Petre Maghari aljadék újságíróink legzseniálisabbja már megint akkora tahó volt jópofaságában [keresetlen úritahó kategória, a tahóság Nyírség Aranya -szín áttetsző, viaszos, por nem veszi, hiszen ez a fajta tahó paraszti munkában nem töri magát] ... egy ekkora zseni legújabb nagy poenjára érdemes visszatérni még a lesűtt zsírból (-> sírból) is egy kanyarra... Most ugye az akác EU-s tiltólistára tételén poenkodik (tényleg, mi lett a védett verebekkel és vadgalambokkal?)

ezzel a kis stílbhravval idézi a jobbostahók [ fekete, bőrszerű, porette tahóság, átalveszi az ümmögöt, szinte csillog, büdösparaszt kateg'] stílusát

 

Az európai politikát felületesen figyelők talán azt gondolják, hogy a rezsicsökkentésre fenekednek leginkább a spekulánstőke igájába hajtott brüsszeli bürokraták. Bárcsak ilyen egyszerű lenne a helyzet!

Mert a valóság ezzel szemben az, hogy a mézet akarják elvenni a süteményeinkből, a gyerekek kenyeréről. És ezzel a méhészek kenyerét az otthonaikból.

Miminden mitmegnemér egy szakszerűnek, ha bemoshat egy kis poent.

Segítsünk a bombázótisztnek, mert szegény arra nem vette a fáradságot hogy utánagoglizzon a Mindenhatoooo mi mindent össze nem hord még az akácról...

Az akác gyomfa, eddig sem preferálták túlsággal a telepítését..

Az akác telepítése a "hagymaszárba a lyuk" kategória, kb annyira igényli terjedésében az ültetést, mint a vadszőlő vagy a borostyán. Az akác ugyanis szertekúszó gyökereiről hajt, egy kivágott akácos sárkányfogveteményszerűen hajt újra egy csonkról száz suhángot is. Elég, ha egy darabka gyökér a talajban marad, kihajthat s lehet belőle új akácfa. Sőt, ha pl az erdész, erdőkezelő szakmérnök leveszi a kezét a területről, nem felügyeli, a burjános vadul, ennmagától is terjedő akácossal még többel is kötjük be, mint a szakszerűen kezelttel.

 thx Tessedik Sámuel, felhomályosodás korabeli derék értelmiségink!

Másrészt az akác jól ég frissiben kivágva, igen jó a hőértéke, gyorsan hajt, akár biomasszaként is felhasználható friss gally aprítéka [pellete] is

 

tehát Petrénk a jópofizásból kifelejtette ezt a lehetőséget, gúnyolódni a sok csóró hülyén, akik akáccal tüzelnek [-> szálló porkoncentrátum] a cigányok, proletárok, mélyszegénységben élők, akik biciklivázon, nijedmá a csóringert, hovvanótözve, kész ónijósnorma, beszarás! falopó ladákon hordják be a határból... ott tartunk, hogy nemhogy a gallyát elhordja ma már a proletár, de az akácnak még a tuskóját is kiszedi, mert nedves nyárfával keverve a nyárfát ugyanúgy gyúCCSa , mint az egyébként erre használatos fáradtolaj, nyélommzsák (-> kreatív fűtéstechnológiák a mélyszegénység és a ravasz vidékiparasztság köreiben) műszálas segélyruhák, megúnt cipők---

Mondjuk, ha, akkor éppen rávilágíthatnék arra is, hogyan foglalkozna ezzel a témával egy ábé-ezomár fejlettnyugati szaktárs... ugyanis a fejlettnyugati ábé-ezomárnak szabad ám EU-szkeptikusnak lenni vag akár bírálnia is az EU bizonyos ágazatait, sávjait, kiadmányait ill. szabályozási ötleteit, teszemazt, bezzeg Dániában egy ottani ESOMAR-AB korcsoportot egy jurócentet se érő poenokkal szórakoztató internetes újdondászt...

37 komment

Címkék: akác

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr945857940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.03.13. 11:15:05

most komolyan

ennyire rühelled magyaripét, hogy elvakít a gyűlölet (és még csak nem is nem érted a cikket - illetve szándékosan félreérted)?

és persze semmi más fontos nem történt az elmúlt napokban...

erről beszélek
:((

magyar-magyar szótár 2014.03.13. 14:21:59

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Most kurva nagyot tévedtél, testvérem. Nincsen a szivemben semmi gyűlölet Maghari eránt. Semmi si8ncsen ok nélkül, az ég alatt minden teremtménynek megvan a helye, ostoiba az, aki a portáján elszaporodott patkányokat gyűlöli, hiszen elsősorban ő a felelős azért, mert a patkány hawájjnak tekinti a portáját. Maghari megteheti, amit megtesz, senki nem pirit rá, én ugye le vagyok szarva, mit számít, hogy mit ugatok és pl te egyáltalán egy szikrát sem mérlegeled azt, amit én mutatok, egyszerűen ha azt mondom A, akkor te rohansz és Z-t mondasz. Én kaptam be a horgot? -te kaptad be!

Ugyanis attól, hogy valakit aljadéknak nevezek (egyszerűen mert aljas: az eredeti értelemben: más az alja, mint a szine) csíphatom és nagyon csípom Magharit. Pompásan szórakoztat. Azt hagy ne ismételgessem már, hogy a zseniális az csak a Síkbolygón, meg a Kettes Számrencerben [netokrácia] csak-pozitív, ezt már unásig dagonyáztuk Zseniális Ferencnél.

De, történik egyébként, a 444-nél, ha már, akkor ezerrel nyomják a kampányt. Érdemes lenne elemezni, de persze állatnak van ingyen kedve. (Bővebben majd a Frick László Netokrácia és Nijemmá![NeNi ]Intézet hülyerékázásaiban)

(Amúgy főleg a magyar méhészek (= mézhamisítók szövetsége) rinyáltak főleg... akik, tudtommal, nempol-szinezetüek)

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2014.03.13. 17:27:21

@magyar-magyar szótár: Ezt nem tudtam, de neked készséggel elhiszem, hogy ti. az aljadék az nem valamiféle erkölcsi-etikai koordináta-rendszerben történő elhelyezés, hanem csak arra utal, hogy más a színe meg a visszája.
A linkelt cikket olvasva viszont úgy tűnt nekem, hogy MP legfőképp a kormányzati kommunikációt és annak esetlen harciasságát karikírozta, amellett, hogy a felütést követően korrekten beszámolt a témáról.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.03.13. 19:55:50

@magyar-magyar szótár:

"ha azt mondom A, akkor te rohansz és Z-t mondasz"

ha az a betű szerintem éppen Z...

ez egy értelmetlen poszt

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.03.13. 19:56:53

@ripők:

" legfőképp a kormányzati kommunikációt és annak esetlen harciasságát karikírozta"

hát ezért aljas! hogy meri gúnyosan szájára venni drága kormányunk nektárszavait!!!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2014.03.13. 20:01:13

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Szerintem félreértés az egész. MP nem cikizi a kormányprobbagandát, hanem csak értük haragszik.

Frick László Intézet 2014.03.14. 03:05:07

@A Hannibal Lektűr-attitűd: dezhogy veri, óriási (a legnagyobb) poenokat hagynak ki, a politikai újságírás ugyanúgy nem játék, mint a medve

Frick László Intézet 2014.03.14. 09:53:40

@ripők: Ha értük haragudna, akkor kibeszélné az ütős cuccokat, pl az O-családi szennyes*t, amire ki szoikták verni a jógyerekek négyfalközött, de persze nicht vor dem Kidern, azaz nektek ciki a felnőttasztalhoz. @A Hannibal Lektűr-attitűd: Például most Glattfelder kurvanagy lasztit adott föl a jógyerekeknek.. és MP ha TÉNYLEG érdekli az akác téma, BOMBÁZHATTA volna Glattfeldert... így kb Glattfelder szinvonalán bojócckodott.

*éy nem ám olyan kis fleknicskék, mint a lyány mobilozott autóvezetés közben vagy azt az autót kitől kapta nászajándékba éstt országos NAGYNAGYNAGY és HOT HOT HOT politikártól van szó. Benneteket kifizetnek az apróval

Egyébkélnt Petre maghari effélét, hogy érték, nem ismer, ugye bármi relativizálható. Ha Petre érette haragunna.. na látjátok, pont ezért kell vigyázni a kritikával, mert némelyik kritikát az ellenség behasználhatja, pl okulhat is belőle (ha van mivel okulnia)

Pl Orbánnak vannak teljesen mélyostoba klasszikus politikai fogásai, pl amikor a "Jobbik vitorlájából fogja ki a szelet" ezek afféle engedmények a "szélsőjobbos érzelműeknek" a Jobbiknak mibe se számít, iszont az ellenségnek (a jóoldalnak) muníció. Tkp a Jobbik kilotonnaszámra kapja 2 éve az ingyenmuníciót a jóoldaltól és Orbánéktól. A kisujjukat se kell mozdítani.
Politikatudományilag annak a rinyálásnak, amivel Hanni néni báránylelkét borzolják, értelme nincsen, azt sújkolni, hogy orbán milyen. Nem azzzal kéne foglalkoznia a jóoldali sajtónak, kiszolgálni ezt a furcsa jóoldali kampányt, pl a kenyértörés műveleteit. Azt várná az ember MP alakú függetlenszellemembereitől, hogy hagyják a picsába a tartály és nem állnak be 47-oik csapnak ugyanahhoz a lé hadovához, hanem valódiliberális merészséggel mutatnak rá a dolgokra.
Ki tiltotta pl azt a jóoldali sajtónak, hogy minden energiájávakl az LMP-t ["A Jövő Zöld"g tolja? Ehy nanométer, egy mikrogramm eltérés nincsen a napi kiadott csapásirányoktól. Mért nem csinálták azt a jolók, amikor már látták, hogy baszik nyerni-akarni a jóoldal és pl Ferenc az ásza a kampánynak, hogy elkezdték volna tolni az LMP-t.. de az LMP-t agyonhallgatják, mintha nem is lenne.. Ehelyett alibigyártás és kompenzáció, olyan nevetséges dumák, amikkel a 80-as évek magyar fociválogatottja kudarcait magyarázták

Frick László Intézet 2014.03.14. 10:14:23

@A Hannibal Lektűr-attitűd: @ripők:
Legnagyobb kedvencem az "Elcsalták a választásokat!" című krachács rinyálás. Ugye azt tudjuk, hogy ezek egyetlen egy kibaszott törvényt nem tudtak hibátlanul megalkotni. A tákolmányozásról nebeszéljek. Jól kiagyalták azokat a hülyeségeket, amikbe most a jóoldal KAPASZKODIK hogy ezzel okolja a bukást. valójában azonban akkora szar és vashibák vannak a törvényben, hogy az egész választás a világ nevetségére szétobstruálható. Szanyi kokirészegen már kiböfögte ezt a titkot, agyon is hallgatták azok a jolók, akiknek a ti rinyáló ríjjós xolóvátételetek van kiadva parancsba. De azért ők a szerkiben jólérzik magukat. Én csak azért nem fejtem ki ezt a tikot, mert nekem tetszik, ahogy itt jellegzetes mélymagyar szokás szerint töröktaárnyúzta nyomjákrachácsoltok a rémuralomról meg.. még az Isten nem baszott ilyen rémunalmat, mint ezeké, kipkedés, kapkodás, fejetlenség.. szegény jolóknak hogy viszkethet egy pár titok,... nadáht az APO tiltja kiadni azokat (egyelőre) .

Pl köztudott, hogy ezeknek nincsenek szakembereiki és O butákokkokkal véteti környűl magát, de nem így belső opponense, aki csupa ripők és kikoránkel, meg sándor szandra és maloschik róbertné alakú fényeslmével veszi körül magát.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.03.14. 11:06:00

@Frick László Intézet:

kapkodás, fejetlenség, tákolmányozás....
na ja

csak közben ellopják ügyesen az országot

Frick László Intézet 2014.03.14. 14:00:57

@A Hannibal Lektűr-attitűd: jaj, ez az ellopják az országot olyan zsönge... ne kelljen már... ez tiszta krachácsolás 2010.re ugyan mi a fasz maradt itt ellopnivaló. a földvagyon lett volna, jó, tudom, hogy szálkáról is lehet makróban gerendaszerű felvételeket készíteni, de azért az állami földbérletek, na ne máá

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.03.14. 15:43:02

@Frick László Intézet:

tényleg az

de te nem tudod, mennyi pénzt tesznek zsebre, mert nem látsz messzebb a határnál:D

ill:((

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2014.03.14. 16:17:32

@Frick László Intézet: Aljadék módon értettem az "értük haragvás"-t. Szóval igazándiból az ellenkezőjét akartam érzékeltetni.

Steinmann Intézet 2014.03.14. 16:55:11

@Frick László Intézet: ja, fényes elmék, mint a tüzépes Katika. De érettségije legalább volt. Állítólag.

kikoránkel 2014.03.14. 19:12:07

@Frick László Intézet:

"ugyan mi a fasz maradt itt ellopnivaló."

Akarsz egy linket az uniós ezermilliárdokról? :D

Nem maradt ellopnivaló, tehát a fidesz nem lop!
Mit írnál, ha orbánfan lennél?
Jézus a biciklin!

Frick László Intézet 2014.03.15. 03:40:43

@kikoránkel: bizonyítékok??? (úgy értem, a kikoránkel-i igényességgel) ???

Frick László Intézet 2014.03.15. 03:50:28

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Sőt, hát erre már többször rámutattam: Nem látsz KÉPI anyagot a KÖZGÉP-nek a jógyerekek által bruttó-bruttó-bruttóban, tehát ahogy te is számolsz
így számoltok ti:
a tiszántúli Tschajaga und Roetzschoege szennyvízberuházása 287 milla, a beruházást a távoli, személyes helyiérdekeltséggel de főleg ismerettséggel nem rendelkező dunántúli mélyépítő kft nyerte meg, namost ami LÁTHATÓ, ásnak, vezetékek kerülnek a földbe, műtárgyak alakulnak 48 ember dolgozik gépek, bobcat, caterpilar stb márkák, murva köbméterszám (Józsi bácsi heába paktálna az uismeretlenekkel, hogy a bejárójára ugyan szocialistarelációból óggyanak má meg egy fuvar murvát) tehát ugye, ha úgy számolom, a PannonReCo Kft 287 millát kapott ajábdékba Nakkarira... nadehát ugye ebből a 287 millából valaMIT mégis kénytelen megcsinálni, mert árkok vannak, csüek vannak, kiegészítők vannak, földköbméterhegyek mozognak, emberek dógoznak és nemingyen, ésígytovább, gázolaj
de ti úgy számoltok, hogy [XXX] cég BRUTTÓBRUTTÓBRUTTÓT kapott nakkarira.

Linkeljél már nekem egy joló jógyerek helyszíni riportot a vasútfelújításipőénzellopásokról.

mert pl az M6 tipikusan szocialistarelációs pénzeit fizikailag ki lehetett tapasztalni.
És még egy: 300ezer Ft-ért joló ezomárnak megadom a vállalkozó nevét, aki eldalolja, hogy volt ez a újszocialista reláció a nagyberuházásoknál. Neked ingyen, egy tea mellett valami jó teázó helyen, pl ilyenben:
www.potalateapalota.hu/

Frick László Intézet 2014.03.15. 03:53:57

@Steinmann Intézet: Nem tényleg, egyébként és komolyan relatíve a legértelmesebbek. Nyilván a branch-ben vannak másmilyenek is, ezt nem is merészelném tagadni. Sajnos azonban attól, hogy valaki tüzépes... Pl Tersánszky Józsi jenő anno a kabaré műfajára (zenés bojócckodás9 állt rá, előtte meg "angoilból fordított" ponyvaregényeket és jack London gyöngébb munkáot is.
De tudok olyan szellememberét, aki pl kecsketenyésztő és pásztor Taljándörögd aljában, önmagában az, hogy valaki tüzépes vagy prtesszós, vagy pl gedeon bácsi, a nőifodrász, nem jelent semmit, mint a három diploma se csinál értelmiségit senkiből

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2014.03.15. 06:32:01

@Frick László Intézet: Alapvetően kétféle ember létezik: aki tipizál és aki nem. Szerintem nem szép dolog.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.03.15. 18:07:50

@Frick László Intézet:

erre most írjam azt A TE STÍLUSODBAN, hogy: HAZUDSZ, BESZOPOD az agymosást, az agitpropot?:D

nem, nem így számolok, sőt az általad jolónak nevezettek sem így számolnak

de persze TE EZT IS JOBBAN TUDOD
már hogy én mire és hogy gondolok...:D

megint a teljesen védhetetlent próbálod védeni
és ha nem azért, mert st. orbán a megtestesült JÓ oszt jónapot, akkor miért...

áruld már el kenem

Frick László Intézet 2014.03.16. 03:01:07

@ripők: Alapvetően ma (2014-et írunk bazdmeg!) 74517 féle ember létezik, de maimnarketingszempontból csak kétfélét vesznek figyelembe, egy a kettőig számolni képes, ambivalenciát nem ismerő, csak alternatíváig eljutni képes (mindenből csak egy van, mert a másik az pthrfújhhh) és a másik, aki nem ilyen

És pont az összesen kettőig számolni képes ábé ezomár az, aki tipizál és csak tipusokban képes gondolkodni. Ennek a blognak is azért kellett megdögölnie, mert Dudi ellenkezett veletek. Ha Dudó falból elkezdi sokszorosítani azt, ami a Tartály nyolc KÜLÖNBÖZŐ csapjából ugyanúgy (és minden nap csakis a napra kiadott témában) ömöl, akkor semmi baj nem lenne vele, ha basztatta volna Rózsikát, ő is megírta volna, hogy politikai okokból rúgták ki a külnben alkoholoizmusa miatt eltávolított refkó karvezetőt, teccett vona neki pedolfilpaozni ésígytovább. Elég volt azonban Dudinak annyit mondania, hogy "nem, hanem" sőt "namcsak, hanem még" és így ha tehát nem egy, akkor összesen egy-más lehetett, azaz: orbánfasszopó. Még te nem is annyira megveszekedetten, mint kikoránkel, aki a nyelvhasonlítás tudományos igényével kitalál egy orbán-tulajdonságot, majd azt felfedezi Dudiban is, ezután közli, hogy Dudi oltárképe Orbán.

Ha a világ úgy működne (tehát nem ellentétein függene, az RErő-t ugyanis ellenerő tartja fönn, a hideg melegség által lesz, és a vizeket kövek lágyítják és az okosak a hülyék hátteréből tündökölhetnek és azért baszhatja végig a Vezér Majom a kínálatot, mert rakásra egy csomó más kanmajom nem baszhat és ha ezt elmondom, akkor jöttök összesen a bonobók ember-alakú szekszuáliséletével

Frick László Intézet 2014.03.16. 03:06:25

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Hátugye: Egyrészt kettőnk kommunikációjából hiányzik egy olyan sáv, ami egyébként nélkülözhetlen, a metaszintek, a mím&mimika , a hang és hanghordozás, a felhangok, sat. Másrészt én a fejedbe bele nem láthatok, így tehát csak azt tudom felfogni, amit te ide nekem beírsz a kommentablakokba. Vegyük azt az állításodat abban a kommentablakban, amiben egyébként te nem is vádolsz azzal, hanem tényként jelented ki, hogy én BELELÁTOK a fejedbe, te belelátod a fejembe azt, amit kikoránkel testvérünk az oltárkép c. lázálmában vizionál. Tehát hogy énszerintem Orbán A Jó. E6z7t, hogy énszerintem Orbán a jó, két helyen tudod kikutatni: Egyik, belelátol a kopnyaűrömbe és onnan. Más: kommentablakokból olvasod ki, a válaszaimból. Jaj, annyira szenilis vagyok, te pedig a kopipasztázás mestere, ugyan kérlek, kopizz már össze nekem olyan válaszaimat, ill kijelentéseimet 8akár a szokásos jóoldali szelektívténykezelés móccereivel) amikből az tűnik ki, hogy én Orbánt ABSZOLUT jónak tartom A Jó ő nekem. Előre is köszönöm a segítséget.

Frick László Intézet 2014.03.16. 03:34:34

@kikoránkel: A magyar lop. dudenbuch.blog.hu/2009/02/02/aruhazi_lopas_kategoria

Maradjunk vállalatiszinten, betelepül a multi, pl az Alpine Biatorbágyra, jön a sok vágottszemű kiadják a szerszámokat a magyarnak és nem kapják vissza 8ez még a beüzemelés időszakaában történt) majd beindul a gyártás és három hónapnak kell eltelnie ahhoz, hogy a vágottszemű a magyar két leglényegesebb tulajdonságát, amiről nem volt szó a tárgyalásokon, amidőn idecsábították, fölismerje:
1. a magyar számára a munkahely nem szent, a főnök ellenség és a munka az, amit ott szabotál, ahol tud, viszont bármi megmagyarázásában nagyon erős.
2. A magyar lop. A lopását megmagyarázza és eufemiákkal illeti, pl szerzésnek mondja. Úgy értve, hogy a cigány klopja a fát az erdőbe, ő viszont szerzett most egy rakat fát, pl egyutas raklapokat szabadon lehet vinni és az EU-raklap darabjait, ha menthetetlenül szétzúzódott és tehát így az EU-raklap, ami szétzúzódHAT, az bizony zúzódik is. A vágottszemű fejébe bele nem fér, hogy egy dolgozó hogy tehet olyant,. hogy direkt targoncával összetör EU-raklapot. És ezzel kárt okoz a vállalatnak, ami őt FIZETI.

Vállatai szempontból van ugye a dolgozók lopása, a pitiáner szintek, amiket a vállalat vezetése még képes kezelni, pl ellopják a jelölőfilceket és cérnakesztyűket a dolgozók, minden nap 2-3 egyébként 500 Ft/db jelölőfilcet visz el a dolgozó. Ezért a vállalatvezetés az ellopott jelölőfilcek árát belekalkulálja a dolgozók bérébe ///// széjjelkalkzuklálja, ahová tudja, pl a termék árszerkezetében rejti el.

A magyar olyan szibnten lop, hogy még a menő népfelvilágosítő HTML-hártyák is tartalmaznak lipett..lopott részeket és annak az orgánuimnak a hártyájám, amin a nagy Lopásokról ír a sajtómunkás, óóóriási lopott pecsvörkök vannak.
A lopás másik szintje, amit a vállalat vezetése művel. Eufemicce pl hűtlen kezelés címén. De különben a legegyszerűbben fantom dolgozókat vesznek fizetésilistára, egyenesen magát a terméket lopják el. 2001-ben a REWE (Alsónémedi) vezetése, a dolgozókkal és a biztonsági szologálattal meg a kamionosokkal összejátszva kimutathatóan mintegy 480 millió akkori Ft-értéket lopott el a REWÉ-től, de olvashatni, a magyar sajtóban egyedülálló módon Dudinál a rynartizálódás [-> baumgartnerizálódás] művészetéről is.

Tulajdonképpen morálisan a magánpénzlopást [lobbyzok magántámogatásokat a politikai műveleteimre, amiket tessék_lássék ha csinálok, ebből pár morzsát a sajtómunkásoknak is lökök, pl időszaki kampánykiadványomra és ebből az elsikkasztott pénzből írnak a nagy Lopások egy részéről úgy, hogy a nagy Lopások másrésze feltáratln marad.

Például, amikor a Wallis kiadott egy kis időre 370 milla pénzt paracsizmaváltásr. majd visszavette egy mitsesejtő barom jóvoltából.

De tudod mit, vizsgáljunk csak tiszta forrást, az index összeszedte a legnagyobb Lopásokat. Hat ilyent talált, ebből két eset volt az, ahová azt tudta beírni, idézem, mert én ilyen kifejezést, hogy "jobboldal/ baloldal" magamtól nem használok, tehát két esethez tudta odaírni, hogy jobboldal, + az is érintett szót, az egyik a Medgyessy botrány, amit sziveskedett a jóoldali média Kulcsár Attila ügyként aposztrofálni.

Ismétlés: Amit a rosszoldalnak az államiberuházásipénz 10%-ban és Ft-ban kellett visszafizetnie, azt a jóoldalnak, abból konkrétan az MSZP-nek 40%-ban és SF-ban svejciszámlára, az OGY képvislők személyesközreműködésével.
Most jössz a bizonyítékokkal, tudok konkrét vállalkozónevet mondani, személyesen, kivett telefonakkumulátorokkal kétváltósdominózva a teaházi asztalon

Tulajdonképpen a lopások egyébként valahogyan mindig kiderülnek, áttételesen, mint ahogy a Fekete Lyuk-at ugyan bizonyítóerejűen meg nem pillanthatjuk, de LÁTHATÓ ÉRZÉKELHETŐ MÉRHETŐ mellékjelenségek mutatnak a létezésére.

A Magyar Politikai Lopások történetében a legizgalmasabb az, hogy az Első Nagy Préselés 1989-94 között esett meg és az MSZP művelte és erről 1993-ban az MSZP ideológiai folyóíratában részletesen számoltatott be Vitányi Iván [MSZP]. De aztán Vitányi kezébe is kerültek piszkos pénzek. Boldvai műveleteiről már csak a rosszoldal szellőztewtett. Puchnak meg ugye már a kétszer kipréselt törköly jutott.

De menjünk vissza vállalatiszintre. Valamiféle alapjárati lopás van, pl a német V.A.G. világkonszern menedzserei Brazíliában luxuskurvákat vásároltak, de pedánsan mindent ráköltségeltek a rezsiszámlájukra, magyarul a cég fizette, szép érv volt azonban az, hogy így még mindig olcsóbban jöttek ki, hiszen pl a brazil nőnek nem kell bolti muschiflutsch, termelődik neki saját bio is.
Vállalatiszinten a legcsodálatosabb, amikor a fejlettnyugati leereszkedik ide közénk, a barbárokhoz... és a magyar menedzsmentje széjjellopja az agyát is, pl a KISZERVEZÉSEK kategőriában a villamosenergia vagy gáz"szolgáltatás" magyar menedzsmentje kb ugyanazt csinálta, amivel KÉSŐBB Szetey jött (valószínűsítem, hogy ez is Piros kanéni ötlete lett volna)

Frick László Intézet 2014.03.16. 03:38:53

@kikoránkel: /Tehát a a FejlettNyugatiak szembesülve az aktatologatás gigászi vonulataival, a kocsikban makulátlan szerelőruhákban sebésdzitisztaságú kezeikkel unalmukban a fitymáikat csattogtató dógozótömegekkel, egyből ezek kiszervezését ajánlották és a magyar menedzsment kapvakapván magamama plusz családtagok, cégeket alapítottak és a dógozók leadták a [...]ÁSZ-os szerelőruhát és a saját kopott dzsuvásukban jártak és unatkoztak ugyanazért.

Segítsél nekem légy szives, és egy ennyire a velejéig tolvaj társadalomból merítsél már politikaimenedzsmentet, amelyik működni is képes úgy, hogy nem eteti a disznókat, nem lök a kutyáknak.

Frick László Intézet 2014.03.16. 03:44:25

@kikoránkel: A poölitikaikommunikáció a politikához képest úgy is viszonyul, mint a férfiak szexuális beszéde magához a konkrétfizikai szexelésükhöz, tehát igen sok férfi kijelenti, hogy szénné kefélné Xaxx múűvésznőt, de amikor konkrétan bassza, elélvezintvén magát, azt a kétköbdecit a művészőbe vagy re puruttyálja oszt... annyi... és ebben az összevetésben pl Fodor Gábor művészúr az, aki a legszebbeket beszélte politikusi életében

de még ujjazni se nincsen tehetsége, gyakorlatipolitikusnak, pl miniszternek egy nulla volt... impotens.
Tudni semmi... Tenni tudni -minden!

Pl az SZDSZ a régi, az igazi) mimnindent össze nem hordott, hogy mimindent fog tenni az MSZP-vel, pl kontrollálni. Ez volt a polkomm.. és a TETTEIK? Ha azt vesszük, szemben a képpel, amit a Tocsik ügy vetít, valójában az SZDSZ-nek csak 10% járt. Bár azért a létszámot tekintve a 10% bizony jó sok volt!

Frick László Intézet 2014.03.17. 15:54:39

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Tényleg elég unalmasan érvelsz ezzel a szálka/gerendával, hiszen feszt szálkákat linkelsz érvelvén.. alapvetően a rosszoldalnak stzálkák jutottak és a jóoldal vitte a gerendákat, nem veszem a fáradságot, hogy a seggszájgéppel az indexet tallózzam, de fasza index forrás van erre, a hat Legnagyobb Kaki-ból kettőben, idézem "érintett a jobboldal" de "inkább a bal" Négy meg tisztán bal.

Nem azért nem loptak és nak a , idézem (mert én nem használom, csak neked így könnyebb) a jobberek, mert nem szerettek volna lopni, hanem a legegyszerűbben azt se tudták pontosan, mit hol kéne lopni, mire a ballerek már lestzewrelték, elvitték, amit nem birtak, leadták (és pl a szó szoros értelmében is) a vasba. Valamit ehhez a csinovnyikrendszer szinte érintetlenül vészelte át azt a páőr évet, amíg jobber fasz állt a csalánba a piszkosmunkja végett és 1994-től már mint szakértőük, a magukat tolvajlásban és lopásban kipihenők szakértőként jöttk vissza. És akkora eredetiloipotttőkét halmoztak föl, hogy ahhoz képest a simicskaalakúak ha szálkákat hasigálhattak a bugylijaikkal
erre keneted a polkomm rizsát föl
a másik pedig a monumentalitás, a számfogalom.. meg az, hogy csak a kicsik akadnak hálóra...

amikkel te operálsz:
érzelmek (hasfájások és személyes undor)
politikaikommunikációs és agitációspropaganda rizsák

szelektív ténykezelés
ezalatt aztán vannak a politikai okok- de ezekig le se vagy képes mélyedni
amikor még a politikja se igaz, sőt: hazug: az alaptermészete a hazugság a politikának, az őszinte politika ugyanis kb annyira nonszensz, mint a golyókopaszember hajalobogása. Nagyjából egyszer tud egy politikus tényleg tökőszinte lenni, de akkor az kb az utolsó húzása is.

Frick László Intézet 2014.03.17. 15:59:02

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Érted, nem egyrúől beszélünk. Te dszüntelenül felrovod nekem, hogy bánik Lejonszijó Izaurával.
Én meg arról beszélek, hogy ez szakma és film és gyártják és a kameramögöttiek a májerek, akiknek Ruben de Falco vagy Lucelia Santos is bekaphatja és pihenésképpen ki is nyalhatja
és még aztán vannak, akik erre a pénzt adják a producernek, akiknek pedig a producer kaphatja be

Hosszútávon a gerenda sőt, komplet erdőtolvajok a menők.
De sokan azt se tudják, miből lesz a gerenda.. hát még a szemöldökfa

Frick László Intézet 2014.03.17. 16:00:56

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Sőt, hát a mai politika alatt a történelmi tény az, hogy a nyertesek basznak már a politikaihatalomra, minek az nekik. Ríhattok, könyöröghettek nekik undorotokban. Ónijóspénzt a legnehezebb lopni, még kis tételben sem lehet, ezt már megtanulták a jók és igazak a budapesti 4-es metróépítésnél.

Frick László Intézet 2014.03.17. 16:02:54

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Majd ha tényleg le tudsz hatolni a sima polkomm rizsa szointjéről legalább a politika mélységébe, akkor szoljál. Politikai momentumra mutató linkkel gyere, ne polkomm rizsákkal
Főleg úgy, hogy én kíméllek téged az undorító fideszpolkomm rizsáktól

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.03.18. 01:27:47

@Frick László Intézet:

nem
NEM

NEMNEMNEM

te beszélsz folyton polkommról

én meg tettekről, bazdmeg

:(((((((((((((

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.03.18. 01:31:12

@Frick László Intézet:

"Ónijóspénzt a legnehezebb lopni, még kis tételben sem lehet"

meséljek?

baszod, te vagy ennyire elvakult fan vagy, vagy ennyire ostoba

(mivel nem ostobának ismerlek, marad az elvakult - de örömmel hallanók egy alternatív verziódat)

leisztenger + csányi a négyzeten sem sincs sehol ezek uniós pénzlenyúlásához képest

Frick László Intézet 2014.03.18. 02:12:08

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Igen meséljél, és nem ám úgy, hogy azt írta az újság, meg beszélik a tschajaga aus roetzschoege-i piacon a kofák meg "rokonaim élnek Váchartsánban".. hanem kikoránkel-i igényességű bizonyítékokkal.

Ugyanis LOPNI ennek minősíthető (köznyelven lopni itt: hűtlenkezelni, sikkasztani) tehát úgy, ahogy Pijolós Joli nyényne azt képzeli, hogy a baógárrmester sihtakor benyúl a vasszekrénybe oszt markol az ónijóspénzből, nem lehet.
Olyat nem tud, csak nehezen , ellenőrizni az ónijó, hogy 250000 milliót ad valamire ésbár ez a valami megépül, ellenőrzés felmérés esetén ÚGY TŰNIK, hogy igazolhatóan (tehát van térkő, csak nem 11500 Ft-os, hanem 8756 Ft-os) Tehát oloyan lehet, hogy büdös, mert nekem nemmegfelelőoldali vállalkozó csinájja, aki a baógármester barátja és a számlatrükkökból meg elkönyvelésekből és tkp a hasznából valamennyit leoszt a baógármesterrnek és bandájának. A te kedvenssajtód azonban ezt úgy interpretálja, hogy Xaxx vállalkozó a baógárrmestertől kapott karira 250000 ezret. Ami így persze nem igíz, de ez sajtóbeszédnek elmegy. Viszont a bíróság előtt nem megy el. Viszont a sajtómunkás ekkor azt mondja, hogy viccelt, hiszen hoóóógy is kaphatta volna karira.
Szóval óniós pénzt úgy lopni, ahogy ti kompenzációs álmodozásaitokban elképzelitek, nem lehet, egyszerűen azért, mert ebben az Ónijónak van 20 év előnye. Hanem az Óniótól lopni pénzt úgy lehetz, ahogy maga az Óniós bürokrata is csinálja, odahívja a pincért és megkérdezi, mibe lenne neki az, ha az 1000 jurós vacsoráról 1500 jurós számlát kapna.

De ha a keret adott, a keretet nem lehet túllépni.
Viszont arra számtalan példa van, hogy a Zónijó szabélytalanség miatt nemutalt vagy visszavont forrást, benneteket öriztettek pl visszavont vagy felfüggesztett kifizetésekről.

De várom, nagyon várom, hogy
DE CSAK KIKORÁNKELI MÉRTÉKŰ BIZONYÍTOTTSÁGGAL a lopásokról beszéljél, de ne úgy, ahogy a trafikmutyinál rákaptatok... hogy beszélik... fenn voolt a fészen

Egyszerűen azért is, mert ilyesmivel én se szoktam gyönni.
süti beállítások módosítása