..ugye, ha a germano-anglo-saxo köznép is tanulna valamicske történelmet, tudhatná, hogy a nyugat-ázsiai mongolid kán-udvarok vótak osztán a globális multikalcs meg a Nyíít Táásadalony

..mi az antirasszista, azt is a leterjesztett véleményrács adja ki.

ha egy fehér faji civilizátor germano-anglo-saxo-népnek lelkiismeretfurdalása van, akkor ehhez kiadja a véleményrácsot és karvalystenyfasza az, hogy A Szövetség Minden Tagja ugyanazt csinálja rá.

Nekem az írek politikaimegfelelőségnyilvánító szövetségi igazodása tetszik

-ugyanis az anglo-saxo hit szerint a celtic íreket a talicska feltalálása segítette a kétlábraállásban valamikor a XIX. sz. folyamán.

 

Sőt, hát ugye az írek anyanyelve... Imádom a Blooms Day [a második legnagyobb ír író emléknapja] nagybeszédeit, természetesen ékes anglo-saxo-duetsch nyelven, kis nyugati-frank-kal kevertesben paszománytozva.

alljbeasorbaestanusitsalpolitikaimegfelelosegetkulonbenannyileszmegegycokeazautoriterkumunistakijajijaikurvanyadatazt.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr816588690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Koós Alajos 2021.06.11. 11:42:38

Bármely országra rá lehet mondani, hogy ott strukturális rasszizmus van, ha van olyan kisebbsége, amelyik másképp él, mint a többség, mert akkor biztosan azért nem él úgy, mint a többség, mert nem engedik. De ha nincs, akkor is rá lehet mondani, mert akkor annyi, ha lenne, biztosan el lenne nyomva kultúrába van kódolva belefele.

Mekkora felsőbbrendűségi arc van abban, amikor az életmódbaloldal azt mondja, azért nem él úgy a kisebbség, mint ők, mert a társadalom elnyomja őket. Mintha az ő életformájuk lenne minden létezés célja és értelme, stúdiólakás a legdrágább nagyvárosokban, kutyamacska, Netflix, szójalatte, nyugatiasra hangolt meditáció relaxzenére, járványmentes időben kéthavonta repülőút a világ másik végére átélni a természettel való misztikus egységet. Így se kéne ez az élet, pedig nem vagyok kisebbségi.

Frick László Intézet 2021.06.11. 12:37:25

@Dr.Koós Alajos: Ez a természettel való misztikus egység a gyakorlatban úgy néz ki, hogy hajnali 8-9 és este 17 óra körül (18 órától sötétedik a trópusi öv alatt) fél-fél órára kimerészkedik a partra a légkondis-wifi-s biobungalow-ból. Úgyhogy olyan 19 órakor gyújtják be a napi PET-palack, kotongumi-műanyagkutyagumi egyéb szemétdombokat a tamil szolgák a napkeletioldalon.

Az az igaszi, amikor ezek a nagyon fejlett emberek négykézláb mentőmellényben mászkáűlnak a 20-30 centis vízben s az arcukat a búvárszemüveggel bele -bele mártják a vízbe.

Befizetnek palackos Diving-ra, ami azt jelenti, hogy teljes buvárszerelésben a fejüket épp hogy ellepi a víz, taknyuk nyáluk egyben, ellihegnek annyi oxigánt, mint Kuczkókapitány egy óra alatt s a merülésvezető próbálja... hozigálni óket, hogy lépdeljenek már a fenéken s nézzék már a halakat és két fulladási pánikrohamuk között. A bikinisek, akik cikáznak ezalatt pipa nélkül másfél másfél perceket el a 4-5 méteres lankák felé , azok oroszok. Az elmaradott népség. Meg balkániak. Például polyákok :)

Frick László Intézet 2021.06.11. 12:42:14

@Dr.Koós Alajos: Néázzél már bele Sárosdi Eszter legújabb arcdába... Megvan? Képzelj el ilyen nőket 270 fokos bűzt ártasztó retkes tornacipőkben, barna és grenadírmars színű pettyek vannak rászáradva. Megvan? Ilyenekből egy csordát, ha hosszú haja van, akkor ős egykori hippi néni holland teknőc nyuggerszeművegben. Vége a soros kéthavonkinti nyaralásukat, valószínűleg pincében napozhattak, mert olyan színűk van, mint egy 1944-es téli tífuszos éhenholtnak. Valahol az akkori Oirópában.

És ezek a felsőbbrendű emberek, akik "jaj, milyenállatokmáezek!" pofákat vágnak olyan muzulmán nőtársaikra, akik naponta háromszor megmossák alaposan a lábukat meg ki a seggük lyukát is. Pedig évente négyszer nyaralnak így és már 30 vagy 50 éve.
süti beállítások módosítása