dedicated to Csaba Szendrői and @bs395:

screenshot-2018-7-8_elefant_paulina_dalszoveg_video_zeneszoveg_hu.png

Ivarérésem idején, amikor a baszásról, mint olyanról csak álmodtam és nem bazdmegoltam még, a csúnyaszavak helyén akkora üres és ismeretlenlyuk tátongott, mint a pináról való elképzeléseimben, ha a szokásos óvodáskori punci-fütyi mutogatásokat nem veszem tekintetbe, márpedig nem is lehetne, akkor jól emlékszem arra, hogy a luknak sem hőmérséklete, sem nedvességtartalma, sem azok az érzékenynek tűnő alkatrészei ahhoz képest, hogy ivarérésem után még fogaznom is kellett volna, ha rávisz a lélek, annyira. A picsamarketing hajnalán a multifilteres cigarettákat szembeállították a mezítlábasokkal. Vagy pl a gyári növényiolajat, a mi egünk alatt az elavult disznózsírral, azaz marketingszempontból szépen aláágyaztak a nemlétező igénynek a növényolajjal való főzésre, mert annyira iparimezőgazdaságot és hozzá növényolajipart képzeltek el. hogy is mondja ezt a "bráhmán" Voltaire-nál, minden ég alatt megvannak az oda való hiedelmek is, tehát a mi egünk alatt a növényi olajat főleg napraforgómagból sajtolják és erről kezdtek el úgy hazudgálni, mint a cigaretták multifilteréről, kontra mezítlábas, pl Gitanes, Pall Mall vagy Kossuth és Munkás. Mi-hazugság szerint a nikotinos kátrány öl és tüdőrákot okoz, míg a multifilter megvéd ettől. És jött föl a pank. Meg a sajtolás után még vegyileg is kinyert növényi olaj, kontra disznózsír és disznószalonna.

A napraforgónak, a növénynek van két csúnyabetegsége, ideges a gazda, vannak ugye a költségek meg a technológia, miszerint a súlyos méreggel a napraforgó egyik csúnyabetegsége ellen közvetlen a virágszirmok elfonnyadása után az un citromos állapotában szabad permetezni. Mit nem szabad a panknak, ezért a gazda ideges, mint állat, bazdmegol a dógozójával is, szépen megkéri a repülőgépes vállalkozót, hogy virágja teljében (azaz most, ezen szöveg publikálása idejében) permetezze repülőről a súlyosmérget, a tábla tele méhvel

itt hívnám föl a figyelmet arra, hogy az Elefént zenekarnak kurvasok állat-című száma van, a szövegek is tökállat, például pank, van bennük bazdmeg is. Nem mondom, Syd Vicious is bazdmegdeszép és jólmutatott a párizsi Olimpia  szinpadán szép jakóban, de Szendrői Csaba kedvenc költőm is illedelmesen van felöltözve és egy-egy koncert elején akár a retró-Granvisus-nak látszó szemüvegében is, szép fekete hosszúnadrág, szép hosszúújjú ing és szép fekete sportos-divatos cipőben is. Az összekötőszövegekben is van bazmeg és kurvajól, minden feketének látszót mosott sötétszürkének tessék látni.

A méhek, akik százezrével lepik el a napraforgótáblát, őrjöngenek, Elefánt zenekar rajongó kedves olvasóim képzeljenek el egy fesztiválnaptárt tele Elefánt koncertekkel, bazdmeg de szép, ilyen a méhecskének a nyíló napraforgótábla, még szerencse, hogy a tudomány maihiedelmei szerint ösztönlény. Az ember iszik valamit vagy a zacseszből amfetamint csippant ki és iszik rá, rácsinálja magát a hangulatra és pogo-pogo, vagy 600 a lángos vagy 400 de enni nem pank.

A koncert azt jelenti, hogy rácsinálom magam a hangulatra, a lányok, ha mensiznek, valami bikajó tampont dugnak fel előtte és egy kicsit balra, egy kicsit jobbra ringa, majd Szendrói költőúr kérdésére basszátok meg, miszerint, aszerint persze, hogy kurvajól érzik magukat.

Miközben nem csak a méhek életében vannak nagy bajok, hanem a baszással konkrétan is. A baszás is olyan leginkább, mint a művészet, minél többet beszélik, annál inkább nincsen.

 

Általában jellemző az emberekre, hogy minden jelenkor a legfejlettebbnek vagy pl baszásban leg kurvajóbbnak és innovatívabbnak képzeli magát.

Nagyjából annyit értek a mezőgazdálkodás agrokémiai részéhez, hogy a kórokozók és csúnyabetegségek valamivel ))))))sokkal, bazdmeg, sokkal)))) előrrébbjárnak mindig, mint az óhatatlan veszteséget szenvedő hasznosállatok, pl a méhek, közhelyesen ismert Einstein mondása az Emberiség Utolsót Szarása Napjáról, ami az lesz, amikor a méhek kihalnak

a mai logika szerint majd írnak emberek egy algoritmust a növények beporzására, nehogy már a méhecskéken múljon, bazdmeg.

Az előzenekar a Kései Kitérő, nyilván már valamilyen egyetemista a Bolognai Rendszer-ben gimnáziumizenekar volt, a szokott gimnazista riffekkel

bazd meg de szép jelenetben a Promenád elé kitettek egy gitártokot majd bemutatták az Erzsike néni nevű hajléktalanasszonyt, aki nem dohányzás vagy alkoholizmus miatt lett hajléktalan és a Promenád előtt összegyűlt 80-100 néző közül jópáran és papírpénzeket dobáltak a szatyorral a vállán várakozó Erzsike néninek, azonban mégis, egy puszi volt az első, amit kapott és bazd meg, az is szép volt az Elefánt zenekar dobosától, hogy a Kései Kitérő dobosa a dobján dobolhatott. Basszátok meg, ez tényleg szép volt gyerekek, ennél már csak az a szebb, amikor egy lány basszátok meg nem csak csinálja magát a jó buli hangulatra, de még azt is mondja, hogy faszomat. Mármint az övét, basszátok meg a lányét, ahhoz a szókincs ma már eléggé szegényes, szavakat találni a Kedvenc felhőmnek c számra, pláne szövegére és ilyenkor kopipasztáz valamit a korszerű gyermek a dalszövegből és elküldi kommentnek,

screenshot-2018-7-8_elefant_tizenhat_youtube.png

ezt tudja szólni hozzá, mint a hahó-hoz a tihanyi templomfal. A cigány és magyar asszonyok egy része, akik jelentősebb csiklóval (izgalmi állapotban) rendelkeznek, nevezik a kisfaszuknak azt, vált pecek. A kisfasszal, mint kifejezéssel jellemzően azon heteró nőknek szokott baja lenni, akiknek a csiklója bingyója rejtőzködőbb, a legizgalmibb állapotban is alig kitapintható borsószem nagyságú és a kisajkaik sem annyira hangsúlyosak, ezért szerintük nincsen ilyen, hogy pecek vagy vált. kisfasz.

A lányok általában gondosan öltöznek föl, ha úgy mindenkor pl tornacipőben büdösítik meg rohasztják gombásra a lábikóikat, akár valamilyen pántos szandálkában, ami pogo-pogo-hoz ... ezt a vén szaros öregek nehezen képesek elképzelni, úgy hangzik:

ÉS MOST TÁNC!

Eléggé kellemetlen, hogy ezt még csinálni kell, mármint a kopipasztázást a kedvenc dalunk alá a kedvencdalunk szövegéből, de biztos vagyok abban, hogy készül a csinálást feleslegessé tevő algoritmust.

Erzsi néninek jó sok pénze gyűlt, köszönjük Kései Kitérő zenekar, a méhecskék pedig döglenek, bazdmeg,

de megdögleni, az majd csak későbben fog kiderülni, mennyire nehéz, ugyanis a méhecskéket bazdmeg, nem annyira és azonnal öli bazdmeg meg a méreg bazdmeg, csak bazdmeg mindössze nehezen

tájékozódnak bazdmeg, viszont bazdmeg ösztönszerűen csak a kaptárba vissza bazdmeg, ez a parancs bazdmeg, tehát bazdmeg küzdenek, nem találnak bazdmeg vissza, sőtbazdmeg, keringenek bazdmeg  fogyócsiga alakzatokban, bazdmeg elfáradnak, én már bazdmeg  hallom bazdmeg bazdmeg vesztibulárisan

bazdmegSzendrői költőúr bazdmeg bazdmeg szövegévelbazdmeg is ezt a bazdmegdenszintbaszdmeg, halál, bazdmeg, elfárad bazdmeg a bazdmeg bazdmeg méh bazdmeg bazdmeg bazdmeg, lehull bazdmega bazdmeg porbabazdmeg bazdmegmagyaros bazdmegbazdmeg bazdmegütemben bazdmegbazdmeg bazdmegafalrakiírjukkiírjuk

 bazdmeg

de bazdmeg a bazdmegméhecske bazdmegmég bazdmegbazdmegekkor bazdmeg sem bazdmeghal bazdmegmeg, hanem bazdmeg körbe bazdmegkörbe a bazdmeg porbabazdmeg bazdmeg, azbazdmeg mégrosszabbbazdmeg, habazdmeg fűbe bazdmegkeveredik bazdmeg, bazdmegbazdmega legjobbbazdmeg, ha bazdmegóvodások vagybazdmeg bazdmegóvónők bazdmeglábai elébazdmeg, bazdmegmegijednek bazdmega bazdmeg bazdmegjujméhecskétől ésbazdmeg bazdmegagyonbazdmegtapossákbazdmeg bazdmegés bazdmegakkorbazdmeg

ENNYÍÍÍ

de a méhek töredéke nem ilyen szerencsés, a multifilter, időközben ez lesült, csak fokozta a rákveszélyt az apróbb koromszemcséinek a mélyebben a hörgőkbe lekerülhetőségével, a disznózsír meg szalonna omegazsírsavai meg vitaminok a szinte mérgezően káros növényiolajhoz képest, ennyi történt a pank születése és halála, azaz nagyjából az életciklusa alatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5914099949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása