Reklámokat is vállal

nettobacsakhaccazogi.jpg

nemzetstatisztanoje.jpg

-a nettóban csak 600-át egyébként mint tanácsadó,kapja.
ö... ha tud valaki tanácsáról,amit adott bárhová, a Geciváltás 2022-höz vagy a Szabad A Város-nak, szóljon,linkelje és beteszem

Hogy a fidesznyik cigánypotrohásgeci hitlernáciszaporodásra kényszerítős kurva anyámba lehetnék már művésznő kérem annyira felsőbbrendű, és igazi mint egy inverzfidesznyik?

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3516524380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.05.06. 19:16:21

Gréczy memoarjaiban is ennyiért szerepel

Frick László Intézet 2021.05.07. 07:27:18

@csillagkúll: Gréczy memoárjaibanén ingyen vagyok benne.

A Mórmegtette,deamórnemmegy - Gyurcsány beszédben egy bekezdés foglalkozik azzal,asajtóáltalminisztériumoknakeufemizált ötletgyárakban 18 órásműszakokban dolgoztak.
Jegesnépl reggel6-rament be dolgozniéseste 23 órakor szólíttatta a kocsist,a hintóálljon elő(és ezzelkezdődött meg a munkája informális része a bárokban,múlatókban)

úgyhogyGyurcsányújabb ötlettelállt elő a napi ötlettermeléss fokozására:

az un "minisztériumokkal" pályázatokat írattakki.
A pályázatokhoz írásos ötleteket kellett beadni.

Apénzügyi résznekpla pénzügyi hátteret kellett feldobnia.

Így lényegében,ahogy TomSawyer a nekikiadottmunkáta sok hülyével úgy csináltatta meg,hogy mégő tett szivességet

apályázók napi 23409-48314 ötlettel rukkoltak elő.

Ezzelgyurcsány a Metro,Goldwynň Mayer ötletétmásolta le,akik 18906 rock,pop,és jazz zenéssszelkötöttek egészéletre szólóannyira szerződést,hogy ne tudjanakmáskiadhoz szerződni,viszont ők sem adtákki ezeknek a balfaszoknak a lemezeit...

Ferimeg úgy volt vele,hogy ha leköti a rajongói kapacitását,akkornemmarad az ellenségnek.

Jólgondolta.

Szóvalaz egyikilyen ötletparádé csütörtöki napon volt és a rákövetkező kedden Gyurcsány a pályázatombólegy egész passzust szó szerint idézett a hiradóban,ami királyi volt,tehát akkoriban jóhiradónak számított, bár ugyanazt csinálták,amit ma Németh Balázs a szarhiradóban.

Szerdán meg jött a kolléganő,hogy a minisztériumbólleküdték az ő pályázatából a megoldást azzal,hogy z a Miniszter Utasítása és végrehajtandó.

Dr Ferge Zsuzsanéni ezt a móccerét már 2005-ben leleplezte, hogy csak azért fizetett neki a Nagy Dolgozat-ért 22millió 4017ezer893 Ft-ot,hogy pármondatot ReklámésPropaganda célbólleadjanakatévében és heló.

Úgyhogy Zsuzsa nénimeg ennyi pénzért semkerülhetett be Gréczymemoárjaiba,a néni ugyanis lenullázta magát akörútján,amiben egyetemi előadásokon próbálta menteni amármenthetetlent:

Az utolsóolyan szociológiai felmérést,amit nemafészbúkonkészítettek fészbókos lekérdezésben, csak 1pontjáthagy idézzem:
KÉRDÉS Önnek van internet kapcsolata?
FÉSZBÓKOSMÉLYSZEGÉNY Nekem? Internet-e je? Mija? Ujanra csak gazdagparasztoknak telik,mink szegínyek vagyunk! Belájkótámán?

Coco néni 2021.05.08. 08:29:15

JÁÁÁÁJJJ hát én ezt a cikkcsit nem is láttam. Nettóbanhaccáz :D

IRIGYSÉG :D

Nettóban haccáz :D
csúnya dolog irigynek lenni ám.

Coco néni 2021.05.08. 08:35:48

Amúgy szívesen látnék egy remekbeszabott kis cikket arról, hogy kiderült, előzetes engedélyük és hozzájárulásuk nélkül is lehallgathatják az EÜ dolgozókat. Ez különösen annak a fényében érdekes, hogy pl. beteggel folytatott telcsizés vagy levél - a beteg adatai is bekerülnek ebben az enbéhá rendszerbe, aki nem EÜ dolgozó?
és miért is lehet őket lehallgatni, ha semmiféle nemzetbiztonsági gyanú nincs?
Menetelünk szépen kína irányába?
Nagytesó figyel?
Állampolgárok pontozása, jók, rosszak?
Nyugi neked MAX pontod lesz a potrohásnál, belenéz ide, és a 10 ujját megnyalja gyönyörében, milyen jó kis polgári (ökör) kör van itt :DDD

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.08. 09:17:44

"Kálmán Olga, a Demokratikus Koalíció elnökségi tagja „magyar állampolgárként, politikusként, anyaként, nőként” egy olyan Magyarországot szeretne, „ahol nincsenek első és másodrendű állampolgárok, nincs eleve elrendelten sorsára hagyott szegény gyermek, nincs sorsára hagyott munkás, diplomás, nyugdíjas, nincs utált és szeretett család, csak család van.”"

Döbbenetes, hogy 2021-ben egy ilyen szövegre van vevő.

