Frick László Intézet 2021.05.17. 04:58

99

A 99 választási kampányagitációs célú trükk. Mónikasó-szerűen,akinek van esze,az annális több pénzt kér a neve hozzáadásáért,más lelkesemberek azonban,mint Jordán Tamásbácsi,küldetéstudatból ingyen járulnak hozzá.

egyemberakineknemkellettvnaannyitpialnia.jpg

"A mozgalom célja az,hogy csak a jóhírek vannak,mindenünnen csak az eredmények,az emberek nincsen honnan megtudják a rossz híreket,a mélyszegénység, a kitántorgás,legjobbjaink soha már nemtérnek vissza, munkanélküliség,egekben az ingatlanárak, mind meghalunk és nincsen erről  tájékoztatás. De majdmost lesz, csak a zsírmájunkössze ne zuhanjon. Most a mozgalom felállésígy megtudhatják az emberek,akikútájják mán a róhatt cigányóótt  diktátórrt, hogy még kimindenki celebek is.Minden napizgulhatunk a nevek adagolásán,napi hírszinten,ami nincs,hiszen nincsenek kormányfüggetlen médiumok."

 

Mintegy népfornt jellegűen,még Bod Péter Ákos is,majd ha leülhet beszélgetni a Gerivel,de addig is.

"Már az Osvátt Andreja is? Na,apu,akkó csatlakózzunk az antigeci mózgalonyhhó mink is!"

 

Na,

Hëllo Kyrikiadész

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5016562108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Coco néni 2021.05.17. 08:16:04

Választás előtt kampányt csinálni! FELHÁBORÍTÓ!!!44!!

sőt veszélyes

hellonagyferó :DDD

Frick László Intézet 2021.05.17. 08:33:50

@Coco néni: Túl rövidke ez a bejegyzés ahhoz,hogy ezzel a szokásos trükköddel ekézd abból kiindulva, hogy hátha más se nézi meg, nem csak te sem.

Serény Vélemény 2021.05.17. 20:48:30

@Frick László Intézet: akkora tömeg volt múlt sábeszkor az ikeába... biztos mind nyomorogtak...

Coco néni 2021.05.17. 21:08:05

@Frick László Intézet: helloSzandi, HelloÁkos :D

@Serény Vélemény: ja, vettek 300 forintos borospoharat, meg egy fél tucat konyharuhát :DDD
őőőőrületes a jólét. A bulgárok talán még mögöttünk vannak, de már nem sokáig.
Ha nem szoptad be te is mint nálunk sajnos több családtag a potrohás ígéretét, hogy majd szputnyikkal meg sinofarmmal is lehet utazni, ugorjál már ki mondjuk cseh barátainkhoz...szagolj bele a levegőbe...hová juthat valaki a keleti blokkból, ha nem lopják el az összes lóvét.

Serény Vélemény 2021.05.18. 09:30:16

@Coco néni: tulajdonképpen nem tudok olyan csúnyát mondani, amit mondanék erre.
Akkora csóróság van ma Magyarországon, hogy a 41 perces út autóval a belvárosba, ma 95 percig tartott. Mert senkinek nincs pénze autóval munkába menni, ezért az utak üresek voltak, és egyébként is.
Az ikea meg direkt úgy van felépítve, hogy ha akarsz venni egy 300 forintos gagyi borospoharat, akkor minimum veszel még hozzá 5640 forintért valamit, amit menet közben látsz, és ú, milyen jó lesz. És ezzel a 300 forintos borospohárral lehülyézted az összes pestit, akik beülnek szombaton autóba, elmennek 1 liter benzinből (~430 ft) hogy vegyenek valamit 300 ft-ért.
És nem csak az ikea volt tele szombaton, hanem minden hiper, minden olyan hely, ahol pénzt lehet költeni.
A szomszéd város tüzép telepén annyi tégla van felhalmozva, hogy annyiból kb egy egész falut fel lehet építeni.
De biztos mindenki csóró, és éhezik.

