"Jelöljön be  téged a Matolcsy!"

"Tégedet meg a Rákay Filip!"

"Tmbrlozzon alád a Snitt Pál!"

"Vegyen kedvencei közé a Szopmann Rózsika!"

/jókívánságok, 2012./


Neki köszönhetően menekülthadak ostromolják Európát, ha megáll egy kamionos pössenteni a doveri komphoz menetben, tutti felugrik egy afrikai a légterelője alá vagy az alvázba kapaszkodik vagy kivágná a ponyvát, ha nem lenne dróthálós... ,  Bevezették a Sharijá-t [iszlám  törvénykezés] Líbiában és a kis Magda se pusztán fenéken lesz billentve nemsoká Egyiptomban, ha még egyszer ilyent csinálna. Minden, ami inog Európában és zűrzavar az Arab Világban, az a Nagy Testvérnek a jó. Aki most már, a szabadság jegyében, ha regisztráltál a faszbúkra, ha akarod, ha nem időscsúszkát szerel be neked, amivel a Quiet American  bármikor akármilyen faszbúkos múltadat  átszűrheti ...ja és törlési jogod sincsen, mert ha civil nem is, a Mindenhatoooo segedelme által a quiet american bármikor láthatja az egyébként törölt arckönyvedet, éljen az Amerikai Szabadság! Like this! Naná, akkor ki? -tán a COCOM listás elavult bakelitházas banándugós kékeres, loncsos és bozontos, piszénpisze  telefaxxxom a 2011-es év embere? naná, hogy ki, nem is csuda!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr503474678

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Magyarország háborúban áll 2011.12.20. 11:51:45

Matolcsy György magyar nemzetgazdasági miniszter hónapok óta szabadságharcról beszél. Háborút akart és most megkapta....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása