egy M-neműként beírt személynek F-nemű tulajdonneve legyen. Az Eszterről abban a kontextusban,miszerint Neuberger, eszem legperverzebb kiságába nem villanna be, hogy nőről [-> pinás] lehetne szó. Illene tudnom , hogy Neuberger Eszter nő és azt is, hogy nőre ilyent nem szabad mondani,miért nem Herczeg Márkra vagy a 444 egy másik,de nemnő 11-ik cikkírójára [olvastam az újságban - kiadták hogy magyarul is írjam meg a témát,olvasom az újságban és lefordítom meg egy kicsit átstilizálom - a diplomáimat is így szereztem a Mindenhatooo és a Wikipedia segedelmével] .

Az illem lényege az, hogy az ember kifelé tanusítson valamit akkor, amikor belülről nem egészen úgy érzi

 

vagy pl mint én Neuberger Eszter esetében molekulárisan nem érzem, hogy e név nőé lehetne. vagy férfié vagy semlegesneműé vagy a 17 zsender bármelyikébe is tartozna. Van valami emberszaga Neuberger Eszternek, a hónaljáról árad mesterségesillattal rosszulleplezetten : érvényesülni, boldogulni szeretne,mint sok ember,pl akik hullamosásból, halottégetéssel,autómentéssel, más könnyű, otthonrólvégezhető  internetes munkákkal boldogulnának, mint Neuberger Eszter is az un "újságírást" gondolja ennek...

Igen,igen, van az az okoskodásaom az alacsonymutívumokról,miért nemfeltélezek a seggnyalás attitüdjénél alacsonyabbat, A 444-nél apolitkai seggnyalás az komolymunka, azt csak ideológiailag egészen megbízható és nagyonfejlettigazi újságírókra bízzák, nem díszpéldányokra,mint dísznőre vagy díszcigányra.  Vagy engednek be külősmozgalmárokat ilyesmivel.Hátha Eszterke tényleg csak butoska apolitikához,amin nem is lenne szabadmegütköznöm, hiszen én szajkózom azt is, hogy 1990-nlMagyarországon megszünt apolitikai alapismeretek intézményesített oktatása, sőt, ellenkezően:

Ma az emberek legsötétebb politikai butaságban tartása a cél.

És Neuberger Eszter ebben a képletben áldozat vagy termék. Ha tzényleg seggnyaló lenne, akkorő kaparintotta volna meg a Harvard-phd ösztöndíjat,nem Princz Dániel, a politikai seggnyaló  szótári esete. 

Lenne még az Ártatlanság Vélelme,de hála istennek a kettőskereszt-mítú mozgalom óta a faszomat se illetimeg az ártatlanság vélelme, ha erről döntés születik, hogy ne lehessen ártatlan és a vádmeg az itéletvégrehajtási szakaszok legyenek fölösleges ,tehát elhanyagolható herce-hurcák. Vád és tessék meglincselni.

A Rencervátás előtt a véleményformálók divatossá tettek egy szót, plurális,pluralizmus,fű, fa s bokor meg a kurvannyuk is plurális volt már, az emberek kapálás közben a könyökükre néztek:  nijemá, gyön kifelé ott is a pluralizmus.

Annyit értett mindenki a pluralizmusból, hogy majd most már mindegy lesz, hogy mit gondolnak az emberről egy tólig határközött politikailag,tehát ne legyen náci vagy fasiszta és ne legyen kommunista, de pl szoci áldemokrata vagy szocialista, az lehet nyugodtan.

A Rencervátás környékén és valamivel előtte Magyarországon nem volt internet. Két évvel a Rencervátás után az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen egy Uj Péter nevű hallgató asztali számítógépekből ARPANET modellt készített,majd azt állította a tanárainak, hogy most Internetet modellez és bevették, annyira a fasz se tudta,mi az internet, nemhogy a picsába sem volt még Magyarországon.

Koraipolitikai buziként amerikabuzi is voltam. Amit a szocializmusról ma történelemből tanítanak, az vagy móókszizmus vagy inverz móókszizmus, tehát úgy nagyjából nettó , ámprofi és szakszerű,digitális hazudozás.

 

Ahhozképest, hogy a netokráciában elég analóg hazudni.

