Kurvák.

/Yossarian/

2020-at írunk.Az index-pont-hu vélemény fabrik és hírgyár riportere téeln,amikor KIZÁRT A NYITÁS össze tudott egyeztetni időpontot Marczis Béla tatabányai autógyűjtővel és fotóriportot készíteni.

Ami egy magamfajta autóbuzi számára különpornó.

marczisbelaaudijatatabanyaigyujt.jpg

Nicsak, egy Riga 16 is benéz :D

De arra a fáradságot egy index geci? - hogy azzal a lendülettel inkább Jászberénybe menjen le, a Jászplasztikhoz és Kasza Lajos vállalkozót megkérdezze, miért kellukránokat foglalkoztatnia, holott egymilliómagyar proletárnem hajlandó havi fizetésért bejelentett,lepapírozott és fegyelmezett munkát végezni?

Azt márnem.

Az nemillik a koncepcióba.

 

Az uszítás? - szemenszedett hazudozás? -azt igen,mert azt megfizetik!

Erre csak ennyit tudokmondani:

A KURVA ANYÁTOKAT GECIK

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4315510220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.03.09. 08:37:52

Egyszer már talán írtam: egy pénteken tök fáradtan mentem haza a héven, amikor fölszállt egy roma csávó. Kicsit kapatos volt, aztán ott kötözködött velem egy kicsit. Azt mondta, hogy öt gyereke van, igaz három nőtől, és hogy 370-e huf-ot (!) adott haza. Gondoltam, hogy ha verekedés lesz, akkor az gáz mer' vékony, szívós, szikár fickónak látszott, kérges-érdes tenyérrel. Oszt' ez a nagy válság idején volt, én meg csodálkoztam, hogy b+, ez "A" szegény, én meg "A" gazdag vagyok, mer' én a számlájára kapom a fizetésemet, ami bruttó nem volt annyi, mint amennyit ez zsebbe kapott. Pedig én is napi 10 órákat toltam. Csak én a multinak.
Akkor gondoltam úgy, hogy elmehet mindenki a francba, úgy ahogy van! Megjegyzem, a csávón látszott, hogy ha elkezd lapátolni, akkor akármekkora hegyet arrébb tud lapátolni.
Az a valóság, ami van, a virtuális valóság meg az, amit megír az index.
Ja, és hogy a feminp-oid hisztit is árnyaljuk: én elfogadom, hogy "A NŐK" keressenek annyit, mint "A FÉRFIAK". De akkor "A FÉRFIAK" éljenek addig, mint "a nők"...

Frick László Intézet 2020.03.10. 04:49:21

@Serény Vélemény: Talánmégegyszer meg kéne írnoma
szegény
szócikket.
A cigányoknál a szegény a sértő szavak közé tartozik. Mondja magára a cigány,hogy ő szegény -amikor a bolon'pestiembert,a szájjalcsináló tettető,a cocijálisokat, a tanarakat az iskolában hülyére,azaz parasztba kell venni. Majomnak nézni.

Most a magyar proletár gyerekek ezért csatlakoznak a cigánysághoz,fogadják el a cigány nő ostromát.

Úgylátja a magyar proletárgyerk, hogy a cigány apósáék

pwedig kirekesztik,lenézik,nyiltan parasztgyerekezik... soha nem fogadják be... a cigányainkpont olynok,mint a fejlett nyugatiak, nemolyanok,mint a magyarok,hanemmint az árjanépek:kirekesztők.Olyan a cigány,mint a francia:Ha csak egy hangot... egy icipicit is...nemúgy ejtesz,ahogy ő, valamit nemúgy csinálsz:idegeny vagy.

A soványságról:

Soha egy pillanatig nem a szokásos öteltének néztem Guy Ritchie Snatch című filmjét.

Amint megláttam Mickey-t,tudtam, hogy parasztba veszi ésmegszopatja a gengsztereket.

Ugyanilyen jólszórakozom,amikor a patai cigányok szopatják a TASZ-t. -Azt hiszed, hogy a ptai cigányok becsülik meg tisztelik a TASZ szájjalcsinálóit? -Nem. lenézik őket frigyesmesternek, bambának,hülyének, köcsögnek. Esetleg ha valami jobbat képzelnek róluk,akkor vamzerenekképzelik, akik a saját fajtájukat beköpik.

Fajta.

Imádom,amikor ezt a szót használják: cigánytársadalom. Szájjalcsináló képmutatóulromatársadalom.