Coco néni 2021.05.18. 09:49:28

@Serény Vélemény: HOL mondtam én,hogy mindenki csóró, és mindenki éhezik?
Nem azt pofázom, hogy az általatok úúútált és lenézett Budapesten mindenki dolgozik, mindenkinek van állása, még a nyugdíjas is valamit...meg diákmunka...legutóbb ezt hoztam fel, akkor azon volt a balhé.
HOL mondtam én,hogy BP-en éhezés van?
Én arról beszélek, hogy hogy ÉLHETNÉNK milyen színvonalon, ha nem stadionokba betonozná a pénzt a geci, meg nem propagandára meg fuDÁN :DD egyetemre meg focikára költene. Sehol nem mondtam, hogy éhezés lenne itt, de ez nem a geccónak köszönhető, hanem annak, hogy tele a város szemétmultival meg kisvállalkozással és van hol melózni.

Coco néni 2021.05.18. 09:51:49

@Serény Vélemény: pont ezen szoktam Dudival összeveszni, hogy állandóan fényesfővárosozik, meg picsaemberpestizik...aztán éééérdekes módon itt a legtöbb felnőtt ember simán eltartja magát, a Dudi által istenített "önállóéletvitelre alkalmas 15 évesanya" meg ...hát..szóval...a büszke vidék büszke népe...

Coco néni 2021.05.18. 09:52:54

@Serény Vélemény: hiper, ahol költeni lehet :DDD
kaját vett :DDD elképesztő
ezek esznek:DDD
magyar átok, folyton csak zabálunk - ahogy a kedvenc filmemben is mondják :D

Frick László Intézet 2021.05.18. 09:59:44

@Coco néni: Nagyon fontosat mondtálki:

Eltartja és magát. Lásd: egyszemélyestársadalmak

Jaj,el ne felejtsem, még eltart valakit,a kislányát Sosi kutyust vagy a kisfiát Kuki cicát. Ez az oka annak,hogy csak egyet tehetsz a kutyahúgy ragadmányokkal kapcsolatban:Olyant próbálsz keresni,ami már nem annyira ragad.

Természetesen ha valaki aligetben Rudííí, Rudikaaaa kajabál az elkóborolt kisgyermekének,az biztos, hogy elvileg (genitálisan) szuka lenne.

Az is megfigyelhető,mint a z elmaradott vidékifalvakban a gyerekek túlöltöztetés, van kisgyermek,akin már szeptember elsőhetében ott pállik a paplan stílusú kutyadzseki.

Serény Vélemény 2021.05.18. 10:05:54

@Coco néni: Nem temontad, hanem a karigerista propcsi. Bezzeg csehek.
Mond neked valamit az a név hogy Ján Kuciák?
hu.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Kuciak
Most ezzel a bezzeg csehezéssel...

Coco néni 2021.05.18. 10:18:39

@Serény Vélemény: ja, és úgy fogunk beszélgetni,hogy arra válaszoljak, mit mondtak be a rádióban. Felüdülés lesz :D

@Frick László Intézet: igen, itt a fővárosban senkinek nincs gyereke. Tényleg. Üresek az iskolák, óvodák, játszóterek :D Mekkora faszkalap vagy te, édesistenem.

Serény Vélemény 2021.05.18. 10:43:48

@Coco néni: Ján Kuciák?

Arra felelj! Ha annyira jó a cseheknél, hogy bezzeg, akkor a maffia miért ott gyilkol újságírót, és miért nem itt?

És ha ott a maffia újságírót gyilkol, akkor mi lehet a mélyben? Mennyi korrupció, bűncselekmény, és a többi?

Önmagában az Eu által forszírozott pénzmosás elleni eljárások és törvények azt mutatják, amit te és a többi agymosott nem képesek megérteni, hogy nem Mo-n van korrupció, hanem az EU alapjait """A""" korrupció adja.

Coco néni 2021.05.18. 11:00:42

@Serény Vélemény: Jan Kuciák nem szlovák volt? Valahogy robert ficohoz is köze volt, nem? Az is szlovák. Na, ÍGY TÁJÉKOZODTOK TI ahogy Karinthy is mondaná :DD
cseh, szlovák...basszus jó reggelt :D

Coco néni 2021.05.18. 11:03:11

@Serény Vélemény: valahogy külföldön élő ismerősök az EU pénzből most a járvány alatt KAPTAK személyesen, havi fizetést, ha olyan melóhelyük volt, ami bezárt a járvány miatt. Ellenben itthon ismét pénztárosRáühcsinek sikerült kaszálni rajta. Majd elegánsan aznap mondott fel a személyzetnek mikor behúzta a lóvét.

Szóljon már valaki annak az ostoba szőke picsának, hogy nem a kövér gázszerelőé a pénz :D

Serény Vélemény 2021.05.18. 12:55:41

@Coco néni: Miért a szlovákok nem bezzegállam?
Dehogynem! Most nem mindegy, hogy melyik bezzegről lehet bemutatni, hogy a bezzegsége mögött mi van?

Serény Vélemény 2021.05.18. 12:59:52

@Coco néni: Most azért sírnak a vendéglátósok, mert nincs ember, aki elmenne hozzájuk dolgozni, mert kirúgták a személyzetet, és az nem megy hozzájuk vissza. Vagy fizetést kell nekik emelni.
És ezért sokan nem tudnak kinyitni.

Érted a valóságtorzítást?

Ugyanakkor a szabadváros szabadpolgármestere egyből megadóztatta az éppen nyitni készülő teraszokat...

Frick László Intézet 2021.05.18. 13:29:53

@Coco néni: @Serény Vélemény:
Én nem értem ezt a vendéglátóssiratást,2010-re nagy rakás vendéglátóhely zárt be,és pl 2019-ben meg annyi volt,mint a pelyva. Valahonnan lettek ezek,mint ahogy akik bezártak,új céggel új néven meg nyitni fognak. Vállalkozásról van szó,arróla vállalkozási formáról,aminek a vállalkozóinál csak az autószerelőmeg a benzinkutak franchise bérlői a tetvebb foglalkoztatók.. 4 órára bejelentés stb...

Frick László Intézet 2021.05.18. 13:33:47

@Coco néni: Hagyjál már ezzel a külföldön élőismerősökkel. :D Mit dolgoznak? és hány százaékátképviseli amunkájukfélesége az össz-kintdolgozőkénak,akinek a 90%-át hazahajtották,most meg rinyálnak,hogy nemakarnakvisszamenni.

Biztos "mesésjövedelműIT-sek)

A kint dolgozóktöbb,mint 90%-át hazahajtották

Illetve a legújabb foglalkoztatás a 3 hétmunka 2hét idehaza volt.

10 valódi emberből40 ebben a szisztémában ésmég 40 sori betanítottként dolgozottkint,pár vendéglátüós,szállodás etw.

Az ilyen "ismerősök" fészbúk szokásos hivatkozás

Ja ésmindegyik "remekülkeres" 5-6000-eket :D

Viszont 100-ból90 2200-ért dolgozik

ja, csak a te ismerősiköröd nem ez :D

muchacha

Coco néni 2021.05.18. 14:13:11

@Frick László Intézet: én nem magyarokról beszéltem, helyiekről. Külföldön él, mert külföldi. Azt lehet, nem?

@Serény Vélemény: de te konkrétan a csehekre húztad rá a szlovák újságíró gyilkosságot, és kb minden ismereted ilyen szintű, amit tálalsz.

Coco néni 2021.05.18. 15:04:01

@Serény Vélemény: nem vagyok az ikea pr menedzsere, szerintem nem kell se pro se kontra ezt véleményeznem. Még szerencse, hogy orosz, kínai vagy türk termékekkel soha nincs probléma.

Frick László Intézet 2021.05.18. 16:33:30

@Coco néni: Ha azokat a hiedelmeidet veszem alapul,amiket a kínai termékekrőlképzelsz, akkor mit fosolPutyuntól? Hiszen Jelcin az elnök :D

A török minőség:Pl a Renault Fluence színtszta török és elégjóminőségű. Sajnos a török Mercedes Sprinterekre [-> magyar mentőautók] ez már nem húzhatórá.

Az biztos,hogy a Magyar Minőség autóiparban jobb

Sztréndzs 'n Fesön:Az English Home, angolszász (=oszták nyugger) giccs pl török gyártás (és frencsiz) Jó sok giccs, amit Magyarországon árulnak ezek aműantikműkoptatott borzalmak,törökök és a magyar középosztály,a nyomorgóemberek,akik báró Csekonics és katonatiszt módján huszárosan vágjákki az egekben az ingatlanárakat,,kamelják nagyon

Frick László Intézet 2021.05.18. 16:37:50

@Coco néni: Pl a konyhagépek-háztartási elektronika és barkácsgép szegnensben olyan néhai német mérnöki irodán felkapaszkodott márkák,mint az Einhell fölmentek prémium kategóriába.
A Hsziao Mi nagyáruház a Lurdy Háznál... a feléről,amit árulnak fingod se lehet,mi az. Kérdezz meg fiatalokat,akik mármióta leszakadtak erről a baranyi krisztina száj- éslábbűzű kíjajiajokozásról.

Akínaitlopják másolják Fejlettisztánban, csak persze...Kínában tudnák csak bérgyártani :D
Lásd a Johnson 'n Johnson vakcinát.

Serény Vélemény 2021.05.20. 08:36:22

@Frick László Intézet: Ezt mondtam ezt a xiao mi cuccokat, amikor az volt a kérdés, hogy mit találtak föl a kínaiak..
Kb az ikea ugyanezt tudja okosotthon vonatkozásában, csak drágábban, és valszeg gagyibban.

Frick László Intézet 2021.05.20. 10:08:48

@Coco néni: @Serény Vélemény:
kínábanmunka alapúaKorlátlan Lehetőségektársadalma. A jótanulóingyen tanulésha eléri aponthatárokat,aleges-legmagasabb stúdiumokisingyeneseklesznek. Hiába milljomos csemete valaki,ha nem állami-ingyenesen végzett,az hátrány.Mart az állami-ingyenes a legjobb.

Namostezt egy kínaiígy fogalmazza meg:AmireEurópában 127-en pályáznak,plglobálismultinálállás,arra Kínában 7200-an.

Az ötletszámis így alakul.Ha Európában van egy nagy-nagy ötletem,megveszik

Van ez a magyar gyereka fényt átengedő betonnal,ha kínailettvolna,ma ő az építőipar Hsziai Mi-je.

Van egymakb 30-32évesbiokémikus magyar zseni,aki a növényi hatóanyagkoncentrációban feltalált egy kb Nobel-re érdemesdolgot,persze taknyos 22 éves kölyökvolt,megvettékaKínaiakés a világ gyógyszer-nyers-és-alapanyag vezetőnagyhatalmának,Kínának dolgozik,ahol a világösszes nagy gyógyszer kiszerelő,dobozoló és emblémázó vállalatának van kutatólaboratóriuma.

nem hogy Magyarországnak nem kellett ez a gyerek,de Oirópának sem.

Frick László Intézet 2021.05.20. 10:11:51

@Coco néni: Alibaba-pont-com, tallózzálegy csomómindent még nemláttlittOirópában ésmaj "alibabárólkereskedő" """""vállalkozóink"""" butikjában megveheted:D

Most Oirópamegpróbálodabaszni az Alibabának, hogyIKEAmárkázó-cimkéző méretekben Tjöllahaftabordugtynsvamholfest néven 30€-értadhassa el neked azt,amít az alibabáról7€-ért vettél.
Na,Hellókarácsony,Hellókyrikiadész

Frick László Intézet 2021.05.20. 10:38:19

@Coco néni: @Serény Vélemény:
A GlobálisSpekulalizmusban megszűnt a verseny.Apiaci szereplők felosztanak egymásközöttmindent,a XXXL Lutz ésaMöbelix ugyanaz és együtt szvingerpartizikamenedzsmentjük az IKEA górékkal.Sőt,tkpamenedzseri karok játszákki a tulajdonosi réteegeket.
Aspekulalista annyit nemakar dolgozni,hogy a cégvezetőket koordinálóigazgatókkaltárgaljon.menjen minden magától

Korrupció van,ami a vakcinaháborúban is lelepleződött. lefizet valakit (hol van ehhez a vejkómeg a gázszerelőszintje :D )

Az Allwaays reklámosztálya dolgozta ki amenstruációs szegénységkamudumáját ésplaz osztrák parlamenben áfa-elengedési szavazás lett belőle.

A KokaKóla buzikkalprovokálósingyenreklámját a D & G is lemásolta büdösruszkilandon

Márpedig, ha nincs munka ésnincs verseny sem,hol a piac?

Holvannak ittpiaci viszonyok?

Most majd Orópaamerikai típusú piacvédelemmel lépfeléssajátdobozban fogja ugyanazt a kínai árut árusítani,bár...már mióta megy ez egyébként a "piacon"

Hello PEPCO
süti beállítások módosítása