Nem tudom, hogy egy Z vagy Alfa -generációst érdekel-e a történelem azon kívül, hogy ha szüksége lenne rá,majd utána gogliz. Nem tudom meddig, de ha több,mint egy órán át [napokig] figyeltem... Nagy Imre szócikkében a kivégzése dátuma 1956. június 16.volt,akkor. PONT   Az Csillagos Sávos Lobogó Kádár Közép-korszakában [múlt század 70-esévei] kollégiumi szobadísz volt, ha valaki nem jutott hozzá, kevesebbért az Ecserin  kapott Nagy-Brit Zászlót,amit tévesen Angol Lobogó-nak hittünk. Lehetett még A Dél Zászlaját kapni - ezt még kamionokban is láttam -Kamionosboltokban 20éve lehetett kapni az északiak sapkáját és hozzá a déliek zászlaját. Volt kamionos,akinek ezek jöttek be, meg a tehénbőr felsőrészű fatalpú klumpa, mások az akkori blúcsip-ből a csöcsös nőket ábrázoló nagyonszines törölközőkből vásároltak. Kamaszkoromban a legmenőbbeknek amerikai zászlós pólója is volt,ezzel még az utcára is ki lehetett menni. Balfaszabbja valamivel olcsóbban amerikai címeres pólót vett,amit szinte senki nem ismert föl. 1977. november 7-én azt nem tudom,milyen időjárás volt,de egy szakmunkás tanuló fiúfarmer-és amerika címerespóló, szédelgett részegen az utcán és letartóztatták tiltott címer viselésért. A szakmunkás kollégium partizánjai beszökvén a kollégiumi rádió stúdiójába a "betiltott" Boney M. Raszputyinnal forradalmárkodtak, mi  gimnazisták egy Ceausescu Romániájából csempészett Jimi Hendrix kalózlemezről az Amerikai Himnuszt [Woodstock Version] adtuk be.

 

A gyűjteményemben már szerepelt az a rendőrörs, ahová bevitték és megverték az amerikaicímeres pólós  gyereket -nem, mint a lovat. A lovat az e kifejezéshez tévesen tapadt néphit szerint orrba-szájba és össze vissza verik ész nélkül,mint az ökröt. A ló esetében teljesen felesleges az erőt pazarolni a verésben,az emberrel lelki szimbiózisban élő ló egy jelképes erejű verésbőlis tud tanulni,mint a cigányasszony, ha végre sikerülkiprovokálnia az urából azt, hogy meglegyintse. Magyarasszonyoknál ez a meglegyintés nagybüdös pofonba számított,deacigányasszonyoknál ha kézzel, akkor a verés csak jelképesnek, jelzés-szerű szimbolikusnak.

Ugyanis azon a rendőrörsön kulákokat vertek 1962-ben,akik nemvoltak hajlandóak belépni a téeszbe. Fiatal (gyermekkorú,még nem ivarérett) történelembuziként vettem a fáradságot és fölkerestem a három embert,akiket megtalpaltak,amiért nem írták alá a belépési nyilatkozatot a termelőszövetkezetbe.

A Második Téeszesítés az un "túltolt bicikli" esete volt, vagyis hasonló,mint most George Floyd halála ürügyén meg a rasszizmus elleni harc ürügyén,ami folyik,pl a közösségi médián keresztüli lincselések.

internetmepe1.png

A Floyd-hisztéria kommunikációs-entropikus,míg a Második Téeszesítés médiatámogatottsága mindössze pár mezőgazdasági témájú és gazdasági-rovatos szakcikből áll.

William Lynch ezredes kb azt a szerepet játsza a lincselés történetében vgy szótári esetében amit Pontius Pilatus a Credo-ban. Pilatus annyival jobban járt, hogy nem őróla nevezték el azt,amihez szinte semmi köze.

Nem értem, hogy amennyiben   a háttérhatalmi demokraták jól bizonyíthatóan alkalmasnak találják a Donald Trump nevű képen-kívüli bohócot Amerika valódi válságáról a figyelmet is elterelni, meg ha mégis lenne figyelem, akkor erre  a seggarcra rá-terelni-lekötni, el  Amerika valódi problémáiról, akkor mirejó hirigelni az Internet Népét a "republikánusok" ellen, akik szintén nem találtak ezek szerint alkalmasabbat Trump-nál. És nekik isimígyen pont az felelmeg,ami a demokratáknak.

Jelen pillanatban a George Floyd megölése örvén keltett netokrata lincs & hirig már politikai elemzők szerint is ott tart, hogy Trump malmaira is jut belőle hajtóerő.

Az MSZMP Központi Bizottsága volt kénytelen fogalkoztatni a merő-egy plitikai stréber seggnyalásból túltolt Második Téeszesítéssel. Ami esetében a hiv. elf.móókszista hamisítók nem is sejtették,mennyire a véresen igazat hazudták azzal, hogy "lenini demokratikus"-an zajlott. Mert: tényleg úgy. Erre is hivatkoztak a történelem tudósai,amidőn mutattam nekika gyűjtésemet a megtalpalt belépéstagadókról. belenéztek az ő gyűjtéseikbe és azokban csak nemfizikai erőszak és csupán meghurcolás szerepelt,úgymint a falurádióban szívküldi-szívvel-szivesen kereteiben a halálos fenyegetésmeg ilyesmi. "Nem annyira volt komoly az erőszak,mint Rákosi idején,az első téeszesítéskor."

A megtalpalás lényegéről addig, amíg olyan emberekkel nem beszéltem,akiket megtalpaltak, az volt az elképzelésem,ami ma történelem tanárnénimnek is,az embernek fogják a talpát,mint a kémiatanárnéni fogta a kiskezét a rosszgyereknek és botokkal megverik, ahogy a kémiatanárnéni csapkorássza a rossz gyerek tenyerét.

A talpalás a hóhéri zsenialitás egyik remeke. Ebbőla fajta nagyon emberi-kreativitásbó ljutott a lincseléseknek is. A talpalás  hasonlít, nagyjából egy körbe tartozika körmök letépésével.  Fáj,fáj a talpalás,amikor csinálják, de meg lehet szokni. Az egyik adatközlő (bocsánat,ez szakkifejezés) maga is elcsudálkozott a talpaltatása dereka táján, többet képzelt a fájdalmairól. Miután letépték az ember körmeit, szinte semmit nem érez. Egészen addig,amíg meg nem szeretne fogni valamit,akkor azt a valamit,pl falat kenyeret,a fájdalom mértéke miatt reflex-szerűen elejti. És ez így megy heteken át.Ki szeretné törölni a seggét,de a fájdalom reflexenemengedi.  Két hónapon kereshztül,mire az ember körme,már úgy,mint eredetileg ugyan soha, de valamennyire kinő.

Tehát a talpalás ugyanaz a műfaj,mint a körömletépés, nem is maga a művelet a főleg fájdalmas, hanem egy mérhetetlenül hosszú időszak,ami utána következik és amiben az ember a másodperc törtrészéig nem képes talpon lenni és ebben nem az a lényeg, hogy a rendőrörs és a buszmegálló közötti párszázméteres szakaszt négykézláb tette meg, négykézláb mászott föla buszra. váltott jegyet és utazott,meg négykézláb evett,mint a jószágai vagy a kutyái. "Pisálni négykézláb még csak-csak. De szarni? " -utralta a megtalpalásegyik mellékeslényegére az egyik adatközlő,egy juhászember.

Tavaly volt hír, hogy egy, a kettőskereszt mítú mozgalom által netokratíve meglincseltetett ember, bizonyos Kevin Spacey elkövette azt a fertelmes, bíróság elévinni feleslegesn ,mert annyira orbitálisan fertelmes  bűntettet, hogy az Olaszországban,magán'-ban elszavalt verséről a videót meg merte osztani,méghozzá erősmegosztón. E gyalázatos rémtette következtében további három bónusznapon átlehetett Kevin Spacey-t lincselni egy tkp olyasmiért, aminél minden-de-minden amerikai felsőbb-oktatásban hallgató beavatásokban akkorákat vagy nagyobbakat elkövetett, nőolvasóim kedvére mutatom, hogy amerikai diáklányoknál Helloween idején a fasszopásra a rövidet húzni,majd boszijelmezben letérdepelni sorban valahány diákfasz elé és kiszopni, jellegzetes tréfa abban a kultúrkörben, ahol kb ez leánybúcsún detto cukin vicccsi. 

A Crossfit Inc. rábaszott, sokmilliódollárral, a Reebok-nál pedig ünnepeltek, mert egy idejében lépős jó politikai képmutatással többmillió dollárnyi reklámértéket meghaladót nyertek és még úgy is nézki, mintha mennyire rendes emberek, ráadásul demokraták , de legalábbis Greg Glasman-nél rendesebbek lehetnének.

