A vakcinaháborút senki nem képes levakarni a  nyugatoiropidok rovásai közül:

Az USA politikai nyomásgyakorlása,a neoimperialista erőfitogtatás és az EU gyáva és korrupt  szolgálatkészsége a vakcinaháború oka.

A vakcinaháború miatt legalább 20%-kal magasabb az oltás-szkeptikusok aránya az Ónijóban,mer'hátugye a sajtó,a zemberek beszélik és a fészbúk, valamint mekkérdeztüngg óvosokat. Óvasójink í'ták, a Maóni, a Gigi meg a Kevinke. Vót 10292 máseset,de mink a hat egyikesetet projektáljuk mee' nemcsinánák jezt, ha nem jaztat látnánk, hogy ilyenre van igénye a sok bunkónak.

Bár egyébként az életében, lent a valóságban senki nem találkozott azokkal a seggemberekkel, akik orvoslétükre beálltak a kelet-nyugati vancinázás politikai szolgálatába.

Nincs az a bede márton alakú semmibenhívő mindenegyszarista-fikaista szofisztikus,aki Putyin vagy a büdöskínjajijai komonistákok legalább valamicske részfelelősségét is ki tudná sütni a vakcinaháború miatt.

Csak nyugatoiropidok kelet-nyugati vakcináznak az egész világon

 

e büszke fajta

400.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7316565982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Coco néni 2021.05.20. 19:29:05

Na, Jenőkém, és ahhoz mit szólsz, hogy NEM rendel a geci több fájzert.
NEM KELL NYUGATI oltás.
igaz, hogy látszik, azt kérik az emberek, de inkább bazzzeg szabaduljon el a járvány újra, nem LFS nem fájzer!
Nincs 120 milliárdunk rá.
Egy gyengébb, kisebb vidéki stadion árát nem költjük az immunizálásra.
Bekattant teljesen a pali.De ő sem tud grácba menni, mert kínaival oltották.
A lipótot meg feri bezárta, hát gyúúúrcsányahibás :DDD
Na, Jencike, várom véleményed, hogy ennyire csórók, vagyunk, hogy NEM telik fájzerre. Gondolom, kiugrik az ember wiener neustadba, ott lesz pénzért.

Coco néni 2021.05.20. 19:31:59

Amúgy mégis mekkora összeg mehet el pénzégetésként a türkkutatás, meg hasonlókra? De oltásra nem telik. Szegényház. Jobban teljesít, oltásra nem jut pénz.Gratulálok.
Szerintem a focikára többet basz el, nem beszélve a vadászati kiállításról. Oltás nem lesz, de kapunk egy szép agancskaput.

Coco néni 2021.05.20. 19:37:52

Na, Jencike kicsit googliztam, a vizes VB 4 évvel ezelőtt duna arénával 130 milliárdba került
tehát ennyit nem ér meg az ország immunizálása. És most tapsoljunk. Applagyi táváriscsi, applagyi :D

Frick László Intézet 2021.05.20. 19:39:23

@Coco néni: Kérik az emberek?-Kicsodák?Két hete az a főöröme a Szivárvány Koalának,hogy megtorpant az oltakozás.Hova rendeljen TÖBBET? Amikor "rendben,ütemterv szerint érkezik" vagyis szeptemberre az utolsó szállítmány,mit a korrupcióra szemet hunyó jólviselkedő tagállamoknak is. Abból is már ráoltás lesz. Őszre meg új variáns.Satöbbi.

Coco néni 2021.05.20. 19:43:40

@Frick László Intézet: a fájzert továbbra is kérik. A gyerekekre csak ez lesz engedélyezett. Ott lesz a ráoltás. És a vakcinaprogram 2023ig szól. És nyilván másfél év múlva nem a vuhani ellen gyártanak meg, hanem az akkori mutáns ellen, mondták,hogy pár hét alatt képesek változtatni az összetételen igény szerint.
De nem rendelünk, mert DRÁGA.
és lesz majd magyar oltóanyag. Igaz, még kisérleti fázisban sincs, de majd LESSSSZZ

Frick László Intézet 2021.05.20. 19:43:51

@Coco néni: Országimmunizálása?-Kin múlik?Kik generálták az alapbólaz internetes hypochondria és Gődényekmiatt meglévővakcinahisztériátmég keletivakcinafikázással is? Ezt ünnepli hetek óta az agymosodád. Hogy mennyi embert sikerülta "csak a fájzerajó"-ba behisztiztetni.Most még azért nyomatják a susogósmackósoknak, hogy húha,majd nemfogadják el a keletioltásos igazolványokat.

ország immunitása..,a szádra mered venni ezt a dumát? :D ... azután, amit a Szivárvány Koala "nincsen is sajtaja" művelt tavasszal?:)

Coco néni 2021.05.20. 19:47:12

@Frick László Intézet: nem tudom, te mit képzelsz egy ellenzékiről, szerintem annyira azért nem tarthatsz ördögnek minket, hogy szeretnénk, ha továbbra is lezárás, járvány stb lenne...tehát csak azért, hogy rossz legyen a gecinek, egy normál ellenzéki szerinted továbbra is szeretne rendkívüli állapotot nyáron 40 fokban maszkban járni...stb. Erre vágyik. Te bolond vagy. Marajdon zárva az iskola, legyen kijárási tilalom, ezt akarják az ellenzéki szavazók.
Teljesen agyadra ment a politizálás.

Coco néni 2021.05.20. 19:51:47

@Frick László Intézet: igen, a gődény az ellenzék legfőbb reklámarca. Tényleg.
Mutass már egy cikket,ahol ÜNNEPEL az ellenzék, hogy nem oltatnak.
Dobjad ide a linket. Ahol hangos pezsgőbontások vannak, mert egyre kevesebb en regisztrálnak.
Kíváncsian várom.
"behisztizttetni a fájzerba"
ez az egyetlen oltás, amit pillanatnyilag nagy tömegben minden korosztályra oltottak, és láthatóan hatásos - Izrael.
Tényleg ördögtől való, hogy valaki a kipróbált oltóanyagot kéri. Megjegyzem a kurva szputynikot elfogadta a férjem - nem lehet elhagyni az országot pillanatnyilag semerre, mert se az osztrálok, se a szlovákok nem fogadják el.
HelloSzputnyik

Coco néni 2021.05.20. 20:05:40

@Frick László Intézet: na, várom a cikkcsik linkjének tömkelegét, ahol örvendezik és tapsikol az ellenzék, hgoy JUJJ de jó, nem lesz nyájimmunitás, rohadhatunk maszkban nyáron is.
Az egyszerű ténymegállapítás, hogy "kevesebben oltattak" vagy ilyesmi az nyilván nem számít örömujjongásnak.
Szóval tényleges hurrázást linkelt, ahol Kunhalmi Ágnes vagy Szél Betti már azon örvend, hogy sikerült neki valami tökjó dizájnos maszkot rendelni, mert abban akar rohadni nyáron.

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.20. 22:35:21

@Coco néni: Kínai oltasvariáns lesz a "magyar".

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.20. 22:37:39

@Coco néni: "a fájzert továbbra is kérik"

Hja. Biztosan kizárólag szakmai szempontok alapján.
Miközben egyre egyértelműbb, a Pfizer is vérrögöt okozHAT.

hwww.google.com/search?q=pfizer+blood+clot

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.20. 22:41:40

@Frick László Intézet: Azért azt tegyük hozzá, ez a csakafájzerajó azok az emberek mantrája, akikkel a 444 bármit is annak az ellenkezőjét is be tudja etetni.

Frick László Intézet 2021.05.21. 06:16:33

@Coco néni: Jaj,hát Pijolós Joli nyanya se nyiltan örült,amikor az a szerinte fasszopó drogoskurva (=csinosabb és alánya lehetne Jolinak) Peteő lyány paórú járt a Meseisztánba kitántorgó sohamárságával és az albánok eladták élőhúsnak pípsóba (öregezők csicskáztatják betegápolóként Ft számlára havi 420000-ért).A szájával úgy csinált,mintha sajnálkozna

ahogy te is előadsz álságos dumákatkétgecipotrohás gonosztervekézés közt
és sunyi kerner zsolti meg fődikittis mellékmondtokban ragozta a szerinte a pípsókban a kurváknak a milyenéletét.

Van egy nagyon laza látszatra adás,kizárólag a sajtóperek kivédésére.

Nemazt írjáka főcímbe,hogy Őrjöngjünk Vecám,nem lesz meg a Geci Százaléka:
ennek a kimondását a felhőtlen örülésseltől eztekvárjákel.

Nektek azt írjáka címbe,hogy "Jaj,hát vajon mivel lehetne emelni a megorpantoltakozássi kedv megorpantoltakozássi megorpantoltakozássi kedv megorpantoltakozássi kedvmegorpantoltakozássi kedvmegorpantoltakozássi kedvmegorpantoltakozássi kedv megorpantoltakozássi kedvmegorpantoltakozássi kedvmegorpantoltakozássi kedvmegorpantoltakozássi kedv

NEMLESZMEGAHATMILLJÓJÚNIUSBASEMmegorpantoltakozássi kedvmegorpantoltakozássi kedvmegorpantoltakozássi kedvvkedvmegorpantoltakozássi kedvmegorpantoltakozássi kedvet? Szépkülföldipéldák

de a cikk szövegéneka 4/5-e azt taglalja,hogy orbán arrólbeszélt,meglesz a 6 millómájusutolsóharmadára.

A Retek Klub,mint az m1 a Karácsony diplomáját,a Retek 10napig minden nap leadta,ahogy a hülye Orbán bácsi a trend-képzés"toddományosmóccerével" egyenes vonalzóvalkivetíti május végére a százalékokat.

Ők nem mondják: csak örültetnek.

örülnöd neked kell.
De te is megjátszodmagad,eltanultad ezt a módszert és képmutatóan arról beszélsz, hogy jó lenne,ha meglenne, és Orbánmiatt nemlett meg.

nem:a geci bizonytalanság,az amúgy ismeglévő vakcinahisztinek a kelet-nyugati vakcinázás félhíreivelmegturbózása.

Ezértmondom:
szakma ez,amihez orbánék nemértenek

de a gecimédia,meg Nemügy Nemszámít Nincsismár Ferenc nagyon is.

Serény Vélemény 2021.05.21. 07:40:12

@Coco néni: plusz 18 millió oltás az, ami nem kell. Érted? Az öt millió beoltotton felül van még egy csomó oltási kapacitás, "oltás raktáron" és még ezen felül akartak volna 18 millió oltást ránk sózni.
Minek?
koronavirus.gov.hu/cikkek/magyarorszagra-erkezett-vakcinak-tipusa-es-mennyisege-16

Steinmann Coco 2021.05.21. 08:21:38

@Frick László Intézet: megtorpant az oltakozási kedv- ezt lényegében GG is elmondta a sajtótájékoztatón, akkor ő ilyen beépített ellendrukker?? Nahát.

Steinmann Coco 2021.05.21. 08:26:23

@Serény Vélemény: ez a beszerzési terv 2 és fél évre előre egy keretszerződés. Nem tudod, hogy
- hányszor kell addig újra oltani
- a gyerekek csak ezzel olthatók majd..stb.

és ha lesz 4. vagy 5. hullám akkor megint indulnak a kurkászok & kalandozók háromszoros áru oltásést kínába, ami igaz, rosszabb hatásfokú, terhesnek, daganatos betegnek, kiskorúnak nem adható, de lényeg, hogy valaki szépen keres rajta.
Plusz a többség NEM AZT kéri.
Pl ha jönne nekem, hogy sajnos csak jansen vagy astra vagy ráoltásra - én biztos nem fogom kérni. Majd lesz itt még egy pár hullám, mert a geci nem vesz szemét csigazabáló buzibrüsszeli oltást.
Megmutatjuk, mi a magyar virtus.
Csak háromszor annyi áldozat volt eddig is, mint az osztrákoknál, pár tízezer ember ezek szerint még "kalkulált veszteség" -be belefér.

Steinmann Coco 2021.05.21. 08:33:56

@Szorgalmas Gyémánt: alapvetően két nagy probléma van a pfájzerrel

- szemétbuzicsigazabálóbrüsszeli
- nem lehet lopni a beszerzésénél, túlárazni, stb.

van valami más érved ellene esetleg?
Ja, mellékhatás..igen, de persze a szputyniknak biztos nincs..vagy csak csúszósak voltak az erkélyek szentpéterváron, mikor télen kiesett egy orvos...

Serény Vélemény 2021.05.21. 08:49:01

@Steinmann Coco: A valóság ami szembejön, az téged soha nem zavart.
"mert a geci nem vesz szemét csigazabáló buzibrüsszeli oltást."

14 114 813

Ennyi ember beoltására alkalmas "nyugati" oltás lesz - vagy már van leszállítva.

Steinmann Coco 2021.05.21. 08:56:26

@Serény Vélemény: ebből jelentős része jansen vagy astra- amit a többség NEM kér. nincs "nyugati" oltás. Konkrét oltások vannak. Ez ilyen szőrsapkás orbánfan duma, hogy "nyugati" oltás.
Ilyen nincs. Van pl jansen, aminek marharossz a hatásfoka. Vagy az agyvérzéses astra, amit a legtöbb helyen már nem adnak 60 alatt.
Nincs nyugati oltás. különböző techonógiákkal készült különböző hatásfokú és veszélyességú oltások vannak.
Ez a "nyugati oltás" kb olyan, mint régen mikor Klapka jött a "másik mosópor" márkával.

Steinmann Coco 2021.05.21. 08:57:43

@Serény Vélemény: igen, IDÉN ennyi lesz leszállítva, amiből pfájzer talán a fele...és mi van jövőre meg két év múlva?
Mondd, ismered te a "keretszerződés" kifejezést? Mi lesz két év múlva?

Frick László Intézet 2021.05.21. 09:13:19

@Steinmann Coco: Te szánalmas Falurággyó, teeee:Nem tud leesni neked, hogy Fejlett -és Bezzegisztánnak annyira szüksége van a nyugat-balkáni (példáullengyelésmagyar) dolgozó sohamárjaikra, hogy nemnagyon engedhetikmeg a finnyázását az oltási igazolványaikban szereplővakcináknak.Más az élet,kiscicám ésmás a vágy.

Pont te szoktál a sohamárok rrrrremmmmekkkmunkáival hőházni,hátha arra vár a Zónijó,amelyinek a fejlett felében szeptemberre lesz meg a Fájzerből az átoltottság, hogy majd a balkániak... akik pl annyira nemakarnakoltakozni,mint a bolgárok .. hoccsinájjákmán meg nekikapiszkosmunkákat...

Ausztria egy nappalmég ráis előzött erre a dodonai "ha akarom vemhes,ha akarom hasas" cuccra

Frick László Intézet 2021.05.21. 09:15:10

@Steinmann Coco: Ha Orbán APO a május eleji adatokból trendetképzett,és előrevetítette fölamájus végére,akkor hülye.

De ha te a múlt eseményeire vonalzót raksz,trendet képezel és már most tudod,hogymi lesz a 4-5.hullámkor,akkor olyan okos vagy,mint Zuckernerger.

Értem.

Frick László Intézet 2021.05.21. 09:18:53

@Steinmann Coco: Ismered a keretszerződés fogalmát?
Szerinted ha zöldséges vagyok és nemkötökma keretszerződést a zöldségekre, tudokmajd vásárolni persze keretszerződésnélkülis?

Mi a keretszerződés?Talán... valami... "biztosítékféle"..
Kötött keretszerződést az EU most iséski nem szarta le? Van "ütemezés"
és "megleszneka keret szállítmányai"

Szeptemberre.

Ó,te okostojás,te. Te aztán kurvára tudod az üzelti fogalmakat...:D oiropidok esetében,akik számára oirosport megbaszni a pedig aláírt szerződést..

Mutass már nekem bárkit,aki egy fehér fajú európaival leszerződik,és el is hiszi? Bármi kontraktust köt két európai,az aláírás után már a szerződés megbaszása a jogi osztályaik következő feladata.

Serény Vélemény 2021.05.21. 09:22:44

@Steinmann Coco: KÉt év múlva már lesz magyar vakcinagyár. És ha van vakcinagyár, akkor tudunk magunknak gyártani vakcinát.

Frick László Intézet 2021.05.21. 09:24:38

@Steinmann Coco: Akkor elárulom neked:Bármit,ami kínai termék,nem Kínában tudod megvenni háromszorosáron,hanem ahhoz,mint a Gyurcsány Team-nek tavaly áprilisban,Hong Kongba lkell repülni.Ott tudod akínaiárut "nemkinai"-ként háromszoros felárral,debüszkén,megvenni.
Na,hellókarácsony :D

Kínában ónijós tagállamközvetítósegítségével +50- +100% -os feláron vásárol. Csakhát ez így láványosan kínai,ha ugyanazt Hong-Kongban veszed meg,akkor okos leszel,mint Karácsony Gergely.

Steinmann Coco 2021.05.21. 10:30:50

@Serény Vélemény: vagy nem tudunk :D
vagy ki tudja milyen hatásfokú lesz, kinek oltható, stb. Istenem te mekkora hülye vgy. A potrohos megígérte, hgoy LESZ magyar narancs, akkor LESZZZZ

@Frick László Intézet: smonca Jenci, smonca

Frick László Intézet 2021.05.21. 11:09:06

@Steinmann Coco: Tény.Ez történt 2020.áprilisában.Karácsony team-je US Pat Pend kínai maszkokat vásárolt 3-szoros áron Hong Kongban aztán csudálkoztak, hogy 6 napig tartott az E-jelnélküli maszkok vámolása.

És egyébként is a fejlettisztániakat keresztbe-kasba szopatták a kínai kereskedők a hong kongi reptéren.

Mutattam is akkor.(tavaly)
Hol a smonca ebben?
Dumálsz, nyanya.

Steinmann Coco 2021.05.21. 12:15:42

@Frick László Intézet: miért nem rendelt a potrohás fájzert?
Mert nem tud rajta keresni.
Tudsz egyéb indokot? A többi smonca Jenőke.

Frick László Intézet 2021.05.21. 12:23:40

@Steinmann Coco: A keretszerződés az nem rendelés,benne van a szóban a keret.

Mondjam úgy, hogy opció?

Akkor elismétlem: faszán sikerült az EU-nakaz első keretszerződés is.

Egyenlőbbek viszont vásároltak többért:de akkor,amikor kellett nekik.
Annyit nem kaptak.

De a keretütemezésre is szart a Pfizer.

A BIONTECH (a valójában a gyártó) az nem politikai szervezet,nem szaglássza Orbán vagy más pénzét,hanem szépen elteszi.

Globális spekulalizmusban élünk,nyanya.Aviéágcégeknemtudnak belehalni naponta politikaikommun ikációs gumcsoncsikókrágcsálásába,mint te. Ha a kurva anyjuk megbaszása fizet? -akkor azt basszák meg. Nézdmeg,a BIONTECH miket boltola kínaiakkal

Meg a Pfizer is.

