Előszöris kicsippantok a portfóliójából egy vaskosabb sűttszalonna alakú darabot: Májer Aranka,  válófélben lévő veszélyesasszony úgy döntött, hogy exét egy életre tönkreteszi: kiíratja az újságba. Aranka ezért az általa ismert összes, azaz egy újsághoz ment el, ez a Blikk volt. A gátlástalan laptulajdonos kategória dísze ekkoriban a Népszabadságot is tulajdonló Ringier konszern volt, a Blikk tulajdonosa.

Csak a külfölditulajdonú energiaszolgáltatók magyar menedzsmentjei volt ak képesek olyan orbitális módon átverni a Tulajdonosi Rétegeiket, mint a magyar sajtóélet hajjakengyei.

Csakhogy a Blikk főszerkesztője, aki a Napkeltében is nyomatta a legaktuálisabb jóoldali line-t, ez az okos bácsi itt alább, Arankánkat az Élet és Irodalom fantázianevű politikai és politikai valamint irodalmi hetilaphoz küldte a cuccossal... és most copy & paszta a kedvenc joló kútfőmből, ami mindenről ír már napok óta, csak Gordonka háttérbevonulásáról nem.

pártsajtó

A Bors főszerkesztője!!4!44!!! [Pallaghy Ferenc] a magyar sajtót temeti

Pallagi Ferenc szerint a rendszerváltás óta bértollnokok, segget nyaló szerkesztők, gátlástalan laptulajdonosok tették tönkre, akik már a rendszerváltás óta lefeküdtek a politikusoknak. Az Origo körüli botrány csak tünet.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr126289437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.06.10. 23:19:08

megint a lényeg?!?, baszod

a fidesz új ciklusa annyira erősen ( durván ...konszolidáltan??, ugye?!) indul, te meg egy szerencsétlen levitézlett médiaszélhámoson lovagolsz

hát tudod mit, ha te a nagy eszeddel eddig jutsz, akkor baszod

meg mi is baszhatjuk

marad a szolgamagyar
a birkamagyar
a megosztottmagyar
a gyűlölmagyar
a hitmagyar
a nemgondolmagyar

és lassan sajnos nincs miről beszélnünk

és törődj bele, hogy sajnos bizony orbánhívő vagy

különben nem ez lenne a blogodon, ami megint volt itt a hetekben (hónapokban, években) (poszt)

hitegetheted magad, hülyézhetsz minket, a tények makacs és őszinte dolgok

birka orbánhívő vagy
vagy nem tudom mi

baszhatjuk

Frick László Emlékzenekar 2014.06.12. 06:31:47

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Tegyük föl, hogy a probléma makucska elpatkányosodása. Mink pedig vitatkozunk. Szerinted patkányhívő vagyok, mert kritizálni merem a patkányírtással markecoló cégeket. Igen ám, de te közben megint ésmiközben tehát a gyűlölködésre MUTATOL aközben te magad is vakulsz attól:
Hát nézd már meg, mi a téma:
1. Patkányok!! milyenek már megint!!)
2. Egy, csak egy cég van talpon a vidéken, ha útájjuk, ha nem.

Kérlek, egy nagyon egyszerű feladatot csinálj meg, jelölőfilcel, szigorúan jóoldali forrásokban karikázd már be az LMP-vel foglalkozó cikkeket, teháthogy van még, mint lehetőség (tehát alternatíva a jóoldalon) az LMP is.
Azért is javallom neked ezt a feladatot, mert nem győzlek figyelmeztetni arra, hogy ELVILEG szakember lennél.

tehát kérlek, súlyozd a Népjóító Jolóknál az LMP-t.

Kérdezlek, hogy olyan cikkektúől dögöl-e a patkány, mint:
"Már megint ezek a rojattpatkánok kikezdték varraó Eillésék anyakocájának a zódalát eleventen
meg
"Patkányok randaléroztak özv Piolós Jolány padlásán (a cikk megnyitása után a hatodoik sorban "vagy álmodta a nyanyus?)

Úgy vezetnek meg tégedet is a jolók, ahogy akarnak és te pedig beéred annyival, hogy elintézel engem orbánfannak.

Szerinted ez az én bajom?

Tájékoztatlak, hogy egyetlen tét van még az asztalon és ez Budapest főpolgármestersége. Ésmiközben teneked a z üres mogyikat erre csörgetik, amot a diókat nagyzsákokkal és már megint.

Ne bassza már meg a jóisten, hogy a magyar demokrácia sorsa EZEKEN a kibaszott televíziókon múljon egy oilyan értelmiségielittel koronázott társadalomban, ami arra tart tévét, hogy ha benne lenne a tévében, akkor vissza tudja magát nézni. bazdmeg, szerinted pl Mágenhejm doktor mennyit néz tévét? vagy Szily László még ha esetleg drogtól éppen bebutult állapotában is.

Nézd már meg, hogy kikoránkel barátunk mit összegúnyolódik rajtam, mert merészelek TÉVÉZÉS alapján valamit is kiszűrmni társadalmakról.

televíziók = sajtó?

Nézd már meg annak a történetét, mi lett a magyar televíziózással, mi volt a története a retek és az ExCsiga elúrhodásának, nembeszélve arról, hjogy a "digitális váltás"-sal gyakorlatilag az internetezés szointjére züllött, maxx a házimozizás sávjába tolult a műfaj.

Frick László Emlékzenekar 2014.06.12. 06:37:20

@A Hannibal Lektűr-attitűd: én osztom meg a magyart? Én gyűlölöm? Én mondok olyant, hogy aki nem osztja ezeket, mint a répát, az ezek-fan és ezek-nyaló??
Bazdmeg, egy olyan ellenzék alakult 2011. óta, ami év végére ugyanis gyakorlatilag a magyar jóoldali sajtó tálcán kínálta orbánt, az orbánistákat meg az egész FIDESZ-t is.. ami BASZOTT orbánt váltani (azaz pl mintha makucskán olyan írtócég jelentkezett volna, ami közben BASZOTT patkánytirtani)
Bazdmeg, itt az orrotok előtt orbántalanítás helyett helyosztót játszott az ellenzék, miközben nektek mi is a bajotok, aközben észre se veszed, hogy most az MSZP agyonbaszásán túl az LMP kigolyózása a tét. Akkor ki az agymosott?

A sajtón múlott, hogy 2012-ben nem lett előrehozott választások, vagy azon, hogy nem volt politikai erő, aki élt volna a lehetőséggel? Nem is volt Bajnainak programja 2012-re. de ahogy igérték, 2013-ra lett? vagy
2014-re? És most bajnai egyetlen lépéssel feri mőgé sasszéztatja az ellenzéket, miközben te a baszta-ratta-tattával foglalod le a figyelmed...

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.06.12. 10:35:33

@Frick László Emlékzenekar:

nincs tét

a főpolgármester is meg a közgyűlés is megvan nekik

a szokásos módon

lesz vagy 70%-uk
a 40%-nyi szavazatra, a megfelelően átírt törvények segítségével

a többi megint csak mellébeszélés
:(((

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.06.12. 10:37:47

@Frick László Emlékzenekar:

olvass és értelmezz már lécci

nem írtam azt, nem azt írtam, hogy te osztasz meg gyűlösz stb

az, hogy a sajtó balfasz, semmit nem változtat a fidesz diktálta és/vagy elhallgatta tényeken

nem a sajtó bassza szét az országot, hanem az orbán kormány

és nem, az elmúltnyolcév sem mentség, sőt

Frick László Emlékzenekar 2014.06.13. 04:59:58

@A Hannibal Lektűr-attitűd: A magyar sajtómunkás rinyálása a "sajtószabadság"-ról engem egy kicsit emlékeztet azoknak a sassoon-frizurcsis, izzadságsókristáélyos hónajjkutyuskákkal villantós csajoknak a csudálkozásához 1979-ből, akik bepréselték magukat holmi Fiat 127-esek, vagy Fiat 850 Sport Coupe-k hátsóüléseire digóöltönyös csávók mögé úgy, hogy közben a diszkótáskájukból már kifogyott a postinor, viszont a csávókák OSZTÁN nem akartak adni maszekabortuszra 2200 Ft-ot.

Tehát semmit nem kellett volna a sajtómunkásságnak csinálnia mást, mint a dolgát tennie. Akkor meg lett volna még Kaya Ibrahim idejében azonnal és akkor kiderül, hogy bár ugyan Kaya Ibrahim csak egy pockos kamionsofőr, aki semmit se vett, viszont Simicska nem 15, hanem 90 céget. Ésígytovább.
Tetszett volna a sajtómunkásnak odatolni a szélesképernyőjét 1990-ben a Belügyminisztárium kapujához és lefotótzni, hogy tonnaszám hordják a papírokat a papírmalomba. Tetszett volna ne rögtön az elsőalkalommal, csak azért mert balfaszok voltak, az elsődemokratimkus kormány ellen fordulni. Tetszett volna ne hazudgálni kampánycéllal 1993-94-ben. tetszett volna 1994. februárjában Rangos Katalinnak ne tövig vetnie a nyelvéjét Kósáné Kovács Magda ánuszába.
DSemmi mást nem kellett volna csinálnia a sajtómunkásnak, csak a kövér seggét fölemelni a székről és koimenni a büdösbe, de nem tette meg.
Úgy telt hazudozással a magyar sajtómunkás minden éve az elmúlt 24-ben, hogy azt írta fel krétával a szemöldökfára, hogy HOLNAPTÓL IGAZMONDÁS

Esélye se lett volna se Gyurcsánynak, se Orbánnak.

Tetszett volna az SZDSZ-nek nem elárulni a rendszerváltást és tetszett volna a magyar sajtómunkásságnak egyébérzelmektől eltkintve rákérdezni csak erre.

Csak egy kicsit kellett volna Pető iván nagypofájába beleszerelnie egy jóoldali újságírónak, de nem tette meg senki.

Nagyon igaza van a Bors főszerkesztőjének, őneki anbnyira, hogy az első sorban a vezeklők között neki kéne a seggébe feldugott faszkorbáccsal dervistáncotjárni a vezeklők között.

Mindig volt valami nemzetmentő hivatkozásuk a hazudozásra, pl az, hogy elébb bukjanak meg ezek és tessék, így buktak meg.

és erre nem hivatkozás, hogy a roszgyerekek mit csinálnak. Azzal foglalkoznak feszt, hogy a rosszgyerekek mit csinálnak, pedig ezt a hivatkozást névtelen óvónők érettségi óta egy vakkantást nem tanult, hízásba belebutult, korlátolt ostoba gyerekútáló nagytömege nem fogadja el 4-6 évesektől... Náluk valamivel kevesebben vannak a tehetséges jó éstehát jóoldali politikailagmegfelelő újságírók.

Pl csak most: a 444 a dógát teszi? NEM.
És lesz majd csudálkozás? de, igen.

Pl amikor az eredeti LMP-t széjjelbaszták, akkor volt igazmondás? -nem. Nem volt.

Itt van pl a hiradóelemzés, amiből az a hazug következtetés jön le, hogy Simicska miatt ilyen a TV2 Tények, de az oigazság ezel sze,mben az, hogy 2010 óta töretlenül ilyen a TV2. Csak balsetek, tűzesetek, vízkár osztkár bűnügyek vérfolyik

A csúcs az volt, amikor Bárdos Andrásné Máté Krisztina csücskösre röhögte a csiklósatyakját egy perzsa utasszállító katasztrófahíre fölolvasása közben, mondjuk ezért ki is baszták őket onnan.

A rosszaktól mi mást várhat az ember, mint rosszat.
De a Jók és Igazak? -Ha a Jók és Igazak is elcsapnivalók, arra elfogadható hivatkozás az, hogy a rosszak rosszak???

Frick László Emlékzenekar 2014.06.13. 05:04:38

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Ahhoz képest, hogy az Orbán kormány széjjelbaszta az országot, idelent a valóságban, amiben gázolok, kedden, sszerdán és csütüörtökön zsúfoltabbak autóktól az utak, mint 2007-ben. Ahhoz képest most van pénze a büdösparasztnak agrárügybnöktől vásárolni.. ahhoz kpest a munkaerőpiac elérte az iszapját, ez az egymillió proletár az úristen kegyelméért se fog dolgozni ötbnapos munkahéten kötött munkaidőben havi, de még kétheti, de mnég hetifizetésért sem. Vészes munkaerőhiány van bizonyos sávokban. Lett annyiminden rendbetéve, mint amennyi "elbaszva". Gyere le ide hozzám a vallóságbe és beletörlöm a képernyődet abba, amit a jóoldali sajtó gondosan eltitkol előled.

Tényleg, oda jutottunk, hogy meg kell tanulnom videoblogolni ebben az újanalfabétizmusban.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.06.13. 10:06:13

@Frick László Emlékzenekar:

"így igazságos a magas profit miatt"

ez kommunista tempó:((

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2014.06.14. 15:15:10

@Frick László Emlékzenekar: van a közmunkának egy nem eltagadható, pozitív vetülete, miszerint bevezeti a munka világába azokat, akik 20-30 éve azt szokták meg, hogy reggel nem kell kelni, és ahol a gyerek két generációt nem látott már soha dolgozni... ez egy szocializációs hatás, és biztosan van, működik. A fő bajom a következő: a közmunka továbbra is pl. büntetési eszköz (is). Nem kell elmondanom, mennyire alapvető pedagógiai elv, hogy ami egyszer jutalom, az nem lehet máskor vagy másnak kötelező feladat vagy büntetés. Tehát: amíg a közmunka büntetés, addig nem szociális eszköz, nem munkaügy-politikai megoldás.

Frick László Intézet 2014.06.15. 04:20:49

@vészmadár (pica pica): Be lehet szarni annak a büntetésnek, amikor az egyik közmumkás hazamegy az Opel B Vectráért, mert abban van az 500 wattos hifi, leállíjja a fasor mellé, kinyitja az öszes ajtót, a közmunkások pedig súőlyoan megalázva a szégyentől beülnek a nyárfák árnyékában és azt taglalják, hógy a pógármester bassza a kurva anyját azzal a faszával, amit [irodista nőnemű a paógárrmesteri hivatalba-ja) víresgëcis pinájábaú húzott ki.

Van a közmunkának egy egészemn-egészen praktikus hatása így címerezeés, azaz a proletáriátus egyik kedvelt éves állandó (mintegy 1521 napos) tevékenysége között.

A legtöbb proletárt nem kell bevezetni a munka világába, mert ismeri, vannak speciális munkáék és munkavégzési formák, amik megfelelnek a proletroknak, a kritériumai a következők:
-nem papíros munka -különben a bank viszi a pízeket a tartozások fejibe
-azonnal napifizetéses munka (napszám jellegű)
-akkor mënek, amikó akarok, ha nincsen kedvem fölkelni vagy bebasztam vagy egy kicsit több krumplibogárméreg sikeredett a zsályafücves cigimbe, akkor nem kelek föl
-segélynapon nem menekj daógozni
-búcsú előtt meg után se

Namost az a gond, hogy ebbe a közmuna belebastzik, mert a segélyeket fenyegeti. Ha tehát akarom a segélyeket, a közmunkját végig kell szenvednem, viszont nem járhatok napszámba, tehát az a XX. századi matek, miszerint mi a fasznak állandó munkahely, anikó szedem potyára a pízeket plusz elmegyek havi 6-8-10 nap napszámba, az is van annyi, mintha bejárok munkahelyre kötöttségbe és csak havonrta kapok fizetést...

Az, hogy olcsóbb segélyen tartani a proletárt, mint munkahelyet teremteni neki, szerinted milyenoldali igazság, kérlek, tippeld meg:
-jobboldali konzervatív
-keresztélyszociális
-liberáliskonzervatív
-újliberális
-szociáldemorata
-európaiszocialista [frankoilatin szocialista]
-eurokommunista
-posztszovjetszocialista
-posztkommunistakommunista

(több x-et is ejthetsz)

A közmunka praktikus következménye az, hogy Tahó Albert, az ATGRO-TA-FI-GP Kft főtulajdonosa most már cdsak úgy nem akaszthat le szezin előtt, ahogy a hamiskóbászgyáros szigetszentmiklósi svábembere se úgy dógozókat, hanem ELŐRE hetekkel kell gondolkodnia, rendesen leszerződnie meg lepapíroznia.
itt jön a bökkenő, mert a munkaerőpiacról eltüntek a havifizetésért heti5-6 napban és 8-10[-12] órában dolgozni hajlandó munkások. Vagy pl egyre több 35mínuszost vesznek föl, de egy 35mínuszos képtelen végigdolgozni egy munkahetet, a 3-4 napon kidől a munkából.

Frick László Intézet 2014.06.15. 04:22:10

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
A komccsizás tempóját tekintve is komcsi és mint bélyegzés, szintén kedvelt komcsi trükk és mint gyűlölettel operálás meg szintén

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2014.06.15. 08:07:11

@Frick László Intézet: "egy 35mínuszos képtelen végigdolgozni egy munkahetet, a 3-4 napon kidől a munkából."

Már ne haragudj, de ilyen tapasztalata nálunk pl. nincs a munkaadóknak, sőt: a legtöbbször a tanulót és a pályakezdőt az öreg mókusokról le kell választani, mielőtt hozzálustulnak az öregek tempójához.

Frick László Intézet 2014.06.15. 08:35:53

@vészmadár (pica pica): A tanuló meg a pályakezdő 17-20 éves, még egy másik korcsoport. Ahhoz, hogy a 35 minuszos ilyen legyen, el kell lébecolnia az életéből fél-három évet. 17-21 éves korban könnyebben rákap még bármire, akár munkára is az a késő-gyerek, mint pl 28 éves korban. A munkanélküliség deprimál, sokszor már 9 hónap munkanélküliség is irreverzibilis pusztítást végez

Egyre többször ledöbbentesz a véleményeiddel... Hiszen épp az lenne a lényeg, hogy az ifjú azzal a lendülettel dolgozni is mehessen

A proletár eldógozgatja azt az évi két hetet és amikor kérdezed, úgy hivatkozik rá, mint aki 340 napot dógozik... A régi magyarok is ilyenek voltak, a pár hét szénacsinálás, a két hét aratás, pár hét behordás, cséplés kazlazás... és jobban kivótak, mint a rojatt büdössvábok, meg mocskostótok, akik 310 napot dógooztak egy évből (depersze a jószágot vasár és vallásiünnepnap is ellátták)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2014.06.15. 15:40:38

@Frick László Intézet: igen, erről beszélek, fiatalítanak, mert a fiatal még dolgozik. Kivéve, ha még többségben vannak azok az öregek, akik hamar "ránevelik", hogy hogyan kell a munkaidő felét ellébecolni.
süti beállítások módosítása