"Kurvák!"

/Yossarian/

1. Az orbányzat ötletembereinek valamelyik drágája agyából kipuruttyálódott a megoldás, hogyan lehetne a

nyugdíjasok köreiben az orbányzat népszerűségét növelni úgy, hogy konkrétan és ebben a költségvetési ciklusban már azért pénzbe se nagyon kerüljön. Hát Erzsébet-utalvánnyal! Adódott innen a következő politikai-kommunikációs feladat: a zsíragyú nyugdíjasokban valahogy tudatosítani, hogy az orbányzattól kapták a karácsonyi alamizsnát. Erre a számolhatatlan orbányzati léhűtő közül valamelyiknek az az ötlete támadt, hogy ne postásokkal vitessék ki az utalványokat, mert akkor a hülyenyugdíjas nem képes azt orbányadományként értelmezni---

2. Itt lépett közbe a FIDESZ Gyurcsányja Lázár János stábja, hogyan lehetne ezt a problémát orbányzathűen úgy megoldani, hogy a Lázár házihadseregének számító járási hivatalok jöjjenek ki jól. Lázár valamelyik csepreghynándor alakú slim-öltönyös borostásképű, de borotváltzacskós jampece a valóságtól teljesen elrugaszkodván azt puruttyálta erre, hogy cserébe a jó sok fizetésemelésért a Lázár Company emberei hordják ki az utalványokat.

Itt említem meg a röhögéstől repedező hasikóval, hogy az orbányzat egyik csápja az önkormányzatok és pógármesteri hivatali dógozók már még annálisjobban útájják és irigylik az orbányzat lázáriánus csápját a sokkaltöbb fizetésükért, ami Lázár Company kalamoil is az orbányzatnak és kripto meg Lázárnak építi a jövőt Orbán ellenében. Ilyen csápokat még Tunyacsáp se basszusgitározott klarinéton!

Csak az nem jutott eszébe az íróasztaltoldalék kis lázáriánus köcsögnek, hogy az ország nem minden településén van járási hivatal, meg az, hogy a magyar nem az a hálás fajta, amelyik meg akarja köszönni az extrabéremelést, főleg nem gyaloglással a szanaszéjjel lakó sok vén szaros nyugdíjas között.

3. A gecimédia főszerkesztői a picsaújságíróiknak meg azt a feladatot adták ki ötletelésre, hogyan lehetne az orbányzat nyomorult agitációját a nemnyugdíjas korú orbáncigányellenesek fölhergelésére jól ki, széjjel majd szarrá magyarázni. Első ötletként a befolyásolható egységsugarú benyaló köcsögnek nézett olvasókkal azt etették meg, hogy jaj a szegény járási hivatali dógozóknak, hű de sóher már a kormány, hogy sajnálja a postakültséget, négyszázvalahány Ft-ot.

Báregyébként az orbányzat ötlete onnan baszódott el, hogy a postások készpénzt szeretnek kihordani a nyugdíjasoknak, mert abból borravalót lehet lehúzni. Az Erzsébet-utalványból meg semmilyen trükkel nem lehet a kerekösszegen felüli aprót, szaros 300-400valahány Ft-okat visszatartani.

4.A gecimédia, miután az orbányzat mégis kicselezte őket és a postásokra bízná az utalványokat, a postásokat kezdte el sajnáltatni, hűdemegterhelné már őket az utalványok kihordása -ami egyébként úgyis a túrájukhoz lesz csatolva.

4,73A gecimédia ötletelői közben azt a nyomorult antipolitikai agitációskommunikációs ötletkét vérizzadták ki, hogyaszonygyaja, mivel is lehetne a köcsög nyugdíjasokra a frászt hozván a rohatt cigányát megútáltani, hát az adózással. Hogy majd az a nyugdíjas, akinek olyan jövedelmei is vannak, hogy adóbevallása is, elméletileg be kéne, hogy vallja az Erzsébet-utalványt s adóznia kell -ennyi elég is a berzenkedtetéshez, úgyis agyatlan hülye, aki a gecimédia híreit beveszi, úgyis elébb idegesedik föl a kzurva rohatt vidékicigányára az olvasó, mielőtt elkezdene gondolkodni, kik adóznának és mennyit is.

