Nincsen új a paplan alatt, maximum az emberi butaság az örök, valamint a hazugság műveletei korszerűsödnek.

 

A bikini nem egy női kétrészes fürdőtextil története, hanem a ma a netokráciában már általános "propeller"-ezésé: amikoris valamely kereskedelmi-termékmarketing fogás-sorozat, hoaxxáció: készátverés kis költséggel napipolitikai történelmi eseménnyel szörfözik tartós hatással a köztudatba.

 

A maimarketing lényege nem pusztán a felszín. A beszopatott, átvert, megvezetett vásárló téves döntését önmagának magyarázza meg és igazolja -inkább, semmint szembenézzen tévedésével. Netokratíve nincsen az a tévedés, aminek párbeszédben a végére járhatni. Pl a bikini nevű kétrészes női fürdőruha igenis-elsődlegességében a tom wolfe-i elhanyagolható különbségekre mutat, pl hogy a cél a combok hosszának optikai növelése a csípőoldali véknyítással és a pánt feljebb-feljebbhúzásával. míg 1977-ben a nők a strandon a pántot egyre feljebb s feljebb húzták, addig a mai malachasú lányok, akiknek segge tottyadt V alakú és csipőkörméretök a popsiknál 10  cm-vel kisebb, mint ott, ahol elvileg a nő un "karcsú derekának" kéne lenni, nos ők a jajkivammingyá a puncim típusú csípő-alsójukat meg le és le igazítják oldalt is.

 

Bezzegamerikai atomkisérlet Bi-Kini [Pi-Kinni] atollján

 

 

 
 
 
Játékos feladat: Figyeljük meg a spanyolviaszkizálódván   hülyerékáztatott női fürdőruhaszerűség szívóhatását a köztudatra egy környezetvédelmi –és emberiségellenes bűntettel kapcsolatban. A Bikini atollról mindenkinek a vidámság, cuki  & édybabbyság jut ma az eszébe…

 

 

Az amerikaiak mindenbenazelsők

-pl a bekajálós marketingostobizmusban is

 

 

Mozaik Pompeii-ből: sportoló nők. Az ókorban ezek a ruhadarabok inkább kényelmi (lengőcicit fixxentartó) jellegűek voltak. A mezítelenség az ókorban így, mint nekünk, nem volz izgi. Görögországban az athéni kurvák teljesen mezítelenül kínálták magukat: a vándornak nagyajkaikat húzták széjjel a csábítás kedvéért, többnyire a szolgáltatás ára egy ital víz árával volt egyenértékű. A középkorban, ami a Felhomályosulás óta neveztetik Sötétnek, a városi fürdőkultúra élvezet koedukált volt, férfiak és nők együtt fürödtek és enyelegtek. Urak és hölgyek kézimunkában úgyan szolgáltak egymásnak, mint ma frisítőkkel vagy gyümölcskehellyel.

 

 

 

 

www.fortepan.hu:

 

Kétrészes magyar fürdőruha 10 évvel a bi-kini-i atomkisérletek előtt, ésbizony a fecske[gatya] sem a Rákosi-korszak emléke, inkább arra figyelmezteti a nőt, hogy ilyenben ne keresse tekintetével azt a bizonyos balzsebe5t a kulcs-csomóval... Illetvge a férfit segíti a feltűnő stráf: megtalálni az úszógatya elekjét. :

 

 A top -nak, forrónadrágnak már nem is írok czikkelyt, tessék, ez a kép is a 30-as évek végéről való, Magyarországról:

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr852691357

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ted Slot 2019.03.15. 22:31:16

Cydia source deutsche roms - Pms oxycodone

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Budai Hella · http://holgyekorome.blog.hu/ 2011.02.27. 11:56:56

Tengerparti megfigyelésem: egy férfi minél öregebb, annál kisebb a fürdőnadrágja. Az idősek fecskében, a középkorúak short szerű fürdőnaciban, a fiatalok, gyerekek baywatch naciban.
ja, és nem tudtalak kiajánlani, vgay náluk van a hiba, vagy valamelyikünk büntiben van rossz viselkedése miatt:D

Budai Hella · http://holgyekorome.blog.hu/ 2011.02.27. 11:58:06

most sikerült, remélem címlap lesz

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.02.27. 14:41:02

@Budai Hella:

Szerintem strandolók bermuda, sportolók fecske. Aki úszó vagy vizilabdázó, az a strandon sincs térdig érő gatyában.

magyar-magyar szótár 2011.02.27. 16:26:26

@Budai Hella: Az idősödő vén prosztatás ezzel megy a felesége agyára:a legénykori fürdőgatyájához ragaszkodik. Sok vén barom egyszerűemn képtelen felérni éssz7el,milyen élvezet az, ha lábszárközépig érő műszálas szörfösgatyában úszhat az ósönben... vagy áztathatja magát a gyógyfürdőben..

@Levéltáros: Hajnali tengerifürdőzés csakis Ádám-gatyában élvezetes.

magyar-magyar szótár 2011.02.28. 10:59:03

@Budai Hella: Ebben a pillanatban esett le: Dudi = Hellácska.
Csak persze efes is Dudit, így ő: efecske.

budai zöld 2011.02.28. 12:32:46

Mondjuk inkább úgy, hogy nagy marketing-sikersztori, ha sikerül egy terméket úgy befuttatni egy már létező kategóriában, hogy utána az egész kategóriát róla nevezik el, mert annyira divatossá tette. Lásd még: Golf-Klasse, iPod, mittomén. Könyvet lehetne róla írni.

Viszont az autós képre tényleg nehéz lenne ráfogni, hogy ötvenes évek.

Amúgy indokolatlannak érzem a szigort azokkal szemben, akik bedőltek a kétrészes = bikini = ötvenes évek téveszméjének.

Pl. magamagam is megdöbbentem az alábbi, 1946-os bikinifotón. A feketefehértől eltekintve azt mondtam volna rá, hogy mennyire ódivatúretró, annyira látszik rajta, hogy _nyolcvanas_ évek. (ennyit a mikek nem voltak régen kérdéskörhöz)

en.wikipedia.org/wiki/File:MichelineBernardini.jpg

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.02.28. 13:24:53

@budai zöld: Homérosz korának akháj (használjuk a szót bátran) barbár harcosainak etikája, erkölcse, művészete, építészete a közelébe sem ért a krétai-mükénéi pelaszg kultúrának. A krétai vizesblokkokhoz hasonlatos szintet kb. a 20. század közepére ért el aztán a világ, csak épp a krétai művészi volt és díszesebb. A krétai boksz szabályrendszere kevesebbet tűrt, mint a mai bokszé, és összehasonlíthatatlanul nemesebb és tisztább volt, mint a görög (dór, akháj) pankráció.

Nem minden megy sajnos mindig előrefelé.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.02.28. 13:25:46

kimaradt: a közelébe sem ért a kb. 6-800 (ha nem 1000) évvel korábbi krétai-mükénéi kultúrának.

budai zöld 2011.02.28. 16:24:45

@vészmadár (pica pica):
Bizony-bizony, a túlérett, életképtelen civilizációk általában agyonszofisztikáltak.

És általában pragmatikus, teljesítményorientált barbárok szokták elsöpörni őket.

Akikről aztán később kiderül, hogy nem voltak teljesen büdöslábú bunkók, pl. volt irodalmuk, ismerték az iránytűt, stb., csak mondjuk nem fecsérelték a GDP-jüket fölösleges civilizációs vívmányokra (hajót építettek Chichen Itza helyett, vagy T-34-est vízöblítéses vécé helyett).

magyar-magyar szótár 2011.02.28. 16:56:24

@vészmadár (pica pica): "Ingoványos" terület ez, mert
arról van szó, hogy a kőkorszak a maga műfajában 8A Kő Művelésének Ismerte) tízezerévesnél (idősebb) tapasztalatokat őrzött. Az egyiptomi kultúra oldalhajtása volt a krétei (vagy a thirai) és az egyiptomiak csak hannyatlásukban, az utolsó 3000 évben, amikor felhagytak az utazásokkal a túlvilágiút féltésében, rekedtek (értek túl) kissé.
Engem az fogott meg, amikor megtudtam, hogy a fáraók fogazatát is tövig koptatta az a durvánőrölt kenyért, amit a parasztok is ettek.. meg mindenki. És nem pusztított annyira a túlkorán megszerzett tudás.

A XX. század tele van féltalálmányokkal, de végig a felhomályosulás.

A Nagy Francia Forradalom Napóleonba torkollt. Az összes nagy találmány jóformán félbehagyott, mint a nejlon esete is, az ki van találva, hogy miféle a termék, de az nem, hogy a hulladékával mi legyen. Az ipariforradalom és az atomkorszak százada mindenből sokkal többet vett el, rengeteget elpazarolt, pl köbükunokáink energiakészleteit pazaroljuk..
És az USA nem tanult, 30 évvel az első olajválság után is 25 liter üzemanyagot vacakabb motorban, alacsonyabb teljesítményű, és valljuk be: egyszerűen FOS autóban égettek el.. persze aztán volt kipkedés kapkodás.
1983-ban egy Szvar Audi 200-as 8amerikaikivitel) a 2300-as öthengeres amerikaiviszomnylatban picike motorjával
mint a bélyeget, nyomta le a 60mérföldes seb.korl. eléréséig az 5000-es cirkálót.. és tágasabb beltérrel.
És ez egyetlen példa.

Kétségtelen, hogy még mindig Amrika a szellemi bázis, a valódiliberálisok (ősliberálisok ) hawájja. De csalóka ez az Amerikakép, ezt mi dédelgetjük még a hippikorszak emlékein. Közben Amerika jóformán hippigyűlöletben él, a torz elhazudott, hamis hippiképet importálják a netokratáink.. Itt tévkép él amerikáról. Pedig Amerika a rakottszoknyás lányoké és a kisfiúfrizurás kardigános fiúké inkább.
Mindenből a silány, a tömegcuc, a szellemihamburger, a sivárság, az iparszerűség.

Nem aranykor nosztalgia ez, mert tudom, hogy a későkőkori hierarhiában az elzárt tudás birtokosai mesterségesen hagyták veszni a tönegeket 38-40 éves koruk után, a gyógyítás titkait nem osztották meg a tömeggel (-> "matuzsálemek") A tömegembernek izomereje fogytával vesznie kellett

de pl ma is,, egy 40-45 éven felülit nem is akarnak alkalmazni.

magyar-magyar szótár 2011.02.28. 16:56:54

@budai zöld: ja, neked is szólt az előző kommentem, bocs
süti beállítások módosítása