Az egyik picsapártunk, egy minden kiterjedést nélkülöző, társadalmi bázis nélküli médiacsinálmány vélt vagy valóban is liberális személyiségekkel floodolna magának követőket. Az egyik plakátjukra Barack Obamát is rákopipasztázták:

Thank you, God Bless you, and God Bless the United States of America!

/Barack Obama zárószavai a 2008-as Nagy Denveri Konvención... és úgy általában... és egyébként nagyobb beszédei után és közben is/

http://www.usnews.com/dbimages/master/5457/FE_DA_080624religion.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2110115742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B. Hella 2016.08.10. 10:01:50

Jaj hát már miért ilyesmivel foglalkozol, mint Obama? A Főnök kiadta az újabb brosurát a híveknek, Trumpot kell nyalni. Tessék gyorsan valami jó kis cikkcsit rittyenteni Trump méltatására, különben csak a 10. sor után kapsz helyet ezentúl a cöfike felvonuláson. Ejnye már.

2016.08.10. 10:02:02

Enem sokkal jobban érdeklen azkérdés, hogy a plakát nevezett médiapártnak hány új szavazót hoz - ha egyáltalán.

2016.08.10. 10:27:41

Hussein egyébként nem liberális. Egy zavaros muzulmán-kommunista múltú nigger ő.

Frick László Intézet 2016.08.10. 12:01:49

@B. Hella: Rosszul tudod: a jókiffiúknak meg a jókillányoknak kell benyalni azt hogy "Útájjuk Trumpot, mert tisztára egy Fiktórr!"

Frick László Intézet 2016.08.10. 12:04:00

@nagyjoco: Furcsa lenne egy ilyen liberális és liberalizmusellenes országban, ha valaky tudná, ki/mi a liberális.

Olyan "liberális" orgánumaink vannak, amik büszkén egyoldalúak a tájékoztatásban, szelektívek a ténykezelésben és ócskábban uuszítanak, mint 1956-ban a lincselésre buzdító piacikofák

2016.08.10. 12:28:23

@Frick László Intézet: Mutasd már meg nekem, merre leledzenek mostanában ezek az igazi liberálisok illetve sokoldalúan tájékoztató, nemszelektív ténykezelő és legfőképp nem ócskánúszító médiumaik - mandiner nem ér.

B. Hella 2016.08.10. 13:51:49

@Frick László Intézet: @nagyjoco:
Mint tudjuk, pont Dudi az, aki szerint az országban, sőt egész Európában oltárinagy picsanépesség él. Akiknek a marketinggel eladható műanyagdobozban a tejberízs. Akik megveszik az E számokkal és cukorral teletömött gyümijoghurtot a gyereknek, mert az "egészséges". Orbán és pártja sem más, mint egy ilyen, politikai picsáknak szóló marketingtermék, amit a habony művek sziveskedik legyártani (nem olcsón!!!)

Mindketten fölényeskedtek velem, hogy megint kétharmad lesz (most sincs az..) de ez semmi mást nem jelez, minthogy az ország nagy része, ahogy Dudi is mondja mindig, ostoba, életképtelen, és elpicsásodott. Beszopja a migráncskampány, beszopja, hogy brüsszel meg akar szállni minket, beszopja, hogy EZEK kevesebbet lopnak, beszopja, hoggy édeserdély, beszopja, hogy isten, beszopja, hogy véreim magyarok.
Dudi is beszopja, miközben a mosópor reklámnál azért gyanakszik. Akkor politikai marketingben miért szopja be azt, amit mondjuk az arckrémkeről nem hisz el?

2016.08.10. 14:17:53

@B. Hella:
Szóval vanak a Jók. Ők jelenleg ellenzékben vannak, kétharmad minusz egy főre vezetnek a Rosszak. A kérdés itt az, hogy mit tesznek a Jók, hogy ez a helyzet változzon? Sőt, egyáltalán az a stratégia, amit a Jók követnek, nos annak célja-e, hogy leváltsák a Rosszakat?

B. Hella 2016.08.10. 19:46:04

@nagyjoco: tipikus autokrata, más véleményt el nem tűrő faszakodás az ellenzéket "jók" meg egyéb lekicsinylő elnevezésekkel illetni. Ellenzék. Képes vagy leírni? ELLENZÉK. Ennyi.
Vitaképtelen vagy, te is, Dudi is. Aki nem tapsikol viktornak, az ugye...jönnek a cimkézések, "jók és igazak" Nem tudjátok elviselni az ellenvéleményt és a kritikát, még gondolni sem lehet mást, mint amit szeretett vezéretek mond. Azt szeretnétek, hogy más vélemény se legyen, viktornak legyen 95%a a parlamentben, és akkor már parlament se kell.

B. Hella 2016.08.10. 19:48:22

@Frick László Intézet: @nagyjoco: és az megvan fiúk, hogy Bp-i polgároktól el akarják venni a főpolgármester választás jogát, mert nem szépen szoktunk szavazni? A kormány akarja kinevezni, mert itt egy párt lehet, és slussz. Akinek nem tetszik, annak pofa befog, nem szavazhat. Nem úgy van az, hogy mindenki oda ikszelhet, ahová akar. Ha nem jó helyre akar ikszelni, akkor nem lesz szavazólap, és kész. Kuss a fővárosiaknak. Miért nem tanulják már meg végre, kikre kell szavazni.

B. Hella 2016.08.10. 19:50:41

@Frick László Intézet: @nagyjoco: és az egészben az a szörnyű, hogy Dudi libsiből eljutott oda, hogy szerintem pár év múlva tapsikolni is fog, mikor politikai pofázásért már le is fognak csukni embereket.Nem kell hozzá sok idő, meglátjátok, migráncsszavazás, únióból való kilépés, köztársasági elnöki rendszer bevezetése, (természetesen viktorunk lesz az elnök) ellenzék mondvacsinált okokkal való lecsukása, koncepciós perek, nem adok 5 évet, és ez lesz.

2016.08.10. 20:20:23

@B. Hella: melyik ellenzéki főpolgármester jelölt is az, akivel fasisztákok ily rútul el akarnak bánni? És milyen programja is van neki, ami mögé én, mint BP-i lakos felsorakozhatnék?

2016.08.10. 20:27:13

@B. Hella: már 2010-ben sem volt öt év, hogy végleg elnyeli hazánkat az orbanifasisztoid totális diktatúra. Ezt a hülyeséget amúgy már a 444!44 #orbángeci sem tolja. Évekkel vagy lemaradva a hivatalos gyűlöletfélóra jelenlegi tematikájától.

B. Hella 2016.08.11. 07:40:16

@nagyjoco: miért, és Tarlósnak mi is a programja azon kívül, hogy a városban mindenhol átállíttatta úgy a közlekedési lámpákat, hogy az autósoknak kedvezzen, ne a tömegközlekedésnek (elvégre ő nem jár villamossal) így a kurvadrágán vett új fonódó villamossal kb negyedóra a Moszkva tér (opsz bocs szélkalef tér) margithíd távolság? Gyalog is kb annyi lenne. van kb 6 lámpa, és mindnél a villamost várakoztatja.

Kb ez a közlekedésfejlesztési programja. A város tele patkánnyal, már én is láttam többet. Megkezdődött a Sziget, a Batyin egy (1) mozgólépcső jár felfelé, mivel egyet épp most javítanak. A palatinuson pedig most van átépítés, strandszezon közepén :D
A homlesekkel ő sem tudott mit kezdeni, a tömegközlekedés a lámpaátállítások miatt egyre lassabb. A város pedig olyan, mint egy öregedő kurva, várkertbazár, orbán várban költöztetése, a többi rész meg rohadjon el, nem lényeges. Minden omlik, romlik, ami nem a királynak készülő kiemelt beruházás. Persze, elmúltnyócév, buzidemszky, tudom.

Frick László Intézet 2016.08.11. 09:29:44

@B. Hella: Úgy tudom, nincs jogosítványod -tehát nem sokat értesz a KRESZ-hez. A tömegközlekedés Tarlóson, de még a Fényesfőváros legeslegfejletteb (az orbáncigányt gyűlölő) népein is felülálló törvények részesítik előnybe a többi közlekedési szereplőhöz képest. Az autóbuszvezetők a baltükörbe bele se néznek, amikor kihajtanak a buszmegállóból -ugyanis a KRESZ fölött álló szokásjog szerint is jóformán azt csinálnak, amit csak akarnak.
Ami kétségbeejtő, hogy értelmiségi jeles kockásinges jeőjjdehaladómán és állítólag liberális függetlenértelmiségi létedre úgy uszítasz, egyrészt ostobán, másrészt ronda buta kövérbéka szerűen Tarlós ellen amit talán a félanaéfabéta Pijolós Joli nyanyusnak el lehet nézni a 4444 lakosú Tschajagha und Roetzschoege falu alvégén (de a felvégen meg az angolházas lakóparkövezetben nemnagyon).

Budapest közlekedésével ugyanaz a baj, mint az oktatással, egészségüggyel vagy a mélyszegénységgel is. egyszerűen nem lehet hozzányúlni, mert Budapest közlekedését nem ilyen semmibemenő, szavazással időnként picsánrúgható politikusok döntik el, mint Tarlós. Hanem A Struktúra emberei, Intéző Imrék és Bonyolító Lajóssok, akiknek barátaik és rokonaik meg üzletfeleik a minisztériumok és főhatóságok irodáiban ugyanúgy zavartalanul tenyésznek, mint a világ egyik legsemmirekellőbb, semmit se csináló és mindentelnéző bár kétségtelenül fess és szép meg okos pógármestere, demszky alatt. Tarlós 4 éve alatt többet fejlődött Budapest,, de még a közlekedése meg tömegközlekedése is, mint Demszky alatt. tarlóséknak ráéadásul a dEMSZKYKTŐL HÁTRAMARADT SOK SZARBÓL IS SIKERÜLT KIMOSNIUK a vÁROST. ÉS AMITŐL MEG VAGYUNK FOSZTVA: mOGÁCS dÁNIEL A LÓ VASZORÁJA alatt szikkadó túrót se ér humor tekintetében Tarlóshoz képest, nem véletlen az, hogy a Jók és Igazak agyonhallgatják Tarlós sajtótájékoztatóit, mert még interpretálván sem lehet a poenjait kicsorbítani.

Ami Demszky alatt omlottromlott, az mind csak javul. A városligetet teljesen elhanyagolták, kiszáradt és beteg fák... Mezőhegyes faluparkja ahol a falunapokat tartják, különb, mint a Demszky-alatti városliget volt.

A fényesfőváros népe, miután fényesre nyalta Eltolcsy seggét azért, mert kihozta a csődből Magyarországot, ha már benne van annyira, sorbanállhat Tarlós ánuszát kinyalni.

2016.08.11. 11:41:36

@B. Hella: Stuttgart elég fejlett város neked? Semmivel sem rosszabb a közösségi közlekedés itt, mint ott, Berlint fel sem hozom, totál élhetetlen város,pedig az lenne a korrekt összehasonlítás.
Másrészt Tarlóst egyszerűen az legalizálja, hogy nyert, ahogy annó demszkyt is. Ez egy ilyen műfaj, a választásokkal egy dolgot érdemes csinálni, megnyerni azt.

Frick László Intézet 2016.08.11. 15:18:29

@nagyjoco: @B. Hella: haladó fiatalgyerekek osztottak le, elavult vén vidékiparaszt létemre nem látom be milyen fasza A Város tömegközlekedése, minden ittjáró dicséri. Azt még Köcsög Dudkó említette, hogy olyan helyen mint Rákospalota, este tízkor fél vagy negyedóránként jár busz [az egyik bevárja a másikat és távolról követi nem vesz föl utasokat s mivel nem indít.gyorsít föl minden sarkon, spórol üzemanyagot]

2016.08.11. 16:13:43

@Frick László Intézet: minden reggel és és este tömegközlekedek Menőkörnyékről Menőkörnyékre (esti csúcs, reggeli csúcs). Semmivel sem roszabb, mint amikor ugyanezt Stuttgartban tettem, vagy Madridban. Sem sebességben, sem kényelemben, sem utazóközönségben.

Tkp. ugyanannyi idő beérni a munkahelyemere, mint annó Debrecenben - egyedül az autós közlekedés az, amiben nyilvánvalóan sokkal rosszabb a fővárosban.

Frick László Intézet 2016.08.11. 16:41:26

@nagyjoco: Sajnos én idegbeteg skizoid állat és buta is vagyok tömegközlekedni Bp-n. Annakidején inkább gyalogoltam a Városligettől mondjuk a JA utcáig...
Az izgat, hogy Kínában, ahol az autósok zöme elsőgenerációs, azaz nem autóban ülvén eszmélt gyermekcseként... nálunk pedig a Fényesfővárosban sok a 4. generációs autós... egyre rosszabbul vezetnek. NSZK-ban is borzalom autózni, de az a mindentszabályoznizmus, a szabálykövetés, a sok traffipax és az elpicsásodás miatt van. Olszországban imádok autózni, egy öröm. Most beszéltem valakivel aki Albániában szeret autózni ott semmilyen szabályt nem tartanak be.

A külföldiek dicsérik Bp tömegközlekedését de én félbuta vidékiparasztként csúcsforgalomban is 40 perc alatt teszem meg azt az utat, amit őspesti nagy tömköz tudor kiséretében másfél óra alatt...
Szerintem Bécs autósközlekedés szervezését kellett volna lemásolni egyirányú körutakkal és egyirányú rakpartokkal... szerintem akkor sem lenne nagyobb káosz a hidakon.. vagy nem tudom
Ami még bosszant a budapestiek parkolási szokása, az, hogy kb 70 autóval parkolják el 100 helyét ill Párizsban számítva 120 autó helyét.

2016.08.11. 17:20:18

@Frick László Intézet: nem lepett meg, hogy ebben sokkal faszább gyerek vagy, mint a sokhülye pesti-nempesti ott élő. 7 km-nyi gyalogutat mennyi idő alatt tennél meg csúcsban sok kereszteződéssel? Ne mondd már, hogy ahhoz képest a 40 perces menetidő rossz.

Frick László Intézet 2016.08.11. 17:28:16

@nagyjoco: Amit a magamfajta vidéki büdösparaszt soha nem fog megérteni, az az egy megálló távolságról munkahelyre tömegközcsiző fejlettpesti, aki lejön a lakásból, beáll a megállóba, vár tíz percet a buszra, miközben a gyár gyalog kilépve öt perc se. Más. Fejlettpesti gyerekek az udvarunkon meglátják a kazal biciklit. Mindenkinek van biciklije a családban. Kérdezik minek. Mondom a gyerekeknek, ezzel járunk mindenhová, boltba, hivatalba és dolgozni... bár mit beszélek, ma már a mélyszegénységben élő falusi antiagrárproletárok rámkajabálnak az ótóból, mert valamit magára adó mélyszegény ótóval jár bárhová is.

Frick László Intézet 2016.08.11. 17:30:37

@nagyjoco: A maimagyar fejlettpesti haladóírókat frusztrálja hogy Krúdy Gyula napi 16 flekket tudott írni. Hát még ha tudnák,, hogy Krúdy a piálás után reggel hatkor a Mester utcából gyalog ment haza a margitszigetre. Egy zsönge budai sétája Óbudától Budafokig és vissza tartott...

B. Hella 2016.08.11. 19:07:49

@Frick László Intézet: @nagyjoco: unalmasak vagytok fiúk. Tarzan jó, fehérvadász rossz lenni - ezen a szinten vagytok képesek kommunikálni, ami nem párbeszéd, és nem szórakoztató csevej.
Azt mondtam, hogy tarlós átállíttatta a lámpákat, mindenféle modern, városszervezési trendnek ellentmondóan. Erre Jocó jön Stuttgarttal (életemben lehangolóbb várost nem láttam annál :D) és dudi meg eltocsly seggével.
Tulajdonképpen azért járok vissza, mert nem hagyományos értelemben vagytok szórakoztatók, hanem ....na, szóval mindegy. Én tudok nevetni ezeken a párbeszédeken, az angolkák egyes jelenetei jutnak eszembe rólatok. :D

B. Hella 2016.08.11. 19:10:31

@Frick László Intézet: @nagyjoco: Elég kis egyszerűek itt az eszmefuttatások, demszky buzi, feljettpestiújságírók buzik,
ellenzék buzi, hellanéni buzi, mindenki, aki nem szopja be a kormánypropcsit az buzi. A buzi természetesen nem homoszexet jelent, már, ha értitek.

B. Hella 2016.08.11. 20:16:16

@Frick László Intézet: @nagyjoco: Mondjuk, azért a Pali nagyon hiányzik a kommentsorból, remélhetőleg hamarosan ő is előkerül :DD

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2016.08.11. 22:41:35

@Frick László Intézet:

"én félbuta vidékiparasztként csúcsforgalomban is 40 perc alatt teszem meg azt az utat, amit őspesti nagy tömköz tudor kiséretében másfél óra alatt..."

na ja

szánalmas:((

2016.08.12. 08:37:59

@Frick László Intézet: éppen akartam írni egy szösszenetet, hogy az emberek ugyan picsák, de nem annyira, amikor szembesültem a ténnyel, hogy Fejlettpesten létezik olyan szolgáltatás, hogy akksit helyszínen cserélnek, beszerelnek, de 6500Ft-ért plusz 4500Ft kiszállási díjért bikáztatnak is...

2016.08.12. 08:45:47

@Frick László Intézet: Egy napod Pesten: Lazán, tükörből tolatva szűk helyre beállsz a picsánparkoló autók közötti káoszban (előtte már forgattad szemeid,mi művelnek a picsavezetők a bevezetőn), majd utad gyalog folytatod Óbudáról Rákospalotára. Elkacarászol a buszon tolongó picsaembereken, akiknél háromszor gyorsabban érsz oda. Megállapítod, hogy itt mindenki picsa, aztán este gyalogolsz vissza, még egy utolsó tekintetet vetsz a rákospalotai egymás mögött jövő buszokon üldögélő picsaemberekre, majd döbbenetesen jó vezetői technikával kiállsz és továbbmész. Az éjszakai picsautósok rosszul beállított éjszakai fényében tündököolve pedig távozol.
Izgalmas lehet.

Frick László Intézet 2016.08.12. 11:06:49

@nagyjoco: Budán szeretek lenni. Budán alapvetően jobb. Pl a Rózsadombon kurvajól vezetnek, ott égek, mint büdös vidékiparaszt.
Buszon nem szeretek utazni, nehéz kapaszkodás nélkül, finnyás vagyok más forró seggehelyére leülni és minden kapaszkodó ragad az emberzsírtól amiben a kórokozók lubickolnak.

2016.08.12. 11:07:01

@B. Hella:
akt agitprop szerint most éppen Rogántónit ütjük, ilyen kommenteket lehet vele aratni (a 444 kommentoszlop legjava):

Nemmon Dommeg • 7 órája
Csak nehogy a zsebduce megirigyelje, és utólag feltalálja az ájfónt

Ciklon(global citizen) • 7 órája
Szavazzon a fidess maffiakormányra 2018 ban is
Plakátot neki!

W.Raven • 10 órája
Hogy ez a Rogán mennyi mindenhez ért... Vagy nem is. Csak egyvalamihez, de ahhoz nagyon: lenyúlni az adófizetők pénzét.

Napkutya • 12 órája
Lássuk jól:

Lehet EU pénzt nyúlni a Srácoknak a földön. Megvolt.
Lehet EU pénzt nyúlni a Srácoknak a közösségi fejlesztéseken. Megvolt.
Lehet EU pénzt nyúlni a Srácoknak a felzárkóztatásokon. Megvolt.
Lehet EU pénzt nyúlni a Srácoknak a közlekedés fejlesztéseken. Megvolt.
Lehet EU pénzt nyúlni a Srácoknak az innováción . Zajlik

Az a baj, hogy az utóbbi kettő egzakt számokkal, publikált tudományos eredményekkel, nemzetközileg védett szabadalmakkal jól mérhető, -ez nem a kutyafuttató, játszótér, kamu kerékpárút (festékkel a járdán, vagy alap nélkül a töltésen) kategória.

Sőt, nem is az átláthatatlan dísz-cigány projekt, a már megszokott elveszett számlákkal és elvetett nyomozásokkal.

Kilátások?

EZT keményen vissza kell majd fizetni -és erre nagyom komoly erőforrásokat adtak a Jürgenék Münchenből és a Charles is Párizsból. .Az EU befizetők politikusai be fogják hajtan, amikor rájönnek arra, hogy rettenetesen átkúrták őket a Cimborák. Nekik semmit nem jelent a FIDESZ, nem is nagyon szeretik a külföldi korrupciót, ERRE választották őket.

Persze, ezt az agyatlanabb narancs barma nem is érti...
Elég lesz neki azt mondani, hogy az EU egy g.ci...

Neki, csak egyszerűen 10 százalékkal drágább lesz az olcsó szójás párizsi a megában....

Majd kap két százalékkal több segélyt. Szavazás előtt esetleg egy kis tűzifát, vagy még néhány hónap köz- vagy földmunkát a FIDESZES gazdától...

Frick László Intézet 2016.08.12. 11:11:00

@B. Hella: Tarlós átállítatta a lámpákat.
Ő. Utasított. Mert. Érted?

Ugye, vannak a toleráns emberek, akik a véleménysokféleség hívei és elfogadják más jogát a saját nézetéhez.
A te képletedben vagy egyet értek, hogy tarlós egy közlekedésilámpaállítós fasz vagy mehetek a picsába.
Azt birom bennetek felvilágosultakban, hogy a véleményszabadság hívei addig vagytok, amíg valaki ugyanazt a véleményt állítja, amit ti.

Le ne merjem írni, hogy tarlósnak annyi köze van a lámpaállításhoz, mint Pilátusnak a Máté Passióhoz.

Ha szakmailag áttekintjük a lámpaállításnban konkrétan felelős hat balkéz munkáját, hát egymásról sincs fingjuk, nemhogy tarlósról

B. Hella 2016.08.12. 11:25:59

@Frick László Intézet: Valóban, nem saját kiskezével állította át, hanem áteröltetett egy olyan közlekedési koncepciót a közgyűlésen, ahol az egyéni, autós közlekedésnek van elsőbbsége a tömegközlekedéssel szemben, amiben benne van a lámpa is. Kb. a hetvenes évek elejét idézi a felfogása a város közlekedés szervezéséről. Majd miután Vitézy kifogásolta, annyi volt a megjegyzése, hogy Vitézy esténként a Tütü bárban szokott piálni, TEHÁT ne kritizáljon.

B. Hella 2016.08.12. 11:31:14

@Frick László Intézet:
tudom, nem jó helyről van, most ezt dobta fel a kereső, amúgy fenn van a kurucinfoson is, de onnan mégsem akartam linkelni
444.hu/2013/11/06/tarlos-istvan-20-pontban-ker-surgos-lepest-a-bkk-tol/
a lényeg, hogy az autósokat akasztó és villamost előnyben részesítő lámpa egy modern városi koncepció. Ezt fúrta meg tarlós
nemrég Bécsben jártam, a máriahilferen, bár nicsenek kitiltva az autók, olyan forgalommérsékelt zóna jött létre, hogy elvétve látni autót, minden vagy gyalog, vagy biciklivel, van metróval megy a belvárosba,

2016.08.15. 16:09:56

@Frick László Intézet: Utazz villamossal meg metróval.

B. Hella 2016.08.19. 07:27:05

@Frick László Intézet: látom, a linkelt cikkcsit nem sikerült elolvasnod.
Megcsinálták a fonódo villamost, úgy, hogy több megállón kereszttül a jelenleginél is szűkebb az úttest, az autósforgalom csak a sinen lehetséges. Az autóslobbi - internesönel persze nem nyelte be, hogy ezeken a szakaszokon nem lehet autózni, és az alternatív utcákat használhatja csak, Tarlós, meg aki évek óta nem használt bkv-t, baszott a tömegközlekedés érdekeit érvényesíteni, holott volt lakossági véleményezési szakasz, ahol ezt rengetegen kifogásolták. Eredmény: megvették a világ legdrágább villamosát, elkészítették a világ legdrágább villamospályáját, ezerrel repeszthetne a villamos, ehelyett 2-3 megállón át sétatempóval kényelmesen el lehet mellette húzni, mivel áll a villamost a dugóban, a picsa autósok csak és kizárólag erre hajlandóak menni, tarlós pedig megmondta, NINCS elsőbbsége a tömegközlekedésnek. Több helyen lenyilatkozta, leírt közlekedési koncepció, mintha csak a hatvanas években lennénk.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2016.08.19. 13:43:37

@B. Hella:

na szia

megint kiszálltam

nem azért, mert továbbra is csak csúsztat, mellébeszél, hazudik,

nem is azért, mert elviselhetetlenül monomániás, és minden vitát, párbeszédet lehetetlenné tesz alapból

és nem azért, mert okos ember létére annyira de annyira ostoba lett

hanem mert már aljas is, gonosz, rosszindulatú

és azt nem bírom tolerálni*

azt nem lehet

csak elkerülni

minél messzebb

az ostoba, rosszindulatú gonoszság Maga a Sátán
(mondanám, ha)

bye
süti beállítások módosítása