GINA HASPEL Könnyen-gyorsan szeretnénk csekkolni szövetségeseink népnevelését. Hogy állnak. Sajnos hallani még eltérő véleményeket.

KEITH Szervereink dolgoznak a szűrések statisztikáin.

GINA HASPEL Baromság. Olyant találjatok ki, amik egyben buzdítanak is a minta átvételére. És képi legyen az üzenet, nem az a sok szám már megint.

HARUN A BLM-tégyepellést javasóllom. Van jezeknek a gőcsögöknek az a zizéje, ami űszerintek a foci lenne.

GINA HASPEL Yep. A soccer. Folytasd!

HARUN Ahol hatékony a népnevelés, jazoknak a  zószágoknak a csapatai letégyepöllenek.

GINA HASPEL Ez fasza! Akkor ezt meg is szavaztuk.(küörülnéz) Van valakinek ellenvetése, nincsen, akkor a következő napirendi pont.

KEITH Ginnie, úgy teszünk, mintha, vagy egyből inkább szavazzuk meg!

GINA HASPEL Spoooooh!

alljbeasorbaestanusitsalpolitikaimegfelelosegetkulonbenannyileszmegegycokeazautoriterkumunistakijajijaikurvanyadatazt.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9216588584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Koós Alajos 2021.06.11. 06:34:55

Ami nekem nem teljesen világos, hogy ki előtt kell térdepelni?

Frick László Intézet 2021.06.11. 07:18:41

@Dr.Koós Alajos: Az Amerikai Egyesült Államok nemzetikereszTYénfundamentalista konzervatív nemzetállam. A työbetűt remélem nem kell megmagyaráznom. Legalább 55 millió lakos addig ételbe nem is veti a fogát, amíg az Úrnak azért az ételért hálát nem rebegett. Biden, a katolikus egy ilyen keresztyénfundamentalista afroamerikai-kisegyháznál pofafürdőzött a híres sírós jelenete előtt.

A néger rabszolgák emléke előtt, lehetm hogy ez a te pápiusta-nemzetikeresztény fejedbe nem fér bele, de hát ilyenek ezek a pápisták, nem véletlenül annyira gazdag az amerikai katolikusfikázó irodalom. A magyar zattejjistákok antiklérikálissajijaji abból merítenek :D

Szorgalmas Gyémánt 2021.06.11. 07:19:40

@Dr.Koós Alajos: Az elnyomott kisebbségek, elsősorban a négerek előtt.
A gesztus leleplező: térdelni a másik ember előtt minden kultúrában a behódolás jele.

Dr.Koós Alajos 2021.06.11. 08:09:05

@Frick László Intézet:
@Szorgalmas Gyémánt:

Aki eddig úgy gondolta, hogy nem rasszista, vagy egyenesen azt gondolta, hogy antirasszista, mert úgy tartotta, hogy minden embert bőrszíntől, származástól függetlenül azonos jogok illetnek, hogy nem szabad senkit semmiből kizárni efféle okokból, és alkalomadtán szívesen barátkozott emberekkel, bárhonnan is jöttek a világból, és egyformán viszonyult mindenkihez, bárhonnan is származzon, aki ezt így gondolta, az most megtudhatja, hogy mindez kevés, nagyon kevés ahhoz, hogy antirasszista lehessen. Sőt, mindezek csak a strukturális rasszizmus leplezésére alkotott kifogások.

Frick László Intézet 2021.06.11. 08:56:03

@Dr.Koós Alajos: @Szorgalmas Gyémánt:
Hoigy mi az antirasszista, azt is a véleményrács adja ki. ha egy fehér faji civilizátor germaqno-anglo-saxo-népnek lelkiismeretfurdalása van, akkor ehhez kiadja a véleményrácsot és karvalystenyfasza az, hogy A Szövetség Minden Tagja ugyanazt csinálja rá.

Nekem az írek tetszenek -ugyanis az anglo-saxo hit szerint a celtic íreket a talicska feltalálása segítette a kétlábraállásban. Sőt, hát ugye az írek anyanyelve... Imádom a Blooms Day [a második legnagyobb ír író emléknapja] nagybeszédeit, természetesen ékes anglo-saxo-duetsch nyelven, kis nyugati-frank-kal kevertesben paszománytozva.

Szorgalmas Gyémánt 2021.06.11. 11:52:56

@Dr.Koós Alajos: Igen, és hát tudjuk, hogy a ofrradlom permanens, tehát a leterdelés néhány éven bleül nem hogy elég nem lesz, de egyensen a rasszista tevékenységgé válik. Ez akár vicces is lehetne innen nézve, de a trendek hamarosan nálunk is beérnek, a trendek szokása szerint.

Frick László Intézet 2021.06.11. 12:29:08

@Dr.Koós Alajos: @Szorgalmas Gyémánt:

Mint említettem, Magyarországon 1951-68 között cigány és magyar munkás bányászatban, építőiparban, mezőgazdaságban egy alaménijom kannafedőből itta a vizet, midőn a NASA néger fiziko-matematikus kutatónőjének, ha pisilnie kellett, az 1200 yard futással járt.

Várom, hogy Nemügy Ferenc mikor térgyepel a cigányainknak. Bár ő, ha jól emléksem Je Suis Gitane

heki 2021.06.12. 08:25:11

@Frick László Intézet: nem jött át az iróniám, de látom, megértetted azért, mert lett belőle bejegyzés.

Frick László Intézet 2021.06.12. 10:17:40

@heki: Átjött... de mit csináljak vele.

Szily így nem bontakoztathatja ki a tehetségét.
Az lenne az igazi, ha Oerbán megismételné Ursula von Leyen szövegét, amit Ursula Politico népnevelő (nálunk Kerner ZSolt) cikkekből magolt be, hogy mi legyen m,ár az eredménye a vírus eredete kutatásának, hogy Kína végre a milyen mórest tanújja mán.

Vagy ha Orbán térgyeplésre szóülítana fel a rasszizmus ellen, Szily akkopr tudna igazán az elemében lenni, mert bebizonyítaná, hogy Orbán össze-vissza beszél, amikor szórul szóra idézi a 444 népnevelő cikkét, ami meg a Politico idézete.

Serény Vélemény 2021.06.13. 10:15:36

@Frick László Intézet: majmok ezek mind. A magyar csapat 1940-ben sem náci karlendített. Bezzeg angolok meg 38-ban igen.

Frick László Intézet 2021.06.15. 05:53:51

@Serény Vélemény: Megy most egy liberális.. Oliver Stone típusú sorozat a History Uncovered Christiane ratiney írja a szöveget.. éshát erre való a Digitális Korszak, internetről, előfizetéses vagy tudományos kutatók számára nyitott tárakból nagyon könnyen, hívószavakra jelenetek kerülnek elő.

PÜl az egyik koncentrációs táborba beköltöztek a németek (szeritem a menekültek) a II.vh után.

Ezért nincsen szükség liberálisokra: Egy liberális mutatja, hogy az angolszászoknak igazából hitlerékkel nem volt baja, most nem Henry Fordra vagy Lindbergh-re gondolok, hanem az angolszászok hétköznapi és ez nem vicc: genetikus náci hajlamaira.

Ismételten felhívom a figyelmed: leni Riefensthal Berlini Olimpiáról forgatott propagandafilmje 1938-ban Párizsban nagydíjat kapott. A II. vh után náci tudósok, csak a NASA-nál von Braunon kívül még 99 náci dolgozott, de ott van pl az amerikaiak jóbarátja, a nyugat-német hadiipar atyja, az öreg Krupp. Adenauer alatt közvetlenül a 2-3 vonalban nem is nagyon szégyenkező nácik dolgoztak és puszilkoztak amerikai barátaikkal.

A BLM tkp egy inverz reakció és természetesen, mint minden túlzó alkalmazásnak, úgy a mai oirópai migránspolitikának is lesznek inverz reakciói: a neoneonácizmus erősödése.

Serény Vélemény 2021.06.15. 07:20:10

@Frick László Intézet: Mondjuk az is érdekes lehetett, amikor az echte amerikai tudomány - ami sok-sok elszívott zsidó agyat jelent - , meg az amerikai tudomány sok-sok elszívott exnáci agya együtt dolgozott mondjuk a holdprogramon, vagy az amerikai atombomba rakétákra ültetésén... :)

Frick László Intézet 2021.06.15. 13:39:08

@Serény Vélemény: A 60-as évek fanntasssztikussak az USÁ-ban A 4 osztatú politikai rendszer, amiben a Republikánisok liberális szárnya haladóbb, mint a Demokraták konzervatív szárnya.

Azért a polgárjogi törvény 78 napos obstrukciója pl... pompás volt.

A déli demokraták rosszabbak voltak az északi republikánusoknál.

Gondolj bele ebbe ma, amikor "Biden csak a stílusÁBAN külkönbözik Trump-tól (EZT NEM ÉN ÁLLÍTOM, HANEM AMERIKAI ELEMZŐ)
süti beállítások módosítása