sargabiciukliatelefonosapplikacios.jpg A sárga biciklik telefonos applikációval vehetők fel, mint Budapesten a rollerek

 

A videón látható bicikliutakat 2016-és 2018 között alakították ki. Általában fogták és elvették a parkolósávokat, pl a Tienamen-tér körül.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3416589734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Steinmann Coco 2021.06.12. 08:54:47

Egy próba h telorol beenged v nem

Steinmann Coco 2021.06.12. 08:55:52

Ugy tűnik telorol beenged ezek szerint nem vagyok kitiltva v lejart a bünti :D

Serény Vélemény 2021.06.12. 09:53:23

A problémamegoldás tetszik nagyon. Fölfestik a bicikliutat, de egyből oda is vágnak olyan biciklik millióit, amit bizonyos korlátok között bárhol föl lehet szedni, és bárhol le lehet rakni. És gyakorlatilag gombokért használható.

Frick László Intézet 2021.06.12. 10:01:01

@Serény Vélemény: Kommunista diktatúrát mutat a videó. Vesd már össze a totál bekamerázott rendpárti feljelentőemberek Märchenlandjával vagy Kurzisztánnal, de Svejc vagy Norvégia is jöhet.

A múltkor hang nélkül néztem egy amerikában forgatott dokumentumfilmet és feltünt, hogy a főhős hogy lavírozik, cikázik halad, mint kés a vajban a sok totyorászó szabálykövető birka között.

"Ez nem amerikai, ez az autós!" -gondoltam.
Ja. Lengyel volt.

Steinmann Coco 2021.06.12. 10:07:15

Úgy tűnik h ez most a fidesznyik fő sodor DUGO VAN Budapesten. DUGÓ VAN. felháborító sőt veszélyes. Bezzeg tarlós alatt soha nem volt dugó!! 44!!

Steinmann Coco 2021.06.12. 10:10:41

Es annyira röhejes h videki nyuggerek tépik a pofajukat az ilyrn cikkek alatt h dugó van es nem lehet autoval közlekedni :D es egyáltalán HOGy lehet bp közlekedni. Elfeljtik h van metro meg villamos meg troli... Buszok.. Bicikli... LÁB... Elképesztő agymosott örjöngesek

Steinmann Coco 2021.06.12. 10:12:57

Es az a buzikaracsony a felujitas idejere meg a viragagyast is megszüntette a clarkadam teren felháborító :D nincs viragagyas amig felújítás van. Es több lakajmedias ujsag ezt hozza cimlapon.

Steinmann Coco 2021.06.12. 10:15:23

A hozzászólásokat latva a pofakonyvben ra kellett jönnöm h a láb meg a bkv az egy buzilippsi cucc :D tőfideszes belenőtt az autoba :D

Frick László Intézet 2021.06.12. 10:22:32

@Steinmann Coco: Nem, hát egyértelműá, hogy mind retrográd fidesznyik idióta, aki nem tudja felfogni, hogy a Belváros, az gyalogközlekedésre való. Egyébként nincs is dugó, mert maga Karácsony megmondta, hogy az előre tervezettnél 20 perccel rövidebb idő alatt tette meg az egyébként 20 perces utat a tévéstúdióig.
Ilyen teljesítményre utoljára a magyar légierő parancsnoka volt képes, aki a kecskeméti reptértől, akkor még nem volt meg az É-K elkerülő, 15 perc alatt ért be autóval a Napkelte angol utcai stúdiójába. (Ehhez tudnod kell, hogy egy vadászgép esetében a le/felszállás a manővereivel egy ilyen út esetén maga majdnem 10 perc. ) De a parancsnok úr SZEMÉLYAUTÓVAL ment. Kecskemét-Bp XIV. ker reggel 7-kor.

Na, egy ilyen rekordot tudott Karácsony megdönteni a nincs is dugó-ban.