Ez a vakcinaháború,amitorbángyűlöleteben benyaltál,politika.

A Pfizer és a BIONTECH pedig globális spekulalista cégek és a pénz kellnekik,tőlük lehet vérszagú is,nemhogy orbánszagú

nemzetiek a kapitalisták voltak

rég megdöglöttek már,nyanya

Steinmann Coco 2021.05.21. 19:28:39

@Frick László Intézet: egyrészt nem tudom, mitől lettem nyanya, amikor fiatalabb vagyok nálad, akkor te proszTATA vagy? :D

www.atv.hu/belfold/20210521-rusvai-kar-a-pfizerert/hirkereso

HelloRusvaibácsi :)

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.22. 06:58:46

@Steinmann Coco: a Pfizerrel két probléma van. Az egyik, hogy idiótáj százezrei élnek itt, akik kizárólag azzal hsjlandoak oltatni, momrntumos, dékás nyomorultak. A parizeresek meg még azzal sem.

Steinmann Coco 2021.05.22. 08:00:12

@Szorgalmas Gyémánt:

www.portfolio.hu/gazdasag/20210414/mar-ot-unios-orszag-leallitotta-a-johnsonjohnson-vakcinajanak-beadasi-folyamatat-478614

És ezekben az országokban mind csupa-csupa idióta lakik, idióta az egészségügyi miniszterük, a járványügyi vezetőjük...mindenki idióta, csak te meg a potrohás kurva okos.
Én meg úgy gondolom, ha van egy oltás, ami gyakorlatban bizonyítottan 95%-os hatékonyságú, és alig van mellékhatása, és van egy, ami alig üti meg a 60%-t és több helyen már az agyvérzések miatt nem is használják, akkor persze az a hülye, aki nem a szarral szeretné magát oltatni.
EGYETLEN érvet mondjál a szokásos pestitévé színvonalú propagandádat mellőzve, MIÉRT fogadjon el valaki egy sokkal rosszabb hatásfokú oltást, aminek sokkal több a mellékhatása, ha van helyette hatásosabb és problémamentesebb?
Miért?
ja, tudom, buzimomentum, meg halálkampány Dk, de próbálj meg ne a főnököd seggéből kiszart propagandát tolni, hanem egy valódi érvet írni.
szóval, valamit, amit te mondanál, nem a bekokozótt habonyárpi

Serény Vélemény 2021.05.22. 09:12:56

@Steinmann Coco: azért, mert a “sokkal alacsonyabb hatásfok” a hozzád hasonló bebúgatható hiszékenyeknek kitalált propcsiszöveg. Az influenza védőoltás pl up to 50% és az mégis mennyire hiányzott mindenkinek.
Hiszékeny vagy, egoista, és még gonosz is!

Steinmann Coco 2021.05.22. 09:23:36

@Serény Vélemény: tehát a 60% és 95% között nincs különbség.
Nem csak szövegértési, hanem számfogalmi problémáid is vannak. Tudod, kisebb,nagyobb, kacsacsőr merre néz...már első általánosban kell tudni.
Igen, hiszékeny, egoista, gonosz, és még RONDA MEG KÖVÉR is vagyok biztos :DDD
nem én nem értettem a szöveget a csernobilis hozzászólásban...mondd, te tényleg rendes állásban vagy, vagy valami "foglalkozatótban" ahol nem baj, ha valaki nem érti az írott szöveget, és az sem baj, ha nem tudja eldönteni,hogy a 60 mennyivel kisebb 94-nél.

Serény Vélemény 2021.05.22. 11:04:14

@Steinmann Coco: “ tehát a 60% és 95% között nincs különbség”

Jó, mi a különbség?

Magyarázd el légy szíves! Ha már annyira tudod!

Steinmann Coco 2021.05.22. 11:14:42

@Serény Vélemény: megfigyelnek két csoportot, egy oltottat és nem oltottat. Egy adott időszak végére mondjuk a nem oltott csoport 10%-a fertőzödi, 3%-a kerül kórházba, és mondjuk 1% hal bele.
Ehhez képest a kontrollcsoport 1%-a fertőzödik, 0,01% kerül kórházba, és 0,001% hal bele. És a 10%-t összehasonlítják az 1%-kal, a 3%-t a 0,01%-kal...stb.
Ezek alapján kiderül,mennyivel növeli az esélyt a vakcina,hogy ne kapd el, vagy ha elkaptad ne kerülj kórházba...stb.
Ezért jó például Izrael, mert ők vállalták, hogy megosztják az adatokat, tehát nem csak kísérleti fázisokról vannak eredmények, hanem tényleges oltási fázisokról.
És persze, nyilván lakosság életkorától, egészségi állapotától függően eltérőek lehetnek a %-ok, pl ahol idősebb a lakosság, ott minden oltás kisebb hatásfokot produkál(vagy produkálhat).

Steinmann Coco 2021.05.22. 12:05:38

@Serény Vélemény: látom, a számokkal is elakadtál. :D

Steinmann Coco 2021.05.22. 12:50:32

@Serény Vélemény:

We did a randomised, double-blind, placebo-controlled, phase 3 trial at 25 hospitals and polyclinics in Moscow, Russia. We included participants aged at least 18 years, with negative SARS-CoV-2 PCR and IgG and IgM tests, no infectious diseases in the 14 days before enrolment, and no other vaccinations in the 30 days before enrolment. Participants were randomly assigned (3:1) to receive vaccine or placebo, with stratification by age group.

Ez nem két csoport? Placebo és vaccine?

Serény Vélemény 2021.05.22. 13:05:30

@Steinmann Coco: nem, nem két csoport.
1) kutatásban részt nem vevők,
2) kutatásban részt vevő placebót kapók,
3) kutatásban résztvevő oltást kapók

Steinmann Coco 2021.05.22. 13:12:19

@Serény Vélemény: úgy kezdtem,hogy "mgfigyelnek 2 csoportot" tehát a kutatásban nem résztvevőket már eleve kizártam ezzel a felütéssel - mint NEM résztvevők csoportja :D
Egyébként tényleg nem vagyok kocka, de egy közeli kocka családtag erre azt mondta,hogy nekem ezért sokkal könnyebb és egyszerűbb az életem :DDD

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.22. 14:28:35

@Steinmann Coco: mert pandémia van és mindegyik oltás megvéd a halálos és súlyos kimeneteltől. A Pfizer hianycikk. Vilagszinten. Amit nem akarsz erteni, az az időtényező, minél lassabban halad az átoltás, annál több variáns jelenik meg.
Emellett azt sem érted, mik ezek a százalékos értékek, de ez már a legkevesebb.

Steinmann Coco 2021.05.22. 15:03:16

@Szorgalmas Gyémánt: a rendelés a következő 2 évre szól, és erre nem volt hajlandó rendelni.
Nem a lófaszt nem értem a százalékot.
Miért ne érteném.

Te nem érted, hogy NEM RENDEL pfizerből a következő két évre, ami magas hatásfokú, olcsó, és nagyon kevés a mellékhatása.
Egyetlen észérvet mondj, miért nem rendel.
Egyébként meg, ha nem baszta volna így el a potrohás a járványkezelést, most nem kéne rohamtempóban mindenfélével össze-vissza oltogatni. Ausztria ma 7 áldozat. Nálunk 50??
Igen, megjelennek a variánsok, és nyilvánvalóan a fiatalabbak lennének soron az oltásban, de ha a potrohás csak szar minőségű, agyvérzéses oltást akar nekik ajálgatni, akkor egy huszonéves meg nem fogja beoltatni magát, mert őt a vírus nem igazán fenyegeti, viszont agyvérzést nem szeretne kapni egy olyan oltás miatt, amit kizárólag társadalmi szolidaritásból venne fel.
Te meg ezt nem érted.
A potrohás laza mozdulattal kidobta a következő két év oltását az ablakon - miért is????

Steinmann Coco 2021.05.22. 15:09:07

@Szorgalmas Gyémánt: amúgy ha már ilyen okos vagy, azt is magyarázd meg (miután megmagyaráztad, hgy a következő két évre miért nem kérjük a pfizert) hogy mégis minek kellett az oltási kártyákat az 1. oltás után kipostázni, aztán kiderült,hogy már több tízezren szkippelték a 2. oltást.
Kiadni egy igazolást, mikor még nem teljesültek a feltételek?

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.22. 19:15:10

@Steinmann Coco: a hozzád hasonló a agyhalott szerencsétlenek miatt jár ott Európa , ahol. Elhagytam a vitaasztalt, alapszintű fogalmakat nem ertő, karigeri szintű niemandokat beszopó, sinofób nullákkal felesleges egyetlen szót is váltani.

Steinmann Coco 2021.05.22. 19:54:20

@Szorgalmas Gyémánt: jaja, nagyon hozzászoktatott a geci, hogy EGY vélemény van, aki mást mer mondani, az ugye maga az öjjjdög :DDD
basszus te hisztikézel :DDD
És mi volt a probléma, hogy meg mertem említeni, hogy Ausztriában ma kb tizedannyi áldozat volt, mint itthon? Esetleg az oltásikártyás biznisz? :D
ja, sinofob :D
Egyetlen kurva kérdésre nem tudtok sem érvelni, sem válaszolni.
Magatokat őrülten okosnak képzelitek, de böfögitek, amit Dudi mond.
Vita esetén az érvetek a moslékozás meg kamugerizés.
egyetlen önálló gondolatot nem láttam még tőled itt leírva, nagyjából a PS-t vagy mandínert böfögöd vissza. Már rég csak szociológiai tanulmányi okokból dumcsizok veletek - a jól képzett fideszfan természetrajza miatt :DDD
mi van, elfogyott a mariska otthon aztán ideges vagy? Hol a ZEN és a keleti nyugalom? :DDDDD
visítok a röhögéstől :DDD

Serény Vélemény 2021.05.23. 09:07:22

@Steinmann Coco: “ Egyébként meg, ha nem baszta volna így el a potrohás a járványkezelést,”

Na ez a hiszti, meg a visongás.

Wildhunt 2021.05.23. 09:37:40

@Steinmann Coco: nincs. Mindkettővel elkerülöd hogy a betegség halálos legyen, a 60%-os spektruma szélesebb, de 35%-ban nem tünetmentes a betegség lefolyása. By Karikó Katalin, indexinterjú.

Frick László Intézet 2021.05.23. 10:51:27

@Steinmann Coco: A Geci megint a legvéleményszabadabb. Azt mondta: MINDENKI egyéni döntése az oltakozás. Azzal oltakozzon amit szeretne. Egyet kér, ha valai oltásellenes hagyja a többiembert erről szabadon dönteni.
Az ellezék szolgálatkészen bwleent a vakcinaháborúba, sunyi burkolt ódon rájátszotr a bizonytalanokra drukkolt az átoltottság alacsonyabb
százalékainak, majd mint te is, képmutatóan ájtatosmanóskodott
Káosznak kommunikáltak le mindent majd a zavart Orbán egyedüli munkájának könyvelték le akik szelektíven kérdezték le a 6 politikai szolgálatra kapható orvost

Frick László Intézet 2021.05.23. 10:56:57

@Steinmann Coco: Számodra annyi a magunkat okosnak képzelésünk hogy nem azt mondjuk amit te olvastál és idelinkelsz az újságjaidból Ha elszakkóznánk amit te mondaz, csupa olan aranyosak és nem képzelt hanem valóban okosak lehetnénk mint te.

Akkor ez egy amatőr fűzfalköltő Sekszpírok Vagyunk!! -blogja is lehetne

Steinmann Coco 2021.05.23. 11:02:42

@Frick László Intézet: igen,mindenki jövőre azzal oltakozzon, amivel szeretne de fájzer nem lesz, csak puncs meg málna :DDD

MIÉRT nem rendel belőle,ha az emberek többsége láthatóan abban bízik?
Már a potrohás is átoltási százalék ellenes? :D
Jencike :D

Steinmann Coco 2021.05.23. 11:09:38

@Serény Vélemény: igen, az a hiszti, mikor valaki neked nem tetsző adatot tesz közzé. Lásd kínai szemészorvos fiatalember, akinek ez az életébe került, mikor szólt, hogy járvány van. Addig hisztizett szegény, míg meg nem halt.30 évesen, tehetséges és bátor orvosként.
És most tapsoljuk meg a kínai pártvezetést.
Amúgy hogy mondta imádott viktrorod? " a járványkezelés sikersségét a megmentett emberéletekben mérjük..."
elbaszta? Igen.
kb plusz 20 ezer halottba került, hogy nem hitte el, mennyit bír el a magyar egészségügy. Lásd dr Merkel 1 nap alatt megváltoztatott nyilatkozata....

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.24. 08:46:25

A vakcinaháborút az EU elvesztette. Kár érte, valaha egy szép félsziget volt a Világsziget nyugati csücskén.

Steinmann Coco 2021.05.24. 09:17:37

@Szorgalmas Gyémánt: Én meg úgy gondolom,hogy te egy eurofób divatmajom sznob vagy, aki belebuzult a türk-kínai- keletivallások fashionba, elolvasott két könyvet a zenről, zöld teát iszik meg reggel tajcsizik, ami nem baj mert egészséges, csak kurvára röhejes.
Ázsiában meg operáltatják a szemüket, hogy ne legyen húzott :DDD
Nem vagy külön Májkrém Jacksonnál, akinek sajnos leesett a végén az orra, és fehéríttette a bőrét, csak te meg azt hiszed, kelet ember vagy, és tele pofával szidod a saját fajtád.
Egy hónapot nem bírnál ki ténylegesen ázsiaiak között :DDD
Én pl dolgoztam ilyen cégnél, nesze neked keleti kultúra :DDD

Steinmann Coco 2021.05.24. 09:26:23

@Szorgalmas Gyémánt: ja és a legszebb örömöd veszett el, SAJNOS működik az indiai variáns ellen a fájzer. Tarts gyásznapot, oda az örömöd.

Steinmann Coco 2021.05.24. 09:35:56

@Szorgalmas Gyémánt: tudod, rád egész más szemmel nézek azóta a kis rövid beszélgetésünk óta, mikor pár hete visongva tapsikolva örvendeztél, hogy olvastál valami cikket, hogy izraelben oltottak elkapták az indiai variánst. Azt a kárörvendő, útszéli stílusú rosszindulatú örömödet nem tudom elfelejteni. Ja, zen, meg keleti filozófiák :DDD
igazából annak örülnél a legjobban, ha Európát elvinne egy modern kori pestisjárvány vagy valami cunami. Elképesztően beteg alaknak tartalak azóta. Nem tudom, hogy gyűlhet valakiben ennyi rosszindulat, mint benned, és ennyire téves énképpel sem sokszor találkozom, amit te elképzelsz magadról.
Nem baj, azért a zöld teával ne állj le, az egészséges, meg a tajcsi is.

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.24. 23:34:49

@Frick László Intézet: Zacher volt a szolgálattevők közül a legrohadékabb. Miután telekürtölte a sajtót, mekkora szar már a kínai, amikor kiderült, nagy a baj, végül előbukkant belőle az rovos, és bevallotta: az is hatékonyan véd a kórház és a halál ellen.
Érdemes lenne valahogy megállápítani, hány ember halt meg Magyarországon azért, mert behülyítették azzal, hogy a kínai nem hat.

Frick László Intézet 2021.05.25. 18:12:28

@Szorgalmas Gyémánt: Nem tudom. @Steinmann Coco: szokott ugye a "személyesélményeivel" jönni,én csak vérszocialista orbántmegveszekedetten gyűlölőorvosokkal találkoztam,akiknélannyivoltaváltozás, hogy némelyik nema Szputnyikot,hanem a Sinofarmot tartotta a legjobbnak.Én Zachert nagyon tisztelem,ellenőrizhetitek,hogy nálam ő az országOrvosa,viszont ezek a derék baloldali orvosok mind apjafaszázzák Zachert,apjafaszázták tavaleylőtt,az idén meg most is.

Frick László Intézet 2021.05.25. 18:13:52

@Szorgalmas Gyémánt: Nem mindegy,mit gondolnak ma az emberről politikailag,egy olyan celebnek,mint Zacher,nagyon vigyáznia kell, ha nem lép Eszterre,levegőhöz semjut,nemhogy réteshez estére.@Steinmann Coco:

Frick László Intézet 2021.05.25. 18:17:58

@Steinmann Coco: Ha valakiki van akadva a valójában Európaellensége brüsszelibürökratákon,akorruptságukon,az amerikaiseggnyalásukon,az még nem euroszkepcitista. "Brüsszel" az nem az EU, hanem egy élősködő az EU-n. Ja,és az EU nemegyenlő Európa.

A BREXIT-et Brüsszel engedte el,ésméghopzzákilóramegvettékőket(meg zsarolták rá) az amerikaiak,és az angol elit.Európa árulója Zsünker meg a bandája.

Az összes EU-szkeptikus nem ártannyit az EU-nak,mint egyedül a BREXIT.Ha Orbán nem hízta volna be az agyát...nem ünnepelte[tte] volna a BREXIT-et,sőt.

Frick László Intézet 2021.05.25. 18:20:18

@Steinmann Coco: Ésmég majdf csakmost lesz júniusban egy USA-EU konferencia:Ami az amerikaiseggnyalás és gúzsbakötés ünnepe lesz.

Pedig Európa Konferencia kellene,ahol az USAköveteit szőnyeg szélére rendelve mutatják a Monroe-Elv alapjain:

Európa az európaiaké.Az amerikaiaknak legyen elég Amerika.

Picsaember 2021.05.25. 20:52:08

@Frick László Intézet: "Ha Orbán nem hízta volna be az agyát...nem ünnepelte[tte] volna a BREXIT-et,sőt."

Orbán a brexit előtt egészoldalas fizetett hirdetésekben könyörgött az angol újságokban, h ne lépjenek ki.

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.25. 21:30:33

@Frick László Intézet: Zacher a kínai vakcina kinyírását célző facebook kampány arca volt.

Frick László Intézet 2021.05.26. 07:45:34

@Picsaember: Köszönöm.
Egyébként:
Idehaza apropagandakutyáivalnemezt csaholtatta,hanemazt, hogyBrüsszelkapott egy pofont.

ne feledd: Orbán azt hiszi,hogy mégmindig a politikai kommunikáció mestere. Mint volt is:50 kilóval ezelőtt,mínusz 5 kila zsír a májából.

Most:tulajdonképpen:te +én összefociztunk,mégegyszer köszönöm.

lábjegyzet: felhívom a figyelmed a kommentemben a [zárójelben]lévő betűkre.

Orbán-kutyákkal vitatkoztam erről a 888 alatt :D A "gnóm"-na nemígy voltkiadva a brexitezés,ahogy te "tromfolod"
süti beállítások módosítása