A kínaiak még a '90-es években,MSZP főségeknek,akik pl a FIDESZ főségeihez képest műveltek,defőleg filozófiailag is megalapozottan, a rájuk  egyáltalán nem jellemző költőietlen éskeresetlenül egyenes prózában

(ha igazat mondanak,azokat versbeszéd-szerűésmegfejtést igénylőzanzákban,egy-egy ilyen költőiség,mintMaomondata :"Peking nem Kína" kifejtése egy fél könyvet is betöltene]

szóval

a kínaiak szerint

úgy,ahogy nekifogtak a magyarok  rencervátásnak,meg se lehet csinálni.

(az lejöttnekik/számukra is, hogy Magyarországon is a "kumunyista párt" vezérli a "rencervátást"
nem értették amagyar móccert. Mondjukaz MSZP-sfőségek azt nem is kötötték a szok kici hüjéneknézettre, hogy nem is a rencervátás a cél...


"Egyszerre nemlehet a gazdasági és a politikai reformokat hajtani. Először a gazdaságot kell megreformálni és ha kész ez az alap,következhetnek rá a politikai reformok."

Mára az egyik jógyerekmagazin hahotáztatja is a jólbeszopatott magyar jógyerekeket,hogyaszonygyaja nem is úgy van,ahogy a címben hazudták,nem egész Kínára,a mindenkire vonatkozik a lakodalmas takarékoskodás a 200 Yüanos ajándékhatárral, csak a párttagokra .

A FAW Jettá-ja több tartományban is apárt/állami tisztviselők számáramegengedett legmagasabb kategória.Ára Ft-ban számolbva kb 3 millió.

tisztviseloiauto.jpg

Ha hozzám hasonlóan elvetemedett autóbuzi,neki elárulom,hogy a II-es VW Jettáhozképest a belseje .az oirópai VW Vento-é

Pártállami tisztviselőnek minden meg van határozva és előírva,a lakás- és kocsiméret,de főleg az ára és a fekete-fehér öltözködés a férfiaknak,a nők néllehet + egy nemjelentősen befolyásoló szín.

Oirópában az éppen aktuálisok könyékig vájkálnak

Kyrikiadész

bajaferkonyolcasa.jpeg

Baja Ferenc, a Horn Gyula Takarékos Reformkormánya zöld-minisztere államipénzen ilyen Audi A8-ast vásárolta segge alá és az egész magyar jógyerekmédia szerint ez cukiságvolt és annyira zöldhiszen a kocsi zöldadatai csuhrajj! Nem,aMagyar Narancs baszott az üggyel foglalkozni vagy Saskabaréjóskabcsi se... Ahhoz, hogy a  magyar gecimédiaÓdikocsit észrevegyen Cigány Takony-nak kell beleülnie. [-> Audizó Taknyok] Állami pénzen legközelebbmajd Lendvai Ildikó illatos segge lyukája alá,szintén A8-ast vásároltakállami pénzen,mert nem volt hajlandó Fidesz Taknyok segge helyére ülni és csak A6-osba-ja.

Kínában vissza kell fogniuk magukat.

Ha minden áron valamimetafórátkéne keresnem,mihez hasonlítanáma maikínai "kommunista" pártot,akkor egy skálán valahola néhai KÖJÁL és NÉPI ELLENŐRZÉS között. 

Miközben a liberálist Oirópa politikaipiacáról suttyomban márkivezették,kizárólag agitációs szósz formáiban létezhet,akínai "kommunisták" egy liberális (azaz városi) pártot gyakorlatoztatnak a Népi Gyűlés-ben a parasztpárt (vidékiekpártja) mellett. Tanuljanakpolitikát,mielőtt felakarnaklépni a naccíkusssz-ban.

 

GENG Nem lesztek készen a határidőre.Elvettem tőletek a munkát.

VÁLLALKOZÓ (zokogva el) (aztán persze majd rinyál valamit a hong kongi gecinek)

Aképen Geng Yangbo, személyespéldaképem,még Datong-i polgármester korában egy amerikaikongresszusidollárból forgatott hong kongi "indekszes" gecipropaganda-agitációs uszítónak hitt filmen.

gengyangboelvesziamunkatazigergetotol.jpg

 

Sztori: Datong,koszos bányaváros belvárosa észak-keletkínai népszokás szerint televoltolyan földszintes szobakonyhákkal,amiknek a tetejére nejlontmeg kátránypapírt terítettek az ügyesállampolgárok adómegtakaarítási célból, ugyanis így azt füllenthették,hogy még nincsenek befejezve,amit nemis terveztek a saját életükben. Geng Yango azt a pártfeladatot kapta, hogy szüntesse meg ezt a truvályt, költöztesse átt városikörnyezetbe az ott lakókat ésépítsen egy történelmi városrészt,ahováakétév alat föllendített belföldi túrizmus vonatkzóágazata majd vezet. Geng annyira szembe került a lakossággal, hogy a városlaktanyájában volt kénytelen élni. Lépten nyomon őt leugató és szidalmazókínaiédesanyák topantak el, erre harapott rá a hong-kongi geci, hogy itt majd az amerikaiaknak jóleladhatópropfilmet készít és a Dollárok javát zsebrevágva, heló-Xmas. Geng végre is hajtotta a pártfeladatot, van egy cuki rész afilmen,polgármesterek egy mikrobuszban,az a köszönésük egymásnak "És tehány embert telepítettélki a putritelepeikről?" Repkednek a százezrek. Gengneklejárt a hivatali ideje

800ezer  datongi vonult az utcára,hogy követelje a párttól Geng polgármesterségének (a lehetetlen,teljesen kizárt]meghosszabbítását, vagy ha nem,akkor legalább tegyékmeg párttitkárnak.

 

Mindenkinek csak javasolni tudom,hogy a 8 éve forgatott,tehát magyar időszámítás szerint a múlt század 70-eséveiben készült filmet[The Chinese Major ] nézze meg.

 

Csingacsguk óta nemélt annyira becsületes ember a Földön,mint Geng Yangbo.

 

Egyszer felhívja Genget a felesége este 10-kor, hogy aznap azt igérte, csak 12órát dolgozikmert hazamegy már nagyon korán,este hatkor alaktanyába, valami családiizé. Geng mond is erre vagy három szótagot az asszonynak,amikormeglátja a hong kongi gecót:

GENG Hát maga kicsoda itt?

ZHOU Polgármesterúr,hiszen három hete filmezem Önt,mindenhová elkisérem...a személyes engedélyével.

GENG Valóban? Érdekes (le se szarja,tovább)

 

Még annyit szeretnék a magyar index gecik és4 44-esekmiatt tóódított és szerintem kombojossan igasságtalan  hong kongi gecihez fűzni, hogy valójában a filmje önmegsemmisítő...mégis befejezte és be is mutatta és nem ám,mint valami tebege, hazug és hamis kontextusba szanaszéjjelkonceptualizálva a megrendelőkívánságai szerint.

geng.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4616559138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Koós Alajos 2021.05.15. 06:39:52

Egyre inkább azt gondolom, hogy a Rendszer felszámolása már nagyjából Brezsnyev temetésének idején tudható volt, na nem mindenkinek. Andropov és Csernyenko időhúzás volt csak, ennél nyilvánválóbb dolog nincs. Az előkészületek ideje volt ez, csakhogy a magyarországi Párt emberei nem úgy csinálták, mint a szovjet tömbtől ettől függetlenül ugyanerre készülő kínaiak. Nem ipart és gazdaságot kezdtek építeni. Ők nyugati kapcsolatokat kezdtek építeni, azzal a megnyugtató magyarázattal a nyugati partnerek felé, hogy ők a Rendszer belső és egyben igazi ellenzéke. A kapcsolatok lényege, hogy a nyugatiak minden lényeges információt tőlük és az ő magyarázataikkal kapjanak csak, és bárki mást, aki nem hozzájuk tartozik, ők címkézhessenek fel azonnal, ahogy feltűnik, mivel tudták azt is, a nyugatiak annyira felszínesen gondolkodnak rólunk, hogy egy címkét soha nem távolítanak el. A dolog nagyon egyszerű: aki nem hozzájuk tartozik, az fasiszta, antiszemita, populista, mindig ami éppen a legrosszabbul cseng. Nem érdekelte őket az ipar és a gazdaság, csak a kapcsolatok. Mindenki azt próbálja csinálni, amihez ért. A dolog máig műkődik és nem lehet kikezdeni.

Frick László Intézet 2021.05.15. 07:28:29

@Dr.Koós Alajos: Az utóbbi 30évben alig találkoztam vállalkozóval,akineka gyerekene azt mondta volna, hogy aligvárja, hogy (az 50éves) Fater meggebedjen,pénzzéteszi akócerájt és a hozadékábólél.Sikeres gyáriparosoknak nincs ,akire acéget hagyják. Variációk és részeredmények vannak, egy hülye gyerekük vagy pl olyan semmirekellő,mint a Dr Csányié.

Na,ésNSZK-ban ez a folyamat a 70-esévekben kezdődött:
akapitalista gyerekenemakart emberszagotmeg dolgozni,a német dolgouzósemakartdolgozni,egyre többminden lettpiszkosmunka.

És a jürgenekígy kerültek Hong Kongba .

Szerintemezt nekedismutattam:
Jürgenlátta a szokkicihüleszárgátmaga előtt,de hülye is voltföldrajzból,meg osztán érdekelte is,hogykommunista-taiwani,thaiföldi-malajziai- vagy szingapúrikínaiak-e.

