Az Úristent vagy a Természettörvényt osztán egyáltalán nem érdekli, hogy a "Szaporodjatok,sokasodjatok" parancs-ot melyik rassza és milyen hiedelmei szerint teljesíti. 2 alatt fogyás, 2 fölött szaporodás.

Sőt: Az Úristen/Természettörvény arra is kakilna, ha lenne erre emésztőrendszere meg elpazarolni való energiái, ha egy faj nem szeretne szaporodni,

annyira zseniálisak az egyedei, hogy

a szaporodás nyűgeit a hülyékre,a kevésbékreatívakra meg az alsóbb néposztályokra hagyják.

"maj' szűjjönek a hülyepicsák, nem vagyok én szülőgép, maj' legyen gyereke más, nálamnál kevésbé értékes népaségnek!  Én inkábbönmegvalósítok "

Akkor ez a banda*...szépen kivezeti magát a "piacról" és kész, nem szaporodik.

Ha Korszerű Jövőbemutató Családmodellekben 1-2 gyermekre 4-5-6-7 alkalmi,jövőmenő vagy virtuális bármelygenderű szülő jut, a Woody Allen Családmodell szerint egy idő után szexelhetnek is,az azt jelenti, hogy ennek a nagyonfejlett embertípusnak a szaporodási rátája a bőven-a-2-alatt van és megy is szépen a lecsóba:
Aláírás:Isten/Természettörvény
én: ámen

 

*banda: Csányi tanárúr szép szava a majomfélék családnál nagyobb, hordánál kisebb közösségére

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9114309863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.10.19. 14:04:39

Gyereknek nem kell gyerek. Ezért nem szaporodik. Esetleg szeretne, de nem tud. Meglepően sokan vannak így.
süti beállítások módosítása