A méheket többféle járvány is pusztítja, valamint a napraforgótermesztők.A napraforgótermesztők olyan méreggel permetezik meg a napraforgót ,amiket algoritmusok fejlesztettek ki és egyszerűen nem , nem-és-nem és nem  ölik meg a méheket.

Azon a szerdai napon hal ki az Emberiség,ami alá süllyedő kedden az utolsó méhecske.

/Einstein/

 

Nem egyszerűen megölik a méhecskéket. Hanem: Bonyolultan: Mindössze nem találnak haza. A napraforgóvédőszer csinál valamit a tájékozódóképességükkel:

És a méhecskékben erősebb a haza!-haza!-haza! parancs,mint az életösztön. Keringenek, keringenek, fáradtan lezuhannak, kipihenik magukat aztán felreppennek és így és tovább, amíg végelgyengülésben el nem múlnak.

A legkomolyabban mondom:

Jobban jár az a szélviharsodorta  kóbor poszméh, aki a Karácsony Gergely Brand-fényező műhelye  által kitalált "méhlegelő"-nek kitáblázott méhecske ausviccpokolba tartván egy villamos vagy autó orrára kenődik fel. Ha szerencséje van, 1-2mp és vége.Aki ezt a bullshitet kitalálta, golyózáporon keresztülküldeném ebédelni a mekibe. Full-fullos lőtéren át kéne az anyját megbaszni menni, azt. És persze a kurva náci jobbosok a hibásak az index.pont.hú szerint. Jó sok igazizöld és méhekhez értő vagy általános iskolás-biosz szakkörös értő ismerősük lehet, vagy nincs internetjük még.

ugyannemgazdenemismehlegelohanemkaracsonygergelykurvaedesanyjapicsajaazazabrandfenyezogecinyelo_jpg.jpg

Ugyan nem gaz, de úgy legyen reggelije-ebédje a vacsorával annak az ostoba tudatlan bioszból általánosban 2,-se büszke idióta Budapest pénzén hízlalt picsának,aki kitalálta, ahogy itt mézelő-méh virágport gyűjthet.  Nem gaz-és még csak nem is faszság. Hanem humbug.

A méhészek elmennek a napraforgóternesztőkhöz -hiszen elvileg sorsközösségben élnének, a napraforgótermesztőknek szüksége vanlenne  a méhekre.
"Mi a geci kurva anyáddal permeteztél?" - A napraforgó termesztő fel van készülve, már ott van mellette a méreggyártó ügynöke, mutatja az Euórpai Méhecske Ügynökség és az Európai Növényvédőszer Ügynökség dokumentumait a méhecskebarát, a méhecskék számára vitaminokat, ásványokat és jutalomfalatokat tartalmaz:

A laboratóriumban  -a laboratóriumban osztán nem! - EGYETLEN-EGY( 1 )  méhecske nem volt a laboratóriumban, aki ne a méhecskéből az emberre átszámított 220-240éves korában halt volna meg. Naugye!

Mit akar a büdös műveletlen paraszt -átküldjék neki pdf-ben a dokumentumokat?
"Nem

DÖG

Ölhetnek MEG
A



Hecskék!!! Értve van? Ónijó Megmondta , az Európai Különbözőügynökségek, Párizs, Oslo. Amsterdam. Hogy képzeli a büdös nyugat-balkáni talpasparaszt, hogy olyant forgalmazna fejlett bezzegnyugati bérgyártató emblématulajdonos ,ami árthatna a méhecskéknek.

"A tudós életcélja, hogy jól érezze magát a világban!"

/Frans Klotzak van Kontkop méhecskebarátnövényvédőszerfejlesztőalgoritmusíró/

Méhecskeboncolások bizonyítják: a méhecskék hangsúlyoznánk-természetes halált haltak a kimerültségtől, mert: kell nekik annyira kibaszottul szorgalmasnak lenni.

 

És még nincsen vége. Áááádeeehóóógyisseeee! Azt már a harlekinkaticák bio-alkalmazásában ki tudtam mutatni,hogy a Fehér Faji Ójrpoid Ember a Mindenség Csúcsértelmeslénye. Ezeknek a picsáknak az unokái aztán most afrikai és ázsiai mézelő-méheket hoznak be Oirópába. Mert ezek ellenállóbbak a méhecskejárványokkal szemben. Ezek a méhek elsőkanyarban a szelíd oirópai méhekkel végeznek és majd csak a második kanyarban velük a méhecskebarát növényvédőszerek.

 

A picsa pl Budapest XVII. kerületében, valahol a Balcsíí-nál látja ám, hogy egy méhecske gyalogol a betonon.8-as alakzatokat ír le és a kis szárnyait így-s-így forgatja.

"Nahát, te kis méhecske, te! Elfáradtál? Jó telilegelted apocakodat a méhlegelcsin,mi? Ejnye! Majd a bácsi megment tégedet!" -fog egy papírlapot, arra veszi a méhecskét és felsegíti a levegőégbe, hagy repüljön.

 

A méhecske leesik.

Mert már haldoklik a fáradságtól.

Azért a biológiaiprogramja hajtja és hajtja a most már csak nyolcasokra. Fejben repül.  A picsa még egyszer felveszi:

"Nahát,kisöreg! De ügyetlen vagy! Hát,ilyen a kiválasztódás, bazdmeg. Az élet harc.Tudtad ezt?"

(stb,függöny)

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5816579116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2021.06.02. 06:50:39

Ez nem gaz. De a Szerémin pl pont gaz van. Derékig ér.

Frick László Intézet 2021.06.02. 07:06:43

@Serény Vélemény: Ugye,a fűfélékvirrágpora..mekkora..Most ezt emberiléptékre átszámolva úgy képzeldel,hogy az almás-túróskocka Dorogi darabos-ba van keverve. Abbólkell..sajnos améhecskének válogatnia,én jobban szeretném,ha a Budapest Brand Ötletembere így kapnáa reggelijét meg,darabos szénkoromkockákkal keverten.

Abba már nem bonyolódom, hogy a méhecske a virágporból a combkeféjével..azon...hogyan...tudhatná akorom és virágpor szemcséket különválogatni,szemben a seggmajommal,akinek kézujjai vannak az ennivalója kikurkászására.
süti beállítások módosítása