Frick László Intézet 2015.02.23. 08:14

off

Nnnna! -most már a szájjaliberálisoknak is lesz egy torgyánjózsefe a Cukortortában. Köszönhetően a FIDESZ kommunikációs balfaszságainak, aztán a belső harc egyre bűzösebbeket kiböffenő fingadalmainak a párt bugyraiban, hozzá temérdek pénz, vér, verejték, könnyek és geci a jóoldali lakájújságírásba belevetvén, mint olyanba ugye ... Ilyen sok munkával, még soha nem sikerült ennyire kevés, párezer ember agyát fölbaszni A Geci ellen.

Így aztán Veszprém 1. számú választókörzetének ugyan nem lesz országgyűlési képviselője, de a politikai győzikesóba egy igazán majomarcú bojócc került.

nem akarom lohasztani túl hamar jóoldali barátaim orgazmusát, de bizony A Kétharmadnak most nemhogy egy nagypofonja nem lett, de jóformán kutya baja is.

Everybody lies.

/Dr Tokfalvi kedvelt idézete -"Dr House"/

http://static.origos.hu/s/img/i/1412/20141203kesz-zoltan-veszprem-fuggetlen-ellenzeki1.jpg?w=666&h=443

A Kétharmad-nak az ártott volna meg, ha a jóoldal mögött álló pézpolitikai erők is úgy gondolják, hogy nem kell a FIDESZ-nek a Kétharmad 2014. után. Mind a mai napig ül a jóoldal és a lakájmédiája olyan információkon, amiknek a megosztásával a 2014-es Kétharmadot elbukja a FIDESZ. Még a "Kitiltási Ügy" is régebbi, nemhogy a gecigate... [A Simicska, Nyerges, oligarchák <=> Orbán ellentét és harc...)  De akkor még úgy gondolták, hogy kell, ahhoz a Piszkos Munkához, ami ezek szerint ezeknek a szájjalliberálisoknak úgyanúgy megfelel, mint a FIDESZ feltörekvő, uborkafán szédelgő, koncokon osztozkodó telhetetlen parasztjainak.

Mindenki hazudik a politikában. A politika maga A Hazugság kontinentálisan, globálisan, elementárisan, nukleárisan. A polbloggernek kényelmes a helyzete, minek hazudni, ha eleve A Hazudozás-sal foglalkozik. A hazugságon fogott, azaz kontár és hozzánemértő, alkalmatlan "politikus" megszorítván azzal az igazsággal szokott védekezni, miszerint az emberek el is várják, hogy hazudjanak neki, egy valóban is őszinte politikus nonszensz.

Most például, ha a jóoldalon, az un "ellenzék"-ben lenne egy jóérzésű igaz ember, az elárulná a titkot a jóoldaliaknak:

Veszprémmel  nincs vége a Kétharmadnak, csak legföljebb ezután majd többe fog kerülni a FIDESZ-nek, mint eddig.

Az elmúlt 25 év parlamentipolitikaigyakorlatában semmi újat nem jelent  akár a "pénzbe kerülés"-e sem a szükséges számú szavazat-pótlásnak.

Kész Zoltánnak összesen kb annyi tehetsége van, hogy entellektuális torgyánkodásokban szétoffolja az amúgy már mióta agyonobstruált Parlamentet. [Hiszen az un "frakciófegyelem" egyfajta obstrukciónak is tekinthető!!]  Afféle entelekktuális szalacsiként viszonylag helyesejtéssel és gimn. éretts. szintű megfogalmazásokban fog sültökörségeket a héttel meg a how-val összehordani.

Nagyon sajnálom gyerekek, élvezzetek még ma, mekkora sallert kapott a Cigány Geci. De ne feledjétek Aspektus von Aspekt egykori blogbarátom tanítását:

Ingyenpornó nincsen!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr947207239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.02.23. 08:27:14

Te egy fasz vagy!

mondanám, ha ez nem lenne sértés...

a faszokra nézve.

Frick László Intézet 2015.02.23. 08:32:04

@pythonozok: Várj, én -veled szemben- először azért el is olvasok tőled valamit, hogy megfelelően minősítselek, bár te ráhibáztál, de csak azért, mert azt hitted, hogy ezzel a fasz-nak titulálással megsértesz...

Frick László Intézet 2015.02.23. 08:38:05

@pythonozok: Öhöm, a "blog"-od alapján te olyan területtel foglalkozol, amire nékem egy árvalányhajszínű zselés-ikrás bakfittyem se nincsen. Ha vigasztal ez téged, neked meg az én témáimhoz nincsen, de még gőzöd se. Az érzelmeknek ugyanis kb olyan szerep jut a politikában, mint a HTML-írásban a jólvágott lúdtollnak tintába mártogatván. Legföljebb a politikus bekajálói [itt: egységsugarú felhasználói] szinten operál, azaz akar kiváltani a politikai kommunikációjával érzelmeket, de a politikában magában kb annyira káros és veszélyes, mint a sakkban vagy az ökölvívásban.

Frick László Intézet 2015.02.23. 08:40:15

@pythonozok: Úgyértem, hogy gyűlölni A Gecit neked kell, a politikai ellenfele ezt a luxusérzést nem engedheti meg magának, őnéki meg kell értenie Orbánt ahhoz, hogy le is győzhesse. A világon a legeslegnagyobb szüksége még Lévai Anikónak sincsen annyira Orbánra, mint Gyurcsány Ferencre. Tehát ez a zseniális elme a szájával távolítja csak Orbánt, egyébként fogni és tartani érdeke.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.23. 10:04:21

1: Megint csak a címeket olvastad el? Vagy megint elvakít az elfogultság? Amivel vitatkoznál, az sehol nincs írva ( na jó, népszavát nem olvastam:)
Minden un. 'jóoldali' épp azt írja hogy maga a 2/3 csak szimbolikusan borult,
Viszont a tendencia elég erös: nem a baloldal erősödik, hanem a fidesz gyengül

2. Megint összemosod a pol.t a polkommal.

3. Megint szerecsent mosdatsz

4. Leszállok a metróról...

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.23. 11:06:02

5.
Balogh Ákos Gergely eléggé fideszes (pl orbanviktor.hu stb), vagyis nemjóoldali, ebben a kérdésben mégis ugyanazt írja, mint azok

A veszprémi egyéni körzet elvesztésével megszűnt a kormánypártok kétharmados többsége a parlamentben. Praktikus szempontból nem olyan nagy veszteség ez, szimbolikusan és lelkileg viszont annál inkább...

mandiner.blog.hu/2015/02/23/volt_ketharmad_nincs_ketharmad

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.23. 11:17:41

és akkor ON

itt egy cikk, ami nem polkomm, ami nem 444, amiről lenne értelme neked, egy politikai buzinak írnia (ha valóba az lennél...)
és ami ugyanarról szól, amit évek óta mondok itt neked, teljesen hiába:

hogy orbán a hibás
- mert a személyi döntései (hr politikája, leépít, leépíttet minden kicsit is hozzáértét, CSAK a lojalitás számít - és ez megy pl az oktatáspolitikában is, amit közelről látok, nem csak a külügyben)
- mert személyes döntései: mindent ő dönt el, sokszor rosszul, nagyon rosszul
- mivel nincs, a ki szóljon neki (lsd első pont), és amúgy is ilyen ostoba harcos fajta, sokszor csak igen későn visszakozik, már ha egyáltalán*
- jellemhibákból, ostobaságból, hozzánemértésből: politikából fakadólag egy országnak folyamatosan, szándékosan károkat okozni - nekem Ez hazaárulás (mielőtt bajnaizni kezdenél, vö. az okozott károkat, pl - és ebből akár még ki is hagyhatod paksot, ami sokat elárul)

index.hu/belfold/2015/02/23/orban_megertette_az_oroszbarat_magyarorszag_elszigetelodott/

* * * * * *

*: "Hogy Orbánnak tanácsadói lennének? Hogy lehetnének és egyáltalán milyen tanácsadói lehetnek egy olyan embernek, aki közel három évtizede a politika első vonalában harcol? Kis túlzással Orbán a saját maga tanácsadója és stratégája. Minden nap, amit lehúzol a politikában, izmot rak rád. Ezt az izmot nevezzük politikai tudásnak. Jelenleg kevés olyan ember lehet a magyar politikában, aki több tapasztalattal bír, mint Orbán Viktor. Az más kérdés, hogy beszélget-e emberekkel, kikéri-e a véleményüket."

házi feladat:

értelmezd majd magyarázd ki/félre az alábbi idézetet:

"A jobboldali értelmiségiek közül sokan vannak abban a tévedésben, hogy a "polgári Magyarország" hívószót politikai realitásnak gondolják, pedig az természete szerint politikai termék volt. Ők még ma is azt gondolják, hogy az 1998 és 2002 közötti Magyarszág valóban polgári Magyarország volt. Ez óriási tévedés. Ebből fakad a jobboldali értelmiség minden ellenkezése és ízlésbeli problémája a jelenlegi kurzussal szemben."

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.23. 11:30:30

még ON

"Írtam már erről december elején. Sokan vitatták, amiket írtam, de most lett tényleg nyilvánvaló, hogy a politikai út, ami mellett a párt a 2002-es vesztes választások után döntött, arra ugyan jó volt, hogy az ellenzéket szétcincálja – ez sem ment volna Gyurcsány Ferenc nélkül, mindenben ő a hibás! –, ám ahhoz kevés, hogy a többség bizalmát megtartsa. Az egyharmad nem elég a kétharmadhoz. Különösen érvényes ez arra, amit kormányzati pozícióban műveltek, még inkább arra, amibe a második – most szétfoszlott – kétharmad után süllyedtek. Az arrogancia, a pofátlanság, az elvtelenség, a sunyiság, a hitetlenség, a cinizmus, az összes többi – itt ti bizonyára még sok kemény jelzőt fel fogtok sorolni – előbb-utóbb elnyeri méltó büntetését."

GA:
cink.hu/a-fidesz-vegnapjai-2-1687410045

Frick László Intézet 2015.02.23. 11:37:03

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
Én politikát MUTATOK és erre te polkomm kész előrefőzött rizsatömböket dobálsz a fejemhez. Én MUTATOK, de meg minden árom kielégülést keresel.
Nem nyitok meg egy olyan linket, ami link önmagában már mutatja, hogy hazug polkomm rizsa

Orbán, amikor "oroszbarát" akkor lényegében a NYugatnak felel meg... ami NYugat, pl a németek és akkor hagy foglaljam össze neked a 21 évvel ezelőtti gyászcikkek tömkelegét,. NSZK a Szovjetúnió után szépen betelepedett üzletileg oroszországba, ahol talál 0,047% piaci részt, amit a buta magyaron (konkréte Dr Antall nyakába varrták) hagytak ott nekik s azt is felmarkolták. Az autógyárak, mint az Opel [GM] és a V.A.G. súlyosan kötödnek az orsz piachoz, a V.A.G. egy egész emblémával, ti. a Skodával oda fejleszt, az Octaviát mind és a Superbek zömét és a Yetit oda szánja és el i szere5tné adni és még milljó kötédse van és egy FASZT akar embargót6, ezt Tante Angela nyiltan kimondja.
De itt ebben az országban összesen orbán basztatása határoz mindenben, ha bassza Orbánt, az jó. Simicska baszta orbánt AZONNAL jó lett, ma már sajnálni kell szegényt, mennyit veszít.

Ennyire nem lehet csőlátásotok a gyűlölettől.
És igen, sokkal nagyobb bajok vannak bent a FIDESZ-been, célszerűnek látszana Orbánnak hátrébb lépnie, de akkor a csürhét már még ennyire se lehetne fékezni.
Nagyjából ebbe az öntökönrúgásba szaladt bele a jóoldal: Széjjelkúrni az MSZP-t és átvenni a [szavazó] bázisát. Csakhogy ez elmélet, jól hangzik, amikor Szigetvári Vikcsi meg gréczy Zsótika kiagyalja, csak a gyakorlatban meg egyáltalán nem működik.

Megint ott tartunk, hogy OK basszuk ki A Cigányt a volán mögül, de ki vezessen?

Ebben a pillanatban nimncsen kormányképes ellenzék ... attól, hogy a 66% 59,5 lett...

Jó, és akkor nézzük, hogy a FIDESZ kormányképes-e.. minden kis baki országostragoed-nek van felnagyítva

kérlek mutasd a jobb és kormányképes azonnalierőt

legyenek ma a választások... lesz 200 ilyen bojócc majom, min Kész? .. ki is nyer a jógyereksajtó által szétbaszott Orbán-karakteren ?

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.23. 11:54:28

@Frick László Intézet:

ez is a szokásos módszered

hogy bizonyos linkeket néha nem nyitsz meg, nem olvasol, nem arra reagálsz

nem velem vitatkozol, nem az általam leírtakkal
és nem is a linkelt cikkel
hanem csak a saját démonaiddal

így nekem nincs többet mit mondanom neked

2015.02.23. 12:39:02

A győzelem szimbolikus értéke elvitathatlan. Ugyanakkor figyelemre méltó, hogy kire is képesek az emberek szavazni, pusztán azért, mert nem fideszes.

Jose Grande 2015.02.23. 13:47:13

Biztos én vagyok az analfbéta ehhez, de engme meglepett, hogy pont Veszprémben bukott meg kétharmad. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ott nem a fidesz győz.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.23. 14:57:26

@Frick László Intézet:

" a jógyereksajtó által szétbaszott Orbán-karakteren "

Na ezt az utolsó még nem hagyom szó nélkül

Ha nem lennél orbánfaszszopó (ezt nem ám én állítom rólad, én csupán azt állítom, hogy te azt állítod rólam, hogy én ezt állítom rólad...) akkor talán észrevennéd, amit millió fidesz szavazó

ti hogy köszorbán s_a_j_á_t m_a_g_a b:a:s:s:z:a szét a saját m_a_g_a k_a_r_a_k_t_e_r_é_t
meg azon is túl

nem mellesleg bassza szét az országot, még jobban, mint gyurcsány
még jobban, mint medgyessy
még jobba, mint antall

az elmúlt öt év szellemileg már okozott annyi kárt, mint az előző 20
anyagilag pedig már talán csak az eu menthet meg minket egy újabb elbaszott, ostoba és hazaáruló szerződéstől (paks2)

Frick László Intézet 2015.02.23. 16:12:06

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Őrjöngsz már.
Mindig arról beszéltem, hogy orbán saját magát rúgja tökön és nagyobbakat mos be sajátmagának

-mint a hülye agitpropokkal uszítók, ugyanis ez egyszerűen nem igaz, hogy Orbán oroszbarát, az ugyanis a dance-ban az one, one, one.. vagy ha tetszik, a right, right right.
CSAKHOGY ORBÁN KÁLLAY KETTŐST JÁR
tehát egyet ide, egyet oda

Merkel ugyanazt mondja Orosz ügyben, mint Orbán

Nézd már meg az orosz-német gazdaságikapcsolatok volumenét
mérd már a magyarhoz, a németeket még a magyarokéinál is több érdek és sokkaltöbbmilliárd € köti az oroszokhoz

