A migráns nem dolgozni jön Európába, hanem segélyen, ingyenélni. A külföldi vendégmunkás pedig azért jön Magyarországra, amiért a magyar meg kitántorog külföldre.

A dél-ázsiai muzulmán szegények  ma már találnak munkát a térségben -csak a munkavállaláshoz fel kell vállalni a személyi adatokat.


A migráns nem hajlandó megadni az adatait.

Aki dolgozni akar,még ujjlenyomatot is szivesen ad, csak dolgozhasson. Ez bonyolult? E két kategória összemosható?

Szemen szedetten és agitációs uszító céllal hazudik Bozzay Balázs, amikor azt állítja, hogy nem lehet tudni,hány külföldi dolgozik ma Magyarországon. Csak.. ugye... könnyű, otthonról végezhető internetes munka kereteiben nehézkes felderíteni,de azt szerintem Fejlett- vagy Bezzegisztánban sem igazán pontosan tudják megmondani,hány külföldi dolgozik kétszer olyan hosszúmunkaidőben a faji bér kétharmadáért.

 

Magyarországon az ukrán,a román vendégmunkás szinte Ft-ra ugyanazt a bért kapja,mint a magyar dolgozó. Bezzeg Németországban a másodosztályú tagállami dolgozó kétszer annyi munkaidőben a német faji bér kétharmadáért dolgozik.

Nem tudsz? -mert nem akarsz tudni! Ki akadályozza meg az index geciket, hogy szüret idején lemenjenek külföldi vendégmunkásokat riportozni? Vagy lemenjenek Jászberénybe Kasza Lajos gyáriparoshoz és megkérdezzék az ukrán munkaerőről?

Bucsky Péter jógyerek [G7 portál]  alaposan pofára esett az Angol Statisztikai Hivatallal, amikor kikérte a Londonban statisztikailag kimutatható magyarok számát, ami felkerekítve 25000 azaz huszonötezer.

A mezőgazdaságban külföldi napszámosok dolgoznak,mert a magyar mélyszegény proleárnak nem kell a pénz: Ugyanabban az akkordban, amiben a román mélyszegény napi 17000 Ft-ot is keres, a magyar proletár lefekszik aludni, ha elérte az 5000 Ft-ot. És ha másnap talál1000 Ft-ot a bukszában, nem megy ki a munkásbuszhoz.

 

A magyar mélyszegény proletár nem hajlandó bejelentett,lepapírozott, de főleg nem havi fizetéses munkát végezni. Szervezetetten csak munkaerő-kölcsönző cégek tudják bevinni őket a "munkaerő piacra".Ezeket a cégeket havonta fizetik ki -de ezeknek a cégeknek meg kell előlegezniük a munkabért,mert legföljebb heti fizetésig húzhatják el... Amagyar proletárt ki is lehet tántorogtatni Bezzeg- és Fejlettisztánba - újabban pl a Német CSaládi Pótlék-ra ácsingózván.

 

Ki tehet arról, hogy miközben ömlik az USA Kongresszusa keretéből Magyarországra is   a demokráciafejlesztést támogató Dollár, arra ennyiből nem futja, hogy egy index geci autóba vágja magát és riportozza az ukrán és román munkaerőt és az őket foglalkoztató cégeket?

Magyarországon az utolsó hús- vér és bundáskenyér  szagban a terepen odalent elvégzett szociológiai nagy átfogó kutatást 2005-ben zárták le. Aki romongró proletár cigány nő akkor született,ma már anya.

Bozzay még dicsekszik a Semmi Konferenciával, amin nem találtak elég statisztikai gittet rágni.

2020-03-06bozzaybalazshazudikindexgecizmus.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1715507878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2020.03.08. 18:29:25

A legujabb az indiai vendegmunkasokja es a bangladesiek. Ma lattam 15-20-at vásárolni.

Frick László Intézet 2020.03.09. 04:00:58

@Burgermeister: Mi a probléma ezzel? -mármint ha DOLGOZNIjön valaki névvel,papírokkal,ujjlenyomatot adva?

Egybként pont ez is a lényeg:Aki BOLDOGULNI szeretne a dél-ázsiai térségben,az a szülőhelyétől-családjától rokonaitól 1-2-3óra repülőútnyira megtalálja. Egyébként Európába is. 2015-ben a Jókés Igazakpróbálkoztak párszázezer szíriaitényleges esetét,akiknek a papírjai valóban a romok alatt maradtak,fűre-fára-bokorra is ráhúzni.

Azóta,hogy egy iraki bukott miniszterrőlkiderült, két név alatt is húzott segélyt Németországban----

Miről beszélünk ?:D

Malajziában amuzulmán testvériség jegyében bárki rohongyamenekült, egyébmianmarimenekült, nepáli, bangladeshi dél-indiai (muzulműán)munkát kap.Ha akar.

Viszont a rohingyák között is vannak olyanko,azon az éghajlaton,akikmunka helyett inkább a tengerpertokon rákot,kagylót gyűjtenek meg kókuszdiót. Aki rohongya nem akar dolgozni,azt nem kötelezikamalájok dolgozni,de egy ital vizet nem kap segélyben...

Nem látok abban semmi problémát, ha egy fejlett oiropid,főleg volt-gyarmatosító volt-náci tömeggyilkos.. és általában indogermanoid faji-kirekesztő tőrténelmű népek onokái azzalkompenzálnak, hogy hülyének nézetik és szemberöhögtetikmagukat az ázsiai-afrikai ipari fejlődés ésa kétkezimunka elöl "üzleti reményekben" "menekülő" emberekkel.

Én márkamionosoktól 2011-ben értesültem arról, az afrikaiak hogyan röhögik telibe a picsa angplokat meg franciákat. Sőt,aztán magam is láttamelég ilyen jelenetet. Általábanamagyar kamionosok 98% majmoknak,állatoknak szólja le... szóval nyugat-oiropid közemberként (tehát nema sajtó által ábrázoltmintaemberekként) tekint az afrikaiakra,én nem.én velük vagyok, szerintem őket érdemli és nagyon-nagyon Oirópa.

Én nem korlátoznám:Én gyorsvonatokkal azonnal a menekültek szerint az őket meghívó államokba transzportálnám őket,Németországba,Svédországba és Angliába. Anglia pesze most bezárt... úgyhogy megelégednék csak A Csatorna partjával...

Belgiumban láttam afrikai "üzletembereket". A korábban érkezőkbecsicskitják az újonan érkezőkközüla dolgozni hajlandóakat és lenyúlják a bérülegy részét.meg az afrikainaknemkell ágy az albérletben, csak egy alvószőnyegnek vagy egy laposra taposott kartondoboznak a hely és nem kell fürdőszoba sem, lemosdik egy bögre vízből,mint pásztor ükapáin valamelyike.

Bevallom őszintén, plénnekem most szükségemlenne egy budai lakásra és van a Margit körúton egy,ami nekem pont megfelelne. Belső körfolyosós régi romantikus bérház

Serény Vélemény 2020.03.09. 08:28:12

@Frick László Intézet: Hát igen, azok a szíriai menekültek, akiket manapság Erdogan szultán tárolt ajtópára, furán afrikainak néznek ki fekete bőrileg...

Frick László Intézet 2020.03.10. 04:53:37

@Serény Vélemény: Erdogán viszont azt hazudja, hogy legalább a 20%-uk szíriai menekült. Tudod,Merkel anyunak szívügye a teremtett-népe. Ezt is mutattammár,a burleszket, amikor afgánok címén afgán állampolgárságú (mertmongoloid arcukmiatt önleleplező) tádzsikokat, Afganisztánban az általánosaan üldzött kisebbség... toloncotatott "haza".. Kabulból az afgánok azonnal a tádzsik határra vitték a nyomorultakat,a tádzsikok viszont azzallökték őket vissza: Tádzsikból nekik is van elég.

Tulajdonképpen már ezért az apróságért faszkorbács járna Merkelnek.
süti beállítások módosítása