Társadalma az afro-amerikaiaknak van... vagy inkább volt,amúlt század végéig, ha a fehér geci-genetikailag determinált,mert az a fajtája a germano-anglo-saxo-nak a faju kirekesztés, ez genetikai kód a fehér geciemberben, va a bőrszíne és akkor ahhoz a fajifelsőbbrendűség a kirekesztéssel.Persze, hogy van fehér,akit szépen nevelnek,jól tanul az iskolában és megtanulja megjátszani a fejét.

De a tekintete elárulja, hogy fél.

A cigány nem fél.Mitőlféljen. A verést ismeri,akést ismeri.

Egyszer romongrók és oláj cigányok közékerültem.

A romongrók az ő sajátos,az ő mikrotársadalmukmikrokulturája szerint kasztelhagyónaklátták az olájcigány bandagazdát,mert? -mert fizikailag is dolgozott. A romongróknál a bandagazda nem dolgozik, csak parancsolgat.

Hirtelen kellett megoldanom a dolgot,nem találtam gyorsabb érvet,mint arra a tényre hivatkozni (népszerűen, hogy kihez hasonlítsam? - az "olájcigányok" a Macskajajban, a Cigánnyok idejé-ben látható nép) hogy az olájcigányoknál egy semmi 100 kés-t előállítani.

"gyeretek-jösszte sógor,segéjjetekmeg, bánt a magyar/romongró" -kör-konferenciatelefonra pillanatok alatt 100 saagar gyön elője késekkel.

A mai magyarparaszt már nem ért a késhez.Nincs bicskája sem.

A ganxta romongró a csicskaautóban különböző szúró és vágóeszközt helyez el. Számít a pengenagyság. A szamurájkard a bézbólütökkel a csomagtartóban, ha idegbe is gyönne, hirtelen nem tudja előkapni. Az utastérben már elhelyez a bíróság előtt is a szándékosságot bizonyítóan hosszú kést

de ölni 6 cm-s pengévelis lehet.

Egy szájban tartott-örizgetett félbetört zsilettpengével is.

Sztojka Iván a bíróság előtt azzal a rutinérvvel állt elő,miszerint éppen a körmébe akadt valami,elővette a bugyliját, hogy kipiszkálja,amikor a nagy benga román beleszaladt.

Csaka bíró is kitanult volt és visszakérdezett, hogy ha ez így van és ha még idegrőlis volt? -Hogyhogy szakszerűen és hidegvérrelmeg is forgatta a kést (sima szú
rás még nem biztos, hogy halált okozó,azért forgatja meg a szívben a kést., hogy roncsoljon rendesen.

Tkp én,,, hideg, béna arccal.. félig már leeresztett szemhéjakkal nézem a taszistákat, szájjalcsinálókat,újságírónak látszó szánalmas lelkinyomnorékoat,IT szakembereket,akiknek a hírportál alapításegy dolog,éppen ez jutott eszébe s nem a Live Jasmine.

A patai cigány tök hülye ostoba parasztba veszi a TASZ munkatársait.

Pedig szerintem ... elvileg...lehetnek közöttün olyan félműveltek,akik negyadannyit tudnak a cigányainkról, mint Csalog Zsolt tudott. Azt is el tudomképzelni egy taszistáról, hogy néha átvillan az agyán:nem biztos, hogy az amerikai négerek históriája a párhuzamos a cigányaink történeteivel.

Egyszerűen a taszista: úgy szarik bele, ahogy az egyik hirdetési portálunkat felvásárló nemzetközi hirdetési portálmagyar menedzserei.

Ezt biztosan ismered az IT-szakmából:
"Tudom, hogy szar,de nem ugrálok. Ez lyen.nem az én dolgom.Éppen csak... pont annyit teszekmeg, ami kb a látszatnak az egyharmada. Csakalegminimálisabbat, hogy ebbőla jólfizető,a gyakorlatban semmittevésből ne essek ki.nemén fogom megváltani a világot ."

Majdnemminden magyar,orvos, tanár, tisztviselő,újságíró, hullaszállító, szülészeten a nővérek... a West End-ben a Le Roy-ban 8 pincérből egy...Az oirópaiak így dolgoznak. Tudja, hogy szar, de nem az ő dolga,ő a részfeladatára koncentrál,ül a seggén és kész.
Hsz-ban leírtam a szituációt, a patai cigányok a kamatos-kataos pénzeket előre felvették az uzsorásoktól a kártérítésre.A huzavona nevetséges a kártérítés megy az uzsorásoknak.A TASZ nekik dolgozott mitsesejtvén. Ezért tiltottak ki.
süti beállítások módosítása