Coco néni 2021.05.08. 09:21:25

@Szorgalmas Gyémánt: ellenben mennyivel korszerűbb és ízlésesebb a főni táblája a kisdobosok 12 pontjával, tükrös felületen :D
az már valami :D

Frick László Intézet 2021.05.08. 09:24:42

@Coco néni: 2021-et írunk-kit nem szűrnek le. Annyit szabad tudnunk, hogy csak a büdöskínaiakok szűrnek a büdös Hülyevej-jel,ha az iPhone szűr le bennünketmeg a Google adja át mindenünket az NSA-nak CIA-nak,az egyrészt a demokrácia és a sajátadataink védelmének az átengedése,más részt alufóliasisakos gyíkemberkonteó.

Namost a konkrét EÜ-dolgozók lehallgatása hamar tisztázódott,

rögtön az ezt hazudó címalatt, hogy nemklasszikuslehallgatásról van szóhogy egy fidesznyik csinovnyik túlbuzgalma volt,mertannyira ROHAN az előfeltevése irányába,mint te semolvastad végig a ikketésmost a beugratócím-nekmeg a beharangozójánakültélföl.Ha végigolvasod a forrásodban magában a szöveget,kénytelen tartalmazza az igazat is.

Frick László Intézet 2021.05.08. 09:27:35

@Coco néni: @Szorgalmas Gyémánt:

2020. szeptember 16.Märchenland városánakegy lapjaa Raathaus- kapujában van egy arcfelismerőkamerás rendszer,ami géphangon figyelmeztet a maszk helyesviselésére,ha nemhelyesn hordanád,majd kiírja a neved és adataidat is akijelzőjére.

A Fejlett Városjók ésigazai felis szólaltak,hogy ha mögöttükáll valaki:leolvashatja a nevüket.

Sajnos a cikk nem tartalmazza a poent:Ez a rendszer kínai,Kínai fejlesztés

éstermészetesen küldi az arcokfotókat az adatokkalakínai titkosszolgálatnak

Ami így jólmegtudja, hogy Fejlettisztán egy városa városházájára kikjárnak be

és lesz egy csomómaszkos meg félmaszkos fotójuk is.

bruhuhu

Coco néni 2021.05.08. 09:28:17

@Frick László Intézet: tehát akkor NEM hallgathatóak le szerinted az EÜ dolgozók?

Frick László Intézet 2021.05.08. 09:29:25

@Coco néni: Kína még a fasorban semvolt,amikor az USA nagytesó.

Mérlegeld márkérlek,hogy a Kínán kivüli totálisinternetet a fészbúkkalellenőrzése ésleszűrése alatt tartó USA vagy Kína-e a EZ VESZÉLYES-ebb.

Jaj,meg az orosz hekkerek. A nyírfakéregre 120-as szöggel írt CD-ikkel

Coco néni 2021.05.08. 09:30:45

@Frick László Intézet:

....A Kontrát Károly államtitkár által szignózott mai szűkszavú belügyminisztériumi válaszból azonban az derült ki, hogy a vizsgálat így is lehetséges, csak éppen az alkalmazottak hozzájárulása sem kell.

A Rendőrségről szóló törvény 2021. január 1-jétől hatályos módosítása alapján az egészségügyi szolgálati jogviszonyban állók megbízhatósági vizsgálat alá vonhatók. Az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló törvény alapján ehhez nem szükséges hozzájáruló nyilatkozat aláírása...

– olvasható a dokumentumban.
index.hu/belfold/2021/05/07/hozzajarulasuk-nelkul-ellenorizhetik-az-egeszsegugyi-dolgozokat-szabo-timea-pinter-sandor-kontrat-karoly/

Coco néni 2021.05.08. 09:32:21

@Frick László Intézet: és ne terelj arról, hogy nyilván igen, a pattanást is képesek látni a fenekeden, csak kérdés,hogy akarják-e látni, és törvényes keretek szólnak arról,hogy az "eü szolgálati jogviszonyban..." lásd KK álomtitkár hivatalos válasza.

Frick László Intézet 2021.05.08. 09:34:28

@Coco néni:

Az USA + NATO éves hadiköltségvetés+ a Szövetséges Európai Tagállamok hozzá
az kb 1400 Mrd USD éves hadiköltségvetésapotenciállal.

Meg tudodmondani,mit kell fosni a260MrdUSD-s hadiköltségvetésűKínától,amiKínamilyen csapatait holállomásoztatja,amilyen hűdeveszélyes hadihajói a hol,holfolytat lokális háborúkat mozgat hadseregeket,

csak emlékeztetlek,hogy tavaly óta az USA Ötödik HadseregeLengyelországban állomásozik és a lengyelek adnak nekikminden infrastruktúrát meg a kaját. Jó?-és akkorkéremennekaz orosz meg a kínai megfelelőjét.

Azzalegyütt,hogy mit csinálna az USA azzalaMexikó/Kanadával,ami azt csinálná vele,amit Ukrajna 25éve Oroszországgal, beleértve a gáz konkrét ellopásátmeg a saját felhasználásért a nemfizetést az eleve orosz belpiacosárat semmegfizető Ukrajna.

Úgy,hogy Donyeck- Ukrajna ipara az annyira ukrán,mint a MexikóiÉszaki Ipatri Övezet.

Donyeck ráadásul oroszabb,mint Erdély magyar volt bármikor.

Coco néni 2021.05.08. 09:35:12

@Frick László Intézet: te röhögtettél a táblán, de csak én röhögtem, az állandó tagságként itt megjelenő ökör-kör nem röhögött :D

Frick László Intézet 2021.05.08. 09:36:41

@Coco néni: Te komolyan,ha nem te írnád meg csinálnád ezt,alapítanék egy komment nikket é sugyanezeket csinálnám, poenkodnékmeg ünnepelnémmagam,mint te,des enki nemhinné el, hogy igazi a nikk,mindenki jellegzetes Frikk stílusú paródiát sejtene

benned.

Coco néni 2021.05.08. 09:37:07

@Frick László Intézet: mivel az origó meg a PS meg az MTI nem hozza le Konrát Károly válaszát. Ha lehozná, akkor azt linkelném. De ők le sem hozzák.
Mégis, ha nem újságból,akkor HONNAN tudhatod mit válaszolt Konrát Károly?
Mutasd meg, és akkor ettől fogva onnan linkelem.
B. opció: nem kell tudni mit válaszolt, boldog tudatlanság állapota

Coco néni 2021.05.08. 09:40:15

@Frick László Intézet: rednben, akkor mentem, nem akadályozlak a poén nick létrehozásában. Esetleg csinálhatsz poén nicket az itt okoskodó többi tagból, ja belőlük nem, mert ők veled értenek egyet.

Tiéd a pálya, beszélgess magaddal, meg azokkal,akik egyetértenek veled, mindenben, sőt nem csak egyetértenek,hanem visszhangként szajkózzák a huhogtatás meg hasolnó hülyeségeidet.
További jó szórakozást, nem zavarok többet, előbb is szólhattál volna,ha ne járjak ide.

Frick László Intézet 2021.05.08. 10:31:59

@Coco néni: Annyi szilvásgombócot egyélmeg együltőhelyedben,ahány jelentősponton tér elaz itt beszélgetőkkel a véleményünkOrbánról egyebekrőlésatöbbiről
De tőlem egyélannyi szilvássgombócot,ahony ponton te + én egyet és egyet meg 1-etértünk.

éspukkadj meg :D

Frick László Intézet 2021.05.08. 14:17:27

@Coco néni: Ja és ez lesz a hatodik nózizásod,amiben elsunnyogod a választ a 37-ik kérdésemre,mi a fasznak a FIDESZ-nek nőpolitikus?-a jógyerekgecibe kitenni? A jókislánypisába?

Coco néni 2021.05.09. 09:51:11

@Frick László Intézet: a kérdés is nevetséges
Tehát NŐ lehet ápolónő, takaríthatja a szart, viselheti a hőbörgő hozzátartozók szidalmát, lehet tanárnő, óvónő, akit időnként megver a szülő, lehet rendőrnő, katona, űrhajós, BÁRMI, csak éppen politikus nem lehet, mert JUJJ csúnyául néz rá valaki.
Másrészt azért is nevetséges, mert pont a nőket olyan mélyen tisztelő kormányoldal szokott erről posztolni,hogy az ellenzéki oldalon melyik nő milyen randa.
Ebből is látszik, fideszes vagy.
"ki lehet-e nőt tenni annak,hogy csúnyát kommentelnek rá a pofakönyvben" szegény sérülékeny kis virágszálak...
ne legyen nevetséges
rendőr meg szoc munkás aki hajléktalant meg drogost szed össze, lehet nő, ja azt szarul fizetik, azért lehet nő
de nehogy már a hatalom közelébe engedjük őket, micsoda világ
SŐt javasold, hogy vegyék vissza a nőktől a szavazati jogot is, és ne legyen saját útlevelek meg bankszámlájuk se, csak a férjük engedélyével.

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.09. 10:14:17

@Frick László Intézet: Mit kapott Koncz Zsófi, amiért el mert indulni. És meg is nyerte a mocskos cigány némbere, hogy a rák egye ki a peckét.

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.09. 10:19:42

@Coco néni: A nők elsöprő többsége nem akar hatalomra kerülni. Aki viszont akar, annak szabad a pálya, kivéve, ha fideszes mocskos cigány, mint Koncz Zsófi, az olyat elevenen szét kell tépni.

Én hiszek a nemek egyenlőségében, aggasztónak találom, hogy a férfiak messzemenően túlreprezántáltak a sírásók, rakodómunkások, nehézgépkezelők,bányászok, desszantosok, kőművesek, segédmunkások, ipari alpinisták, duguláselhárítók, autószerelők között.
Egyenlőséget most!

Coco néni 2021.05.09. 10:27:59

@Szorgalmas Gyémánt: ja, látens cigánygyűlölet, mnt mikor egy misspicsa fog egy milliárdost, lásd...lásd VárkonyiAndi? :DDD

egyenlőséget? pl ápolók - szarul fizetik, 3 műszak, sokszor agresszív betegek...több férfit a szakmába!
és itt van mindjárt az új magyar nobeldíj várományos, még szerencse, hogy nem tudta, nő nem lehet tudós.

heki 2021.05.09. 11:47:24

@Coco néni: most nem moderálok, mert nagyon szar feminista szöveg, amit nyomsz.
Kezdjük saját közegünkben.
Hol kezdődik a politikusság?
(Ha politikus a köz embere, annak képviselője - ebből a szempontból lényegtelen, hogy hazudik-e, vagy nem, lényegtelen.)
Pl. ott, hogy egy pedagógus közösségben kik akarnak artikulált vélemény - nyilvánítók lenni. (Férfiak, nők, vegyesen.)
Ki tud kiharcolni magának vezetői státuszt (kezdve a mesterfokozattól a az igazgatói pozícióig. ) Férfiak, nők vegyesen.

Vagy egy osztályközösségben hangadók kik lehetnek? (fiúk, lányok vegyesen.)

Azért ezt a közeget említem, mert ez közös ismeretanyag.

Az ápolónők életéről talán azért tudok picit többet, mert iskolánk egy része (mostmár technikumként) erre szakosodott.
Az ebbe a egészségügyi technikumba jelentkezők 90%-a lány, 10%-a fiú, az ide jelentkezettek 10%-a gondolja az életét az egészségügyben.

Nobeldíj várományos hölgy (asszonyság) most nyitotta meg az MTA kurzusát. És még sorolhatnám pl. történelem-filozófia vonalon Heller Ágnes, Schmidt Mária, Ormos Mária - oldaltól függetlenül nagyobb nevek a szakmában, vagy közismertebbek, mint pl. a férfiak. Hagyj ezzel a szar feminista szöveggel.

Frick László Intézet 2021.05.09. 13:17:04

@Coco néni: Tehát nevetséges a kérdésem,ami arra vonatkozik,hogy lehet az, hogy
1.először: "Ménemá nincsenek nők a FIDESZ arcvonalában?"

2.Ha vannak:Bele a jógyerekgecit meg a jókislánypisát a pofájukba
"kikurvája a 22 éves FDIESZ államitkár?"

(aki helyettes államtitkár,ami nagyon-nagyon nem ua és még csak nemis közeli az államtitkár szavakpárhuzama ellenére sem az)

Ugyanazt a sznyu terelést csinálod,amit a halottimatekozásnálmeg az átoltottsági százalékletörésnél.

Terelsz-terelsz,nem arra válaszolva,amitkérdezek,dehőzöngvén,minthalenne rávalamilyen alapod.

Egy példa:Az Amnesty International nem nyalja szolgamód, bár ki van adva,úgy,ahogy viszont az Amerika Hangjánakki van adva, hogy nyalni kell

TEHÁT

ezen az alapon a jókislány feminimopicsoidoktól elvárható lett volna,hogy felszólalnak a zsírbunkó nőiedzőcibőlábbűzt csacsogós tahóság ellen,amit a 22éves lány kapott.

Frick László Intézet 2021.05.09. 13:19:23

@Coco néni: H
Én mondtam azt, hogy nehogy a hatalom közelébe engedjük a nőket?

Nem dicsekvésbőlmondom,de:

Itt aztán olvashatsz a valóságos nőuhatalomról

összevetve az antinő picsahatalommal és véleménydiktatúrával (arra a "jogérzékenység"-re,ami a kettőskereszt-mítú-ban bugyborékolrohadmányosan,oda se szellőztetekmost...)

Frick László Intézet 2021.05.09. 13:23:23

@Szorgalmas Gyémánt: @Coco néni: Amerikában ezrével vannak bányagépkezelő-és hegesztő,austószerelőnők,aférfibörtönökben börtönőr nők.Az igaz, hogy nem ajógyerekállamokban, csak a "Szúnyoghálók Amerikájában" nők favágóingben bemennek a kocsmába sörtkérnek, bebasznak és hazafelé férfiakat erőszakolnak meg

Kamionosnők pisálnak az araszoló dugóbaan bőszájú ájszteásüvegekbe és hajítják ki az ablakon.

Le se térek a lakókocsiparkok amerikájába innen már

Ja,el ne felejtsem a rúdtáncot,rúdtáncosnős kocsmákba járnak favágóinges traktorosmeg esztergályosnők ésöltáncra fizetnek be stb. [ésmég csak nem is leszbikusok,esetleg nagyon enyhén bi -k

Frick László Intézet 2021.05.09. 13:28:17

@Coco néni: @heki:
Nagyon örülök Heki,hogy felhoztad az áplónőt:

Akórháziáplónőképviselegy bizonyos nőiséget,ami tökéletesen szex- és genitália mentesés..egy..női valami't..ami nőnőtöl vár el, depl olyan kívülrőlnánekkinézők,mint Donáth Anna vagy Dr CSeh...fölfogni semlennének képesek,miről lehetne szó

Sok-sok olyan nőiattitűd van,amit sem nem a divatos feminimopicsoid poweriánusságból,se a picsamagazinok sztréndzs 'n fesön-jéből,sem olyan HHHHHHHH
gyermekeknek betanított "partizán" üresdumákból,mint a Billie Eilish-é...nem lehet kitudni. De még az ideológiai fesön picsák is... nőtől várják..nem férfitől.

Mondom ezt én,aki született óvóbácsi vagyok és vagyok olyan háziasszony,amilyen a 40-minuszos pinás generációból igen kevés lesz...

Frick László Intézet 2021.05.09. 13:31:43

@Coco néni: Tanulmányozd már,az állítólag jogállami bezzegországokban,kik EU képviselő jogállamisági eljárás alászeretnék Orbánt vonni,hogyan működnek ezek a dolgok.

Mihez van joba a német Arbeitsamt-nak,az Autobahnpolizei TEK alakú egységeinek,stb ésmilyen elleőrzésekéslecsapások meg átvilágítások vannak.

Ja, csak NSZK-ba akkora a cenzúra, hogy nemhogy az újság nem ír róla,de szinte nyoma semlehet a neten.

Olaszországban mi van megengedve a Carabinieri-knek.

Frick László Intézet 2021.05.09. 13:32:55

@Coco néni: Figyelj,már megint agitácós propaganda anyagokkal jössz.
Mintha a kozmetikáról beszélgetnénk és Hruscsov stílusában Avon katalógusokkal gyössz csapkorászni.

Frick László Intézet 2021.05.09. 13:38:02

@Coco néni: Ez meg IszosJulis demagóg dumája:
"ja, látens cigánygyűlölet, mnt mikor egy misspicsa fog egy milliárdost, lásd...lásd VárkonyiAndi? :DDD

egyenlőséget? pl ápolók - szarul fizetik, 3 műszak, sokszor agresszív betegek...több férfit a szakmába!
és itt van mindjárt az új magyar nobeldíj várományos, még szerencse, hogy nem tudta, nő nem lehet tudós. "

Megírjam neked azt a cikket,amit Orbán kapna, ha valamit kitalálnának az ápolóknál a nemi arány egyenlőbánásmódizálására?

meg amit te kapnála betegektől, ha bemutatnálak nekik: Te vagy az anyja annak,hogy 50% legyen a sanyinővérek aránya.

Amúgy... szerncsédre...és ezek szerint vagy nem jártálkórházban az elmúlt 50 évben vagy Fülest fejtettél figyelés helyett. Mert ahol emelni kell, ott férfi emel.

Viszont az átpelenkázást? -azt megcsinálhatja a hozzátartozó is, szólnak neki, hol találja a pelust.

Na,tudod,mit? Azt,amit nő nőtől vár el (még a nőkön kívül Donáth Anna is)

azt férfi adja meg neked a további életedben :XD

muchachos!

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.09. 14:26:09

@Coco néni: Koncz Zsófia ellen az Összefogás nem látens cigányellenes hangulatot használt ki, nem csak utalgattak.
Gondolom, lelkes feministaként Zsófinak drukkoltál és nagoyn röslz neki, hogy fiatal nővel erősdött a magyar parlament, ja nem, ha a nő fideszes, akkor le kell tépni a hátáról a húst, és besózni a sebeket, jöjjön inkább egy alkoholista, ténylegesen is fasiszta jobbikos jöjjön helyette.
Ebben a történetben minden benne van, amit az ellenzékról, az összefogásról, a és a feminizmusról - meg a híres sisterhoodról - tudni kell.

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.09. 14:28:55

@Coco néni: Elég sok férfi ápoló van a szakmában, tehát ezzel eléggé mellé lőttél.

Frick László Intézet 2021.05.09. 15:24:23

@Szorgalmas Gyémánt: Meg kell @Coco néni: nézni az ellenzékkommentelőit,én 2015.óta tudományosan figyelemőket.

Márkizárólag a zsidózásaz,ami a szivárványkoalíció híveibőla jobbikosokat elméri.Cigányozni..esetleg a momentumosok (mármint akik tényleg:az a párfiatalaktivista) nem cigányoznak.De az öregek.. szóvalapolitizáló középszer-középosztály,a Cocóhoz hasonlóan a gyűlöletbe belebetegedettekigen.Cocó nem cigányozik "így" -deúgy,ahogy a képbenmutattam,hogy beállok egy csapat napszámos cigányközéés akkorőott elhajtat és az anyósülésbőlkinéz a csapatra:a tekintetével:az biztos.Azt:nem lehet megjátszani.

Slómózni viszontcsuhrájj és az körmönfontan a látens zsidózás

ha a Soros-plakátok egyszer azok?Akkor a slómózás tízszer.

Frick László Intézet 2021.05.09. 15:26:39

@Szorgalmas Gyémánt: @Coco néni:

Ahogy cocó az index-telex-jógyerekagitáció idegentollait ékesíti eszmei fesöntollboájába,úgy a jobbikosoknál OrbántSoros-fiókának nevezni (bruttóidiótizmus és tudatlanság: De A Párt-nál ezt még Dúró és Tocskolczkay együtt találták ki,a leragadt jobbikosok azóta is egy réteg Tónyó meg a letelepedésikötvény,egy réteg Soros-fióka Orbán)

Frick László Intézet 2021.05.09. 15:30:23

@Szorgalmas Gyémánt: @heki: @Coco néni:

Elejétőlfogva mutattam,hogy a Jobbik 2.0Gyurcsány találmánya és eszköze.

Most, hogy a párt v.a. ...alig van embere,de "népszerű" és "elnöke vezeti a ME-jelölteklistáját" már alegbutábbak számárais nyilvánvalónakkéne lennie

csak ugye ahhoz az embernek eszméleténél kéne lennie..
de forrongó agyvérzsírral a rettegéstől, hogy a Geci gonosz zterve jaj összejön az átoltottsággal

Nehéz lehet így...

Szerintem Cocó mentális állapotán jelentőset dobna,ha minden Frankenstein Varga Z.DK kopóarca-huhogást megnézne vidijón.

Coco néni 2021.05.09. 19:35:38

@heki: oke, akkor szar a szöveg. Amúgy nem vagyok feminista - illetve, mit is jelent az, hogy feminista? Hogy valaki hisz abban, hogy egy nő nem KETTES? akkor feminista vagyok.

@Szorgalmas Gyémánt: szuper, elvégre ez egy nehéz, de szép szakma.

@Frick László Intézet: szerintem nem az én agyvérzsírommal van probléma.

A fő kérdéshez mindenkinek
1. Most akkor mi volt a baj, K.Zsófiával? A származása, hogy nő, vagy hogy fideszes? Szerintem a 3. opció.

2. Helyettes államtitkár :DDDD
neeeee....te szeretnél olyan orvost, aki még csak két félévet végzett el, de külön engedéllyel pont téged fog operálni? És még a jogsi sincs meg, de bízzuk rá a csuklósbuszt.
Nem az a baj, hogy nő, hanem hogy akkora volt a hátszél, hogy Alabamában ekkora szélnek már külön NÖI :D nevet adnak.
22 éves, nincs meg a végzettsége, és kÜLÖN MIATTA kell rendeletet módosítani.
Ugyanitt űrhajóst felveszünk, érettségi előny, de nem elvárás :D

Amúgy Dudi, érdekes módon az nem zavar, ahogy a kormányoldal derék huszárai az ellenzéki nőkkel viselkednek.

Egykébként meg, ki nem szarja le, hogy mit mondanak róla a kommentelők a pofakönyvben, akinek van egy kis esze, el sem olvassa.

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.09. 21:05:29

@Coco néni: Vagyis legyen több nő a poltikában, de ne a fidesz soraiban, akikkel az a baj egyébként, hogy nincs elég nő közöttük.

Coco néni 2021.05.09. 21:32:45

@Szorgalmas Gyémánt: K. Zsófit nem azért indították, mert nő, hanem mert a gyereke volt a tragikusan elhunyt népszerű képviselőnek.

A "miss tini" államtitkár - tökmindegy, hogy nő vagy férfi, ÍGY NE legyen senki államtitkár, hogy nulla tapasztalat, nulla munkahelyi múlt, és hiányzó végzettség.
Meséld már el, mi az a kivételes képessége, ami miatt még rendeletet is módosítottak miatta. Okos? Nem úgy tünt abból ahogy nyilatkozott. Tapasztalat? Nulla.
Mit tud, amit más nem,hogy annyira fontos volt odaültetni.

Frick László Intézet 2021.05.10. 05:46:08

@Coco néni: Szerinted össszesen 1 oka volt Zsófi indításának?

Látod,ezzelbizonyítom aJókésIgazak "színvonalesését".Már alegegyszerűbb cseleket sem veszitekészre. VaracskosMaradona legklasszikusabban egyszerűbicikicselétnagy sorozatban kajáljátokbe.mint a "Nőkapolitikában"-tis.

Van valami, talánképviseljen,a kedvedértmegduplázom,20%-ot az indokokközött az, hogy a képviselőlánya.

Az, hogy lány,40%

De ami nagyon fontosésamiért a fasisztátnembántották,sőt,karácsony Gergely ritkán szólmagátol,dekkorÖNGYILKOSAT.

Olyant szólt Karácsony,hogy én a GovPontHú -ra feltenném állandó GIF-be.

A cigány körzetekben erős a jobbik (a cigány gyűlölet) Lényegében ez egy félfasiszta cigánygyűlölők,komntracigányok ésa cigány[nyaló]FIDESZ
vetélkedő volt.

2014-ben bevált Törökszentmiklóson.

CSak GYurcsányék egyet hagytakki:Az 5000magyar proletárdrogos , azaz a Jobbik stabilbázisa T'muklóüson semmiben nemkülönbözikaz általuk gyűlöltcigányoktól
csak nincsen 2-3-nál több gyerekükés aputrijaikat, ha nemis sokkal,detisztábban tartják,többet szellőztetnek. Viszont télen őkis 32fokra fűtik föl a szobát. A saját rongyemberségüket a cigányokra mutogatássalmeg cigánygyűlölettelkompenzálják:
Ez a te KOALÍCIÓD.Ilyen.Szevasz

Frick László Intézet 2021.05.10. 05:47:12

@Szorgalmas Gyémánt: @Coco néni:
"Lügyüümmátőb kúúrva a fidesz élvonalába-ja joszt akkó gecizhessükőköket!"
/Miska Baszki/

Frick László Intézet 2021.05.10. 05:51:36

@Coco néni: Ez a "félévet végzett orvos,de operáljon" hasonlat annyira demagóg,hogy még leköpni a nyálamat rá is túl kulturált lenne.Mutasd már meg apárhuzamot az fiatalok ügyeivelfoglalkozófiatal helyettes államtitkárhoz?

Akkoralkalmaslenne,haMomentumosés3diplomát szerzett a Károly Róberten meg kettőt a BGE-n?

Zsófiindításávalaz volt a cél, hogy kidomborodjanak a fasiszta tahók,akika Szivárvány Koala állatólag (ez persze nemigaz,decéloz valamit kommunikációsan) legtámogatottabb pártja,miközben apártadminisztráció egy focicsapatot semtudna kiállítani. Annyian sincsenek már.

Frick László Intézet 2021.05.10. 05:52:58

@Coco néni: A 22éveslánynak annyi a tapasztalata a fiatalügyekhez,hogy 22éves.

Sanyinénit kellett volna felfogadni,nem? - az utolsómensije után 10évvel...szakállasan.(ez egy te-stílusú tóóóódítás volt...)

Serény Vélemény 2021.05.10. 06:01:07

@Frick László Intézet: 1000000 szavazó. A dzsobbikra. Ennyivel nekik van a legtöbb a moslékkoalánál.

Frick László Intézet 2021.05.10. 06:14:32

@Serény Vélemény: Az elmúlt években nemhallottammás rendőrről, csak fidesz gyűlölőjobbikosról. Sőt,egy új trükk @Coco néni: a gyors leszerelésre: A rendőr bejelenti,hogy belépett a Jobbikba -és erre a törvény szerint le kell szerelni.
Rendőrtől mást nem hallok,mint rojatt fidexx rojatt cigányok.

A kérdéstovábbra is az,hogy milesz ezzelalovas nélküli sötét lóval.

Coco néni 2021.05.10. 06:14:43

@Frick László Intézet: @Serény Vélemény:

látom fiúk, egyre hisztisebbek vagytok, megy ezerrel a propcsika szöveg, moslék, stb...ez telik tőletek?
Túl korán van még, mára nem adták ki még a brosurát :DD

Kell is benneteket moslékoltatni, elvégre el kell terelni a figyelmet a 30 ezer áldozatról, a kínai meg orosz hitelekről, amit unokáink is fizetni fognak...
további jó moslékoltatás nektek szép napot :)

Frick László Intézet 2021.05.10. 06:28:06

@Coco néni: Össze mosod a mondataimat per fiúk? Megint ócskán trükköznél.

Frick László Intézet 2021.05.10. 06:29:44

@Coco néni: Megmondjam,minek nézel ki egy Donáth Annára szabott Gyurcsány fesön-ben?

Simán tramplinak.

Frick László Intézet 2021.05.10. 06:35:39

@Coco néni: Rám viszonthiába kennéd,amit SVmondott:amit SV mondott, azt őmondta.

te viszont azt szajkózod,amit a Political Capital dolgozott ki. Főleg ez a ruszkikínai hiteltörlesztéseka.

Hol a ruszkihitel,ennyire le vagy mármaradva,hogy azt se tudod,hogy nemlesz Paks II.és a Párbeszéd szerint [ez is] EZ VESZÉLYES!

Az maga megérdemelneegy elemzésst,hogymilyen vastagságban nemhogy fart forgat Oroszország erre apicsásodó Európára,de ha valakimégkeres kapcsolatot meg kunyerál,az Oirópa Oroszországtól és nemfordítva.

Megdöglik itt nektekPutyin,nyer Navalnij és akkor az ugyanaz a ruszkigáz rögtön illatoslesz

Viszont eggyelkevesebbaképaz ellenségek tablójáról.Ésmivelindokolják azt, hogy a lengyeleknek kell etetni az ötödik USA Hadsereget?

Most akkor..ne haragudj... de te ebbőlaz egészból csak prospektusokat meg brussúrákat ismersz?

Beleszólsz a sztréndzs ~n fesönbe olyan érvekkel,amiketa Bonprix füzetbőlolvastálkimeg az Ecipő.hu -n láttál?

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.10. 07:22:31

@Coco néni: A magyar kutatói világ tele van nőkkel.

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.10. 07:26:17

@Coco néni: Röviden, hiába nő, ha fideszes: dögöljön meg. És nekem el kellene hinnem, hogy ha több nőt küldenénk a poltikába, a politika színvonala javulna :D

Frick László Intézet 2021.05.10. 07:28:23

@Szorgalmas Gyémánt: @Coco néni:
Hagyjuk:Az Amerikai pác -ot meg sem nézte.
Arra sem emlékszik, mit mutattam a Jiddische Máme c.képben.

Arra sem emlékszik,mit mutattam a Nők Évszázadából,a XVIII-ikból.

Csakannyit:menstruációs szegénység

Frick László Intézet 2021.05.10. 07:32:24

@Coco néni: @Szorgalmas Gyémánt:
A színvonalat az adja meg, hogy Orbán nácimód szerűen hitlerájossan erőszakolja a nőket a gyerekgyártásba bele.

Viszont Cocó évekóta nemválaszolakérdésemre,ő ugye amatőrközgazdász is,hogy az Európai Családipótlék az EurópaiMinimálbérrelmeg főleg az Európai nyugdíjakkalmilyen hatással lenne az inflációra,ha a piac3hónappal a piacra nácikényszerített gyerekgyártók felbukkanása ELŐTT már azonnal mivel reagált.

Egekben a lakásárak-mibőlállapítjákmeg?Hirdetésekbe fölírt számokbólegy ilyenmód alkudozósországban.

Mintha egy hirdetésben az ár az az áldomásos lehetne.

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.10. 10:50:53

@Frick László Intézet: Nincs akkora alku a lakáspiacon , mint azt az árak alapján az ember gondolná.

Frick László Intézet 2021.05.10. 11:24:17

@Szorgalmas Gyémánt: Vannak magyar emberek,akikfizetnek,mint a katonatiszt.
Az építőanyag kereskedők erre alapoznak,jön amenycske a telókájával,a keret milliók (egy menyasszonytánc pl átlag 10milla) És akkor nem is kérdeznek, csakmutoganak,mennyi ez a lambéria jólvan,jöhet,ez decuki,800?ennyitmegér (fingja nincsen az árakról)

Mindennek 3 ára van, az elsőt báró Csekonics meg a katonatiszt könnyedségével dzsentriszerűen (a hitelből) fizetőmagyar fizeti

amásodikkategóriaamagyar paraszt meg a magyar vállalkozó,mondjuk egy Kasza Lajos vagy Dr Csányi vagy Leisztinger meg effélék.

És vagyunkmi cigányok,egyszerűen csakmegmutatjuk az ingatlanok esetében 80-90%-ot,hogy ez most kp letessszük és heló. Viszont,ha tőlem vásárolnak,semmit nem tudok alkudni. Tökérdektelen vagyok,elrontom az élvezetet.Mond egy 60 vagy 70%-ot,erre elismétlem,amit elsőre mondtam.

Ésez alatt vannak a valóban cigányok,akik elszakítják azárut, de ha eladnák?akkor is alkudoznak.

Autóban mégjobb:

HHHHHHHHHHHHH proletárok nincs az az ár,ami alá nemennének,amiért a budapestiparaszt 300ezret kicsenget,azért 90-et adnak,amiért a budapestiparaszt 2,2millkát,azt másfélmillkáért szakítják el é s még az a szép,ha nem csehülik,azaz montázsolásután visszahozzák amaradványokat és követelik vissza a vételárat,de a szűkebb család,olyan 18-an. 4/5-e nő.

A használtpiac robbant és Miszter Bean jelenetek zajlanak.

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.10. 12:26:54

@Frick László Intézet: Minden lokáció függvénye. Van, ahol nem tudsz cigány módra vásárolni, mert :

1. nincs is eladó, de még kiadó ingatlan sem.
2. Ha véletlen van, senkit nem hat a 80%-od. Nemrég adtam el ingatlant, jöttek a kp-s vevők, a foglalós papírjukkal. Pislogtak ki a fejükből, hogy nem ájultam el a sok-sok készpénztől, amivel ott villogtak. És jól tettem, hogy nem adtam el, 20%-kal magasabb áron ment el, mint amennyit ők adtak volna, a meghirdetett vételárból 5%-ot engedtem - eleve úgy is kalkuláltam.

Frick László Intézet 2021.05.10. 12:31:11

@Szorgalmas Gyémánt: Jó, hát ebbe belejátszik az is,hohy 'míííjók"annyira nyomorognak,hogy az IKEÁBAN minden kassza előtt 12-14-es sorokkígyóznak 222-444ezer Ftos kanapékkalmeg vadonatújhulladékkal. Vagy csak ecsizni ücsilnek be,egy ebcsi egy 10-eskét embernek,mi az?

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.10. 12:35:51

@Frick László Intézet: Cigányokkal pedig nem üzletelek. Pont emiatt, amit mutatsz. Viszajön balhézni a családdal. Eleve portékát nézni minimum négyen jönnek.

Alkoudoztál már Katmuanduban? Árképzés: tízszeres szorzó, ha idegen ázsiai vagy, százszoros, ha fehér ember. Egy 5km-es taxiutat öltözékedtől függően olyan 100-500 dollárnyi árról kell lealkudni a valós értékére (10 dollár, drága, de nem vagy helyi).

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.10. 12:41:15

@Frick László Intézet:
Ajánlom neked ezt a projektet:

ujotthon.hu/ujepitesu-elado-lakas/veszprem

Vegyél hozzá egy ilyen autót, olyan, mint az oksotelefonod, csak NAGYOBB:

www.youtube.com/watch?v=vDok_QWwmRU

Modernség, fejlettség, prgresszió minden szinten.

Frick László Intézet 2021.05.10. 12:46:09

@Szorgalmas Gyémánt: Ismered a módszerem,azzal szoktam kezdeni,hogy nem germano-aglo-amerikai vagyok,az magától is le tud jönni neki, hogy nem ausztrál tetű.

Voltmár, hogy eleinte nemakart a szóbólérteni,de

nekem van valami jel a homlokomon meg a mosolyommal van valami és akkor:
-szomorú sóhajjal búcsút vesz a lovettától,amivel levágott volna
-és egészen más ember lesz

Budapesti taxist vagy vendéglátóst győzzélmeg,hogy ne verjen márát vagy legalább eröltesse meg magát egy kicsit.

Végsőérve, hogy összever a kollégáival.

Már az sokat segít, hogy egyszerűen képtelen vagyok olyan Felsőbb Rendűfehér Faji viselkedésre,mint a germanoangloamerikai picsák. Vagy magyar vállakozók. A legtöbb magyar vállalkozó alig különb az ausztráloknál.

Serény Vélemény 2021.05.10. 13:40:19

@Szorgalmas Gyémánt: azért azon hangosan felröhögtem, hogy : more brain. Inside and out....

Serény Vélemény 2021.05.10. 13:53:40

@Szorgalmas Gyémánt: egy szó hiányzik az ismertetőből: sziget üzem(ű).
Vagyis ha jön a villám, és belecsap a lecsóba, és elmegy az áram a fél faluban egy órácskára, akkor fújhatod a napelemeidet, hiába lenne elég a fűtésre meg mindenre, biztonsági okból az is kikapcsol, ha nincs külső áram...

Coco néni 2021.05.10. 16:49:03

@Frick László Intézet: azt javaslom, csinálj egy cikkcsit, "kérdések steinmann coco grófnőhöz" címmel, és írd be megszámozva a kérdéseidet, aztán ahogy van időm, szép sorban megválaszolom. De nekem nincs ennyi időm (és kedvem se) hogy többszáz hozzászólást átbogarásszak, hogy vóóót valami kérdés, de mi vóóót meg kihez...tegyél fel egy bejegyzést beszámozott kérdésekkel, és meg fogom válaszolni őktet. De NE VÁDIRATOT meg nemzethy konzi stílust, hanem rendes kérdéseket. És TŐLEM kérdezz, mert se somoygi se olga, se feri, vagy se a dzsobbik helyett nem tudok válaszolni.

Frick László Intézet 2021.05.10. 17:27:08

@Szorgalmas Gyémánt: Megihlettél ezzelakatmanduval.Majd megmutatom neked, a vállalkozó Frici hogyan alkuszik Katmanduban "a majommal" ésidehaza ,mint autószerelő, hogyan vá gmeg védekezésre képtelen gyönge és vagy öreg embereket, autókhoz naívákat. Egy kanpáviánban több emberség van,mint Friciben.De legalább a kanpáviánban van mersz is a szemébe nézni az áldozatának -Frici a pultospicsával intézteti el.
süti beállítások módosítása