Ma már nem az információ megszerzése emel hatalomba, hanem a megosztása.

infonáci alaptétel

A sportteljesítmények úgy jó negyedszázada haladták felül [-> fejűlhaladták] az emberi teljesítőképesség felsőhatárait. Azóta doppingolással érhetnek el a sportolók újabb rekordokat. A doppingolásnak nagyon bonyolultak a szabályai és az doppingol, aki lebukik ebben.

Újabban azonban már a doppingolással elérhető teljesítmények is kezdenek megdönthetetlenek lenni.

Az infonácik erre találták ki a netokrata doppingot, ami egyszerűbb az ágybaszarásnál.

A trükk lényege, hogy a két- vagy több sportnagyhatalom közül csak az egyik hadinagyhatalom is. Legyen ez a nagyhatalom A-Hatalom. A másik nagyhatalom pedig a Z-Hatalom. Pl A-Hatalom hadiköltségvetése tízszerese B-hataloménak. Ezen felül A-nagyhatalom ellenőrzi a világ kommunikációját, főleg az internetet. Titkosszolgálatai nem is titkolják, hogy a Mindenhatoooooo-t és a faszbúkot leszűrik. Természetesen B-nagyhatalom sportipari főemberei, a sportolók meg az edzők főleg a Mindenhatoooooo által kínált "ingyenes" és "gyors" kommunikációs eszközöket használnak.

Tehát elegendő A-nagyhatalom titkosszolgálatainak megzsarolnia a korrupt és tolvaj-sikkasztó hűtlenkezelő kurvázó és drogos diplomatáit és vezetőit előszöris megzsarolni másodszoris B-nagyhatalom sportbűnözéseiről adatokkal és pontos időpontokkal kiszolgáéniuk és máris jobb eredményeket érhetnek el sportolóik hiszen a konkurrens B-nagyhatalom sportolóit kizárták.

Nemmellékesen egyébként is A-nagyhatalom konkrétan kilóra veszi meg a világ geciújságíróit a B-nagyhatalom elleni folyamatos uszításhoz, ennek megfelelően stréber seggnyaló kis geciládák odáig mennek el a seggnyalásban órákon belül, mint, idézem a főcímet:

A világ népei felháborodással fogadták a csaló B-nagyhatalom doppingbotrányát.

 

Utóirat: C-nagyhatalom sportolói is doppingolnak, Kolbász Koncsita -alakú sportolónőik eleven bizonyítékai ennek. C-nagyhatalom azonban blokkolja a Mindenhatooooo-t és egyáltalán is igyekszik keresztbetenni A-nagyhatalom információnácizmusának. Természetesen a seggnyaló bértollnokok óóóóóriási felháborodást színlelvén ekézik C-nagyhatalom elmaradottságát és a emberek személyesadatainak és magánkommunikációjának a leszűrhetetlenségét.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9710116134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.08.11. 11:48:59

IT kiegészítés:
B nagyhatalom elég nagy hülye, ha az anominitást nem tudja megoldani. Ami egyértelműen nem igaz, B nagyhatalom kifejezetten profi az internet kezelésében/ és lehallgatásában is.
Amit technikailag nem is lehallgatás, a rendszer működésének lényege, hogy ugyanúgy azonosítható, mit csinálok és mikor, köbö annyira lehallgatás, mint amikor a az ótópálya matricát ellenőrzik rendszám alapján, aztán ebből tökéletesen látom, ki és mikor lépett be/ki.

Frick László Intézet 2016.08.11. 13:27:24

@nagyjoco: nemrég írtam neked arról, hogy a fidesztahók elúrhodását nagyban hízlalja az a tévhitük, hogy az internet egy óóóóriási átláthatatlan universum, amiben senkinek semmi nyoma s azt is bottalse üthetni. Namost a ruszkiknál ugyanez működhet, plusz a cirillbetűik védelmébe vetett óriásinagy tévhit.

Több automata szűrési szint is lehet de nyilván az infonáciknak van listája az olimpiaikonkurrens ruszkikról és akkor már célirányosabban lehet szűrni. Tudják követni okostelefonjaikon keresztül a mozgásukat... mit mikor s hogyn vesznek magukhoz s csak az egyébként is a zsebükben kuksoló doppingellenes szervezeteket kell kiértesíteniük, mikor szúrják a próbát

Te mint infokommunikátor közelíted meg, én viszont mint büdösparaszt, aki nem szencségnek látja az inokommunikációt csak áskapának.
Ha az én haladógondolkodású ősnetokrata barátom kezében van ez az áskapa, akkor sárkányokat öl, jóít,, vakokat vezet át a zebrán és hasonlók. De ugyanez az áskapa infonáci kezében... ha értesz...

A modern korszerű infonáci úgy viszonyul a hippi ősnetokratához, mint Goebbels Bakunyinhoz. Ugye: szociálisták mind a ketten...

Frick László Intézet 2016.08.11. 13:28:56

@nagyjoco: B-nagyhatalom kezében van a Mindenhatoooooo (gogli)?????? A ruszkik biztosan nagyon jók telefonlehallgatásban meg effélékben, de amerikai szerverekhez nehézkesen férnek hozzá

2016.08.11. 17:34:45

@Frick László Intézet: Értelek. Viszont dolgoztam már orosz projekteken. Rohadtul nem hülyék.

2016.08.11. 17:36:20

@Frick László Intézet: a gugli az infovilág csúcsát kapargatja. Ha valaki nem a deep weben intézi a doppingolós ügyeit, az meg is érdemli.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2016.08.11. 22:44:46

ez kész

így beszopod az orosz suttogó propagandát

pont te

hihetetlen vagy

Frick László Intézet 2016.08.18. 16:24:08

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Az oroszok azt suttogják magukról, hogy óvatlan seggfejek, akik szkájpolnak, gogliznak meg faszbúkolnak?
Szerintem ahhoz képest, hogy mennyire provokálják már a csöndesamerikaiak őket, még visszafogottak is.
@nagyjoco: Én ezen az öngyilkos, oktondipocok amerikaiseggnyaló oroszellenességen vagyok kiakadva. vagy azon, hogy baszni kell a riói olimpiát mert nem eléggé menők és fényűzőek a körülmények. Ezen a hótt sötét eszetlen kínai meg oroszellenességen. Ezen a büszke ostobaságon. A 444-es geciket megértem, mert őket ezért fizetik.
Karikázzál már be nekem légy szives olyan híreket, amik arról szólnak, hogy orosz rendőrök kivégeztek egy 23 éves csecsent mert fegyvert sejtettek nála.
Ne bassza már meg a kurzívisteny,, hogy be kelljen nyalnom az oroszellenes propagandát. Ezzel nem azt mondom, hogy valamicskét is tolerálom a Putyin-féle imperializmust. de egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy Európával nem az oroszok basznak ki, hanem az USA. És egyre.
süti beállítások módosítása