"Yossarian! értse meg, nekünk nem elég az, ha engedelmeskedik. Mi többet akarunk, azt, hogy még ehhez szeressen is bennünket!"

/Catchcart ezredes/

 

A történelmi lincselések valamint atrocitások lényege az, hogy abban a közreműködők a fizikaipiacon működnek közre. Akik a kátrányban hemperegtetik a népitélet sújtotta embert,azoknak a keze kátrányos lesz és ha még a tollal, amibe hempergetik, is foglalatoskodnak,akkor tollas is.

Benzint még nem vagy csak igen kevés Drug Store-ban árusítottak és drágán, drágábban,mint a whisky-t.

A talpalóknak fáradniuk kellett, hajladozniuk, a talpaltak lábai a csizmáktól frissen szabadultan büdösek voltak, satöbbi. Nem egy megtalpalt beszart közben és ez még akkor is büdös volt, ha felnyalatták a megtalpalttal.

Az Internet Népe lincselés közben ugyanott van, ahol máskor. Az eszköze ugyanott van, ahol máskor. Na jó,a könnyű,otthonről végezhető interenetes munkákmúfajában vannak olyan tevékenységek,amikor felülre zakót és inget is kell venni [->meeting] vagy pl az asztalra úgy föltenni, hogy jól látszon:az ember a fizikaipiacon is New Yorkban van.

A lincselők gyakran csupán csak eszközökvoltak.Az Internet  Népe mindig csak hordozó/végrehajtó csupán a netokráciában.

A koronavírusjárvány alatt mindenről szóvolt az interneten csak az internet szerepéről a járványban, arról nem. A szakszerűségben elmentek mikrtobiológiai és makrtotársadalomkutatási szférákig, csak a hyperkommunikációs booom-rólmeg a kommunikációs entrópia jegyeirőlnemírt senki e világon rajtam kívül.

Igazából Neuberger Eszter akkor lenne tisztességes, ha ugyanúgy látnánk a tevékenysége lényegét, mint más, könnyű,otthonról végezhető internetes munkák eseteiben.  Tehát azt, ahogy fekszik a tabletező kerevetjén és tabletez, az értesítés hangját, ráírt a főszerki (vagy az ügyiszerki) hogy gyorsan írjon valamit a Floyd - hisztéria kapcsán, nagyon érdekes ez a friss eset a CrossFit menedzseréről, rákeres, összemásolja, lefordítja és fölteszi, milyen ügyike volt, írt egy cikket és most gyorsan megnézi,mert páran ráírtak közben a barik.

 

Kommentelés már jórégen és hála internetnek, jó régen nincsen, amikor volt, akkor is szart rá, de  amióta nincsen,már szarnia sem kell a sok segghülye,leginkább csak baromra,akik kommentelnek.

 

Volt egy időben ilyen az internetes médiában, hogy kommentelő, de újabban kezdenek kihalni vagy akik maradhatnak, azok a fészbúkosok, egyszerűen csak A Forrás rábízza a sok barmot,segghülyét kényelmesen a Fészbúk cenzúrájára és kész.

Ha kikopipasztrázom Neuberger "szöveg"-ét

Glassmann megnyilvánulása után számos edzőterem mellett a Reebok márka is úgy döntött, megszakít minden kapcsolatot a CrossFit márka tulajdonosának számító Crossfit Inc.-del. A cég híresebb saját profi sportolói is vádolni kezdték a márkát.

Akkor nem az én kopipasztám miatt áraszt kopipaszta szagot, ez... hogy fogalmazzan... érezhető ki a szövegből.

Annyi ideig nem tartott,amíg végiggondoltam a kérdést,mint megírni ezt a bejegyzést.

Gyönge megosztón. Amióta a blog,mint műfaj huszonheted rangú lett a politikai agymosodákban, az Index Vállalatcsoport bloghú üzletága takarékon működik,mint valami "televízió" pl a network4 csoportnál. Krekk-krattyol valami szerver, amire időnként egy magyar pincérnek a buzik és a parasztok meg a sok köcsög miatti fáradságában felszakadó sóhajávalkell ránéznie egy ezért fizetett embernek. Tenap is dolgoznia kellett 7 percet és máma már másodjára, most másfél percre nézett rá. Az ilyen típusúember egy pályakezdő  gályarab szentségelésével kel fölhajnali 10 órakor, hogy bekapcsolja a számlálóját. Gyűjteményem ékessége az az IT-s a könnyű,otthonról végezhető internetes munkák-ágazatból, akinek hetente ötször be,de ez még semmi,ráadásul ki is kell a sihta eljövetelekor kapcsolnia a munkaidő számlálóját,és ha ennyi nem elég,ráadásul van olyan munkahete, amelyikben az egyik nap effektív másfél órát aztán igazábólis dolgoznia kell. Tavaly volt egy munkahete,amiben tíz órát dolgozott!4!!4 Ennyi munka akkora trauma és stressz a számára, hogy elkezd könnyebb meló után nézni.

Aminap mutattam rá,mennyire nem játék a megosztók ereje: egy Csekő Balázs nevű politikailag megfelelő politikai seggnyaló írt egy twitter bejegyzést... nem azt mondom, hogy ez a bejegyzés teljesen spontán lett bizonyító erejű az igazi Washington Post egy "riport"-jában, azt egy pillanatra nem gondolom, hogy a "riport" összehazudója csicska-számnál többlehetne a Washington Post-nál, viszont Amanpour, ő már márkanév, akivel megettéték ez a kompilációt. Amanpour-t,meg a  Little Help bruttó összköltségét is hozzászámítva nem sokat tévedek, ha azt mondom, hogy két fillér árán baszták agyon Orbán propagandaköltséhgeinek legalább az Ötven Milliárd-ját közpénz-Ft-ban számolva. Bonus : a Ft-árfolyam megzuhanása, amihez még egy bonus tapad, az, hogy ellehet hazudni,kizárólag belpolitikai okai voltak.

Orbán mindjárt eléget pár milliárd közpénzt az un "Nemzeti Konzultáció" műfajában, végig se szálazom, állítólag szakmaias az indok, miszerint így Orbán legalizálni tud valamit a "politiká"-jából a szokásosan utólag, ez azt feltételezi, hogy az ember elhiszi azt, ha Orbán meglobogtatja az EP előtt a nemzeti kozultációja már ma is tudható "eredményét" ,  azt bárki is komnolyan annyira veszi, hogy ez így megfeleljen a legitimáció esetének.

Dehogy! - amikor feltettem magamnak a kérdést, szertnék-e ilyen társadalomban élni, ami ilyen netokrata móccerokkal és így mozgatható be, mint Georg Floyd megölése ürügyén... jellegzetes álkérdést tettem föl.

Már annak tudatában, hogy nem, nem szeretnék ilyen társadalomban élni.

A netokráciánál még az a társadalom is nyíltabb,tisztességesebb és diverzitívebb volt, amiben a lincselőkhöz hús, vér, belek a bélsárral ésvagy kátrány és toll is tapadt.

A lincselő is nehezen jutott benzinhez a kátrányt és tollat lemosni a fizikailag is lincselő mancsairól.  Az 1962-ben lenini. demokratikusan megtalpalt juhász nem szólt, csak nem is nyögött, a fuvaros velőtrázóan üvöltözött és válogatottan káromkodott, a parasztnak folytak a könnyei de a nyüszítésen ["a büdös tetves kurva komonista anyátokat!"]  kívül hangot nem hallatott. Vagyis a talpalóiknak akkora élvezetet nem okoztott a talpalásuk,mint remélték. Igen,a fuvarost valamivel lelkesebben talpalták.

A Kádár-rendszerben lehetett nem-seggnyalóként egész életeket is leélni. Senki ne gondolja, hogy a Kádár-kutyák emberszámba vették a rendszer seggnyalóit. Lengyel József kommunista író a respektjét nem azzal nyerteKádárnál, hogy Szibériából jött és nem is azzal, hogy valamilyen oldalról, balos vagy jobbos elhajlóként bírálta. Báregyébként semmit nem hajolt el:Kommunistaként bírálta Kádárt és ettőllett respektje Kádárnál.

Aki nem volt egészen nyiltan Kádár ellen,azt bekönyvelték véle levőnek.Gyűjteményemben egészen extrém a példa,amiben szovjeteknek dolgozó magyar hadiüzem főmeósa tök feketében járt és általában náci karlendítéssel köszönt a rajta kívül-kivétel-nélkülkommunistáknak a gyárban, ha valaki nemmagyar kommunista volt ott,akkor szovjetkommunista. . Ennyit még id.Gyurcsány Ferenc semmert megengedni magának kocsmán kívül. A magyar véleményformálókközött is majd csakúgy jó 15 évvelkésőbben lett divat a tök fekete, amikor már hivatalos Levi"s márkabolt volt Budapesten és nem az ecserire kellettkivillamosozni fekete, vörös cvimkésLevi's-ért. A fekete ingekről ne is beszéljek,még világoskéket is nehezen vásároltunk.

"Ma újra nem mindegy,mit gondolnak az emberről politikailag!"

/Ördög Bakura Zoltán, polpancser,Blogter.hu, 2006./

A netokráciában még internetezhetsz is, annyi csak, hogy ne fészbúkozz, főleg ne twitterelj s az instagramra se tegyél föl képeket. Aki nem az üzleti, a kulturális-üzleti-szolgáltató, bármelyszolgáltató, nem a politikai-közéleti, nem az egészségügyi, nem a konkrét fizikai-termék értékesítési,nem a nemfizikai termékértékesítési, nem a banki,a túrisztikai, a pornó- a politikaiújságírói vagy egyéb prostitúciós üzletágakban, a ... nem sorolom tovább,pl nem akar űrhajós lenni, nem kell interneteznie.

Ha 1962-ben aláíratták veled a Belépési Nyilatkozat-ot akkor azzal tudtad, hogy beléptél. És kb ettől kezdve nagyjából hagyni fognak legalább, ha mást nem is,de életben.


Ha a Netokráciában aláíratják veled az Adatvédelmi Nyilatkozatot arról, hogy az adataid védelméhez hozzájárulsz, akkor azt írtad alá, hogy nem csak azokat az adataidat lophatják el, amiket gondolsz, hogy el fognak lopni, hanem ezekhez még azokat is, amikről nem is sejtenéd!

 

 Ugyanebben az üzletágban tegnapelőtt hír, miszerint egy Demokrata Városban felszámolták a rendőrséget és azonnal csökkent is a bűnözés iksz százalékkal. Sztahanov százaléka óta nem hazudtak nyilvánvalóbban hazugat és ekkorát, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy: ennyire blődet és mégis ennyire megkérdőjelezhetetlent nem hazudtak Sztahanov óta.

Elmehetsz fődvárra deszkát árulni, ahhoz se' kell internet. Már persze, ha valaki örökösöd nem sajnálja azt a kurvasok pénzedet, amit pedig direkt az elavult környezetszennyező koporsós temetésedre spóroltál azzal a giccses sírhelyeddel.

Nincs internetkapcsolata? - nem lesz egyetemi diplomája,ennyi,ügyfélkapuja, vagy pl nem fog tudni a telefonjával fizetni,ja, az ilyen ökörnek dinoszaurusznak  telefonja se legyen. De egy onoka,akinek van internete meg telefonja,akkor sem árt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6515803330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.06.11. 10:54:35

"vannak olyan tevékenységek,amikor felülre zakót és inget is kell venni [->meeting] "

Ezt rosszul tudod! Nálunk az a "divat" hogy a többmilliós fizetéssel rendelkező felső menedzsment is úgy néz ki online termelési értekezleten is, mint egy-egy kukás a rosszabb napokon. Aztán kiállnak a plebsz elé, és megmagyarázzák, hogy annak ellenére, hogy kurva sikeresek voltunk, miért nem kapunk fizetésemelést. A fő hr-es szöszke ráadásul úgy, mintha ez lenne a világ legyobb dolga.

A másik meg ami szerintem fontos a világ virtualizálása. A virtuális térben például mi vagyunk a világ és az világmindenség legjobb foglalkoztatója Magyarországon. De legalább benne vagyunk az első x-ben. És ezzel kapcsolatos díjak tömegét nyerte a cég. A valóságban meg amikor létszámleépítés van, akkor persze, hogy a kismamákat építik le először. És amikor ezt valaki anonim módon szóvá teszi, akkor persze, hogy megmagyarázza a fő lmbtq-s terrorista kommunikátor a cégnél, hogy ez nem így lesz ezután.

(Nem? Tényleg, hát hogy?
Mit lehet kezdeni azzal, aki annyira hülye, hogy a saját propagandájának is bedől? Ez egy komoly kérdés egyébként!)

Frick László Intézet 2020.06.11. 12:22:35

@Serény Vélemény: A képem még békebeli. :D

Tényleg ezek a díjak. Superbrands, az egyik évben az Élet és Irodalom kft,a másik,egy másikévben (többen is) a Provident,a Provident Az Év Munkahelye is.
süti beállítások módosítása