Frick László Intézet 2021.06.12. 10:26:40

@Steinmann Coco: Egy nőnek ennyit értenie kéne a lyukakhoz meg az azok begyugására valókhoz, hogy azért

dugó és dugó között lehet különbség,

hiszen van, aki akkorával dug, mint egy debreceni kolbász és vannak a négerek a szalámifaszukkal.

Azért6 egy Tarlós-korabeli Király utcai dugó az 6-8-12 km-h folyamatosan halad és most a U-betűs plusz 3 kilkométeres és leginkább álló dugó
csak kipufogógázilag.

Túúúúúdom, túúúdom, hogy a Diplomatanegyedből a nagyköveteknek az attasékon által a szakácsokig meg a kuktákig és a titkárnőkig gyalog is lehetne közlekedniük

Frick László Intézet 2021.06.12. 10:28:30

@Steinmann Coco: Bele mersz abba gondolni? hogy azért Gáljé Zoltánnak egy kicsit nehezebb lenne a dolga, ha nem a mostani FIDESZ prop építené a dajkáltja "Karácsony" imázsát önkéntelenül, mintha csinálna valamit, hanem az ötven kilóval ezelőtti, a mondjuk 1991-es FIDESZ még...

Frick László Intézet 2021.06.12. 10:30:55

@Steinmann Coco: Ha én irányítanám a FIDESZ propot, akkor hetente talán egyszer írnánk le Karácsony nevét. Gyurcsány pöolgármesterest játszó PR embere... efféle titulusai lennének, meg persze a guminő.

Itt van: Te is.. mert báncsaja fidesz... úgy teszel, mintha Karácsony bármit is csinálna

se nem oszt, se nem szoroz, akkora nagy nulla Még amit a szájába rágnak, azt is rosszul mondja

Steinmann Coco 2021.06.12. 10:35:41

@Frick László Intézet: mvel en bp lakom szerintem sokkal komolyabb kérdésről van szó. Szeretnéd h mindenki megfulladjon a városban vagy kiszeditek végre a karfiolos seggeteket az autóból.

Frick László Intézet 2021.06.12. 10:53:53

@Steinmann Coco:
Megvan még az az állításod, miszerint Budapest tartja el az országot és a GDP-be, amit beletesz?

Jó, vegyük, hogy az álmaid 33%-a igaz is: Ehhez akkor vedd azt, hogy ma ha órákon belül kell egy alkatrész, nem várok arra vidéken, hogy majd holnapra lehozza a DHL vagy a Fed-Ex(HOGY KISEBBEKET NE IS MONDJAK...)
És a könyvelőnők, akiknek több kerüöletbee-ee-eee kell naponta csillagtúrában a telephelyekre...
Tudom, hogy te annyit értesz a Budapest gazdaságához, mint az autóközlekedéséhez is és a számodra ugyanaz a tök hihhhetetlen újdonság lesz, mint Karácsony számára: De a Belvárosban (meg Budapesten) autózók 90% nem szórakozásból, hanem munkájából adódóan autózik... Ismered a kényszerautózó fogalma jelentését? A kényszerautózó nemhogy szórakozik: de gyűlöl autót vezetni, tehát ha mégis vezet, azt valami kurvára nagy muszáj-ból teszi.

És: Minden-De Minden, amiből Egy Van Az Budpesten Van. Mindenért, mint a feudalizmusban végig, tehát a szociálfeudalizmusban is FÖL & KELL menni Budapestre. A rákosnak a parókáért, az oligarchának a kombájnalkatrészért ésígytovább.

Na ugye, hogy mennyire jó az neked, ha nem én csinálom a FIDESZ-propot :D

Serény Vélemény 2021.06.12. 12:29:33

@Steinmann Coco: megoldás vagy álmegoldás.
Neked jó az álmegoldás is, én meg rávilágítottam egy valódi megoldásra.
Vagy pl: nekem 2300 HUF benzinből jön ki egy munkahely otthon kanyar. Mínusz kmerenkénti ktgtérítés nav szerinti összege.
Ugyanaz BKV : minimum 1990 HUF.
Valszeg szeptembettől heti egy, vagy maximum két napon.

