SLAPAJ Főnök,találtam Brüsszelben egy magát arabnak kiadó bolgár török  lédibojt , aki 1000 Oiróért behúzza  drogos leszbi partiba Annácskát meg Katkát. A Klári plusz 1000.

KOVÁCS ZOLTÁN Pthfeőjjj! Nemzetikereszténykonzervatív gondolkodású ember nem aljasodik le ilyesmire,ez nem ami színvonalunk,ezt hagyjuk meg Gyurcsányéknak!

SLAPAJ 500-ért az kúrta meg, vagy ő kötözte ki, akit mi megjelölünk,hogy.

KOVÁCS ZOLTÁN Nem.nem ismétlem el mégegyszer,nem.

b3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6316525236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.05.07. 14:42:25

azt hiszed lenne foganatja, hát a budaőrsit is milyen akkurát tempóban tudták nyomatni, míg borkai segge képernyőre nem került, anál meg elkerült az akkurát részvét

Frick László Intézet 2021.05.07. 14:49:13

@csillagkúll: A lényegen,miszerint 1000 €-t egy jókis leaks-sorozatra sajnál a nemzetikereszténykőkonzervatív ember
de egy luxuskurva suimánleveszikilóra ,aztán sika,kasza és leaks

az karvalysteny
baszni aluxuskurvát igen,defelfogni, hogy a netokrácia alapja az erősmegosztás

Namost a FIDESZerősmegosztói a kurva papír KESMA lapok,mert azt azértnemgondolnám, hogy az origolátogatottsága,amit nyugodtan lefelezhetsza freemailmiatt

tehát érted,a FIDESZ fog egy picsaleakstésmegosztja a nagyvilággalés akkor az minden lesz benne

Borkai viszont a New York Times & Washington Post + CNN + a CNN magyarországi stratégiaipartnere

[Europian Online Version]

ban

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.05.07. 14:54:08

@Frick László Intézet: essen rád hó, lásd a kispesti krumplihegyezőket szalámiszaggatókat és nagypályázó kisköcsögöt még a dagadékot is beperelte, mert igaza van, mert ő nem szerepel

Frick László Intézet 2021.05.07. 15:12:29

@csillagkúll: Részeredmények.Ezeknek csak szánalmasrészeredmények tudnakösszejönni,annyira a bíróságok a zsebükben vannak,na,hogy nulla elveszített sajtóper a Házon kívülnek is,nulla.
És nincs is ügyészség

-Bár erről Fehér Petrát nem szokás kérdeznie a nőszervezeteknek,pedig Petra nőnek néz ki.Mondták neki,hogy szorítson össze négy adag pisit,mire majd kiengedik pisilni

Viszont EurópaiÜgyészség akkor isvan,ha az EMA és Stella Kyrikiades miatt úgy nézne ki,hogy mégsem lenne annyira

Frick László Intézet 2021.05.07. 16:16:32

@csillagkúll: A demokrácia az emberiség egyik legsötétebb korszakában született:Legebeckeddtél a gályáról Pireusz kikötöjében, elindultálfölfelé Athíná-nak mintha BBC fesztivál lenne, csak az az elevenen égőemberhússzaga a halottakkibomlott beleivel szag volt.

Kurvában akkora túlkínálattal,hogy ruha nélkül meztelen állták a kurvák a vesszőfutásalagutat a matrózoknak és széjjelhúzván a pinájukat,ami egy ital víz (ma 50 €-cent) ára volt.Szókratész-szel bürökötitattak.A Periklészikor.Az egész görögség egy rablógyilkos bandavolt. Pénzért vásárolták az okosságukat részegesárulóegyiptomi papoktól [Thalész; Hermesz Triszmegisztosz]
Odüsszeusz passzióból kiirtotta egy sziget lakosságát.Ja,bocs, ez 1000 évvel korábban volt a demokráciánál. Ezt csak arra a "sokkultúrák" -ra mondom.

Ezért lett a demokrácia faék-szerűen egyszerű és a szavazatokat égetett cserepekjelentették.

El kell menni szavazni.
A fele már nem megy el szavazni az embereknek,viszont két választás köz tordéjj,kik akurvannyuk választották meg ezeket a kurvannyukbaja? "Akik elmentek -tik mé nem mentetek basszátok meg?" De ezt senki szájjaldemokrata nem meri megmondani nekik,mert félnek,hogy akkor nem mennek el szavazni.

A netokráciában,a globalizmusban azonban az ember a legmagasabb kockázati tényező,hát még az a kurva talpas ostobaparasztya,aki annyira öreg, hogy tévét is néz még és eljárogat szavazni.

Arrólírtam már eleget, hogyakiket a Doktorminiszterelnöklibernyáknak dicsér fel,alegbüdösebb két pártnaka valódi társadalmi tömegbázissalmég rendelkezőkét pártotnevezik.

A pártokéletgörbéje mársoha nemlehet annyira hosszúő,mint az LMP-jé volt,pedig azt Jávor Benedek akkor teljesen indokolatlannak látszóan ketté törte hogy neki legyen egy külön. Karcácsony mozgásai a nullakiterjedésűnetokratív ötletpártokmeg a hús,vérésbüdös bundáskenyérszagú MSZPkörül?

Miközben Karácsony maga is Gyurcsány embere és ami karácsony,azt GáljéZoltán találta kiés találja azóta is föl a PR irodávalegyetemben,lásd a "hajléktalanoknaklakást" akciótpl

A spekulalizmusban nemlehet az emberekre bízni a döntést,mert akkor akislányok nema payola bujtatott internetes felületekre hallgatnak,hanem a hülye piaci kivezetett elavult nagymamájukra,aki még nem a boltban vásárolta a Muschiflutsch-ot.

Szerintem, hogy miért nincsen demokráciaésmiért ekkora teher azzaltudom szemléltetni, hogy nők apinájuk szépségét féltendőfizetnek be a császárra,és ettőlbikiniben a hasukon a csipszéskólaháj csúőnya pina alakúlesz.
Ha ezt Jonathan Swift írja meg,akkora XIX.sz. végéig pornónak számít éskimarad az ifjúság számra átdolhozottkiadásokból.

Jonathan Swift beleőrült abba,amin Bede Márton minden nap Maci-ra röhögi magát ,a sok barmon,akik bevették.

Uj Péternek vcan igaza:Nem foglalkozni kell az emberek problémáival,mert akkor úgy jár,mint apedig angol létére hülye írnek emigrált anglikán (tehát egyértelműen gyerekkúreló) pap Jonathan Swift hanem részvénytársaságokat alakítani,pár alvót is,ha megunja a régi részvénytársaságát,legyen mit újat kezdeni.

Nevetni kell,ennyi az egész, az élet céljaaz,hogy jólérezdmagadat ésha nem találsz eléghülyét,akikhez nképest okosnak hiheted magad,akkor hülyérekell venni az embereket é sminden nap jókat röhöghetsz rajtuk, hogy"Na,ezt is bevették"

"A politika nem a jelen történelme ,hanem a jelen történelmének az elhazudozása a valóságból"
és enneka hazudozásnak csak keresztbe tud tenni a demokrácia:a sok büdös ember (Jonathan Swift szagcentrikus fekalo- és urofil, valamint lábfetisiszta volt,mint Tarantino)

"A politikaikommunikáció a politikát hazudja el." Azaz a hazugságról való hazudozás,a hazudás elhazudása.

"Az agitáció még a politikaikommunikációt is elhazudja" triplahazugság."

Ma a sajtó színtiszta agitáció"mindkét oldalon"

Ezen belülamai amerikai sajtó, CNN Politico Deutsche Welle,Amerika Hangja az agitációszovjetúnió-szintje. népnevelés.Lásd HBO és Disznóvery CSanelt dokumentum filmjei

A Prémium szovjet film volt olyan.

"Liberális Műhely?-azt senki nem fizeti meg."
/vasziljevics,444/

A demokrácia olyan szakma,mint a setéshízlalás vagy bábának lenni.Büdösmunka [Dreckig Dzschob] -de van,aki szereti

De autókereskedőnek lenni még annál is piszkosabb [-> Hunter S.Thomson Nixon győzelméről]

Frick László Intézet 2021.05.07. 16:44:43

@csillagkúll: (folytatás)

Akik nem mennek elszavazni,aztán mégispofáznak,hasonlatosak azokhoz,akik azért nem mosakodnakmeg,ugyanis úgy is piszkosak lennének megint. "Égyik piszókkokókk a másikokat vácsákk!"

Eddig nem nehéz eljutni,ezt megírják aválasztási prospektusok is,az origo vagy az index.

Akkor lenne pofára esés,ha benéznélakonyhára és azt látnád,hogy szerelikmegfeléa demokráciában a %-ot:Hány százaléka menjen elszavani az embereknek,jaj,nehogymr a 80%-a is!

A legújabb szakmai trend a kb 60%-os részvétel.

Azt nem hiszem el, hogy egy sonogyi zoltán le tudna bármilyen tanulságot az OGY 2014 vagy az OGY 2018-ból vonni, dea szakmaiinkompetenciánakaz ennyirevalamiértmégis túlfizetett fokán Somogyi is sejt annyit,hogy ha 90%elmegy szavazni,akkor kurvasok szavazójalesz egy képviseletidemokrata pártkonglomerátumnak,az MSZP-nek,még csakaz kéne,MSZPamikor az MSZPszétkúrásaa célésa szavazóinakamáspártokra szétszavaztatása.

