Hamarosan síszünet a császármetszészeteken,a hvg picsaújságírónője csuhájjozik is, hogy Szegeden már ezrek császároztatnak.Ez amúgy a Korszerű Modern JövőbevezetőProgramozott "szülési" formaés gyakorlatilag alsó-középosztálytólfölfeléfixálja a magyar szaporodási rátáját a 2-es alá.

picsahvgpicsasitas.png

Természetesen a HVG "újságíró" picsája kommentelhetetlenre állítja be a cikkcsit:D

Elavult pinásan már csak aproletáriátusba leszakadó munkásosztály lányai meg a cigányok szülnek.

Csak egy trükköt mutatok:A kismama megbeszéli a szülésszel,hogy nem szeretne császárt. Lényegében nem is látszik indok a császármetszésre,maga a szülész meghagyja:Rendben van minden.

"Jöjjön be két hét múlva  hétfőn hétre!"

A kismama nem érti,miért. De mert engedelmes, hisz a doktornak, bemegy. Persze a szülésnek semmi jele még. (Igazából a kismama számolta jól s nem a doktor saccolása szerint...De nehogymár a kismama tudja kb, hogy mikor foganhatotta gyereke... .)

Most következik a zsebmetsző parasztvakítás:Infúzióra kötik a kismamát:Azzalaz indokkal,hogy beindítják a szülést.

Másfél órája csepeg az infúzió, amikor bejön a bába:

"Na jól van,hagyjuk ezt a hülyeséget, indulás a császárra!"

meg kelljegyeznem, hogy a császármetszók arra is hivatkoznak,hanagyon öreg begyepesedett szülészbácsik rinyálnának, hogy a császár nem csak kényelmes,nem csak végképpen kizárja a bábákat a szülésekre feketén zsebbe vett pénzek elosztásából, ráadásulperelésre alkalmas komplikációk sorát zárja ki.

 

lábjegyzet:

Szakmai Kollégium

A spontán gátrepedések és a gátvágások legalább 40 %-a valójában indokolatlan volt és csak oktalan siettetés következménye -ez Szakmai Kollégiumi vélemény volt...35 éve ...

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4815348984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása