nincs - ami nincs

/Nagy Hannibal Szótár:nincs  -szócikk-/

 

A nincs szóról Lovasi András költő és idültalkoholista sora jut az eszembe a pár tucat olyan sora-szava közül,amivel fölkerült a Magyar Poetica Academiá-jába és a Kossuth díjat ezzel kiérdemelte (szemben Gyuribácsival,aki pedig nincsen mivel kiérdemelje,hiszen  soha nem vetett,mindig csak aratott)

 

nagyon halott

Ha Weöres Sándor egyszavas verséből

tojáséj

doktorálni lehetett és még külön egy diplomamunkát is írni 48 oldalon,akkor,majd ha ráérek,három oldalt fogok írni erről a versszakfoszlányról:nagyon halott

 

Doktorminiszterelnökünk minapi rückwerts-ének a történetéhez elválaszthatatlanul tartozik odanyőve hozzája jazz zigasság,miszerint Doktornimiszterelnökünk kommunikációs-szakmában csak a kommunikációhoz nála  hülyébbektől kértanácsot.Sőt. Évente kb 2-300 MrdFt közpénz ég el  a kommunikációhoz elemien  hülyék alkalmazására az intézeteikkel,ahol hamuba sütika FIDESZ-kommunikáció napiaktualitásait,mégpedig úgy, ahogyan azt a kommunikációs szakmának annyira idiótái,mint Kovács Kontár Zótán kiadják.

 37 neve van - avagy a Rencervátás Utáni Magyarország nagyonrövid története Orbán Viktor további 35 nevével illusztrálván -terv-

XXVIII. fejezet : Doktorminiszterelnökúr -Orbánnak a cigány népeink köreiben használatos neve

Biztos vagyok abban, hogy Doktorminiszterelnökünk is nagyon jól tudja:

Egy ganyi már sok,annyi liberális nincsen Európa politikaimezeinek látható felületein.

 Budapest népének sikerült az utolsó magyar liberálist is kiszavazni a közéletből,ezúton is gratulálok Emese City!

Ha valaki véleményhegemón? [= véleménydiktatúra]  -akkor már nem liberális.

 

Eleve kezdjük ott,hogy minden ~izmus dogmatikzmus, tehátaliberalIZMUS nonszesz,

mert valaki vagy valami (pl gazdaságpolitika) az vagy ista-pista izmusos vagy pedig liberális,azaz megengedő,türelmes,vitatkozó, toleráns,véleményszabad.

Egy/bármelyizmus csak a az izmusát fújja.

Ali Ismus sin ist muß -nix Kut !

/Josef Feith, Tschonoplja,Unkoorn, 1897./

 

Igen-igen,én is vitatkoztam már jobbosokkal,akik a ballibákkal, lipsikkel, libernyákokkal meg effélékkel jönnek nekem. Amikor kérleltem őket, hogy álljunk már meg a liberális szótári eredeti  mag-értelménél,akkor elkezdtek legyingetni:

"Óóó,jaztat mink is tuggyuk hogy jezek nemliberálisókk mánt,de micsinájjúnk,a jeccerűjemberekek ússe értenék,mán ami bevát,jazon ne változtassunk!"

orban_viktor_ma_nem_letezik_liberalis_demokracia_csak_liberalis_nem-demokracia.jpg

Nem,Doktorminiszterelnök uram,nem.

Szerintem nagyon is képesek már a jeccerűemberek felfogni,hogy évtized óta olyanokat tetszenek szidni a drága adóFt-jaikból (báregyébkéntmindenki baszik adózni,nemadózni kuruc virtus,adózzon alabanckurvannya,jaz és abból vegyük felaz osztrák családipótlékot és tanklojuk az ótónkat,amivelátjárunk Bezzegósztrijába dógozniés hazuggyuk amunkátatónknak, hogy a család?- jaz kint van itt velünk,holotthogy a faszunkba lehetne,amikor otthon ócsóbb -ha nem a Lidl/Aldi online árjegyzékeit nézzük.

 

Az még Magyarország másik ennyire kérlelhetetlenül tévedhetetlen emberével is egyszer a kurva életében azért előtudott fordulni,hogy kiállt és elnézést kérvén bevallotta,hogy tévedett.

 

Büszkeségében oly dráááááága már Doktorminiszterelnök uram! Ön még soha nemtévedett. Legalábbisúgy,hogy kiállt és bevallotta volna.

 

Tíz éve bassza közpénzen a gitárnyakat a kommunikációs siseréje egy nemlétező ellenségképen,a libernyákokon. 

Akik:nincsenek. Nagyon nincsenek.

Tovább megyek: Azok,akiket Ön évente százmilliárdokért hamisan jószínükben hagy,mint "liberalizmus"-ososkat, azok az illiberálisok,nem a NER.(Ami,el kell ismerjem,a kevés bevált kommunikációs trükkjei közül az egyik legjelentősebb...)

Az illiberális véleménydiktátorok arra várnak,hogy Orbán eltűnjön a szinpadról,és amit még csak ólálkodnak körülfogalmazva, egyenesen és nyíltan  szidalmazni fogják a liberálisokat. Részeredményeik máris vannak,mert

a globalizmust már szabad bírálni az illiberálisoknál

meg a Just in Time rendszert és a bérgyártatott vadonatújhulladék Over World körbefuvaroztatásait.

 Orbán csak szeretne annyira illiberális lenni, mint az a politika,aminek a seggt nyaljaminden napaz indextelex444

Az index gecik annyira lezüllöttek apolitikaikurválkodásban,  hogy már megjátszani-tenni-a fejüket  sem képesek arra, hogy lehetnének még valaha liberálisok is.

Oirópában már csak az egyik utolsó, titokban és valójában liberális politikus,Orbán Viktor a kommunikációs akadálya a liberális ellen való egyenes beszédeknek.

 

Liberális nemlehet híve az egyenlőbánás módnak. A liberális mindennelúgy bánik,ahogy kell-és szükséges ,még csak az kéne,hogy nácival szemben azzal a bánásmóddal éljen, ami fasisztával szembenugyan beválhat,hiszen akkor olyant csinálna,mint aki influenzára Kalmopyrint kap be. A liberális,amire péklapát kell,arra pék lapátot,amihez vasvilla kell,ahhoz vasvillát fog. A liberális mindent annak nevez,ami és nem eufemizál,stb-stb.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9516525002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.05.07. 14:39:02

próbálkozol libernyák, doktor dittátor úrunkon fogást találni te is? hát elmész te a büdős ótvaros picsába, háthogyan lenne doktor dittátor úrunk liberális? hát hogy

Frick László Intézet 2021.05.07. 14:52:03

@csillagkúll: Leég apofámróla bőr.

A Doktorminiszzerelnök egyikkedvenc zenekara a Kiscsillag,amásika Bandi a hegyrőlLovasi szólólemez meg a Kispálés a borz

Valamint a Quimby.

Jó,ésakkormost lapozzunkát a Doktorminiszterelnökúr szerintlibernyákokhoz,mondjálmár egy libernyákot,akihangosan kimerimondani, hogy a Nagy Feri- féle ősBikininekvoltpár jó száma.

www.youtube.com/watch?v=etPGZEHoqmI

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.05.07. 15:01:21

@Frick László Intézet: biztos van, de az is inkább csak a rötyin nagy pofájú

Frick László Intézet 2021.05.07. 15:07:57

@csillagkúll: tebege a kedvencem,aki betanította az apukáját,hogy Tusványoson nehogy a Kis Tibitkezdje elkérdezgetni,mert az nemakkora balfasz,mint Lovasi,hanem üt,mint a svájceróra. Miről ismerje meg a Lovasit:Az az alkoholista,akinek Muppet Só beszívott az orcája a piálástól,mert a másik, a Tibi az hernyózik is.

És Tibi még védett is,őt nem szabad bántani,de a hülye Lovasira ki van adva a kilövési & legecizési engedély

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.05.07. 15:14:40

@Frick László Intézet: ettől még nem lesz doktor dittátor úrunk liberális

Frick László Intézet 2021.05.07. 17:09:45

@csillagkúll: A liberális gördülőfogalom.
Inkábbviszonyt fejez ki,mint a decibel.

Régente kurva hangos voltegy 1000 Wösszenei teljesítmányúkoncert,mapedig.

Ha senki nem liberális már,,akkor relatíve egy önhibáján kívül,véletlenül és nyomokban a liberális.

Ez van.errőlsemaliberálisgondolkodásmódtehet.

Egyszerűen ennek a korszaknaka klímája,a rendpárti feljelentő agyonszabályozizmus

nem liberálisnak való
a szabályozásra szabályozást,az algoritmusokírásáraalgoritmust fejlesztenek,amireellenőrzőalgoritmust írnak,hogy a büdöshibázóembert kizárják

vagyishogy azt hazudják, hogy a gép dobta ezt ki és nem a demokratikusan ellenőrizhető ember

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.05.07. 19:40:26

@Frick László Intézet: de a mód tehet róla, mert zsákutcába hajtotta a felfogásat a rendről, vagyis nem ismeri a törvényt és csak jogoskodik

Frick László Intézet 2021.05.08. 06:25:11

@csillagkúll: Nézd,fogom Orbán Törvényét
kiviszemaz utcáraésleszarom.Mi lesz velem.

Próbáldmeg ugyanezt egymár fejlett,tehátrendpárti szabálykövetőés feljentőországban.

Orbanisztán diktatúrájában még csak baszakodnak az autóvezetés helyett,amihez nemérteni virtus,amúgy se vezetteklakotterületen kívülegy métert sem.. baszakodika fedélzeti kamerájával vezetéshelyett,mert ha sikerülegy szabálytalankodót lekapnia,regisztrált a Budapesti AutósokPont Hú-n
éslesz,szerencsével15perc hírneve de akáratévében is benne lehet ésakkor a rendőrség(ami egyébként PolicePont Hú cím allatt a humor rovat az index geciknél)eljár a faszi ellen.Ugye,mennyireunod,mireidáig olvasod,annyira kurvahossszú,amíg20393 autóskamerafelvételből 1híreslez?

Ráadásula faszinakmeg kelljelennie a bíróságon tanúskodni,mertnálunk baj van a jogállamisággal.

NSZK-ban semmi baj a jogállamisággal,a fedélzetikamerához applikációsegít be,automatikusan meg a feljelentésapolizei-nek,megelőzi a baden-badeniembert 70-el 50-es tábla alatt? KATT és FELJENTI 30 €

Nem 75,mint Orbanisztánban, csak 30 €

De az szaporán.

Fejlettisztánban márkét országvanNSZKpedig hamarosan,aholaprogram két sebességellenőrzőközöttkiméri az átlagot és ha a megengedettnélmagasabb,akkormegy Norvég Koronában vagy Alpesi Valutában a büntetés,nem sok,de sokszor.

Magyarországon azigazoltatórendőr feje tetejéremutogat az üldözöttkisebbség,az USÁ-ban BLM ideoda,amoda,előszörlefektet az autómelléhasra a vizes aszfaltra X-alakban,derögzíti a testkamerájával,mert jogállamban élnek s aztán kérdez.

Az USÁ-bana túsztárgyalónak ez a szakmája,rábeszéli a túúszejtőt,hogy jöjjön kiés 24mesterlövész helyez el benne2-3-4golyót. Ez..hogyondjam..sokszormegnehezíti a kiképzett túsztárgyalókmunkáját,mert soktúszejtőmár elebe azért ejt túszokat,mert tudja, hogy ha engedelmeskedikéskijön feltartottkézzel,akkor szitává lövik.

Ésmost...tudsz angolul?Keress mókás orosz videókat intézkedő orosz rendőrökkel.

Azért ne a Google Translate segítségévelcirill betűsorosz szavakkal,mertazokméginkábbaz énálláspontomat támasztanák alá.

Különösen az autós elfogáskategóriában.

Dr.Koós Alajos 2021.05.08. 13:02:31

Azért ne felejtsük el, hogyan született a liberálisozás. Amikor Kádár szélsőbaloldali ellenzéke elkezdte magát liberálisnak nevezni, mert Kádár és Brezsnyev után már nem volt többé szexi kommunistának lenni, és az értelmiségi világboldogítás legújabb ötleteként a tiszta szabadverseny építését tűzték ki, amit az államhatalom megragadása által akartak tűzzel-vassal keresztülverni az engedetlen és ostoba magyar parasztokon. Ekkor lett a liberalizmus szitokszó, amelyet Vezénylőtábornok Doktorminiszterelnök úr kényelmesen használ ma is. Nincs ugyanis szó, a baloldal se jó, amint azt számtalan alkalommal leírtad. Ha azt mondaná, jógyerekformájúak, lennénk tán tizennégyen, akik értenénk.

Frick László Intézet 2021.05.08. 14:15:52

@Dr.Koós Alajos: Doktorminiszterelnökúrnak először gondolkodnia kellett volna,amikor az illiberális-t mindössze a "disznóknak lökni" a szokásos "tematizálom már a geciket egy pár hétre" alapon bedobta. Biztos vagyok,hogy jókat döcörészett az orrátpiszkálva, hogy ezzen az billiberalizmuson mennyit elrugóznak a gecik,mint a NER-en is. Azt is bekapták.

Ugyanis az illiberális a legpontosabb a geci (gecó) jógyerekekre.

A mai USA politikája a legtökéletesebb illiberalizmus.

Biden maga az illiberális. "Úgy halljak rólatok rosszat:Személyesen kötöm hátra a sarkatokat!" A Jó Autoriter. Mindenből van dísz, a szinesekből,nőkből, van tolószékes,szerintem vak isésaz összes zsenderből van.

Most vetítenek egy filmsorozatot FBI címmel,kész náci német filmgyártás dramaturgiája és retorikája,a jókkalmeg a rosszakkalésa jók közöttis van egy nemannyira jó,egy esendő, hogy ne látszon annyira sematikusnak.

Véleményrács és véleményvezérelt véleménydiktatúra,népnevelő csicskamédia és közpénzen meg a sepciális amerika adómegkerültjótékonysági ("civil") pénzekből. Aki nem lép Eszterre,megnézheti magát.

ÉSmég,amit használok,aposztmaóista is jó.Ez az elitje az illiberálisoknak.Nálunk az illiberális szolganép,a cselédek,Munk Veronika,KárpátiMárton,aslapajja a 444-ből,a botos tamások,Simon Andrásmeg Krug Emilia az ATV-n ...

és vannak az egyenlőbb emberek,akiket az egyenlőbb bánásmódillet meg, Uj, Bede,tebege, Tóta W,a sztárok:Ők a posztmaóisták. A semmibenhívők.Munk tud még valamiben hinni.A Telex-ben van valami gecimentes próbálkozás, tényleg visszaréveda régi,még igazi indexre--- nyomokban tartalmaz valamit,ami egykor a liberális volt.De a csicskaság,a napi kötelezőek összerondítják ezt a szándékot és hónajjszagúvá teszik.

Cocónkat szoktam idegelni azzal hogy pompásak az életesélyei,megéri majd,amikor az Orbán Viktor hídról az Orbán Viktor sgt az Orbán Viktor Körtérbe vezet bele,amit az Orbán Viktor krt metsz.És forrhat az agyvérzsírja.De ez a trendképzés azt hiszi,hogy lesz még írni és olvasni képes ember 2058-ban.

És nem ismétlem el a Hunyadi Mátyás Orbán párhuzamot.Hogy egyformán jártak a "saját elitjükkel"

Ma más az időlépték,ami HunyadiM.után 50 esztendő volt, az beleférhet egy évtizedbe..

Szerintem azonban an block az oiropidoknak befellegzett és a 2100-asévek az oiropid civilizátorok kulturzombijainak az évszázada lesz, afrikai bonaparték,jó sok nigériai Rakköfellea meg Vadde bítta .. India új fénykorával -de az angloidiótizmussal megspékelten. Kínára meg a japánidiótizmus vár,mármost is szépen tenyész.

És ez is azért,mert azt ugyan nem tudom megmondani,de a Jóistenke csúnyán kivételez az oiropidokkal.

Most is..a járvány SARS 2.0-ás szakaszában adott esélyt arra, hogy összekapjákmagukat,de nem kapták,sőt, az látszik,hogy ha kaptak,akkor vérszemet. Kyrikiades.
süti beállítások módosítása