Médiagecókáknak és  öregtörekeknek a Blikk-vitánk margójára:


Vendég A Viszkis ugyanabban a piros dzsekiben ment pizzázni, mint amit szombaton viselt, amikor az MTI épületénél adott át egy nyilatkozatot

– Megkérdeztem az étterem alkalmazottaitól, hogy jól láttam-e, hogy a most szabadult híres-hírhedt bankrabló ült-e velem szemben. Azt válaszolták, igen, és annyira ízlett neki az olasz konyha, hogy még elvitelre is kért egy pizzát – mondta el riporterünknek az

élelmes fotós, Sz. B., akinek természetesen jár a felvételekért a 10 ezer forint.

 

Kapcsolódó cikkek

Egy fillért sem kap a Viszkis

Egy fillért sem kap a Viszkis

Filmszerepet kap, de a gázsit már a börtönben felélte

Mint megtudtuk, Ambrus Attila nem most kereste fel először az újpesti pizzériát, hiszen mielőtt elfogták volna, gyakran járt oda, törzsvendégnek számított. Kedvence a sajtos pizza volt, gyakran újpesti jégkorongozó sporttársaival tucatnyit is bevágtak egy-egy edzés után. Úgy tudjuk, a minap szabadult Ambrus az első napokat pihenéssel töltötte, de a hét végén már járta a fővárost.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr944077505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.02.08. 09:13:07

Kurvaország miniszterelnöke hivatalból védendő személy. A viszkis meg csak egy koszos bünöző. Ha valamelyiket lelőnék, melyik ügyből lenne nagyobb balhé?

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.02.08. 11:51:19

ez meg mi?

már hogy miről szól - szerinted?

a posztod

és a mögöttesnek szánt mélyüzenet?

akár a polmark, akár a bulvár, akárminek a fényében?

mert szerintem max egy rossz, elterőnek szánt hadművelet

vagy még az se

Rendőrálat · http://onoguristan.blogspot.com 2012.02.08. 18:56:59

@nagyjoco:

AZVAN, te kücsük,

hogy emez ULUSZ, uruszág turáni kormányzóereje
most adquat.

Az a másik az meg kezeimtüll halik kínyhalált!

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.02.08. 21:33:34

off

blogter megszűnt?
ma du nem jött be semmi

Fenehorizont 667 2012.02.10. 10:02:10

@A Hannibal Lektűr-attitűd: @nagyjoco:
szomjazzátok már a fideszbérenc, vikifan szótár véleményét, mi?
hogy aztán jól felháborodjatok :D

má megint nemarraválaszol... nemadekvát, nemérdemben, elsiklik a tények felett

orbán! matolcsy! nemhitel! imf! eu!

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.02.10. 10:12:18

@ödönke666: beteg-e vagy, baszod

találtam egy szerintem izgalmas videót egy olyan ügyben, amellyel kapcsolatban szótárral sokszor beszélgettünk, és ami - amint jeleztem is - teljesen off itt

és igen, érdekelne erről a vélemémye

erre te mit írtál, olvasd vissza

szerintem kezeltesd magad

Steinmann Lujza 2012.02.10. 11:13:04

@ödönke666:
@A Hannibal Lektűr-attitűd:
Ödönke érdemben nem tud beleszólni az itt folyó dumcsiba, úgyhogy most mindenre ezt írja:D

2012.02.10. 12:44:30

@ödönke666: arraválaszolt. Konspiratuv dolgok vannak itten. Orbán ellen és körül. Tessenfigyelmesen.

Fenehorizont 667 2012.02.10. 14:51:55

@Steinmann grófnő:
ja. linkelgettek cikkeket, aztán meg fel vagytok gháborodva, ha szótár nam azt válaszolja, h fujj orbán.
de ha mutatsz nekem egy db "érdemi" hsz-t tőletek, hálám életed végéig üldözni fog, esküszöm:)

Steinmann Lujza 2012.02.10. 17:14:59

@ödönke666: nem találsz tőlem érdemi hsz-t? Az, hogy te nem érted, attól még érdemiek.
A tölÜNK többesszámát nem tudom értelmezni, ezen neked kéne elgondolkozni, hogy miért is vagy Dudi papagáj kommandója.
Csak magunk között, Dudinál nem tudsz ám bevágódni azzal, hogy őt ismétled, valami mással próbálkozz, küldj neki pl futárral virágot, ilyesmi:))

Steinmann Lujza 2012.02.10. 17:38:44

@ödönke666: sőt, Döncikém, még egy link, hogy legyen mit olvasgatnod
magyarcitrom.postr.hu/az-iskolak-fizetik-a-premiumot-a-bkv-nal

ez nem pletyó, ez hivatalos közlemény volt a fővárosi iskolák felé, hogy a minusz 10% a bkv-ra kell

magyar-magyar szótár 2012.02.12. 06:53:30

@A Hannibal Lektűr-attitűd: A videót nagyon köszönöm. Jó tudni, hogy máshol is így gondolják. Rossz azonban, hogy az ilyen próbálkozásokat agyonhallgatják a megélhetési szájjalcsinálók. A tanulság az, hogy ha a brittudósok megmaradnak a brittudomány berkeiben, az jó. Mondjuk bármennyire jó, én nem szeretném, ha lenne ilyen, hogy Hejőbárholi Modell. Legalább 12 féle modell kéne -ha már mindenképen modell-ek kellenek.

magyar-magyar szótár 2012.02.12. 07:03:20

@Steinmann grófnő: Ugye azért is fasza a link, mert eleve el se volt zavarva az ájemeff. megint a LE & PolKOMM tálalva tényként.
Tény: az ájemeff el se ment
Tény: Még le se zárult a Jópofi-féle keret ideje, amikortól elkezdték nyomatnia jóoldali sajtókörök ezt az elzavarást. 1. Azt hazudták, elzavarasá volt. majd már erre a hazugságukra, mint tényre hivatkozva kompilálnak. És ez egy "független portál". Ahol az első csőbetű idejében tudományosfelvilágosítűása folyt a butanépnek, a második csőbetű idejében kompiláció, uszítás, hazudozás.

MÁS tészta, hogy persze a "kormány" is hazudott a "függetlenségi háború"-ról.
Pont ez a kérdés megnutatja mindkétoldal bűneit és mindkétoldal bűnei kommunikációsak, azaz szájjalcsináltak. A lényeg, hogy KÖZBEN a kezükkel mit csináltak. 2010. májusától a csőd elkerülése folyik MINDENESZKÖZZEL.Vannak csoportok, akiknek az áérdeke az volt, hogy az ő csőbetűjükbe ezek felelősségében cuppanjon bele a döbetű.
És vannak a jóoldali sajtókörök, akiknél egyenként kimutatható, hogy érdekviszonyban azokkal állnak 8no meg magán puszipajtásságban is) akik csőbetűbe vitték az országot, majd jött a kétharmad, ami pompásan alkalmas elvinni az EGÉSZ balhét (tehát ugye csakiscsakis a két év a felelős)
Ferenc két alkalmommal kilóra megvette és lekötelezte a két nagy gagyitévét.
Az index/HVG/ Népszanadság szennyháromságot hülye, aki nem tudja nagyon pontosan, még a jóoldalon is konkrétan hovákötni. Az index és a hvg között szoros bartellkapcsolat is van, az origo is deto ugyanezt a stílust nyomja. Azaz a média és reklámtortából akik egyébként mindent visznek, viszik a közvélemény formálását is. Erre egyetlen őpéldát ha mondani kell, akkor kiválló az "ájemeff hazazavarása" című mese. Amit a "kormány" balfaszkommunikációja ... he ezt a kontárságot, amit műv elnek egyáltalán lehet kommunikáció szóval illetni.. is támogatott.

Steinmann Lujza 2012.02.12. 08:19:17

@magyar-magyar szótár: Soha nem szabad feladni:))
több év és többszáz komment után megtört a jég

.."MÁS tészta, hogy persze a "kormány" is hazudott a "függetlenségi háború"-ról.
Pont ez a kérdés megnutatja mindkétoldal bűneit.."

hmmm....:)

kikoránkell 2012.02.12. 09:59:02

@magyar-magyar szótár:
" Ez a három betűs intézmény minden döntésünket ellenzi, így ha nem is rá, de ellene hangoljuk a kormányzati politikát."

"
A magyar gazdaságtörténet egyik legveszélyesebb, legkockázatosabb, legnehezebb harca volt az IMF "kipaterolása" Magyarországról - mondta Matolcsy György gazdasági miniszter kedden a Széchenyi Klub ülésén tartott előadásában."

"A jelenlegi kormány az egyetlen és utolsó esélye Magyarországnak – ezt Kövér László házelnök jelentette ki a Fidesz ifjúsági szervezete, a Fidelitas tisztújító választmányi ülésén. A politikus szerint azért vállalta a Nemzetközi Valutalappal való szakítást a kabinet, mert ez volt az egyetlen esély az ország szuverenitásának visszaszerzésére. A házelnök szerint ahová eddig az IMF betette a lábát, ott gazdasági és szociális katasztrófa történt."

Szóval, az Index hazudta az elzavarást?
Hazudnak ők eleget, de ez tipikusan a más tésztája volt! De, csak győzködd magad, össze ne omoljon a világképed.

2012.02.14. 02:18:26

@kikoránkell: Hagyd, kár belé az ilyen idézetgyűjtés. Messze túl van azon a szinten, ahová el akar látni.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.02.14. 16:47:55

éhezem egy ideje egy veretes Dudi-posztra, de most már se veretes, se veretlen...

magyar-magyar szótár 2012.02.15. 04:47:10

@vészmadár (pica pica): válság van (illetve vége látszik, ami Bizonyos Erő-k számára nagyon szomorú hír)

magyar-magyar szótár 2012.02.15. 04:57:43

@kikoránkell: Te rendkívül Okos Gyermek vagy.A legokosabb blogbarátaim egyike. Az alapfogalmakat csak nem kevered tán össze, tehát a három réteget, alaul az egzakt történet (ami megtörtént/ ~ik) a politika (ami elfedi a történetet vagy örökre meg is képes hamisítani) és a kommunikáció, ami pedig a politika "álcahálója". Így is tkp ha politikatudományilag vizsgáljuk >>ezek<< újab "kormányzás"át (ugye erősen megvezetve > sínretett kishajó kormányosságába rongyoltak bele oktondian
akkor az egyik fő probláéma, hogy keveset hazudtak és azt is roszul. Holott Zsweniális (Sokatérő) Ferenc meg Ártatlan Gordonka a gyönyerő példa arra, hogy a legmagasabbfokú politikaikommunikációs művelet az igazat mondva hazudás. (Ez az üzletikommunikációban is ismert fogás.)

Ugye ismeretes Kossuth helye a történelmünkben, Kossuth politikája, Kossuth kommunikációsképességei. csak épp azt nem fogjuk soha megtudni, hogy mi is történt. Árnyékreakciókből következtethetünk, zehát pl alapos gyanú fogalmazható meg Petőfi Kossuth-tól való elfordulásában, csalódásában.

Nem azt mondom, hogy ez történt, de nagyon is logikusan vezethető le az, miszerint az IMF-nek, de a Zónijónak is érdekénen űállt, az Világ Adósainak Listáján igen előkelő helyen álló Hungary -val kapcsolatos permanens hazudozás 2010-től.

IOsmeretes,. hogy a Zónijóval való viszonyunk mérlegében sokkal töbet tettünk le, mint kaptunk. Legfőképpen hazugságokat kaptunk és konkrét (fizikai) dolgokat dobtunk lazán vagy görcsösen vagy stréber igyekezetben erre a mérlegre és most jobban kell szégyellni magunkat, mint Romániának. Akik "rosszkutyák voltak de pl a Mediterranum kedvencei érzelmialapon. mi viszonmt stréberségünkel inkább viszolygást váltottunk ki "óvónéniék"-ben.

Nemmellesleg picsa egy óvónénik...

Fenehorizont 667 2012.02.15. 10:17:42

@Steinmann grófnő:
biztos, hogy kifizettetik, hát mindent a kisembereknek kell megfizetni!

jajaj, de rossz lesz nekünk! ez a kormány tönkretesz mindent! ó istenem, végünk van.
jajderossz nekünk. ez az orbán...ez a fidesz...ez mindennek a teteje. vagyis inkább az alja. jaj de szomorúak vagyunk. jaj, végünk lesz.

Steinmann Lujza 2012.02.15. 14:40:31

@ödönke666: szeretnék én is ilyen spirituális lenni, mint egy jógi, vagy te, akit ennyire nem érdekel, milyen az életszínvonala
igazad van, az anyagi világ mocskos, le van szarva az a rongyos ezermilliárd forint
neked köszönhetően megvilágosodtam:D

Fenehorizont 667 2012.02.15. 16:17:51

részemről az öröm, h segíthettem! :)

kikoránkell 2012.02.16. 09:41:41

@magyar-magyar szótár: ahha, szal a Fletó meg a Gordon kisakkozták, hogy az Ovi majd kirúgja az IMF-et és ez lesz a betömhetetlen lék a gyorsnaszádon -politikatudományilag! De ha ezt rajtad kívűl, "ezek" nem látták, mégis milyen kvalitásaik vannak, amikért érdemes őket hatalomban tartani?

"IOsmeretes,. hogy a Zónijóval való viszonyunk mérlegében sokkal töbet tettünk le, mint kaptunk. "

Ismeretes, hogy ezt a Jobbikon kívűl nem állítja senki. Ők meg a Bogártól hallották. Csak ki ne derüljön, hogy ezt is a zindex hazudta, Gordon sugallatára.
Mer akkor bajban leszel. :)

budai zöld 2012.02.16. 14:43:03

@kikoránkell:
Szerintem az idézett bekezdés nem arról szól, hogy nettó vesztesei vagyunk az EU-tagságnak, hanem hogy túlkompenzációs elyrópélyerségünkben sok olyat is beadtunk, amit nem kér senki.

És hozzátehetjük azt is, hogy mindezt úgy kommunikátuk, hogy az igyekezetért piros pontot biztos nem, sőt inkább feketéket kaptunk.

Amikor a hülyegyerek próbál stréberkedni, de fogalma sincs, mit vár a tantónéni, és tanulni sem akar.

kikoránkell 2012.02.16. 16:49:15

@budai zöld:
Számomra az, hogy "legfőképpen hazugságokat kaptunk" egyértelműen jobbikos böffentés, de ha Dude akarja, hát konkretizálja. Ez így csak agitprop.

magyar-magyar szótár 2012.02.17. 08:10:30

@kikoránkell: Nem, már rögtön az elejét nem érted. Dehogy azt sakkozták ki, hogy "Orbán MAJD kírúgja az ájemeffet" Nem foglalkoztak ők efféle sekélységekkel. Számukra az a rutinművelet volt a fontos, hogy amikor a kabuki kibukik (ahogy a menő Bögyös pötyi is, amikorra már széjjelopta az ÁFÉSZ gebinespreszót, érdekében állt, hogy az új pályáztatáskor Lompos Iboly "nyerje túl" magát.. persze Lompos, amikor kapzsiságában berongyolt a presszóba, úgy hitta, Bögyös picivel többet hagyott neki. Mondogata ő, hogy nagyleltárral veszi csak át a bótot, de amúgy meg secperc alákufircolta a papírokat. Orbánék, miközben mellykasskát döngettek, hogy hűdeelszámoltatnak, nagyon is lazzán vették át a cuccost.
A másik: Ennyire te sem vagy buta, de engem se nézzé má' le hülyének. A Jobbik SOKMINDEN-t mond "náciszokás" szerint ugye "nagy [és tényleg is bnagy] igasságokat" is. Nuincsen oldal meg "jó" és "rossz" akiknél ne lehetne olyan lózungokat találni, amiket a Jobbik is behasznál.

Feltevés az is, amit én állítok. Hogy EGZAKT (=a történelemben) mi történt, az titok. Ami történt, azt nem tudjuk, ismeretes a politikai tálalása (Orbáék felálltak a tárgyalóasztaltól) a kommunikációja (Orbánék azt hőbörögték, hogy harcolnak a zájemeff ellen meg elkűdték... ugye, meg akarták adni a jobbikosok moslékjába is a tőtést... sokat buktak azon, hogy a "leszakadás" ellen lózungolásokkal küszködtek, de minek!

Szóval az én verzióm szerint, miután a Zeju meg a Zájemeff rájött arra, amire Csányiék a hajdúBÉT kapcsán az utolós másfélmilliárd kiadása ELŐTT már ráéjöttek. vagyishogy kreatív Gordon szétszopatta az agyukat, gyorsan fűalatt megpróbáltak valamit csinálni a döbetű ellen, de úgy, hogy az ellenség ne jöjjön rá és más döbetűs államok számára ne lehessen preceens.
Ami tény: a szociális megfaragásokat, a sok leszázalékolt picsábakűdését, a felsőoktatás drasztikus megkurtítását az Ájemeff KÖVETELi de mióta. Magyarország már Gordonkáék alatt, már Ügyes fwerike alatt túlzottdeficit eljárás alatt volt. Az, hogy a nyugati politikaiújságírók az ingexx goglifordításából olvasták ki, ki a fasz az a Gordon bajnai, az ő bajuk. De azért egy ilyen spekulánst az Ájemefnél hátszélben éjszaka is messziről fölismernek ám! (Mint ahogy Zseniális ferenc is orrbaverettetéssel nyitott, amikor át akarta őket baszni a 2004-es év zárszámadásával. Szóltak neki, hogy a Zónijóban már 1992-ben is ócskatrükkel próbálkozott)
Nagyon is reális sejtés az, hogy ebben a "hazazavarós" kommunikációban érdekelt volt az ájemeff is. Az EU pedig megkövetelt olyan mérleget, am it már csak rontott volna, ha a Gordonkaféle keret utolsó negyedét kiigénylik.
meg azt szeretitek elfelejteni, hogy azért a kiigényelt 3/4 részt, ami SEMMI nem lendített, ezeknek a balfaszoknak k (meg nekünk :D ) kell törleszteni.

Én teljesen megértem az érzelmeidet. De az érzelmek sem a politikában, sem a politikaikommunikációbanh belülről, tehát a szinpadon, nem ajánlatosak. Te megengedhetsz magadnak útálatokat, dühöt, elfogultságot, beszophatod a szűájízednek kellemes polkomm-ot és benyalhatsz politikai trükköket kedvedre 8a legédesebb az LMP az EU-ban, mint zöldpárt, ugye... idehaza másodsorban kommunikálják.. sőt ötödsorban zöldpártnak, míg az EU-ban azt hiszik, hogy színzöld párt!!! Pl ha te kamelod őket akkor benyalhatod a kommunikációjukat vagy a politikai húzásaikat. De pl ha én csak nem is vad, hanem sima zöld vagyok, azt mondom, elmennek a jó kurva anyjukba, mert semmi közül a ZÖLD-séghez, viszont leárnyékolják a magyarországi igazi valódi régizöld mozgalmakat azzal, hogy ugye NYugaton azt6 mondják a kilincselésükre: "Bocs, most ment el a maguk zöldpártja..." )

Azt a történelmitényt, hogy ezek sima ájemeff óhajokat hajtottak végre, nem tudnád cáfolni. Valamint akkor hajtották végre az ájemeff ukázt, amikor a komm' szerint el voltak zavarva a zájemeffek. Ezt nem én mondom! ne velem vitatkozz ezen, ez tény. Viszont pompásan megvilágítja elvakultságodat. Ami: nem az én bajom. A te dolgod. Magadnak vakulsz el. Engem szenvedélyesen érdekel a történelem és minden kor történelmében AZ AMI TÖRTÉNT nem a lekomm. És nem a polpancs.

Van valami, amit te sem értesz és Orbánék se értettek meg, pedig vlágos. orbánék rögtön árulkodással kezdték, mit hagytak Gordonkáék. Pedig nem az volt a súlyos, amit hagytak, hanem a jövőidőbe bekészített tányéraknák. A BKV, A MALÉV és százmillárdos tételek, nem tízmilliócskás csontvázak. hahotázni lehet a "csontvázak a szekrényben váráson, mik azok? Milliárdos tételek. De a rendes robbanóak azok 100 milliárdosak,. Rögtön ot van a Metró IV. Itt könnyen leleplezhető maga a sajtó is a hazudozásaival, hiszen bár mindenki tudta, hogy kb 1000 milkliárd a vége, következetesen hazudozta a jóolalisajtó a soseigaz 450 milliárdot.Igaz volt tán 2000-ben a 450 milliárd. De nem 2007-ben.

Valamint a hazaárulás az hazaárulás. Nem tudsz példát mondani arra, hogy bármelytagállam akármilen oldala létező hazai [=belpolitikai]szennyeseket lobogtatott az EU-parlamentben.

Hát még hoaxált szennyeseket!

Azt nem mondhatnám, hogy az EU-ban bárki csodálkozott a magyarokon, hiszen cigánynépségként tartják őket számon. Még a románok megítélése is jobb, a franko-latin jómegítélés miatt

magyar-magyar szótár 2012.02.17. 08:19:07

@kikoránkell: A hazudozást diplomáciaiul magánvéleménynek nevezik. tehát az első komoylabb hazugsá.... bocsánat magánvéleményt Dr Antall szopta be a német elnök kertjében sétálgatva. És végig ez volt a baj, a magyar ugye asztalnál dönt el ásziaimód fontos dógokat. A nyugati viszont az asztalnál böfög, csupajótmond és azt kérdezi, hogy ezt a tüchtige Piroschkát hogy lehetne a hostess-ek magánszállásán jól megtocskolni. Vagyis a "hazudozások" mind visszaszívhatóak és "történelmileg" nem bizonyíthjatóak. A jóviselkedésünk és stréberségünk politikaitény. Még zejuszinten is, hangosan kimondva mi voltunk a vótcucijilista blokk jótanulói -emmá osztán elvitathatatlan történelmitény is. Csak: semmit nem kaptunk érte. Alig pár évvel utánunk a rossztanulókat ios felvették. A románok minimális igazodásra sem hajlandóak. A kamionjaik egészen tavalyik 115-tel száguldoztak Európában még most is halálra kaszálják magukat rajtuk a magyar állami sápszedők. De a románok olasz viszonylatba járnak leginkább ahol nem akkora a szigor. NSZK-ban viszont tény: a magyar kmaionokat üldözik, az autobahnpolizei és a kommandó KÜLÖN figyelemmel vadászik a cigányokra (= magyarokra ) mint a szart, úgy útálnak bennünket. Szóvalnincsen egyenlóbánásmód az óvodában. Ja, hogy a Jobbik is ezt mondja? És akkor mi van? Rögtön nem hivatkozhatom egy tényre csak azért, mert a Jobbik a zagyvaságai közé valami szilárd-nak beszórja?? Ha ez így lenne logikus, akkor a szocialista rendszerek Hitler után meg se szólalhattak volna, mert 66%-ban a munkásságot illetően ugyanazt pofázták, mint Hitlerék.

kikoránkell 2012.02.17. 12:43:07

@magyar-magyar szótár: Tiszta szerencse, hogy úgy százposztonként egyszer leírod, hogy fogalmad sincs mit történik valójában, meg hogy ez a te verziód,ennélkül még azt hinném súgnak neked valahonnan. Politikatudományilag! LoL.

"a szociális megfaragásokat, a sok leszázalékolt picsábakűdését, a felsőoktatás drasztikus megkurtítását az Ájemeff KÖVETELi de mióta."
Színtiszta demagógia! Az IMF egy stabil, átlátható gazdaságpolitikát KÉR, a pénzéért cserébe. Baszik rá, hogy csináljuk.
Ugyan, idézz már lécci, valami forrást(ne magad!)arra vonatkozóan, hogy az IMF a "
felsőoktatás drasztikus megkurtítását KÖVETELi"!
Ne nekem mondd, hogy cáfoljak, te állítasz, te bizonyíts!

Azok a tányéraknák huszonix éve ott vannak a magyar költségvetésben, kár, hogy neked csak most nyílt ki a szemed.
Ráadásul még csak nem is azokat látod, amik az igazán durva tételek, a nyugdíjkassza, az eü-finanszírozás, a plafonnélküli gyógyszertámogatás az oktatás költsége. Te úgy próbálod beállítani a BKV-t meg a MALÉV-et, mintha csak a szocik csontváza lenne, bezzeg mongyuk Antall vagy első Orbán alatt ezek mind rentábilis cégek lettek volna. Hát nyavaját. Az elmúltkétévben csak az bizonyosodott be, hogy a Fidesz semmit, de semmit nem tudott megoldani ezekből, a szájjalcsinálás nagymesterei ők, csak emellett még sikerült nekik az Unio páriájává tenni az országot, az állandó nagypofájúságukkal.

Hazaárulás csődbe vinni egy országot.
Minden tekintetben megbuktak, csak még úszik a szar a vizen. Egy darabig.

magyar-magyar szótár 2012.02.18. 03:57:46

@kikoránkell: Nemtudom, hallottál-e a pénzügypolitika kifejezésről. Megint egy kommunikációs paszusra hivatkozol. Holott ha józanon belegondolsz, néha viszont az átláthatóág a pénzügypolitikában maga a halál. ha pl a saját cégemet, a csődközeli pillanatban egy megrendelés megmentheti, nem fogom azt mondani a megrendelőnek, hogy uram, mégmielőtt, azelőt bárki inkasszót nyújthat be ellenem és végem, hanem 19-re fogok lapot húzni. Nem tudom hányszor szajkóztam el Kozirjev példáját 1997-ből.

A BKV tányéraknája konkrétan a metrókocsik. Ami aknát.. hogy is fogalmazzam körbe, nemtúl elegánsan sikerült körülcselezni.

A buszok sorsa akkor dőlt el, amikor agyon akarták baszni a fideszes mirrjádost az Ikarusz leölésével (ami hygienicus-an, tőzsdeiúton "közvetve" ment végbe). Ez a dilemma mindenki előtt ott áll, aki vállalkozásában járműveket használ. A "korszerű (pl Volvo meg Mecedes) buszok sima rendes előírt szervízköltsége rutin betervezhető munkákkal egy év alatt töb pénzt visz el, mint egy Ikarus kisfölújítása. Az Ikarus busz rendkívül primitív szerkezet és legózható. Igen kevés az elektronikája. A "gyulladékony buszok" sztoriját most nem ismétlem... 100 buszból 4 kigyullad, az hír, de az nemhír, hogy 88 miért nem gyullad ki. A laikunak mutatnak "füstölgő buszokat" de a szakember a füst színéből látja: a buszsofőr ráadta a tőtést mert azt hiszi, attól jobban megy

Azaz a valóságos motívumok lennebb, néha sokkal lennebb rejtőznek.

Nem Budapest lenne az egyetlen hely Európában, ahol primitív, nemjólkinézős de igazából gazdaságos buszok működhetnének.

magyar-magyar szótár 2012.02.18. 04:06:21

@kikoránkell: Sőt,. ha jólemlékszem, kommentben írtam is, hogy a MALÉV-et az döfte kegyelmen, hogy a "kormány" költségén készült tanulmányt a MALÉV-nál félresöpörték azzal, hogy "Mink oszt nem fapadóssok vagyunk, hanem híres igazinaccég, mint ilyeneket nem csinálunk, ló nem pakol!" Nem hiszem, hogy ne emlékeznél arra, állandóan a 22év hibáit emlegetem. Az egész politikaibagázsunkból mint tehetséget Horn Gyulát szoktam emlegetni, no meg Ferencünk is sokat tanult Gyullla bácsitól. Szintén ismétlés: pár éve is azt fejtegettem: a Politikához egyik pártunkban sem értenek igazán, csak az MSZP-ben. És pont abban láttam a hibát, ami nálad is betorzít a képbe: a gyűlölet. A gyűlölet ugyanis a politikában megengedhetetlen. És az MSZP-sek meg a szellemi elitünk elkezdte az audizó taknyokat gyűlölni 2000-ben aztután, hogy a "Torgyán Bomba" nem robbant és nem lettek előrehozottválasztások. A gyűlölet nagyon rossz tanácsadó. Valamint ugye az MSZP-ben volt egy reális terv azutánra, hogy a rencevátás pártjai önfelészámoplódnak, mégpedig az, hogy A Szegfű szirmei szerint e politikaipalettát ők adják és a kényszercsoportulásból széjjelválhatnak a konglomerátum egymást útáló vagy lenéző, kizárólag szakmai pragmatizmusból összefogó elemei, lesznek majd mindenfélék, pl szociáldemokraták.

A Párt Esze Vitányi bácsi volt, A tanár úr. Az Élet és Irodalom (ami a letűnt papírvilágban a jóoldali elitünk ffóruma és észkombájnja meg csépeldéje is volt) következetesen baztatta az MSZP-t, egyedül Vitányinak adott kolumnákat. És Vitányit is elkapta a gyűlölet... Ő találta ki a demagóg áfiom ellen való áfiomot, ami a mai rókafogta-csukafogta fő oka..

magyar-magyar szótár 2012.02.18. 04:12:04

@kikoránkell: Azt, hogy az Únió-nak két udvara van, egy első meg egy hátsóudvar, nem én mondám. És egy ilyen hátsóudvar nem >>kétév<< alatt keletkezik. A csődhelyzetről -te mondád!- 22 év tehet.
n töbször végigfejtettem Dr Antall balfasz oktondi úriemberkormányától kezdve a 22 év főbűneit. De már ez a történet is azzal kezdődik, hogy 1982-ben majd 685-ben alig-alig sikerült elkerülni a döbetű csőbetűbecuppanását. Tehát öröklött struktúrális problémák korhadtak tovább. Többször és külön kiemeltem: Hornék basztak oda nagyon A Struktúrának először.

MINDIG (mielőtt még blogbaráto lettünk, azaz olvastál volna, akkor is) emlegettem, hogy pl Dr Kóka szélhámos rosszhíre ellenére tényleg komolyan gondolta és egy kisebb ksérletbe kezdet a saját minisztériumában. Ami rádöbentette a nagyokosokat ara, hogy a köztisztviselői törvény meg a végkielégítések miat egyszerűen lehetetlen évesfinanszírozni egy jó struktúrális reformból az államibürokrácia megkisebbítését.

magyar-magyar szótár 2012.02.18. 04:16:06

@kikoránkell: Szintén mentségemre mondom azért, mert lejobbikosoztál sima látszatanalogizálgatgatásban:

Mindig és következetesen fölléptem a kommunistázás ellen, károsnak tartottam a kommunistázást, a ballibsizéssel együtt. Érdekes szál ebben, hogy folyamatosan és következetesen tiltakoztam Piroska néni Apróantalánya!-ozása ellen, ugyanis Ő nem kommunista, nem az a lényege, hogy kinek a lánya, hanem az, hogy a kreatívkönyvelés pápanője Magyaroszágon, annyire nem értek a műfajhoz, de szerintem EU szinten is megállná a helyét. (Simicskáék semmi újat nem tudtak kitalálni, már csak másolták a trükköket... ez végig probléma volt: a gyűlölet miatt az audizó taknyokba többet láttak bele ott, ahol bizony... bizony... még az NB III-ba se fértek bele..)

magyar-magyar szótár 2012.02.18. 04:23:58

@kikoránkell: Csak a friss szar úszik a vízen. A masszív barna iszap az egyébként elég gyorsan leülő szarból ülepszik. Azt hiszem, a szar lényegéről is újságokat sikerült írnom. A szar nemes anyag. Vannak Európának vidékei, ahol a paraszt a szart behordja a tarló közepére és körülkeríti. Írtam arról, hogy a magyar szar a leggazdagabb. Írtam arról, hogy Málta szigetének elsődlegesbevételei közé trtoznak a túristáktól beszedet pénzek, de írtam arról is, hogy kilóra megmentik az oda szaró túristák nemes hagyományait, az egyik főútvonal L alakban futja körbe a Nagy Szar Öblöt ahonnan konténerekbe kerül föl a gazdag túristaszar a kőkövön "földekre".
süti beállítások módosítása