joletaforbesszerint.jpg

 

"Apa, én még egyszer ebbe a szögletes koporsó szarba nem ülök. Engem nem érdekel, hová tünteted a gecibe ezt a foskazalt, az a lényeg, hogy valami gömbölyű,újnak látszó autót vegyé' helyette és addig ne lássam,amíg söbetűs rendszámot nem cseréltél rá. Pukkaggyon meg  az a kurva sógornőm,a hülye vidéki parasztpicsa, és legyen benne klíma, de működő, nem azzal a csak tölteni kell dumával."

 

Nincs parkolóhely  Budapesten, viszont Budapest Népe ÉhezőKivéreztetett népe Felélték MárMindenüket  300000 db olcsó használt autót (300000-2,2MFt árkategóriák között) vásárolt szaladgálni A Városban meg a nagy-Agglomerációban [benne persze a Balcsííííí, Bp XV-XVI. kerülete]

Csak ezt a két információt
-NINCS PARKOLÓHELY

-3000000 db használt autót vásárolt Budapest Fejlett Bezzegnépe

valahogy senki nem képes összehozni :)

RIPORTER Éhezés,nyomor.Mégis,miből vásárolta Budapest márol-holnapra mindenét már felélt lakossága ezt a 300000 használt autót?

PÉNZÜGYI ELEMZŐ PORTFÓLIO PONT HÚÚÚÚ A megtakarításaiból.

RIPORTER Köszönöm az interjút!

ehezunkesnyomoroggungggs.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4916565542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása