A legsötétebben tahó amerikai belpiacosnak szánt zsírbunkóság nyilvánul meg Magyarországon a büdöskínaiztatásban -ezzel éppen eleget foglalkoztam már a napokban. Trumpa mellső lábaiösszes ujjai után a két hátsót is megnyalná amagyar amerikaiseggnyalók lihegéseit hallván.

 

Nixon idejében az USA még a 200millió ótókereskedő jországa vaót. Máma mán jazoké,akikbüdösrúszkitotJames Bondfilmekben ha láttakmeg a halandzsa nyelven makogóorosz bűnözőket a krimikben. Százmíjjójan meg: My carucha is at the garage ese

A kínai vakcinák büdösek,de hol lennének az EMA olyan aranyos mert fejlett dolgozói,ha az összes gyógyszereikből Csili Csala néni egy varázsdildo suhintással kigarázsolná a kínai hatóanyagokat. [pont]

banáncsokiember:-kívül barnás, belül fehér

bananachoclitemanos

 fundanwien.jpgfundanluxy.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7216518932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Coco néni 2021.05.01. 09:25:44

Na, ez az, mikor már valaki kezd szenilis lenni.
A kínaival kapcsolatban arról volt,szó, hogy a kínaiak azt az oltást a dolgozóknak kezdték kifejleszteni, és 59 éves korig javasolták, itt meg elkezdték a 80 éveseket oltani vele.
Világosan emlékszem, hogy SV-vel vitáztam, aki még egy infografikát is bedobott, de pont magát cáfolta, az volt a lényege, hogy a kínaiak sem tudták igazán, hogy hat a 60 feletti korosztályban.

Frick László Intézet 2021.05.01. 09:38:40

@Coco néni: ..Igen és ezt biztosmeg is beszéltétekSV-nyel,de mennyiben érint ez engemet?

Rusvai azt mondotta:Nyakunkon a magyar mutáns és azellen a Sinofarm a jó.

Maradjunkannyiban,hogy szemenszedni bármit lehet,alényeg az, hogy nincs az a védőoltás...végvitamin sem...Nem találsz olyan bármit,amire nelenneegy 1-az-1millióból eset.

Ne nézzélmárhülyének:amaiintenzív amerikaiJoint Vision 2020-aspolitikanyomásgyakorlása van a vakcinahuisztéria mögött.Merkelrosszul beszélt? - meg is kapta Németország a szankciókat.AmerikaiPOLITIKAI nyomás az oka a vakcinahisztériának.Az EMApolitikainyomásalatt van éskész,ez tény,ezen nincsen is mit vitatkozni

A diplomatacirkusz.. Tudjuk,hogy az USA soha sement le Mexikóba hazugságért,ha valamire ürüögyet akart,lásd Vegyi Aliékat. Nem volta Joint Vision 2020-hoz köthetőolyan invázió,amirőlazóta nesült volnale, hogy az indok:Hazugság volt.

Most az oroszokkal meg a kínaiakkala feszültségkeltés a célEuróparovására.

Akik ebbe belemennek:Európa ellenségei.

A világgazdasága éstudományossága is GLOBÁLIS

remélem,nem megmutatnom, hogy a Tömb & SzövetségiFegyverkezési Versenyespolitika a hanyadik században járt le...

2021-et írunk,bazdmeg:D Nem 1972-t

Serény Vélemény 2021.05.01. 09:47:50

@Coco néni: a pfizert eredetileg 18+ os korosztálynak adták, a zsidók már 12+ éveseket oltják vele, nemsokára meg Mo-n is a 16+ osokat is fogják oltani.
Ez a tudomány fejlődése.
Meg az is, hogy mivel a gyártó első körben nem vizsgálta a sinopharm-ot 65+ra ezért csak némi tapasztalat birtokában alkamazzák.

Frick László Intézet 2021.05.01. 09:55:54

@Serény Vélemény: @Coco néni: A gyártóhogyne vizsgálta volna az elsőkörben a Sinofarmot. Az Orópaiprotokollokkutyafasza ahhozképest,amitőlaSinofarm gyártóinak fosniuk kellett. Ott követték el a hibát, hogy a vizsgálatok eredményeit nem a kijelölt helyeken publikálták.

Ez olyan,mintha Bulgáriáról szeretnék híreket : Sea jók,sea rosszaknem tartanak tudósítót Bulgáriában.

Tehát ha valamiolyan protokoll-omlenne,nem tudhatnék Bulgáriáról semmit,és akkor Bulgária nincs is.

Voltakmagyar tudósok,akikkíváncsiak voltaka Sinofarm eredményeireés elolvasták:Angolul. CSak ugye azok a címek nem szerepelnek az EMA hivatalos protokolljában.

Az ne zavarjon senkit,hogy egyébként a gyártó szakemberei világszerte ismertekésismertoirópai NEVŰ multikkal közreműködők.

Ez az egész büdöskínaivakcinázása butaságnak az a szintje,mintha elhinném, hogy csak az a filmlehet a megbízhatóan jó film,amijárt az OScar bizottság előtt. Film -denemszűrték Oscar-ra:Akkor nemfilm.

Mi van akkor, ha az a protokoll,ami "nemlátta" a Sinofarm publikációit..mondjuk 15 éve elavult és a tudományosság azóta meghaladta?

Frick László Intézet 2021.05.01. 09:58:10

@Coco néni: Fölsem merülhet az az ötlet, hogy ha valaki nemlátta a Sinofarm vizsgálati eredményeit,attólmég voltak a Sinofarmnak vizsgálati eredményei.

Ha egy zene nem szerepelt a Billboard 100-ason,akkor nemzene.

Tóth Pista bácsi nem gazdag,mert nincsen rajta a Forbes magyar 100-ason.

Anyám.

Az azonban,amit a Forbesmegállapít? - arra te mérget ismernél venni, hogy az úgy is van :D

anyám

Coco néni 2021.05.01. 10:02:54

@Frick László Intézet: én nem fogom megtalálni, de megkérném SV-t dobja már be azt a korábbi infografikát, amin rajta volt, hogy 60 alattiakon tesztelték főleg a sinofarmot. Egyénként igen, közben kiderülhet,hogy jó idősebbeknek is.
De egy utólagos eredményt ráhúzni arra, hogy februárban miért volt kérdéses...hát...nem túl tudományos.

Milyen jó, hogy te ilyen kurva okos vagy, a legtöbb helyen még a szakemberek is csak fejüket vakarják, melyik variánsra mi lesz jó, és mi lesz jó azokra, amik csak most fejlődnek ki variánsok. De te már tudod. Klassz.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.05.01. 14:18:08

@Serény Vélemény: a dolgozónépet oltották a kincsók első szuszra, az öregek vigyazzanak magukra

Frick László Intézet 2021.05.01. 14:24:14

@csillagkúll: Kínában a dolgozótömegek elsőkanyarban a szüleiknekélnek,a szüleiköregségérőlgondoskodnak,ha az megvan,akkorkövetkezikasajátéletük.Az EgypártiPártállamiKomonista Diktatúrában ugyanis seingyeneseü se államinyugdíjrenszer, se szociális hálósincsen. Ja és a saffőrökis hiába lopnák a gázolajat,mertúrvezetők csakbérzintesautóttarthatnak a háztájiban. Vagy a méggecibb fuvarozókelektronyoskaminyótókat vesznek,abbúosztán az áramot hiába szívnále a saffőr.

Minden teljesen szabályozatlan,pl a kaminyonsofőrök annyit vezetnek,amennyit karnak.Osztoba szokkiciszárgahüjjék külön kaminyon-autópályát csinálnak7,5 t össztömeg fölöttiekne,így osztán a sokkaminyonosok,akika baleseteketokozzák, csak egymásnakokozzák.

Tiszta Amerika.

Márúgyértve, hogy ami Amerika vót 150 éve,mínusz a Vanderbilt. Meg nemlehet csakúgy lelövődözni,aki nem tetszik.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.05.01. 17:00:23

@Frick László Intézet: próbaltam pontosan fogalmazni, de az ugye meg van hogy az első hullam idején kóbor elveszett öregekkel voltak telve az utcak magyarban

Frick László Intézet 2021.05.02. 06:40:53

@csillagkúll: @Coco néni: Ja,tényleg, csak az a tavaly márciusi vírus mára kihalt,márateljesen leverték a különbözőmutánsok. Régi szép idők,emlékszel,az elsővírusvariáció légúti problémákat okozott, most viszont a valódi tünetek alefolyás UTÁN hetekkeljelentkeznek,szív érrendszeriek vagy plizületiek.

Ezért jó a Pfizer,mert annak a mellékhatásai izületiek,úgy hogy ha az ember elolvassa az újságot,rákell döbbennie, hogy gyakorlatilag nincs is mellékhatása,hiszen az ember szívénekmeglélegzésénekkuttya baja se.Hátfáj a térde,meg a könyöke,debiztosmegrántotta.

Frick László Intézet 2021.05.02. 06:46:09

@Coco néni: Hasonlítgatás,mint tudomány,összehasonlítani az idén tavaszt,meg mitmondott tavalyilyenkor Cecília.

Ugyanazzala "száddal" hasonlítasz össze,amivel huhogtad a halálosáldozatok számát.Most sajhátmagadon lemérheted a szelektív emlékezet működést,az megvan,hogymit mondott Cecíliatavalymárciusban,meg az is hogy az idén márciusban 40%-kalvolttöbb a halott,de azért csak összehasonlítgatsz plmaszkügyben.

Gratulálok.Tényleg érdemes inverzfidesznyiknek lenni,akkor nem kell tudni semmit,gondolkodni vagy emlékezni sem kell:ótómatikusan lesz az ember okosabb a sok hülye agymosott fidesznyiknél.

FDöntöttem:Mátrólszajkózni fogom a Napi Ellenzéki Sajtót,okádni apotrohássott és ettőlRÖGTÖN okos meg fejlettleszek.

Megyekis Annácskát dicsérni,milyen megsemmisítően beszélt az EPelőtt.

Eredetileg ugyan a magyar nyelvet semmisítette meg a hebregésével, vajjon hogyan tudták lefordítani?

Mostantólazonban jóleszek:orbánt semmisítette meg.

Még egyszer gratulálok.

Coco néni 2021.05.02. 08:25:52

@Frick László Intézet: a 2. sorig olvastam a kommented, HUHOGTATÁS.
innen fogva nem érdekel, mert nem nekem válaszolsz, hanem valami elképzelt ellenséggel hadakozol, ugyanazokat a paneleket dobálva, ész nélkül válaszolva.
mint mondtam már többször: Dudi kommentelői starter kit, huhogtatás, visítás, MUTATOM, jógyerek, aztírjaazújság...nem veszem még arra sem a fáradtságot, hogy végigolvassam, nem hogy válaszoljak érdemben.

Frick László Intézet 2021.05.02. 09:23:54

@Coco néni: Auzt, hogy a magyar mutánsra a Sinofarmlesz a jó, Rusvai professzormondta.

Van kérdésed?

Nekem addig van hozzád:
Itt hasonlítgattad a tavalymárciust,amikor volt a vírus első variánsa

amostani márciussalössze,amikorrajóformán teljesenkiszorították a más tünetű-máslefolyássaljárómutánsok,asokkalfertőzőbbek és ütősebbek.

Itt vannak a kommentekben a "hasonlításaid"

szevasz

Coco néni 2021.05.02. 09:29:30

@Frick László Intézet: Rusvai ezt mondta, más meg más mond. Alapvetően NEM lehet még tudni, melyik lesz a jó hosszútávon.
Pillannyilag nincs ember, aki felelősen meg tudná mondani, hogy ősszel melyik fog többet érni, a most beadottak közül. Aki azt mondja,hogy biztosan tudja, az hazudik.

Coco néni 2021.05.02. 09:30:31

@Frick László Intézet: egyébként hol mondta? Én szoktam olvasni, amiket mond, de erre nem emlékszem.

vektortér 2021.05.02. 11:43:55

@Coco néni:
Hazudol! Te biztos tudod, hiszen tegnap előtt jártad az ótáskáosz kárörörömtáncot, hogy sikerült a kiskokóknak kisügyesen jófájzerrel ótatni, mikor a csúnya sorosország sorosvakcinája szar, mint a sorosegyetem.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.05.02. 11:45:05

@Frick László Intézet: ja kérlek a négy degeneraciós kinai meg a poroszkaló idősávos hungarista nyuggerek idősík azonossága, hoppa vagyis öregjeink hogyan hagytak magukra degeneraciókat

Coco néni 2021.05.03. 07:23:56

@vektortér: akkor légyszíves mutasd be azt a kommentem, ahol én oltáskáoszos örömtáncot jártam. Az a baj veletek,hogy ti valami képzelt ellenséget püföltök. Légyszíves dobd már ide, ahol én az oltáskáoszon örömtáncot járok. Kíváncsian várom. Ha meg nem találsz ilyet, akkor szépen elnézést kérsz Cocnénitől, és bevallod, megint segget csináltál a kis szádból.

Frick László Intézet 2021.05.03. 09:00:28

@csillagkúll: Japánban a XIX.században kb ugyanazt csinálták az öregekkel,mint amit Sánta Ferenc elsősikernovellájában,a Sokan voltunk-ban mutatott.A japán tűzhányóaktív volt,tehátnemkellett barlangbaküdeni az öregeket,áramlottle annyi mérges gáz a vulkán oldalán is.

Kína viszont szárazföldi ország. Szárazföldi társadalommal. Kung Fu Cse [= Kemény Munka Apó ] tanításai nagyon fiatalok,mindössze 2500 évesek,ehhez képest az öregek hagyományos tisztelete kb 2-3jégkorszakótaél.

Van kérdésed?

Addig is,amíg jobban vicceset tudsz kitalálni:

vegyünk egy vasútikapunyitást,egy gyorsvonat peronjára,általában vagy 3000 ember igyekszik. Egy öreg bottalbotozós 92éves bácsi utolsóként kezd el csoszogni a kapu feléés szinte elsőként sáll felaperonróla jyge szerinti felfestésről.

Hogymondajm..az udvariasságnak vagy az előzékenységnek nemlétezhet egy annyira zsúfolt társadalomban a mienkéhez hasonlóformája.. csakúgy...

tudod,ez olyan,mint aKínaiKörforgalom: Egy átlagoskínaikörforgalomban naponta 287-szer több járműhalad át gyakorlatiulag megállásnélkül,miközben egykínai körforgalomra27-ed annyi baleset nemjut.

namost, ha felméby a Youtubera,akkor a baleset körforgalomüzletágban 12093-207-re akínaikörforgalmak vezetnek,mert a szokkici hüjjeeszárga annyija mókszan búkfencej

Frick László Intézet 2021.05.03. 09:02:33

@Coco néni: Ezt nem ismondják,márminthogy TÖBBET melyik ér.

Amitmondanak,azt, hogy a nemoltásnála bármelyiktöbbetér-na erről hallgatnak az agymosóid és ez a fajta sunyi gecipropaganda volt az oka aPénteki Győzelem-nek.

CSakakérdés a koalás,amit ma direkt neked tettem föl.

1.akarnak-e gecitváltani
2..és ha véletlenül mégis akarnának?

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.03. 09:12:06

@Frick László Intézet: Kung mester többször elmondta, semmit nem talált ki saját kútfőből, egyszerűen az kezdte el újra tanítani, amit a régebbi korok tudtak.

Coco néni 2021.05.03. 12:13:34

@Szorgalmas Gyémánt: most már nem tudom hol, de írtad, hogy milyen szar nyugaton, mert kirúghatnak egy fb kommentért

index.hu/belfold/2019/12/23/jogeros_vissza_kell_venni_a_facebook-posztjai_miatt_kirugott_ugyeszt/

és ha nyugat-kelet összehasonlítás, hát hol lennél szívesebben kormányellenes ellenzék, Berlinben vagy Isztambulban vagy esetleg Moszkvában?

Coco néni 2021.05.03. 12:14:15

@Frick László Intézet: madj elolvasom a koalát, most nem érek rá, melóóó van.

Frick László Intézet 2021.05.03. 12:37:29

@Coco néni: Azért ne baszd mármeg, ha egy ügyés nincsen annyira jójogász,hogy netudja jogilag kikavarni a visszavételét.Hú,és rögtönmegírta az index.
Hülyéskedsz velünk? Egy pikírt megjegyzést nem tehetsz pl szájjalaktív dísz & fesönbuzikra,kibasznak mindenünnen.

Mármint Fejlettisztánban.

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.03. 12:58:38

@Coco néni: Vissza kell venni. Érted is, ami oda van írva? Valaki túlbuzgó volt, de orvosolta a helyzetet a jog - ilyen a jogállam működés közben, Ne izgulj, akiket a németeknél rúgnak ki, nem lesznek visszavéve, ilyen a diktatúra működés közben.

Mindig az az elnyomó, aki tilos szidni. Próbáld csak meg Nyugaton szidni a buzikat.

Szart se tudstz te a mina Oroszországról.
Oroszországban a CIA által fizetett felforgatók, kémek és hazaárulók mennek a börtönbe, vagy elalszanak.
Ha ott elrabolja a gyereked egy skizofrén állat, , ott vagy az államhatalomhoz mész, vagy a szervezettt magánhatalomhoz, a maffiához. Egy nagyon jó orsoz cslaádi barát - lány - aki már évek óta itt él, egy nyárra hazament a szibériai tanyájába, amit a nagymamájától örökölt. Egy szál maga védte, egsy puskával. Gondolod, hogy érdekelni fogják a nyugati nőjogi mozgalmak meg emancipációs problémák, meg a modern demokrácia problémái?
Egy akkora birodalmat csak erőszakkal tudsz összetartani, ez igaz az USA-ra is, csak hát róluk sem tudsz szart se, a 444 meg nem ír róla.

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.03. 13:00:38

@Coco néni: A válaszom ak érdésedre: sehol sem szeretnék politikus lenni.Ha el akarnám hagyni az országot, ezerszer inkább Moszkvába mennék, mint Berlinbe. De nem akarom.

Frick László Intézet 2021.05.03. 14:37:32

@Coco néni: @Szorgalmas Gyémánt:
Oroszországban nem bolhacirkuszból van elefánt,hanem Párhuzamos Parlament működik. Úgy saccperkábéa büdösvakcinákat kifeljesztőkutatóorvosk csapata esetében nem hinném, hogy tévednék, ha azt állítom, hogyapolitikai nézeteikben bármelyiküksokkal-sokkalmesszebb áll Putyintólés közelebb a liberális nézetekhez,mint Navalnij. Navalnijjóformán egyetlen pontban nemért egyet Putyinnal, az pedig Putyin kormányzása, ugyanis navalnij úgy gondolja,hogy őjobban kormányozna.

Az ezzelaz ideávalaprobléma,hogy ha az amerikaiak egy bábot ültetnekMoszkvába, az egy ellenséggel,akire rálehet fogni a dolgokat,kevesebb.Akkormár csakKína,irán ésmajd ha rádöbbennek,hogy India,akkorez a három országlesz az ellenségképben.És azért valljukbe,az amerikaimunkásosztály műveltségét tekinte a büdös ruszkik elég jókis hagyományos ellenségkép.

Az indiaiakat meg cukinak kéne tartani,jóformán amerikai filmes közhely a magasfokú [amerikai vagy angol] diplomás,szinte tudós,de legalábbis orvos ,ám mókásan hülye indiai. Márt a Vészhelyzetben is volt ilyen, az Agymenőkben meg csillagász.

Serény Vélemény 2021.05.03. 14:50:58

@Coco néni: Isztambulban minden török annyira nacionalista, amitől te alapjáraton sikítófrászt kapnál. Ott a hadsereg volt az "ellenzék" meg a demokrácia ellensúlya. (HOgy mást ne is mondjak, miután Ursulát bekanapéztatták, és mialatt félbuzi-félherélt EU ezen pörgött a fején, azalatt a türkök megtámadták a kurdokat. Ami egy kicsit lényegesebb kérdés, mint hogy ki kanapézik és miért...)

Az oroszokban is van egy erőteljes nemzeti tartás.

Berlin... á, hagyjuk!

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.03. 17:09:21

@Frick László Intézet: Milyen jó már Bürsszelben biztosnak lenni. Ezt figyeld:

"„A mostani versenyjogi szabályokat úgy alakították ki, hogy ennél jóval nagyobb ügyeket kapjanak el. Pénzügyi értelemben a KESMA ügye Magyarországon túl kicsi, vagyis az összeolvadás értéke túl kicsi ehhez. A versenyjogi szabályokat ennél nagyobb ügyekre tervezték.”

Vera Jurová, Euronews

Frick László Intézet 2021.05.04. 07:03:35

@Szorgalmas Gyémánt: @Coco néni:

Akeletnyugatizás a 40 pluszos vénemberek idiótizmusa a Z és az alfageneráció szerint. Akik nemfogyasztjáka hagyományos agymosómédiát..egy podcast-et meg nem nyitna,annyira leszar bármit,amipolitika..Mitse sejtve twittereznek a moszkvai vagy a teheráni egyetemi-kampuszbéli élményeikről.Moszkvában van a világlegferlkapottabb,tehát legdrágább diplomataképző-külkereskedői egyeteme.

A világ már teljesen elment ettől a képlettől,amin itt rágódnak a XX.századi idióták.

A Fundan egyetem a Nyugat legmenőbb egyeteimevel egyprojektekben érdekelt. Globalizmus van,nincsen is értelmezve az a sötét babonás ostobaság,amivelittbennünket még a 444meg telex ésindex gecijeiamerikai XX. századi politikai ösztökélésre tömnének.

Van valami láb-bajom? Két lehetőségem van,elmegyek egy Nyugati Oiropid diplomásorthopedus doktorhoz és aztánmegkezdődika 2-3éves processzus,pl akár műtétekkel is.

Vagy utánanézek a neten,hogy hol masszírozzák meg a lábamat-lábfejemet.. a Király utcában van három vietnámi nő?Jól van,6000 Ft és ha nem nyúl európai masszőr a lábamhoz,akkor évekig elvagyok.

Volt Kecskeméten egy kiropraktőr,aki Bekeska Cabá-ról menekült oda az utcjában olyan jelenetek,amik ÚtálatosÖrdögnólyijék bóttyáná, hogy rohadna meg,ugye Cocókám?

Ennek az embernek vagyonokat ordanak össze,mert a kétkezéveltöbbre megy,mint NYugati Tehát Fejlett Mert OirópaiMetódusú Gerincklinikák.

Jól van,az ember be se hajt az utcába,utánanéz a neten, Szegeden dolgozikkét thaiföldi thai nő,ketten együtt nincsenek 3méter magasak és 80 kiló... A nagy bengáli európaikanállat mérethez gyöngék?- akkormegcsinálják ketten,12000 meg a benzinköltség és a barom ellesz vagy 2-3évig vele.

ÉSakkor mit kellolvasnom az indexen,a gecimédiában mit hallok,hogy a kínakuruzslás,az EZ VESZÉLYES KUMINISTÁKÓKK hogya Konfúcius Intézetek = Kínjaiajai títkósszógálatokummunistákókk.

Most kb a 40-ik életév az a határ,ami alatt ki nem szarja márle ezt a XX.századi keletnyugatizást. Az, hogy az Azonnali-ban meg a telexnélés a 444-néldolgoznak30évesek..az Azonnaliban pár stréber kis nyálfazék 24-28 éves?

A 178902-ből 24?-akik nemtesznekki egy féltucatot?Kit érdekel? 40-tőllefelé..35-ig talán érdekel 3-4%-ot,de30a-att tízezrelékeket.

Frick László Intézet 2021.05.04. 07:09:27

@Szorgalmas Gyémánt: @Coco néni:
Budapest nem Magyarország(sőt,Rákospalota nem Budapest) Peking nem Kína és Isztambul nem Törökország.
Viszont Moszkva is Oroszország, azonban nagyon sokan nemfigyelnek arra, hogy Szentpétervár is Oroszország.

Az amerikaiaknak nem kell ismerniük Oroszország meg a Szovjetúnió (sőt:Európa) történelmét.. azért,aki általános iskolában legalább 3-as volttörténelemből,annak valamit sejtenie kéne Kijevről.

egyszerűen az elképeszt engem,hogy egy tank üzemanyagnyi távolságra Oroszországtól annyira hülyének kéne lennem a mai Oroszországhoz,mint egy michigan-i bányagépkezelő néninek hat sör után.

Coco néni 2021.05.04. 07:35:51

@Frick László Intézet: életedben nem jártál az oroszoknál :D Én igen.

"Budapest nem Magyarország" - ez annyira szép, annyira szívből jövő, érdemes lenne egy ista oldalt nyitnod, szerkesztesz valami bazigicces képet, ráírsz egy ilyen mondatot, és találsz valami jó felhasználónevet, mondjuk Szalonnás Józsi és azzal nyomulsz.
Bevételből 15% az enyém az ötlet miatt :D

Frick László Intézet 2021.05.04. 08:04:42

@Coco néni: Budapest nemMagyarországésez tény,nemszalonnásjózsi.

Budapestenminden más-ezt kitárgyaltuk,plhogymiért van annyi,egyébkéntBudapesten semmit nemtevékenykedőcég Budapesten bejegyezve.Budapesten mindenmás,az autókműszakiztatása,átírása,agépjárműellenőrzéseek,az üzletekreonatkzóak..

"lent apusztán" szemelőtt van az ember,Budapesten dzsungelben.

Budapest a magyar feudalizmus.

Budapest egy nomádnyugat-ázsiai banda aulja. Tipikus ázsiai berendezkedés a miénk.

A budapesti "intézőemberek" intéznekma ismindent.Mais,ha gyorsanésjólkellintézni:Bp-remegyekföl,ott vanminden

ésahogy Dr NyáryGálmegaszonta:
"Itt érdemesélni"

Hiszen: temagad is ezt propagálod,hát dumcsizni kávéccsi, holban másholebben a büdösországban annyira cukkcsí éddybabbúúúhely? Csak budapesten van.A balaton egy része= Budapest.Kicsit a Dunakanyar,aMátrakétfoltja Budapest.Atöbbi tanya.

Méga Bicklis A Város is Budapest

pedig közben Szeged az

Frick László Intézet 2021.05.04. 08:05:15

@Coco néni: Pont te te szövegeid alapján mindenbenkülönb Budapest Magyarországnál

-ó,baszod:D

Frick László Intézet 2021.05.04. 08:58:18

@Coco néni: Ajobbikod nyalod,mertszükséges az orbántalanításhoz.Miközben egyedülaz MSZPtudHATNA kormány-ésminiszzerképesembereket kiadni..még a romjaibólis több kormányra valót,mint az MSZP-n kívüli része a bolhacirkusznak.

AJobbik "szükséges rossz" demint a "legnépszerűbb ellenzékipárt"minisztériumi négerről felolvasó embereket nem tudna kiadni hatot.Ez sem zavar -mi?:D
süti beállítások módosítása