Baromarcú az, akinek nem olyan az arca, mit az enyém, ennyi. Műveletlen, tahó, előítéletekkel teli, ösztönöktől űzött nemészlény. Bezabálja, amivel a maimarketing és kommunikáció útján etetik, főleg arról van meggyőződve, hogy amit akar, hambi, ücsi, rágcsi, mogyi, autó, ruci, naci, bugyingó, vagy csak egy hari, az csakis és kizárólag az ő fejéből kibuggyant eszme következménye.

 

Baromarcú az, aki lehuppan elém a villamoson a szabad ülésre.

 efes kedves kommentelőm kiegészítése: A baromarcú olykor annyira barom, hogy kifejezetten pozitív mögöttes tartalommal is rendelkezik: pl. lazán és tökösen megtesz olyan gesztusokat, melyet mi (én) magasfokú kulturáltságom és píszí alapálláson okán sohasem. Pl.: beszól az öregasszonynak, aki az utca közepére szaratja kutyáját, hogy nynanya, azt nyalja föl rögtön! meg hogy levágom a kurva kölkének a lábát, ha még egyszer térden rúg (szembeüólésen a békávén), meg nem érdekel engem, hogy cigányok vagytok bazmeg, de ha nem kussoltok el azon nyomban és nem adjátok vissza a biciklimet, akkor rátok zúdítom a népharagot. Effélék. Az ilyen baromarcúak beszólnak a 120 kilós tekós kopasznak is, hogy parkoljon odébb a bhömösével, ne a teszkó ajtajába, mert a nép nem tudja kitolni a bevásárlókocsit (igaz, az ilyen baromarcúak sokszor 150 kilós kopasz tetkósok). )

Annyit tennék még efes megjegyzéséhez, hogy nagyrakásra van ilyen kopasz tetkós Q7-es pasi, aki után éééértelmiseggi szinglik is pistulnak és pl ilyen faszik a GNI (ómagyarul GDP)-be is pakolnak ám, mint úúútálatos tahó vállalkozók (foglalkoztatnak a butikjukban diákcsajszikat, ilyesmi...)

Nem látom a pofáját, de baromarcú az, aki benyes elém a torlódásban, ha túl nagy követési távolságot hagynék és az is baromarcú, aki olyan közel jön a seggembe, hogy a lámpáját már nem is látom az autójának.

 Bezzegóperenciális baromarc  ...ö... ennek itt az arca szinte nem is barom, sőt, rómaiasan klásszikus, hanem a hónaljkutyussa...

 

 

Baromarcú Győzike, Kelemen Annácska, Kiszel Tünde , Hajdú Péter.

 A baromarcúval, mint kifejezéssel a seregben ismerkedtem meg, ami persze az életben minden volt, csak nem sereg, állítólag annak a leképezése kicsiben, ami a társadalomban angyban ment. Baromarcú a kiképző tisztes tizedes volt, nagy áll, lófogak és elálló fülek, tisztára egy Svejk. Svejket az író, Jaroslav Hašek saját magáról mintázta, ő is meglehetős' baromarc volt, a XX. századi Simplicissimus, a hülyének tettetés bajnoka, faszául figurázta ki a kúreló piás katolikus papokat. Egyébként Hašek a Vörös Hadsereg kommisszárja http://lh5.ggpht.com/_mAqHkBIimEs/SXf8DD0dqiI/AAAAAAAAI6w/vvqOykQO4sw/hasek_jaroslav1920.jpgis volt az V. (szibériai hadtestnél) s mint ilyen, nem egészen piskóta (főleg pedig nem hülye... de ezt sejtettük már Svejkről akkor, amikor mint kutyakereskedőt mutatta be Hašek.)

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/archive/6/6b/20091009190709!Jaroslav_Ha%C5%A1ek.gif

 

Hašek, a kommisszár

 

 

 

 

Hašek -a derék kutyabeszerző és átalakító (festőművész)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem baromarcú a Bëlga zenekar, mert mostan is jól megadta a baromarcú népnek, ami a magyar. A magyar általánosan baromarcú, ezredév óta jobbítanák őtet a nembaromarcúak, mindhiába.

 http://zene.sk/images/photoalbum/album_35/belga_kurt_ferke_018-Belga.jpg

 

 

Baromarcú Hajós András, mert nem tetszett neki az Őszödi Igazságbeszéd.

 

Jópofa altercsávó is Hajós András, mert az Emil Rulez jó, és Hajós őszinte öniróniával beszél az alkoholizmusáról. Ebből is látszik, milyen művelt, hiszen önironizálván alkoholizmusán , ezzel, mint réthorikai [művészi] eszközzel jelentősen megkisebbíti azt.

 

Kurvajó a sminkje http://image.hotdog.hu/_data/members3/915/979915/images/amy_winehouse85.jpgAmy Winehouse-nak.

 

Pamela Andersonnak smink nélkül baromarca van.

 

A barmoknak általában baromarca van.

 

A boci kedves állat –baromarca majd csak későbben lesz, a baromigában.

 

A hakniszínész kikukkant az öltözőből: „Jönnek már a barmok” A szinpadon megemlékszik ifjúkoráról, amikor még pisztonos volt. Az egyik poenja az, amikor a pisztonba a tölcséres végén próbál belefújni, a sok baromarcú (fokhagymaszag és naftalinbűz száll föl) hálásan röhög.

 

A szappanoperákban a spekulánsnak baromarca van.

 

Az életben a spekuláns alapfeleszereltségében farkasverembe esett ártatlan kisfiúarccal rendelkezik.

 

Szappanoperát művelt, intelligens értelmiségi nem néz, csak készít , a sok baromarcúnak, annak. Művelt intelligens értelmiséginek nem kell megnéznie egy brazil szappanoperát ahhoz, hogy tudja, milyen ócska (mert a baromarcúaknak készül).

http://ecx.images-amazon.com/images/I/51D45CDNG3L.jpg

 

 

 

 

Faix Csaba az Életképek c. m1 tévéfilmsorozat rendező-asszisztense volt, ma riporter az egyik gagyitévénél. Áll az utcán, a stúdióban a négerrőlolvasó beszélőfejek még reménykedve kérdik, szinte biztatják, adják a szájába a szavakat, hogy ugye, ott messze, az utca végén még várható valami esemény, márminthogy a baromarcúaktól. Faix Csaba áll, műholdról érkezik a hang, áll, vár, majd azt mondja:  Nem, nem várható semmi ma már. Az Életképek című tévé-filmfolyamot értelmes művelt ember nem nézi, de Horváth Ádám rendezte, azaz detto Szomszédok kettő, és már az is a lakótelepi baromarcúaknak készült és baromarcúakat ábrázolt, ma videomegosztók segítségével poenblogokban lehet röhögni Nemcsák Károlyon, aki a baromarcú nyomdászt alakította. A baromarcút megismerni arról, hogy általánosít, viszont a Szomszédok folyam főhibája az állandó aktuálpolitizásá volt, ki nem tudja ezt az előítéletmentes, de Szomszédokat sose néző elitértelmiseggjeink közül ÁMDE &  viszont az index jópofa, amikor a nyári, egyébként röhejes olaszliszkai piás faszista jobberfesztivál képeit télelőn az olaszliszaki pör ítélethirdetésekor teszi föl.

A szappanoperákkal az a baj, hogy mindig meg kell halnia valakinek vagy súlyos bűncselekmény történik, terrortámadás, és feltétlenül egy már meghalt főszereplő rejtélyes módon feltámad. (Az Életképekben egy autólopáson kívül jelentős bűncselekmény nem történt, viszont ilyent értelmes művelt értelmiségi nem néz.. hiszen nincsen is ideje tévét nézni, mert a televíziózás a baromarcú köznép olcsó szórakozási igényeit elégíti ki.)

 http://www.ingatlaneladas.com/wp-content/uploads/2008/10/tv_mindenhova.jpg

A baromarcúaknál a televízió a lakás központi dísze, nem eresztik le a redőnyt, ha már sikerült valami csúcseszközt venniük hitelre. Művelt értelmiségi, aki soha nem néz televíziót, a készülékét műbútorasztalostól rendelt ajtós A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:AkXPTQmb3vAbYM:http://www.miko.ro/class/resizeimagewh.php?im=../images/items/m_305_illusztracio.jpg&height=110&width=0”. szekrényben tartja azokra az alkalmakra, amikor szerepel a tévében és videón vissza akarja magát nézni.

 

A tévékritika rovattal apanázsolt jelentős író, költő vagy publicista kénytelen videót és tévékészüléket tartani, mert a műfaj óhatatlan velejárója, hogy az embernek meg kell néznie a sok szart, amit baromarcúaknak gyártanak –sokszor éppen a jó barátok is, akikkel a jelentős művész sörözni vagy focizni szokott. Amikor buli van, látják a haverok, hogy tévét meg videót tart a lakásban, de aztán leesik nekik a tantusz, hogy ez a melója, ezért muszáj neki.

 

A baromarcúaknak azért szar, mert tele vannak előítéletekkel és ezek rabságában vergődnek. Könnyen általánosítanak, tulajdonságokat kiterjesztenek, egyedi különbségeket nem vesznek figyelembe. Az viszont a művelt politológus, aki a társadalmat szegmentálja, a tudós szociológus pl meg főleg. Aki panelproliz, az baromarc, aki fideszmagyarországoz meg alföldimentalitásoz, az jópofi ( pl a haverom).

 

 

Ezért szeretem a Bëlga zenekart, mert ők nem általánosítanak, kár, hogy eltűnt barátjuk Gaborindo, ő is nagyon faszán nyomatta.

 

Dopeman számai szociografikus hitelességgel tudósítanak a nyóckeres bugyrok mélységeiből, maró társadalmi szatíra az egyik klipje, amiben mély igazságokat oszt meg, miszerint a kishalak kicsit lopnak, de bezzeg a parlamentben hogy lopnak!

 

Dr Barcs Miklós is http://kep.index.hu/1/0/_be83ab3ecd0db773eb2dc1b0a17836a1/478051_4e77e746b8004d51c850aaf9c42238de_wm.jpgfasza gyerek, a Képviselő Funky c. számban milyen apolitikusan adja meg minden politikai oldalnak egyenletesen.

 

Közművelődési szervező koromban rendszeresen szerződtem impresszáriókkal, akik neves színészeket közvetítettek irodalmi estekre. A kisteremben fűtöttünk be ezekre a téli estékre. A nembaromarcúakat Holdberg Hajnalka és barátnője, Dr Társyné képviselték, a többiek a téesz baromarcú asszonybrigádjaiból verbuválódtak. 

 

 A Hős Pesti Bringás -ra azért húzza rá az autóját a baromarcú, mert köcsög és nem azért, mert a félénk, rutintalan vezető mindig önkéntelenül is arra kormányoz, amerre a tükörben néz és a hülye , pl picsa, ugye) nem tudja felfogni, hogy a mellé a torkolatban jobbról beknyarodó tudja, hogy majd nem csikarja meg a pedállal az ajtó oldalát, vagy ha megcsikarja, a baromarcú autós úgyse tudja megfogni.  Ergo, mindenki más baromarcú, aki nem Hős Pesti Bringás (Barmok a Margit hídon, 2009. ősz)

 

Összességében baromarca van annak, akinek a pofája nem tetszik nekem, viszont Szipó Józsi, a basszerünk jó fej és az arca nem barom , hanem a düonűszoszi létforma alakította ilyenné. (Hogy a csaja mit szól ahhoz, amikor Józsi piszoárnak nézi a mosógépet, az nem publikus.)

http://img.index.hu/cikkepek/0811/velvet/galvolgyi/galvolgyi_jobb308.jpg

 

Gávölgyi János Kossuth-díjas , humoristaként többek között baromarcúak alakításával ( vazze-vonal) keresi meg pizzájába a tengergyümölcsei line sűrítéséhez faszagányos kaviárravalót -civilben viszont mizatróp és kelttésztaképe van, here-je out mán a sok bunkó emberektől, akik vagyunk, de nevelésünkben fáradhatatlan.

 

A szappanoperák nézőközönsége, a baromarcúak  televíziózabálás közben feszt azt nézik, ki szereplőnek milyen a pofája, műfogsora, milyen kövérnek látszik, hány arcműtétje volt.

 A jazz-basszer, aki így keresi a mazsoláravalót a kalácsába: http://2.bp.blogspot.com/_-am9kvmxHlA/R_3pOZDNfXI/AAAAAAAABtY/SLhrg9bN_yI/s400/lemmy_865_225.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kottaanalfabéta Fáy Miklós zenekritikus, amikor az operaénekesnő tokáját pécézi, csak publicisztikai eszközt használ, egyébként jó fej, nem is az a baromarcú, akit pénzért eljátszott a Csillag Születik zsűrijében és jó vele sörözni, művelt, értelmes pasi.

 http://www.nlcafe.hu/data/cikk/8/75977/1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr831823069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.03.09. 10:50:50

Megértem a kiborulásodat.(a pontos okára azért kíváncsi lennék :-)
Érnek a baromarcúak annyit,hogy idegbaj legyen?
NEM.
(másrészt persze igen)

magyar-magyar szótár 2010.03.09. 11:43:03

@méhészborz: Á, dehogy vagyok kiborulva, sőt. A hétvégén Sin City-ben voltam [Debrecen -a szerk. kieg.] hááát, mitnemondjak
(a headline itt az, hogy én feszt általánosítok, debezzeg a fejlettudatúak viszont á, dehogyis!)

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.03.09. 12:46:55

A baromarcú olykor annyira barom, hogy kifejezetten pozitív mögöttes tartalommal is rendelkezik: pl. lazán és tökösen megtesz olyan gesztusokat, melyet mi (én) magasfokú kulturáltságom és píszí alapálláson okán sohasem. Pl.: beszól az öregasszonynak, aki az utca közepére szaratja kutyáját, hogy nynanya, azt nyalja föl rögtön! meg hogy levágom a kurva kölkének a lábát, ha még egyszer térden rúg (szembeüólésen a békávén), meg nem érdekel engem, hogy cigányok vagytok bazmeg, de ha nem kussoltok el azon nyomban és nem adjátok vissza a biciklimet, akkor rátok zúdítom a népharagot. Effélék. Az ilyen baromarcúak beszólnak a 120 kilós tekós kopasznak is, hogy parkoljon odébb a bhömösével, ne a teszkó ajtajába, mert a nép nem tudja kitolni a bevásárlókocsit (igaz, az ilyen baromarcúak sokszor 150 kilós kopasz tetkósok). )

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.03.09. 12:48:53

@efes: és van olyan baromarcú is, aki rendszeresen kimondja, hogy de némá bazmeg, hát a király meztelen! (befolyásos és jó érdekérvényesítő képességű korlátozottan tehetséges művész kiállításának megnyitóján: Gézám, Lajosom, nálam nem festesz ki? )

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.03.09. 12:50:58

@efes: Amúgy Barcs 'Flash' Miki is ilyen nagy baromarcú például. :)

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.03.09. 12:52:54

Tehát ezek a pozitív baromarcok ösztönös igazságérzettől vezérelt antiszociális, összeférhetetlen alakok, de jó, ha az ember baráti társaságában akadnak ilyenek.

magyar-magyar szótár 2010.03.09. 14:11:37

@efes: Hm, ez a baromarcú sajnálatosan maradt ki, de nem sokáig :)))

2010.03.09. 15:47:18

@magyar-magyar szótár: Nnnna, most képzeld el , hogy akik Sin City-ben élnek (pl.én, de ez elhanyagolható), miket kénytelenek(?)elviselni...
És még most jön a java!
(mármint a barmok, arcok, stb. java)

Barát József guru 2010.03.09. 16:54:20

@magyar-magyar szótár: feszt általánosítasz.

..."Az egyik legősibb titok az, hogy a nők nem innovatívak, de SOHA-SOHA nem szabad elárulnod egy nőnek, hogy csoporttudat és maimarketing áldozata..."

idézet tőled, de még másik ötven ilyet össze tudtam volna bogarászni.
Lehet, hogy kissé képzetlen vagyok, akkor tessék engem felvilágosítani, ez mi, ha nem általánosítás??

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2010.03.09. 19:08:53

hiányzik a posztnak az íve, mert a közepén van a felütés, előtte és utána is kifejtés van, de nem sorban.
lemmy meg fingom sincs, hogy mit keres itt vágóképnek, hisz az ugye nem zene :-)

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.03.09. 20:15:24

@bs395: "a zene nem zene, a szöveg nem szöveg. senki nem tudja, hogy jön vagy megy" ezt is egy baromarcú írta XD lemmy egy igen jó basszusgitáros, aki ugyan nem egy jamalaaden tacuma ( www.youtube.com/watch?v=xS1x8xPeq9Q ) de olyan testet ad az aces of spades alá, mint azálat. Amikor egy haverom először mutatta a nosleep until hammersmitht, amiben percekig csak lemmy vezeti be a slágert, a dobos csávó csak cinneken kíséri, mégis úgy szól, mint a judas priest, iron maiden meg a metalica együtt fortissimóban.

magyar-magyar szótár 2010.03.10. 05:14:22

@Barát József guru: Benne van a válasz az inkriminált idézetben. Ööö... máma az egodeizmus a fővallás, mindenki elsősorban magának él és önmagában hisz, ez okozhatja a tévérzete arról, hogy ami vagyok, az én és azért, mert én így látom jónak. Régen ugye volt a vallásos néphülyítés.. bármikor találkozhatunk hypermarketek parkolóiban csonkolt tudatú embeekkel, akikne a vallási közösség ad protkót, mármint lelkit, meghozza őket a vegyeshasználatú ezüst Toyota HiAce , húzzák a kerekestáskát a szent könyvekkel és a műmosolyt az arcukra. De miben-is miben-is rosszabbak ők pl a divat áldozatainál? A divatr mondja meg, hogy ki vagy.

Épen a napokban érik be a politológusok új generációjának termése, látnivaló, mennyire fasza lett így, hogy a néphülyítést szakemberek vették a kezükbe.

De beszéljünk csak a divatról: It van pl a turkálóbólöltözöttség és ápolatlanság látszata: Ennek az eszének a magja a magasjövedelmű műűvelt művész, aki New York kertvárosiban él és speciális turkálókban vásárolja a felső 329174 levetett holmijait. Columbo felügyelő-korabeli szélesröverű kockás zakót, alá szitén a hetvenes évekből való szürke, csuklyás Harvardos melcsifelcsit. Zsírosnak és elfeküdtnek ható antifrizurát berziz magának, tornacipőt húz öltönynadrághoz, a lányokon mosottan is retkesnek ható eszterházykockás 8rm.: KISZ-titkár stílusú naci. Vedd-nmeg dobd el plasztikdzsekik. Savval mesterkéltek ál-lyukasított farmerek. NAMOST erre az eredetileg highfejértelmiseggi line-ra rátelepedett a butikipar és főiskolásoknak (magyarul gimiseknek) kínál a legócskább anyagokból a leggagyibban elkészített cuccot nagyon erős márkanév marketinggel, szigorú butikhálózatban (még a világítás is dark) Lényegében egy rakás szemetet kell a szülőknek megfizetni azért.. ugye.. csak megkérdezi már, mi a faszér1 vegyem meg ezt a fost kisfiam és akkor azt mondja a kisfiú, hogy EZ az ő ötlete és MOST ő ETTŐL egyéniség lesz.

És ugyanezt csinálják az [politikai] eszmerendszerekkel.

magyar-magyar szótár 2010.03.10. 05:20:43

@méhészborz: Olvastam már, pl a Főbaromarc, a gaz umbuldista úgy adta ki válalkozásba a veszteséges repteret, hogy mellé koncot is lökött. Ahelyett, hogy különválasztotta volna a kettőt, és akkor lenne egy bezárt reptér, meg egy másik vállakozónak viszont buli a környéke rendbetétele.

Azt nem értem Sin Citybe, elvileg, Magyarország egyik legtisztességesebb, legfennköltebb, legműveltebb blogerének harciblogját olvasva, elvileg csupa szenvedő, lehajtott fejjel félüres cekkerét a mocskos járdákon bánatosan, a Szabadság Virradatát szivében ohajtó embert kéne látnom Sin Cityben, erre a faXXXt, mindenki vidám, kommunikatív, faszagányosak a visszaszámlálós-órás kereszteződések , a két kórház .. hogy a fenében van ez, a Műűvelt & Becsületes Blog ból vetített kép nem vág egybe a valóságossal... legalábbis számomra.

magyar-magyar szótár 2010.03.10. 05:24:48

@bs395: Lakástakarítás közben pompás az Ace of Spades, bár mosogatni jobb a Nirvana Bleach című lemezére, de felmosáshoz Lemmy az igazi. Pompás háttérzenék, utána Eagle Eye Cherry az MSZP A buli színe c válogatásáról. De a Coldplay se rossz. Állítólag vannak, akik Richard Strauss-t is tudnak hallgatni portörlés közben, de nekem a gálám ki van pl a Rózsalovagtól, azt hiszem, itt a műveltségemben egy kigletelhetetlen lyuk marad a posztwagnerizmus táján.
Újabban viszont a funky és a soul is jöhet.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2010.03.10. 05:34:12

@efes:
ez szótárnak ment, mert míg én szeretem a keményet, addig itt már volt róla szó, hogy az csak analfabékáknak élvezhető :-)

@magyar-magyar szótár:
mi történt veled? hova lettek az orosz zongoristák?

magyar-magyar szótár 2010.03.10. 05:56:10

@bs395: Egy időben teszett tatjana Nikolajevna Goldbergje, de ma már szirupos kicsit.
@efes: bs395-tel különböző a véleményünk arról, hogy mi a kemény zene. Szerintem az egyik legkeményebb Howlin Wolf a London Session 1970.0507. k. a Little Red Rooster -ben. Számomra a legtöbb un "kemény" zene limonádé, számomra Ganxta Zoltán és Zámbó Jimmi (ejtsd jimmi) egy kateg. Vagy Elgar filmzenéi számomra nem komolyabban a Coldplay-nél.

Volt egy katonatársam, magasfokú értelmisegg ő így vallott a heavy metall -ról: "Nincs hallásom, így ez a zene az, amit én élvezhetek, mert a mellksomban kellemes rezonanciát ébreszt a dübörgése" Gyakiorlat: Végy egy heavy gitárost, adj a kezébe féllap fazont, kezdje a riffeket, majd kapcsold ki az erősítőt. Schrammeli cincogást fogsz hallani.

Érdekes kisérletet végeztem pl Dr Alban számával , fele sebességen hallgatván vivaldis sablonok merültek föl az Its My Love -ból.

De a kemémységifok vizsgálatra különösen alkalmas Sade marki blogja, pl amikor kemény akar lenni, akkor tejszínes fos, pl dugás közben lefosa a falat, ez.. hát ez.. ez bizony nem kemény. Leginkább akkor kemény, ha úgy éri el a hatást, hogy "nem is történik semmi olyan".. hanem dramaturgiailag metsződik ki a keménység, mint a Doors egyébként limonádé The End című számát a Mother! I Want You! -ja oldozza föl...

A punkok a keménységben gyakran hivatkoznak ara, hogy beszarásig öszehúgyozásig részegen tartózkodnak a szinpado, hát ezt Elvis Király is tudta (csak őt pelenkázták)

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.03.10. 09:33:48

@magyar-magyar szótár: Azért Lemmy kemény csávó...:)

A közbotrányokozás nem keménység, inkább csak hiszti. A dugás közben fosás meg ciki.

r.Albán-Vivaldi: Némely JSBach-mű pedig oda-vissza ugyanaz...:)

Volt egy ilyen hangcuccos haverom, aki egyszer megmutatta, hogy szól valójában a zenekar. Ráadásul a Bomber nevezetű banda volt az, aki amúgy Mötorheadeket nyomott, akkoriban legalábbis. A hangszórókból tényleg valami sűrű, agresszív hangerdő jött ki, de aztán rátette a fejemre a masterfülest, amibe csak a nettó hangszerek szóltak effektek, zengetés egyebek nélkül - és visítva röhögtem egy óráig, olyan szánalmas volt. És még hamis is...:)

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.03.10. 09:37:31

Goldbergben meg a Wohltemperrierte Klavierben Glenn Gould az örök. Imádom, ahogy gajdol közben..:) Amúgy azt bírom, ha keményen tekerik, Bach nem enged meg semmiféle érzelgős nyavalygást.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2010.03.10. 12:48:56

@magyar-magyar szótár:
a múltkor még a nirvana is egy kateg volt, a gépi bummbumm meg összeszerelősor zenéről nem is beszélve :-).

magyar-magyar szótár 2010.03.11. 03:51:20

@bs395: ádehogy -az árnyalatnyi különbséget, ti. hogy gyes-szindrómás kismamaként Nirvana-ra böfiztettem meg mosogattam, már említettem, azért a Nirvana harmóniákkal is operált. Industrial -ra annyira nem esik jól a portörlés.

elsevero 2010.03.11. 15:06:08

hallgassatok Tool-t, szinte bármihez jó.
süti beállítások módosítása