Tégedet és az agymosóidat, ismétlem, annyi érdekel, hoggy mi bassza Orbánt, de az, hogy saját maga bassza széjjel sajátmagát, azt nem akarja a jógyereksajtó beleszámolni

Gyurcsány IGAZÁN nem bassza Orbánt, mert Gyurcsánynak kell Orbán, Medgyesyt [-> Jó Pasi Miniszterelnök Project] ne is említsük

Az elmúlt öt év annyi szellemi kárt okozott, amennyit a sajtómunkásság azzal, hogy ha uszításról [Orbán baszásártól] volt szó, akkor semmi se volt drága...]
Ez jön le az index ma reggeli címéből, miszerint nagy pofont (lófaszt!) kapott a FIDESZ Veszprémben, nem kapott, lásd a főszövegemet, nem fognak tanulni, Lázár kárörvend, Simicska kárörvend, Nyerges és Ökrös ünnepelnek senki semmit nem tanul.

Ja, mert nektek jó lenne, ha tényleg pofon lenne és okulnának?

Erkölcsu kár?
Azután, amit Gyurcsány művelt a Nyolc Év Ártatlan keze alatt, erkölcsileg már nem sok kárt lehetett okozni.
Az, hogy erkölcsileg a jógyereksajtó hol tart, a Kitántorgás kezelése mutatja.
2010-ben felszabadultak a kvóták és lehet kitántorogni.
Ha 2007-ben szabadulnak föl a kvóták, akko akkor kezdtek volna tántorogni.
Az az erkölcsi halál, amikor a jógyereksajtó az orbánbaszás kedvéért játékgépes vállallkozókat sajnáltat meg a lakosságot devizahitelbűncselekménnyel szopató bankokat sajnáltat

A világon nincsen olyan jobboldalikonzervatív gecisajtó Svájcon kívül, akik bankokat sajnáltatnának, csak a magyar jógyereksajtó csinál ilyent, egyébként a világ [nem szájjal]liberálisai, ha lehet bankot baszni, bankot basznak. Globális nagytőkét basznak, trösztöket és szindikátusokat basznak.

A hazaárulásról ne is beszéljünk.
A jógyerekek undorították el végleg a magyartól bocsjav, cigányoktól az EU parlamentet.

Frick László Intézet 2015.02.23. 16:15:24

@nagyjoco: A győzelem értéke nem szimbolikus, hanem társadalompszichopatológiailag nagyon tanulságos. Sikerült 70000 ember agyát mintegy 1 Mrd Ft-os jöltséggel kimosni azügyben, hogy nem képviselőt kell választani, hanem o'at, aki majd jól fölbassza A Cigány agyát meg dühíti a gëciket. Lesz megint torgyánshow

Az is tanulságos, hogy Kész mindent pénzt megért, még Schiffer basztatását is...

Frick László Intézet 2015.02.23. 16:17:06

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Nekem vannak démonaim? Olvasd már el, miket kopipasztázol ki az agyadba belemosott "démon"-okról.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.23. 18:29:47

@Frick László Intézet:

dühös vagyok, igen
de miattad

mert mellébeszélsz
nem ismét arra válaszolsz, amit írok, amit linkelek
hanem ismét terelsz, mellébeszélsz
ismét a szokásos mantrádat darálod
NEM NEKEM válaszolsz
HANEM EGY ELKÉPZELT vitapartnernek
egy démonnak
és nem veszed észre magad
sőt neked áll feljebb

lsd a külügyes cikk és amit előtte írtam

egy szót nem vesztegettél rá
(azon kívül, hogy el se olvasod)

bezzeg magadat fényezed, engem fikázol
(miközben nem velem vitázol)
és összesen ennyi a reakciód
NULLA érdemi válasz
majd végül én vagyok agymosott
(ja, ha azt gondolnám, amiket TE vélsz, hogy gondolok - de még akkor sem... DE nem azt gondolom. azt gondolom, amit ide is leírtam, milliószodszor, hiába...)

megszállottak viselkednek így
küzdj meg magad a démonaiddal
rám ne számíts
szerencsétlen

(és nem, NEM a politika miatt akadtam ki megint, ismételten, sokadszor
hanem csakis miattad, ismét, az eszementséged miatt; a megszállottságod miatt, a démonaid miatt)
:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

úgysem érted

2015.02.23. 21:25:14

@Frick László Intézet: A cech nagy részét a fidexek állták, méghozzá úgy, hogy hülyeségeket csináltak, hülyén kommunikálták, és hülyének néztek mindenkit - az ellenfeleiket pedig semmibe se. A kétharmad techniaki elvesztése pszichológia csapás - a fidexek oldalán.

kikoránkel 2015.02.23. 22:16:10

@Frick László Intézet:
"Így aztán Veszprém 1. számú választókörzetének ugyan nem lesz országgyűlési képviselője, de a politikai győzikesóba egy igazán majomarcú bojócc került."
"Kész Zoltánnak összesen kb annyi tehetsége van, hogy entellektuális torgyánkodásokban szétoffolja az amúgy már mióta agyonobstruált Parlamentet... Afféle entelekktuális szalacsiként viszonylag helyesejtéssel és gimn. éretts. szintű megfogalmazásokban fog sültökörségeket a héttel meg a how-val összehordani."
"Sikerült 70000 ember agyát mintegy 1 Mrd Ft-os jöltséggel kimosni azügyben, hogy nem képviselőt kell választani, hanem o'at, aki majd jól fölbassza A Cigány agyát meg dühíti a gëciket."

Pfejj, a szemetek! Demokráciázik az aljanép! Megbáncsák a Főnököt!

Azér be ne sztrókolj! :D

Frick László Intézet 2015.02.24. 02:15:43

@kikoránkel: Az demokrácia, hogy egy helyiszintet eláraszt egy amúgy egymással béka-egérharcban álló POLITIKAI truvály, konstruálnak egy "civil"-t és azt hihetetlen gőzerővel, többhónapos , az egész országra kiterjedő óriásnyomással tolják

...ugyanis én láttam Bölcs Ferenc és titkár-jótanácsadó barátja Viktor elméckedéseit Baló György moderációjában...
...hogy ez recept lehet...

Én politikabuzi vagyok, kapjak attól stroke-ot, hogy ekkora munkával egy politikai erőnek sikerült annyiszázalékra lefaragnia a FIDESZKDNP előnyét, ami szavazata sose volt és nem is lesz ennek a jóoldalnak még akkor sem, ha Bölcs Ferenc álma teljesülvén mindenki őalája áll.

Azt hiszem, sok-sok Aéjraópai politikaierő kiegyezne 65,59%-kal. Főleg, ha párszázezer Ft-ért alkalmanként megvan a 2/3 ..ahogy ez a kilóüra-megvevés a jóoldalnál is szokás volt, sőt.

Frick László Intézet 2015.02.24. 02:19:18

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
Pl nézünk egy bokszmeccset, a két szemünkkel.
És akkor odatartod nekem erről a bokszmeccsről az interpretáló kommunikációt, azaz a közvetítést.
Bocsáss meg Hanni, de ha olvasás-buzi is vagyok, attól még nem olvasok teszkó-szóróújságot, ha van más is.
POLITIKAIKOMMUNIKÁCIÓT linkelsz nekem ?
Buzinak heterópornót? Én elhiszem, hogy te élveztél rajta.

A politikaikommunikáció hazudozás a politikáról, ami eleve hazudozás.

Indokpold meg, hogy miért kéne nekem agymosást olvasnom, aminek a linkje kitűnöen címezi és foglalja ösze a tartalmat 8erre már sokszor rámutattam, hogy ez baja a beszélőlinkeknek
süti beállítások módosítása