Ámen. Itt tartunk. Jól besült az orbányzat ezzel a PR ötletével és hűdebüszke lehet már megint magára a gecimédia, húdejól behúzta az embereket: jobban és ügyesebben, mint az orbányzat. Asztaa! Az Erzsébet -utalvány-ok osztásával az  orbányzat 0,000269 %-kal növelte a népszerűségét, ellenben a gecimédia a komolyan vett harccal lenyomta 0,0003404%-kal.

Tapsóóójjunk a ki a gecibb-verseny győzteseinek.

!

Összegzés:

1. Azok a kurvák, akik az Orbán Kormány Napjának fűtői, vonata kerekeinek pumpálói, azt hiszik, hogy bármit is ért az ötletük és megdógoztak a pénzükért.

2. Azok a médiagecik, akik az Orbán Kormány fakoporsójából a beléjevert mérhetetlenül sok utolsószeg segítségével már törhetetlen mindenúszó  vasladikot kovácsoltak a rojattcigánnyának és vidékibandájának, szintén délcegen húzhatják ki magukat a decivilmár bátorságukért hogy a rákosirezsimnek és vérszomjaskommunistadiktatúrának felhazudott rezsimekekre jaójdemekkoracsapást milyenfélelmet nem ismerve mértek és most már aztán annyira küzdenek a nyitotttársadalomért mint a kurvistenyfasza sőt.

3.Azok a nyugdíjasok, akik eddig is útálták a rojatt vidékicigány Orbánt ezután is útálják majd,  és az Erzsébet-utalványért vagy kaját vesznek és bezabálják szépen, mert ezt különben ők annyira megérdemlik, vagy, ahogy szokták, odaadják a gyerekiknek meg onokáknak, hogy vegyeek rajta valamit, hogy rojattvóna Orbán a cigány kúnnnyájááába jabba.

Azok a nyugdíjasok pedig, akik orbánisták és hajráviktoriánusok, fogják szépen az Erzsébet-utalványukat és vagy bezabájják mert ők ezt különben nagyonmegérdemlik ám, vagy ahogy szokták, odaadják a gyerekiknek vagy onokáknak,akik vagy baszta vóna cigánykúnnyázzák ezért a Fiktórrrt, viszont az utalványon vett kajákat és energiaitalokat bezabájják és isszák,  vagy ők is dicsérik Orbánt és magukra kőtik az utalványt.

Vagyis megint adott a mélymagyar a pofonba egy jónagyszart.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9312030299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.12.07. 13:47:32

Azt nem tudom én felfogni ebben a történetben, hogy miafészkesfenéből gondolta azt komolyan bárki, hogy ezzel a lépéssel a kedves nyugdíjasok fideszszeretőbbek lesznek - főleg az elmúlt 25 év történetének imseretében.

Frick László Intézet 2016.12.07. 15:23:28

@nagyjoco: Jocó, olvasd el kérlek szépen még egyszer, érdemes lesz, de tegyél be előtte inkontinencia betétet magadnak és csak bekapcsolt biztonságiöv mellett... Ugyanis disznóólpucolás közben átgondoltam és bővítettem a szöveget.

Frick László Intézet 2016.12.07. 15:26:00

@nagyjoco: Az orbánpropagandisták olyan szintű ötleteket gondolnak hatékonynak, amiken még Angi Veráék is kiszöktek a budira röhögni. Lakatos elvtárs Orbán propagandatanácsadóit leküldte volna vidéki üzemi lapokba korrektornak se És ezekről a kontárokról benyalni, hogy súlyos médiaterrort nyomatnak.

2016.12.07. 16:27:52

@Frick László Intézet: 2002-ben élt az a legenda, hogy a 19ezer forintokkal vette meg a nyugdíjas szavazókat a maszop, és azért nyertek. Bár én hallottam nyilatkozni olyan jelentősfideszespoltikust, aki váltig állította, hogy egészen más okokból szavaztak a nyugdíjasok a maszopra. Nem tudom, miért gondolta jónak a mostani osztogatást Orbán, de ezzel bizonyítva látom, hogy el lehet tölteni 25 évet a magyar politikában úgy, hogy nem fejlődik az ember semmit és nem tanul semmiből.

Frick László Intézet 2016.12.08. 05:45:11

@nagyjoco: 2002-ben a Jó Pasi Miniszterelnök -project nyert. Politikailag megbízható kutatóintézetek mérték ki, hogy a schneidige und heilige Dr Medgyesy 300000 olyan nő-t ösztönzött elmenni szavazni, akik addig nem éltek a választójogukkal. (Ez egyben arra is mutat, hogy azok a nénik már 1988-ban is legalább ivarérettek voltak.) Forrás. Idvezítő Ferenc igazságbeszéde. Hogy mondjam... Zseniális Feri a maszoposok orcáit csapdosta a jópasi miniszterelnök prozsekttel 2006-ban. Egyébként 2002-ben az MSZP 64000 szavazattal nyert, de legyen ez 66666 szavazat, mert ez cukibb szám.

Frick László Intézet 2016.12.08. 05:47:33

@nagyjoco: Én az ilyesmit Orbán klasszikus politikai műveletei körébe rendelem. Iszonyúan nehéz megállni halálra röhögés nélkül,, amikor Orbán klasszikusan politizál és még el is hiszi, mennyire bejött ez má neki megin. Mindig olyan Diego Maradonás sörpocakos biciklicselezésre emlékeztet engem ezzel.

2016.12.08. 10:59:57

@Frick László Intézet: Hajdúhadházat simán a kireksztettek, mélyszegények szervezett leszavaztatásával nyerték meg 2006-ban. Erős a gyanum, hogy ezt am ódszert egész keleten alkalmazták.

Frick László Intézet 2016.12.08. 13:46:55

@nagyjoco: A FUIDESZ gummicsimmásai igen elúrhodnak mostanában azon, hogy a cigányokat megvették kilóra. NJos, a cigányokat pl egy fél délután ki lehet vásárolni a FIDESZ kebeléből. És a FIDESZ majd nem is nagyon ugrálhat, mert a cigányok tudnak ám, amit tudnak. Őnekik oszt gecibűrű gecibűrű egyre megy.

Egyszer leültetnék egy gecibűrű cocojológijust a kedvenc kínai gyorskifőzdémben, amikor a városi proletár dalit cigányokon elképednek az öltönynadrágos, selyeminges románcigány üzletemberek, Hát még, ha el is magyaráznám nekik, hogy a cocojológijus húsz éve olvasott valami cocojológijai kutatást hajdőúhadháztéglásrú azt azóta is asziszi, hogy ha ismeri a valkói cigányokat, akkor az alsószentmártoniak ugyanolyanok.

Hát amikor a román cigány a magyar romongró dalitokkal áll sorban a boban és előtte a dalit, mintha köcsög csicska rabszógájával beszélne, ugráltatja a boltost, aggyámánoz, aztataggyad, fentről lefelé foghegyről pekhi a csicskabtos pofájába a szavakat, az €-milliomos román cigány meg ilyeneket beszél, hogy legyen szives azt, kérek szépen ebből, köszönöm szépen (és persze magázza a boltost)

Frick László Intézet 2016.12.08. 13:49:55

@nagyjoco: A klasszikus politizálásra még biztos hogy ráfordulok tizenkettes forgatóekével, biturbó 440 LE-vel. Mertugye milyen bruhhahha Orbán, amikor klasszikusan politizál, de közben meg az ellenzék, ami a gyakorlatban párszáz médiagecit meg újságírót jelent, ugyanolyan klasszikus (=ócska elavult) móccerokkal operál.
Orbán már rengeteg szelet kifogott klasszikus politizálással a Jobbik vitorláiból, miközben a Jobbik sínretett kisvonat sihuhu.
süti beállítások módosítása