Miért is nem hévvel járok?

Szorgalmas Gyémánt 2021.06.12. 13:04:19

@Frick László Intézet: Nyilván soha nem foga biciklizóvárossá fejlődni Budapest, ez nem is célja a városvezetésnek, de ha fognák, és kiépítenék hozzá az infrastruktúrát, gyorsan kiderülne: nincsenek valós tömegigények a bicikli iránt.
Állítólag három évvel él kevesebbet az, aki a belvárosi szomgban él, de Karigeri gondalatvilágát használva: miért nem költözött el? Pisztolyt fogtak a fejéhez, hogy élete végégig ott kell laknia? Én nem éreztem jól magam a Váci út mellett, és úgy alakítottam az életem, hogy elköltözhessek.

Frick László Intézet 2021.06.12. 13:13:13

@Szorgalmas Gyémánt: Mint falusi büdösparaszt: nálunk a biciklizés nem kúlság meg avangár és punk alter, csak organikus, tehát egy ilyen födheőragadt azt is szokta nézni a kijelölt bicikliutakon, hogy mnilyen arra az aszfalt. Olyan hibákkal meg törésekkel, amik vízszintes hegyikerékpározás jelleget adnak. És amik látták már Dr Mágenheimet a Szomszédok első évadában is. Tarlós a hibás.

Dr.Koós Alajos 2021.06.12. 18:30:07

@Frick László Intézet:

Még valamikor a Demszky-érában volt, de lehet, hogy a Tarlós első években, mindegy.
Kollégával mentünk üzlet ügyében a Belvárosba. Annyira Belváros, hogy Váci utcától egy lelegzetvételre. Mondom mit akarsz az autóval a Belvárosban. Egy percig se aggódj, ilyen nyugodt volt. Aztán valami kis utcában befordult a kapubejáróba, és lementünk valami akkora mélygarázsba az épület alatt, hogy a háznak talán több szintje volt lefelé, mint fölfelé.
Akinek van pénze, hogy ekkora barlangot ásson a ház alá, annak lesz pénze arra is, hogy akárhol bármilyen irodaházat építsen, ha nem tud autóval menni a Belvárosba. Ezek nem olyan emberek, akik busszal mennek a munkahelyre vagy tárgyalni.
Majd lesz sok turkáló a Belvárosban, meg kiadó irodaház és üzlethelyiség.

Steinmann Coco 2021.06.12. 20:40:17

@Serény Vélemény: tudod van olyan hogy havibérlet :D ezek álproblémák. Azért jársz autoval mert belenőtt a feneked. Mit szeretnél belvárosi autópályát 5ször ekkora forgalmat a városban?

Steinmann Coco 2021.06.12. 20:45:32

@Szorgalmas Gyémánt: @Frick László Intézet: nyilvan nem lesz soha Amszterdam vagy Berlin. De a tömegközlekedet mindenki tudná használni. Lehet itt okoskodni de nincsenek gumiból az utak nem nyulik szélesebbre. Bp belső kerületei nem birnak el több autót akkor sem ha a fideszesek ezt akarják. Minden normális külföldi nagyvárosban forgalom csillapítás van nem forgalom gerjesztes.

Frick László Intézet 2021.06.13. 06:40:16

@Steinmann Coco: Szerintem ez kurva gáz még ebből is fideszes-nemfideszes mi/ti cuccot kreálni.

Maradjunk annyiban, hogy légy szioves, bicikli ügyben se nézzél már értetlennek, egykalap alá véve a gyűlölt ellenségeiddel.

A "megoldás" amit Gáljé emberei kitaláltak, nem megoldás, inkjább csak proviokáció.

Karácsony nem csinált még semmit, de erről elterelni a figyelmet, point j provokációnak ez a "hirtelen ezt a megoldást találtuk, ami azért jó megoldás, mert a FIDESZ szerint rossz"

Te is összesen ennyit tudsz felhozni.
Az Andrássy úton mi abban a megoldás, hogy állandóan áll egy oszlop befelé a JA út irányába.
pont az Andrássy az, ahol ADOTT az ÉPESZŰ megoldás.

Ugyanidfe tartozik: A Király utcában a kerültetés szintén nem több sima provokációnál.

Annyi, hogy a fidesznyikek tényleg ostobák, hogy bemennek a direkt erre a célra nyitott kommunikációs utcába.

Ha én vagyok a FIDESZ főkommunikátor, meg sem említem ezeket a dugókat

Mutass valamit ami TETT és CSINÁLÁS Karácsony teamjétől.

Azt már mutattam, hogy van nekünk Biciklis A Város-unk, Szeged.

Frick László Intézet 2021.06.13. 06:41:50

@Steinmann Coco: Ez nem forgalom csillapítás, ez ugyanaz a pofonba a szar ötletszerű belehajigálása, mint a "Fúőváros Ingyenes Tesztpontjai" meg "Megoldottuk a hajléktalankérdést!"

Béreltünk a hajléktalanoknak lakást hogy szobában, az ágyban szarják össze magukat részegségükben.

Gratulálok. Kurvára meg lett oldva.

Frick László Intézet 2021.06.13. 06:43:31

@Steinmann Coco: Most látom, hjogy elkezdted itt tenni na fejed, mintha innen bárki valaha is ki lett volna tiltva. nem az elvbarátaidnak és a hitestársaidnak a blopgja ez, itt nem babarczy Eszti néni a moderátor.

Hanem: NINCS MODERÁCIÓ

vagyis van: a szó eredeti értelmében.

Tényleg kezdesz a gecimédia paródiájává zülleni már.

Szorgalmas Gyémánt 2021.06.13. 07:46:52

@Frick László Intézet: A légyszennyettség az új vezetés altt eddgi folyamrosan nőtt. Ez pontosan mutatja, mit érnek az öteleteik a gyakorlatban.

Steinmann Coco 2021.06.13. 08:39:51

@Frick László Intézet: ne őrjongj. Gépről nem tudok belepni telerol is csak tegnap ota. Ez van. Nyilván valami technikai probléma. A varosi autozas pedig nem politikai kérdés nálam evek óta ez a véleményem KEVESEBB autót a varosba menjetek bkv val.

Steinmann Coco 2021.06.13. 10:18:45

@Frick László Intézet: ki csinál ebből politikat... Tények hir: elesett a rakpart... Vissza foeditjak az autokat.... Bővebben :bakeset volt es helyszinelnek. TARLOS ALATT SOHA NEM VOLT BALESET. karácsony alkalmatlan.

Frick László Intézet 2021.06.14. 17:31:34

@Steinmann Coco: Régen-régesrégen még volt ennek értelme, amit csinálsz, 20 vagy 25 éve színvonalasbb volt.. akkor még volt balldal, voltak liberálisok, a Szellem Emberei szinte mind a baloldalon, a liberálisoknál voltak.

Ma már semmi különbség nincsen, most ezeket kiemelted, felnagyítottade és a nagyításodat még szana széjjel tóóóódítottad karikatúrának, de sajnos a te oldalad detto ugyanbilyen, pl a Fundan egyetemmel kapcsolatos sötétség betölti a fidesznyik szőrsapósok mértékét.

A válasz a dumádra az, hogy egy szisz kritika nélkül, ha Karácsony csinálja? -attól jó is. "Azért vanna dugók, mert Tarlós nem csinálta meg azokat, amiket most ekünk meg kellett csinálni.

Nem. A népnevelés miatt vannak a dugók: Majd MI rászoktatjuk a népet a gyaloglásra meg a biciklizésre.

Állóháború van: ár senki nem képes 10 embert elhódítani.. vagy pedig meghódítani a Hallgatag Többségből.

És mióta nem hallgatag már, a beleszarás, az nem hallgatás.

Egyszerűen erre a szánalmas huzavonára, amit te élvezni tudsz... nagyon sokan már nem pazarolják az életüket. Mást élveznek. Pl az életet. Erre jön a te tromfod, hogy te beücsikéllesz kávécsizni cukcsiba.

Ja.

Frick László Intézet 2021.06.14. 17:33:57

@Steinmann Coco: "Menjetek BKV-val"
Ilyenkor azt iszed, hogy eredetien gondolkodó egy tüncike vagy.

Nem, demagóg vagy, mint Torgyán vadászcsizmája volt, lerúgva a verandán, 1991-ben, az egésznapos vadászat után.

Steinmann Coco 2021.06.14. 20:43:48

@Frick László Intézet: igy van menjen mindenki autóval akár 2 millió autót is elbir naponta a körút meg a belváros. Csak akarni kell es rögtön 8 sávos lesz minden ut minden sarkon parkoló haz 6 emeletes csak akarni kell tényleg. Vagy kiveszitek a seggeteket az autóból lasd amszerdam Bécs Berlin. Értem en h videkikent leszarod h élhetetlen lenne a varos legyen egy nagy autópalya egész Budapest.

Steinmann Coco 2021.06.14. 20:48:25

@Frick László Intézet: igen képzeld az a város ahol vannak üzletek meg éttermek meg mindenféle egyéb cucc. Nahát. Es ez miért is baj? Ezt hivjak úgy h nagyvarosi eletforma. Lásd Róma meg Parizs. Sok szemetbuzicsigazabalo mind ül a bisztroban. FELHABORITO es veszélyes!! 444

Frick László Intézet 2021.06.15. 05:00:27

@Steinmann Coco: Ez történelmi mélypontod az ATV fórumozók útján. Ennél lennebb Baranyi Krisztina tud lenni.
1. Turistaként gyalogjáró vagyok.
2. Nincs az a világváros, amelyikben a kirakatoktól 5-6 lépésre ne a valóságot is láthatnád.

Budapest is ilyen világváros.

Természetesen az ember turistaként látja a sok birkát, ücsikélllenek a bisztrikben, kávécsi, nyami. Nevezetességek: szelfcsike. Cukkini, bambini, sweety.

Érdemes pl a szakmával is beszélgetni, a gálydokkal, akik a birkanépséggel foglalkoznak.

Kedvenc órám idegen városokban a hajnali 4-8 óra. Igen tanulságos. Barcelona, ahol dolgoznak az emberek és Madrid, ahol a munkásosztály foglalkozása a munkanélküli tüntetés. A magyar tüntetők táblanyelei olyanok, mint a magyar közmunkások szerszámnyelei, ellentétben a madridi tüntetők nyeleivel, amik feketék, mint a napszámos zselléreké, akik hóóódszám kapáélnak kukoricát vagy szőlőt naponta, de pl Madridban az annyi munkanélküliből egy szem szeretne a kereskedelemben dolgozni: de főleg nem barom turistákat kiszolgálni.

Tkp egy Broad City paródia vagy A Világ Látványosságai és te ücsi a kávécsi, cuki forgatagcsi.

Egy büszke trampli.

Steinmann Coco 2021.06.15. 06:03:38

@Frick László Intézet: arról volt szó h Budapesten miért merek beülni valahová. Tudod van egy kulcsszó Emberek. Sőt barátok. Miért ülsz be? Mert ott találkozol LIVE olyan emberekkel akik fontosak neked. Es parizsban a francia is ezért ül a bisztroban. Csak te vagy ilyen aspergeres marha akinek nincsenek LIVE barátai h leüljon velük egy kavera. Es azt se feledd a beüles mar a picsaemberek előtt is divat volt. Lasd Hadik kávéház vagy Krúdy kiskocsmai.

Steinmann Coco 2021.06.15. 06:07:30

@Frick László Intézet: es beüles külföldön mondd te 0-24 nem eszel nem pisilsz nem kavezol.... Nem ülsz le napközben mész mint a nyomtató ökör vagy a hajóvontatók.... Nem pihensz nem iszol reggel 4től megállás eves ivas toalett nélkül szaladsz körbe egy idegen varosban. Eleg szar nyaralásaid lehetnek :D

vektortér 2021.06.15. 16:26:51

@Steinmann Coco:
Ha az Isten úgy akarta volna, hogy az ember guruljon, teremtett volna neki kereket a lábai helyett :)
Járjon mindenki gyalog!

Frick László Intézet 2021.06.15. 17:02:42

@Steinmann Coco: Elég szar elképzeléseid vannak, nadehát mit neked a valóság.
Az egyik amit fontos: Soha nem eszek a főallén, a szelfihelyeken, ott szoktam enni vagy kávézni (ez főleg Olaszországban jó taktika) ahol a helyiek. Ahová nem szokás bemenni külfödinek, még Milano-ban is sikerült egy ilyen helyet találni. Nem tudnak angolul -az a jó hely Itáliában.

Frick László Intézet 2021.06.15. 17:06:20

@Steinmann Coco: És megint elsunnyogod a választ a GDP-s képre.

A kényszerautózókra. Karácsony tanácsadói t6eam-je is le van ragadva a 90-e évek elején. Ma már Budapesten az autósok majdnem fele kényszerautózó. te nem is ismered ezt a fogalmat. A kényszerautózó RÜHELL autózni, legszivesebben nem tenné, de méágis autózik.

Vajjon mi lehet az oka. Hm.

Sőt: több mint 20 év telt el azóta, hogy egy egész osztályter5emtő autófélét kifejezetten kényszerautózóknak fejlesztettek ki 3000 kényszerautózó lekérdezésésvel.

Mint a cucjializmusban, mintha az autózás búrzsójjá betegség lenne, de majd a fejulettöntudatú népnevelő aktívák leszoktatják a sok büdös bunkó begyepesedettet.

Steinmann Coco 2021.06.15. 17:13:12

@Frick László Intézet: nahát, nem turista helyen kell enni, huhh micsoda okosság, nem tudtam eddig, majd felírom magamnak :DDDD
De nem lógj el a válasszal, arról volt szó, hogy nem külföldről beszélünk - mire is való a vendéglátóhely - a barátokra, ismerősökre, távoli rokonokra....

az autózás - én megértem, hogy azzal szeretne járni, de nincs több hely Bp belvárosában. Amúgy lófaszt kéne azzal, rengeteg ismerősöm van, aki HÉV vonalon, meg jó tömegközlekedési vonalon lakik, és inkább ül a dugóban.
Unalmas már ez a téma, rágjuk a gittet, alapvetően nektek az a bajotok, hogy mer egyáltalán ellenzék létezni, és hogy mer valaki nemgecipárti valamilyen szavazást megnyerni. Felháborító. A dugó meg a közlekedés csak ürügy. A gondolat a bántó, hogy valaki mást mer gondolni, mint a potrohás.

Steinmann Coco 2021.06.15. 17:52:46

@Szorgalmas Gyémánt: @Serény Vélemény: @vektortér: @Frick László Intézet:

BE-DU-GULT A VÁ-ROS AZ

EB

MIATT

az EB miatt dugult be a város :DDDD

168.hu/itthon/bedugult-a-varos-az-eb-miatt-206334

és most lehet örjöngeni :DDDD
ha foci van, akkor nem baj a dugó? :DDD

Serény Vélemény 2021.06.16. 08:59:47

@Steinmann Coco: 60 ezren voltak a stadionyban. Először asz'ittem, hogy üres az egész, és a piros székeket látni. Aztán láttam, hogy a szurkolók a válogatott piros mezében vannak.
Mert Magyarországon minden prlo-lÄtár annyira-annyira csoró, hogy képes 5-6-10-20-25 eHuf-ért venni támogató mezt...

playersroom.hu/ruhazat/mez/mez/hungary-home-jersey-fq3593-l.html?referer=googlemerchant&gclid=CjwKCAjwn6GGBhADEiwAruUcKgd--Bcfg-P_2D9bj1tM39IwszfWfWEiGFR0g47qU8owQ-VHHb6zcRoC3PAQAvD_BwE

dorko.hu/ruhazat/mez/mez/unisex/dorko-magyar-valogatott-mez-dt2140m-0600-m.html

Serény Vélemény 2021.06.16. 09:00:42

Most ez a 27 ezer forintos adidas támogató mez engem is lesokkolt. Egy kicsit :D

Frick László Intézet 2021.06.16. 13:02:23

@Steinmann Coco: @Serény Vélemény:
Fölhívom a figyelmeteket:
EBBEN A BLOGBAN MÖCCS BOJKOTT VAN
A SZAROMAT SZÁNOM AZ ÖSSZES MÖCCSBE SE BELE... SEM... MERT ANNÁL ÉRTÉKESEBB.
Szépen kérlek benneteket, hogy a möccs-bojkottomat TARTSÁTOK TISZTELETBEN

Frick László Intézet 2021.06.16. 13:11:33

@Steinmann Coco: Mert ha nekem olyan barátaim, rokonaim meg ismerőseim vannak, akiknek nem szokása az olyan helyek látogatása, amik viszont neked, meg a barátaidnak rokonaidnak a szokása.. akkor.. Mi vagyok?
Tényleg hasonulsz az Ellenzék-kel: Aki nem azt csináélja és úgy, ahogy te, az szégyellje is magát és persze fidesznyik. CSak az az üdvös, amit-ahogy te csinálsz. Az a fejlettélet.

Nézd, én tea ivó vagyok. Teázom.

Budapest LEGESLEGESLEGJOBB teázójában is 99 fokos vizet hoznak a zöld teámhoz.

Kedvelem még a török teát.. a törökök nagyon jó vendéglátósok, a felszolgáló picsa kiröhögött, ilyen hülyeséget, mi az hogy török tea, nincs is ilyen szerencsére ez török török reggelizője és a tulaj csinált nekem török teát és kihozta, természetesen abban az üvegpohárkában, ami illik.

Maradjunk annyiban hogy én eléggé sznob vagyok, de azt szivesen elismerem, hogy egy ilyen átlagos fesön konzumpicsa, mint te is, jól tudja érezni magát a török reggelizőben akkor is ha nem kap török teát, úgyse tudja ő sem, mi az.

Maradjunk annyiban, hogy Budapest legjobb vendéglátós helyei azok, ahol a tulajdonosi réteg szolgál föl és áll a pultba [ A Kalap a Király utcában] ... vagy kijár korrigálni, ahogy a törökök. Még albánok tudnak nagyon jó vendéglátósok lenni. De az eszükbe se jusson, hogy magyar alkalmazottat vennének föl...

Frick László Intézet 2021.06.16. 13:14:35

@Steinmann Coco: Nem találkozik a véleményünk valamiről és mivel te összesen kettőig tudsz elszámolni, tehát ha nem az a véleményem, Az Egyetlen Jó Ami A Tiéd, már csak a másik egy maradhat: a fidesznyiké.

Eszedbe sem jut, hogy FÖLFELÉ keress...

Így jártál ma nagy sorozatban.

Legyőztél egy fidesznyiket

csak

az nem én voltam

és nem a te szempontjaid voltak feljebb.. LEnéztél: ez lett a bajod.

É odavéltél engem látni: Ahol pedig nem is voltam.

És még rendre meg is ünnepelted magad, mennyire okos vagy.
süti beállítások módosítása