Szerintem Mao halála előttmárküldte az ügynököket a jürgeneket levadászni,hiszen akkor már Taiwan 10éve az angolszászoknaka tranzisztoros bármiket..és a jürgeneknek is...

Nemjapán szórtaigazán..a rasszizmusuk ésaz akkormégtúlközeli (20-30) éves japánmegszállásokmiatt is..

A japánok taiwani áttételezéssel szórtak... Igazából Dél-Korea speciálisállamkapitalizmusa alapozottmeg vaalamit,amit akínaiak szintén lemásoltak.

van egy fajta..dél-koreaimérnök ésmérnökifilozófia..ami nagyon hatékony.

Szerintem a dél-koreánokaminőségbiztosításésa HR világbajnokai.

A japán rasszistaés feudális viszonyokat alakít ki az üzemeiben.A dél-koreán népdemokratikus. Szélsőségesen érzelmes...a japánok robotemberek. A japán üzemvezetésnél még a német-féle is sokkal hatékonyabb.

Naés a németmetódus..találkozott a kínai-dél-koreán-nalésegy OTT igen hatékony gyáripari forma-és stílusvilágot hoztak létre.

Ugyanaz a németvilágkonszernaz ISO 88888888888888-calnemképeselérni azt,amitasemmiféleISOszerinti kínai-dél-koreán üzemében.

A német-belga Fordletelepítette Törökországbaüzemeit, genk-ben 100% törökkeldolgoztattakés Törökországban a törökökmármessze nem teljesítették azt,amit odaföl Genkben.

Az Indiában gyárottHydai/KIA ugyanolyan minőségű,mint a dél-koreán.

A Daewoo abban a román gyárban hozta a KoreaiMinőséget,aholazoka Daaciák 10évvelkorábban a KERMI-neknemmegfelelően jöttekki. Ugyanazokkala dolgozókkal,ugyanazon tetőalatt, csakvolt fűtés,meg sűrített levegő. (a Daciákat -2 fokban is szerelték kéziszerszámokkal)

Járhatjuk körbe-körbe,Oirópának Hëllo Kyrikiadész

A vakcinaháborúaz egyik bizonyítéka.

Tvol-Kelet azzalnyert,hogy egy olyanúj KÖZGÁZ-tudomyánt fejlesztett föl,amire a büszke oiropid KÖZGÁZ-nak szavai terminus technicus-ai sincsenek.És amiről nem tud az oiropid? Az nincs is :D

CSakismételni tudom:Oirópatovábbi sorsa attólfügg,hogy lesz-e bátor valaki Joe Biden-nekegy 2021-es..vagy 2022-es naptárat ajándékozni.

Havalaki nemálítjaleamaiamerikai XX.századiimperializmust,akor Hëllo Kyrikiadész Oirópának.

Frick László Intézet 2021.05.15. 07:33:05

@Dr.Koós Alajos: A komédia lényege az, hogy azamerikai politika ezt-és-ezt diktálja,meg követeli meg a véleménydiktatúrájában-amibe tojnak beleAmerikaNagy Gazdasági Főszereplői is,kivéve talán a Mindenhatooooo Google-t meg Faceboook-ot.

A sajtónakakínjajijaji EZ VESZÉLYESésPUTYIN/IRÁN GÓNOSSZ TERVEKEKEK!-tkellsugároznia,amit egyébkéntki nemsajnálleaspekulalistákközül.

Amit aSkoda-képben mutattam:nemmuszájorosz exportra Európában gyártani Skodákat,ottakínai divízió.

És így tovább.

Találnak egy halászhajókegy afrikai gyerekkatona századnak talánelég 50 éves kézifegyver-kontingenst,jólszéjjelrakjákegy naszádon ésnagyra fényképezikdrónnal

de sok kisfiú internetes játékokalapjánért ám a fegyverekhez...És ha ránéz,mit les nagyapi:kikacagja,mi az.mutasson fegyvereket?Az amerikaiaknak van!

Frick László Intézet 2021.05.15. 13:32:55

@Dr.Koós Alajos: Egész délelőtt ezt latolgattam:

Fejlettisztánban annyira nemakarnakmár dolgozni,hogy méhhazudniis fáradságos a számukra.A szorgalmasnémeteknekmennyimunkája elhazudni a "NémetMinőség"-et..
A svédek nem fáradnak ezzel már:
"Svéd Tervezés" ..Van hablaty,mert amikor azt pedzem,hogy megveszemKínábólaz eredetit,elkezdenek kormolni, hogy a Svéd Dobozban olyan van,amit svéd minőségellenőrök láttak Kínában.

Még..."összeszabályoznak" valamipiaciprotekcionizmust,mint most a vakcinákkal:
De már az EMA is lusta hazudni,május elejéig elvoltak a februárban talán még hihető "hiányos dokumentáció" c.hazugsággal,most májustól azzal húzzák az időt,hogy a helyszineken vizsgálódnak
süti beállítások módosítása