Persze könnyebb lenne Menczernek,ha lehetne Magyarországon ellenzéki vagy legalább független újságírás.Akkor jó nagy kioktatásnak a koki&saller erdejébe szaladna most bele.

 

Mindenesetre addig,amíg majd lesz már Magyarországon független,és talán azután pedig még ellenzéki

nemtuggyukmijezdebisztossanukkutt.jpg
Független szamizdat stenciljén a leleplező kémfotó a kínai áltudomány sarlatánizmusáról.

újságírás is,megmutatom Menczer úrnak,hogyan kerülheti el a magából ennyire hülye laposföldiánus csinálását:

Olyant a kijelölt büdösvakcinákról,hogy jó lehetne,germano-anglo-saxo kultúrkörbe tartozó tudományos laboratórium,intézet,ügynökség vagy szaklap nem fog leírni.

 

tehát ha máskor Menczerúr személyi- vagy szaktitkárja nagy lelkendezve jönne ekkora baromsággal,akkor neki sem kell elolvasnia, hiszen csak egy algoritmus szokta átfutni az ilyen szövegeket az elvárt szavakért,ha megvannak,akkor tudományos és figyelembe vehető a cikk, ha a Svéd Királyi Tudományos Akadémia publikálta,akkor pedig nemnézünk oda Dr Kanga & Dr Zsebibaba móccertana szerint és akkor nem is lesz.

Tudományosan megalapozott az a szakcikk,amit a gyártó a saját terméke laboratóriumi vizsgálataiból az erre megfelelő szaklap sztenderdjeinek megfelelően publikál.

Azt hiszi valaki, hogy Orbán Viktorné Anikónéni a legbefolyásosabb magyar nő? Faszt.Majd a Forbes Standard kiadja azt,kire kell veretni a jógyerekgecit,példáulegy potenciálisa,3,8%-os veszéllyel nőiminiszterelnökjelöltre,és az lesz a legbefolyásosabb magyar nő:D Dr ApróPiroskanénimeg hegyezheti tovább a zabot,ugyanis nem adja ki a Forbes Véleményrács a nevét.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3916515550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása