cigánybűnözés  - márpedig nincs. Pfúj, ne is beszéljünk róla. Ha nem nézünk az elefántra, nincsen is!

Jó, akkor beszéljünk a

pozitív diszkrimináció

-ról.

Olyan államban, ahol nincsen jogegyenlőség, egyes polgárokat bozótnégereknek, érdekes benszülötteknek, maugliknak néznek le. Cigányul: Annyiba nízik le űkët, hogy olyan szerencsítlenëk! Nem ugyanazt követelik meg tőlük, mint más állampolgároktól. És ezt még „felzárkóztatás”-nak, meg „esélyegyenlőségnek” hazudják el!

 

Teszemazt, megyen a más állampolgár az autójával, és erre leinti a rendőr: Gépjármű ellenőrzés. Erre más állampolgárok átadják személyi és gépjármű okmányaikat. Egyes állampolgárok azonban a „Rasszizmus! Híjjom az ombucmant!” –káltásokat hallatva tiltakoznak. Rasszizmus-ombuccmant! –kiáltásokkal veri le az áruházi tolvaj is a biztonsági szolgálatot. Próbáljon meg, az a korellációját neki, egy magyar így tenni. És –mondjuk ezt gonosz vigyorral püfölöm a gépbe- híjja mán  a sógorait.. a szingli húga pasiját..van-e annak testvére? Hát sógora?

Az ország egyes körzetei nem olyan jogegyenlőek, mint más körzetei.

 

Például abban a körzetben, ahol én lakom, az állampolgár nem hívhat mentőt. Teszemazt hozzátartozóját félholtan, ám még életjelenségeket mutatva találja, és elköveti az a hibát, hogy a mentőket hívja, a diszpécser elutasítja a hívását: Mentőt csak az ügyeletes orvos hívhat, csakis az ügyeleti telefonról. Egyes pozitívdiszkriminált polgárok ugyanis azzal szórakoznak, hogy mentőt, tűzoltót riasztanak fölöslegesen. Arra is volt példa, hogy receptről az orvos pecsétszámát olvasták be –úgyhogy ezért van az, semmiképpen nem hívhatni mentőt, csakis azokról a telefonszámokról, amik a diszpécserközpontban fel vannak írva. Pontosan lehet tudni, mely körzetek nyilvános telefonfülkéiből érkeznek a hamis riasztások. Valódi érdekvédelem híján az ebben a körzetben lakó embereket nem lehet összehívni, szószólóik nem magyarázhatják el nekik a merrőlhánymétert, hogy ti. nem kéne feleslegesen kihívni a mentőt, tűzoltót. A tűzoltóknak vonulniuk kell, nem tagadhatják meg a vonulást., Ha a szokásos körzetből érkezik a hívás, akkor a rendőrségnél érdeklődnek, van-e ott tűz, ahonnan riasztják őket.

Ha nem beszélünk egy jelenségről, nincsen. Ne mondjuk , hogy cigánybűnözés, mondjuk azt, hogy korelláció van, nő a bűnözés és ennek arányában roma elkövetők is lehetnek.

Vizsgáljunk meg néhány műfajt a gyakorlatban.

Ma 300ezer Ft-ért önállóan dolgozni képes párductestű, enyhén pumaszagú lányt lehet kapni parfőmmel erősen belocsolva kis kifestve, szoliztatva, ahogy kell, egy rend jó ruhában. Hárommillió Ft-ért , tehát egy leharcolt teherautó áráért tíz lányt lehet venni. Az ember csak kiállítja őket a főútvonalra a parkolókhoz , szexi hat, szaxi négy–és máris kiderül, hogy a terület foglalt, tíz évre előre, a bérlő megjelenik a helyszínen, előveszi a telefonját és beszól: „Sógor , sógor, gyertek gyorsan, a gecibűrű le akarja foglalni a parkolónkat!” Namost a gecibőrű teljes rokonságában összesen nincsen unokatestvér egy autóra való, viszont a terület tulajdonosának húsz autóra való testvére [unokatestvér is ebbe számít] és sógora van. Mondhatni pechje van a gecibűrű csávókának vagy korellációja vagy mi a rákja.

Az ország minden valamirevaló nagyobb falujában, ahol jelentős számban élnek cigányok, van egy kamatoló (rossz terminussal „uzsorás”) , zsaroló, védelmipénzszedő, szocpoloztató és drogterjesztő nagy cigány család. Ezeknek vannak csicska rendőrei, orvosai –még csicska rendőrkapitányuk, az erősebb családnak becsicskáztatott ügyésze is van. Természetesen a megyei börtön igazgatója is be van csicskáztatva. Ilyen nagycsalád a veszprémi késlőé is Enyingen. Tavaly nyáron 150 fős csicska serege tartott késes-botos erődemonstrációt Siófokon –de nem beszéltünk róluk, mert esetükben nem az etnikai hovatartozás a lényeg. (Hanem micsoda? A korelláció?) Egyetlen megélhetési cigány „érdekképviselő” és szószóló nem jelenik meg a cocpoltházak utcájában azzal: mi ez a dzsuva, gettó ? Nem osztja le a segélynapon a zsaroló kamatoló királycsávót és csicskáit: Mi az, hogy cigány cigány vérét szíjja?

Nem láttam még, hogy egy „roma érdekvédő” példát mutatva keresztül beszélte volna egy ilyen cigányok vérén élősködő cigány királycsávó pofáját.

 

Azt  viszont tudom, hogy minden önfelkent cigány érdekvédő környezetében, pénzelői között vannak ilyen királycsávók. Egyes királycsávók  nem átallanak vajdaságot venni maguknak (megveszik kilóra nagycsaládok vezetőt s így tetszeleghetnek „vajda”-ként..)

Ha nem rögzítik kamerák a veszprémi esetet, akkor a korellációzó jógyerekek most mekkora palávert kerítenek? –mint a baranya megyei gránátos ügyben is? A helyi rendőrség tudta, hogy nem cigányellenes támadásról van szó. Ki is derült, hogy az „áldozat” zsaroló kamatoló volt s egy lesarcolt-ja önbíráskodott vele. Persze a korellációzó, meg a politikaikorrekt jógyerekek nem „javították után” a hisztériázásukat.

Hemmegünk, hammogunk, eufemizálunk.

Minden nap mentősöket ügyeletos orvosokat kórházi nővéreket pofoznak cigányok. A "pozitív diszkrimináció miatt tehetik meg -a megélhetési "érdekvédők" megmagyarázzák, hogy a sajátos cigány gyászkultúra ez. Ez? A nővérke falhozkenése, gecifasszopókurvának lehordása, véresgeci pinámbú kiszívására felhívása, ez gyászkúttúra?? Az a korëllácijaóját!

Intenzív osztályról hozzátartozót cigány nagycsalád önkényesen hazavisz.. majd másnap az ügyeletes orvos (aki pofont kap, ha szólni mer…) visszamentőzi.. Illetve a mentődiszpécser már tudja ki van a telefon végén, és azt is, hogy jól teszi, ha királycsávó hívására azonnal küldi a mentőt. A hozzátartozót bementőzik, intenzívosztály... majd a nagycsalád másnap önkényesen hazaviszi... és így.. és tovább: korelláció, az van. Nem azt állítom ezzel, hogy magyar családok nem tudnak tapló-türhő módon viselkedni egy kórházban. Az viszont biztos, hogy nem tizen-huszan  látogatják meg a hozzátartozót, egy kardosabb nővér azért 2-3 heőbeörgeő beccseűlettesmagyart, aki zsírpörkölttel akarja etetni az intenzíven a az infarktusból éledező hozzátartozóját, le tud szerelni. Az a korellációját neki!

Az áruházi lopás cikkelynél már részleteztem. Csak összefoglalóan ismétlem ide: Pozitív diszkrimináció van, mert a magyar pénztároscsajt, ha hiánya lesz elszámoláskor, egyszálbugyira vetkőztetve vegzálja az áruház biztonsági szolgálata, ugyanaz amelyik az üres bevásárlókocsival a parkolóba ballagó, jóllakottan, ruhájában ezt-azt kicsenő cigány nagycsaládra csak oda se merészel billenteni. Korelláció ez? Ha az esélyegyenlőség jegyében egy roma pénztároslányt vegzálna a biztonsági szolgálat? És az feltelefonálja Mohácsi Erzsébetet? (Azért őt, mert őt ismeri a tévéből...)  Korelláció? Médiapaláver?

Az is korelláció, hogy Heves városkájában minden héten 40 fős cigány csoportra 60 fős cigány csoport rohan kaszával-kapával, majd még mindenki telefonál és hívja a testvéreket, sógorokat. Bárki kipóbálhatja, akik szerint korelláció van, azok is, segélynapok délutánján hajtsanak át Heves Jászapáti felőli végén… Azt fogják tapasztalni, hogy csoportosan  ácsorognak az emberek az úton és egy tapodtatot nem lépnek arrébb az autó közeledtére. És minden félelem nélkül bámulnak be az ablakon.. ez lehet a korelláció? Nem kellene itt megjelennie a megélhetési cigány szószólóknak és legalább egy ejnyét mondani a testvérharcra?

A „többségitársadalom rendőrségére” tartozik a mindenheti cigány tömegverekedések lecsendesítése? Majd a nyírbátori különleges egységre? Vagy a 100 fős tömegverekedés kaszával-kapával műfahjában hirtelen a résztevők romasága nem lényegi? Hanem korellációs?

 

Polgárháború? Már rég „polgárháború” dúl bizonyos műfajokban, a kamatolás, cocpoltozás, főleg pedig a fémszedés és lomizás területi elosztási vitái miatt… cigány és cigány klánok között, de ha nem beszélünk, meg elhazudgáljuk korellációnak, akkor majd nem lesznek ilyenek. Ugye?

A kamatolás (rossz kifejezéssel uzsorázás)   a szegény, segélyből élő cigányságot sújtó sarcoló sanyargatás. A cél nem az uzsorakamat beszedése, hanem akkora adósságba hajszolása a sok (kiskorú) gyermekes családnak, hogy az a cocpoltot kiigényelni és a zsaroló-kamatolónak eladni legyen kénytelen. A kamatoló helyi vállalkozókat is rábeszél egy kis kölcsönre. A cél nem a kiadott pénz uzsorakamattal  növelt többszörösének a beszedése, hanem a vállalkozó teljes kifosztása. Azon túl becsicskáztatása. Ahan. Akkor ez a korelláció.

Persze mondhatnám cinikusan: mért nincsen nekem is 40 testvérem (az unokatestvéreimmel) meg sógoraim. Akkor meg tudnám védeni magamat és a tíz lányt, akit vásároltam. Akik több pénzt keresnek nekem egy rozzant teherautónál. Persze azért ehhez is pénz kell -mennyire lehet kilóra egy megyei ügyész? Hát egy főkapitány?  (Napi 30ezret kell leadnia egy-egy lánynak. Egy hárommiliós lepukkant kamion soha nem keres meg napi 300ezret tisztán, adómentesen.)

Természetesen vannak a zónijósnormák szerint törvényeink a pénzmosás ellen. Csakhogy a királycsávóknak nincsen ám semmi vagyontárgyuk a nevükön. És ha megkérdezek egy királycsávót, akkor pontosan meg is nevezi a politikusokat, akik szintén királycsávók őszerinte és semmi nincsen a nevükön. Azt mondja a cigány királycsávó, hogy ő csak kiccsibe, és ugyanazt csinálja, amit a naccsibe, csak kicsibe. Csak őtet nem proXXXentnek híjják. Autó, ingatlan csicskák nevén. A politikusok is így csinálják, nem?  A csicska ügyvéd törleszti az ünneplős autót. A királycsávóknál a királyság lényege azonban: semmiért nem fizetni. Lényegében semmit nem fizet ki, amit használ. Az, amit a többségitársadalom tagjainál a biztosítási csalás kategóriájába sorolnak, a királycsávóknál nem is cucc. Hitelt a királycsávó nem törleszt. Fölveteti valamelyik csicskájával. Sőt: csicska bér-börtönbe ülője is van, aki helyette a büntetést leüli.

Korelláció, az van. A telefaxom, az korellál.  Meg a pozitív diszkrimináció. Azaz jogegyenlőtlenség...  

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr12934853

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: StirlitzBlog 2009.02.10. 18:27:29

In Memoriam És még egy pillanatra visszatérve Hitlerhez: Stirlitz világosan megmondta, h találkozott Hitlerrel egy FeketeLjukban egy kocsmában ott az időcsatornák között, de Hitler elég gyorsan odébbállt, mert mindig akadt pár vendég, aki múlhatatlan kény…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ibusibus · http://stirlitzblog.blogspot.com 2009.02.10. 17:02:50

Alapos.. :D

Furcsa is volt, h az egyik faszi ellen nem adtak ki nemzetközi elfogatóparancsot, mert "nem volt indokolt" - akkor ő ezek szerint index.hu/bulvar/2009/02/10/egymilliot_kap_sztojka_kezrekeritoje/?rnd=92 már rendben megérkezett Thaiföldre, és üzent, h jól van?

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2009.02.10. 23:41:49

ez így szép meg minden

de tessen elolvasni a kommenteket a reakción (hogy ne menjek túl jobbra)


. . .


és nekem ne mondd, hogy hülyepesti, mert a IX. kerületben van lakásunk
(a ferenc tér környékén, ahol már sok az új ház, de van még jónéhány gettós-slumos, például velünk szemben is, meg mellettünk is - úgyhogy látom-hallom)

meg újpestre - ahol felnőttem - jártak át palotárol a cigányok

és egyetem alatt dolgoztam takarítóként, a brigádban rajtam kívül volt még 3 magyar cigányasszony/lány (2 csak magyarul tudott)

na mindegy, nem ragozom


nem mindegy, miről és hogy beszélünk
(meg ...kivel)

ez nem korreláció, hanem jól felfogott önérdek

(olvastad-e a kisebbségi bűnözős rövidposztomat...)

Crouch 2009.02.11. 21:01:29

Cigánybűnözésről sokan sokfélét írtak mostanság különböző indíttatásból, de szerintem tán ez közelít a legjobban a valósághoz a gettós poszttal együtt.

magyar-magyar szótár 2009.02.12. 03:08:11

A komment egy dolog, Hanni'. Régóta tanulmányozzuk a "trágárságot", ugyebár. Namost, hogy ha papírra fektetem a rasszizmus kritériumait, akkor hűdesúlyos szövegeket tudok gyűjteni a boltban nap-mint nap. vagy egy kőművesbrigádba. Pl általában a dógozók fele cigány. Verjemazsidóorrodba, cigánykúnyádat! ezek a legfinomabbak! A magyarnak van egy ilyen szokása, hogy heőjjj, hujjajja, OIIIoioiakúnnyájátaztta rasztanbasztrattatatttatta. Ez egy. És a parxis meg más. Valójában türelem van.. mérhetetlenül nagy türelem. Elnézés. A cigyány asszony a "barneválban" ugyanúgy megkapja a puszit, szegfút a brigádbéli asszonyoktól, ugyanúgy.. öltöznek vele.. stb az öltözőben. A busz hátsó traktusa, ahol az ülések ragadnak a kosztól.. oda ül az egyik fele a cigányoknak, előre meg a másik fele, és a magyar odaül a cigány mellé, a cigány meg fintorog, sőt, nyíltan szól rosszallóan a hátul randalírozó miatt.

És hidd el Hanni', aki nem szájávalcsinálja.. a nem reklámos cigánytanító.. azért.. Azt hidd mëg nekëm: Az a fiatal anya, aki kislyányként Weöres Sándor bácsi verseit danolászta ickázás közben az iskolaudvaron... meg a bolontanétóval technikaórán kis papírfigurákat nyirbászoltak.. az 16 éves anyaként veszen a baótba szinespapért meg 50Ft-os kínaiműanyagollót, és Weöres Sándort danolász a kicsijinek, meg FOGLALKOZIK a kicsijivee, az ő kicsijének, ha nem is jár még óvodába, 5 évesen 1000 szavas szókincse van s nem 50-60 szó, nem ennyi, hogy "hijjtee eriggyarrább, rákegyenkiii m,kúnyádat, kussámá neje egyé anyád roaggyálee"
Horváth Aladár is, ha megmaradt vóna cigánytanítónak, több haszna lett vóna, mint a szájjalcsinálásba'ja..

magyar-magyar szótár 2009.02.12. 03:25:04

Cigányasszonyok a takarítóbrigádban. Nem én fedeztem föl ezt, már Dr Levendel László, istennyugossza, orvos írt erről: a cigány asszonyokkal könnyebb.
Én erre koncentrálnék, cigány nőknek, főleg fiataloknak munkát adni. Abban látnám az esélyegyenlőség megteremtését, hogy ienis, a cigány lyány, tehesse meg, hogy nem szül 20 éves koráig anélkül, hogy le magyarkodó kurváz nák a Nagy Mamák a nagycsaládban. Nagyon is jól tudják az önfelkent megélhetési cigány szószólók, miről beszélek! Hiszen az ő családjukban is elhangzanak a leszólások: "Mi van? Mán nnek képzeld magad? magyarokodol? Húsz éves vagy oszt egy családod nincsen?"

Én a mária utcai klinikán láttam, a Plural cigány asszonybrigádja milyen patikatisztaságot tartott. A médiának ilyen történetekkel is foglalkoznia kéne... Eleve a Plural sok cigány asszonyt foglalkoztat...

Ilyenkor szokott gyönni aztán Aladár a "jócigány" rizsával, hogy ez "jócigányozás" Hát nem! Ez az ellen a cigány [ön]végzet ellen való küzdelem, amiről sok cighány értelmiségi beszél.. sajnos csak egymás közt. Vagy Menyhért bácsi, istennyugossza, írt is erről az ennvégzetről...

magyar-magyar szótár 2009.02.12. 03:26:59

szolgálati közlemény:
A bejegyzések nem néznének ilyen jól ki, ha (ebben nem dicsekvős) kartársam nem csinosítaná.. látok egy "lyuk"-at, hát.. kiderül, hogy vidijó.. Mi van rajta?

hairybottler 2009.02.12. 08:02:00

[szolgálatiK:]
a siófoki vonulás..
(időnként teszek be kapcs.videókat, mert wannak, akik nem bírnak olvasni, azoknak van mozi)

igazán szólhatnál a főnöködnek a bótban, h vegyen má' egy ócsólaptopot, vagy internetet, mert az rendkívül megkönnyíti a zadminisztrájcijót.. mindig attól rettegek, h egyszer meglátod videjókkal az oldalt, és megpadlózol, h miket garázdálkodtam én itten önhatalmúlag.. 8P [punks not dead! O..o]

magyar-magyar szótár 2009.02.12. 08:24:30

Arra várnék, hátha valamelyik politikaiódal megcponzorállaná a tevékenységemet, vagy pályázok a felzárkózásiaknál valamilyen esélyegyenlősgi témában.
Köszönöm a vidijaót, pont fajin![lehet :) ]

magyar-magyar szótár 2009.02.12. 15:05:09

Oszt Prinz Gábor meg Hunvald mire teszik a fejüket? Egy komolyabb cocpoltozó-kamatoló-zsaroló család több konkrétpézet tett el.
Egyszerű_ Meg kel nézni, Cocijálpólittikaji ámogatássokra mennyi pézek mentek el. amost legyünk aranyszívűjek és hazuggyuk aztat, hogy a 10%-ból való házak (tákolmányosan, de hűázak )ípültek. Fürdőszoba óhne, csűeket csak kamubó rakot be a cocpoltozó az átadásik és a pallásrú folyt a víz a le se ragasztott kádba-ja! Vót fürdőszobagarnitúra, ami húsz házban szógált átadásig. Namos a 90%-a a milliárdoknak meg faszájul elment.

Az a baj a lyukaszoknihasonlatokkal, ha kifordíjjom, befordíjjom csak lyukas a lyukas.

Attól, hogy Hunvald magyar, nem szünik meg a szegények segélypénzeinek lekamatolása királycsávók által.
Becslésem szerint a segélypénzek (havonta két alkalom) 40%-át leveszik a kamatolók. Tessék kiszámolni és elosztani, kb 300 kamatoló nagy cigányfamília van. De ha nem beszélünk róluk, akkor nem lesznek, ugye?

Namost én nem tudom, egy ilyen fejlett értelmiségi, aki jól szórakozik az Izom Tibor paródiablogon, mit gondol, hogy egy királycsávó, akinek a napi jövedelem 300ezer-500ezer Ft és fizetbni semmiért nem fizet jóformán, szinte minden ingyenben van nek.. Fülest fejt? Vagy gyúr egész nap? Vagy vidijót les? Vagy unalmában körbeódizza a Balatonyt. Oszt ha mán, akkor csak benéz egy preszóba. Unalmában. Namos.. Biztos majd teszi a szépet a pultoslyánynak unalmában. Kell neki strandra fürdőkád... :)))
süti beállítások módosítása