Ha 2018-ban is vagy az MSZP-re ment elszavazni vagy a nagyon öreg hülyék Feriremeg az aranyos fiatalokra ["Momentum" Haltbar bis Ende 2024")

Vess már egy pillantást Szél Bernadette arcára... Hamarosan öregebb lesz a néhai Kósáné Kovács Magdánál.

Na,ehhez mit szólsz,hogy az igazi -ésmég meg is fizetett!4!!4!!-szakemberek izgulnak,hogy a 40 % barom segghülyéje otthon maradjon.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.05.07. 19:36:22

@Frick László Intézet: a 40 %azért marad el a voksolástól mert elég okosnak képzeli magat és tudja és teszi mert meri hogy ezek azok, amit nem tudok de ezt beszélik

Frick László Intézet 2021.05.08. 06:34:33

@csillagkúll: Minden demokráciában,amióta demokrácia van,fontos az a szegmens,amit a többségitársadaaloma szavazataiért tart el. Évente négyszer sorbanáll,Nissan Cabstar és Trek,Toyota duplafülkés meg a szokásos f-150-esek,ilyesmikaz a lényeg,hogy a családiselférjen és aplatóra meg az évi4-szeri allanyi jogon járó ruha-és élelmiszer segély. Ennyiértmindössze elkellmenniük és a jótválasztani.

Magyarországon van ugye a jósajtó,ami a szörnyűnehéz körülményekközött,a letiprt sajstószabadság szraz fűcsomói alatt kucorogvá,szerencsére az olvasóktámogatásából,de azértaggyatok aggyatok,1 Ft adománnyal is tud valamit kezdeni akreatívkönyvelőnk, a jósajtóbátran írja meg,hogykmpíréreladóa szavazat.

Ééérdekes,hogy tebegegecó nempóróbálkozikélőzésselezügyben cssakpróbálkozott,demár hazaútban kitörölte a telójából.

Ugyanis a kompér szegényétel.Szegényekeszik.kik azok?A drogosmagyar parasztgecik az Alvégen.Őknem szegény emberek,ne sércsék leűköket.
Van a szamnszúngok meg a hülyevej, azzalbemegyen a fűkébe,amondottra ikszel,ha analfabéta,elébbmegnyitja a galériát,oda be vanfényképezve,mit ikszeljjen ( (2006-ban még bemehetett veleakisebbségiképviselő, hogy segítse a kezéta fülkében a jólszavazni) lefotózza vagy vidijaózza az ikszelésit,kiviszi a kisbuszóés

most fgyelj

"Nékemapézet aggyátok,nem vagyokén szegyny rájaszurulló.Pézet -soz maj én tudom,mit veszek belőle."

Krumpli:D

Vannak a legínségesebb napok kétsegélyközött alegnagyobb távolságra vagy januárelején,akkor eszikkrumplit csirkenyakkal.beleakomprt a kaszrolyba,rája a csirkenyakat a, sót,ha van hajmapaprika,akkor azon pörkőlleni.

Frick László Intézet 2021.05.08. 06:41:43

@csillagkúll: Te,írztaammárneked azt, hogy ebben az országban odalent, hús,vérés bundáskenyérszagban utoljáraújságíró 2011-ben járt,deannakavideriportnaka 307 órájából303-at a Dr ...árándy család érdeksérlmemiatt azért tiltottle,mert amíg őkott serénykedtek,egy vajszínű kb 1998-astaxiAudiA6-tal [több,mint]százmilkát talicskáztakki éss ezért.Coconijológussokkaptakkódota nemannyira letiltot,deindexretett vidijókmegtekintésére..eleinte,de aztán az ismegszünt.

Coconijológus meg 2005. előttlátottélőembert a sajáttestgőzeiben.Amikor az internetkorszakmeg a fészbók holjárt.

Figyelj:

riportoz a telexes a fészbókon:
"Van internete?"
"Honnan lenne,szegények vagyunkmi ahhaó,jaz csaak a zsírparasztoknak van"

Pedig ha lemenne terepre,karajokézhatna a 125000 Ft-os karajokéhangfalon vélek.

Szerinted Munk Veronikánakjólállna valami

Dorina és Gyémi számoténekelni egymondjuk21éves háromgyerekes,mégis gyárban dolgozó(opelkórzás,jogsija is van) nővelkaröltve?

Szerintemkurvára, van egy gyanúm,hogy ezértis utaltukamentőadományokat.

Szerinted nem?
süti beállítások módosítása