Elébb egy bíróságfilozófiai axióma.

felirat1.jpg

Ha ez igaz - márpedig miért is ne lenne ?-akkor ez igen mókás kontextusba helyezi az EU gittegyleteit és Semmi Konferenciái-t azaz az Első Osztályú Igazi Tagállamok móreseit a másodosztályú, a természetes [> erősebb kutyák esetei baszással,túrós palacsintával vagy a tartós államháztartási hiány 3% fölöttiségévl] jogegyenlőtlenség miatt is nemigazi tegállamok tekintetében.

 

Az OiOiOirópai Bíróság jogot csak annak tud szolgáltatni,akik hozzá fordulnak jogorvoslatért, mert pl geci igazsátalan demagógok egyébként. És ha valamit nem tudnak belpiacosan megoldani egy országban,ahol 15 éve zárták le az utolsókint,a terepen elvégzett szociológiai felmérést hús-vér -és bundáskenyér szagúemberek között... és ezeknek az embereknek a "jogait" olyan emberek "védik" akiknek egyébként, ha nembelpol érdekből használják fel őket proletárszerűen, akkor szarni is sajnálják rájuk a Kongresszusi Doillár Keret centjeit is, akkor orvosolja az onnan messziről, a pompáselőadásamiatt hihetőnek tűnő skandallumot.

tunti.jpeg

Ahogy a vasárnap tüntető cigányok tekintetében is a móka,a kacagás,a jókedv és az aj-vaj-dzsuvájj csillogott.

A cigányok jókedvűek voltak, összesen egy roma  tettető megélhetési szájjalcsináló, Horváth Aladár volt a szomorú, mert  a Setét elvitte előle a mísorot.

Javaslatom cigányiskolák tanárainak: Amióta Misszi Edizony fëëtanáta a képrögzítős, vidijaós telëfonyot, azóta rögzítsétek tik is a tanórákat,mennyire is jaj akarnak tanulni a "szegregáltak",pl hogy térnék kezüket-lábukat a tudáshoz jutásban.

 

Béterv: Rögzítsétek a cigányokat, akik kivetetik a gyerekeiket a többségi cigányiskolából (ahun ugye nem lehet a szëgrëgácijaót mëvvalósítani amiatt, hogy csupa csakis cigányok lakják a tëlepeűllst ésígytehát csakis cigány tanulói lehetnek a jaskolának. Debezzek a kivítelesk kivetetik innst a gyerekeket és néha mág a lyányaikat is: hogy Ne járjanak cigányok közé a gyerekeik [akik NB cigányok ]

Tökéletesen igaza volt a bírósági axiómát meg a jogállamiság és az igazság iszonyait tekintvén a cigányoknak abban, hogy jókat röhögtek a Doktorminiszterelnökön, jogász létére.

Kit érdekel az igazság,meg a kiknek is az igazságérzete, amikor

a jogszolgáltató úgy döntött, hogy ha a gyöngyöspatai cigányok bután jöttek ki a szegregált iskolából (mert ha nem szegregált lett volna,akkor okosan jöhettek volna ki) és ha már ez így esett, akkor még szép, hogy

 

pizeketaggyatok.jpg 


 Majd jaztat mink tuggyuk,mikekre kőccsük,sőt,már el is kőtöttük kamatospízrë és ha még a Doktorminiszterelnök éppen meg is tudna győzni bennünket , persze nemingyír-potyáraa , arrú, hogy jobban járnánk az oskolával, a zuzsorások szíjjëë kamatójják az ílëtünket is!

 

Azt nem tudom, hogy az Egyesült Államok Kongresszusa mit szólna ahhoz, hogy ha megtudná, hogy a CIA kezelésében lévő Kongresszusi Keret-ből támogatott  fenntartott TASZ végülis a gyöngyöspatai, a szegények zsírján élősködő  [kamatospízszedeő] cigány    uzsorásokat támogatta "jogsegélyszolgálat" útján ürügyén politikai haszonszerzés szolgálatában.

 

Van a TASZ-nak Emese nevű dolgozója?

ciganytuntetesgyongyospataurugyenvegeosztogatas_jpg.png

Prolëtároknak osztogatják, ami jár a jólsikerült tünti után a tüntizőknek.

 

Hogy mondják svédül azt, hogy Köszke Emese?

Tack GRETCHEN!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4115491248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása