Ma reggelre Bucsi kórházigazgató bácsi  fakgajtotta a jógyerekek egyetlen örömének forrását.

screenshot_2021-04-27_szekesfehervari_korhazigazgato_olyan_magyarorszag_tortenolyanmagyarorszagtortenetebenmegnemvolthogy_a_krematoriumok_harommuszakbandolgozzanak.jpg

 

Magyarország története az,amit Dr Bucsi tud és ha egyszer ő nem tudja, hogy a győri égető meg a zalai Adytum krematórium eleve három műszakra (folyamatosüzemre) van tervezve, valamint az utolsó békeévben és gyűjtőfuvarban  12 t össztömeges pótkocsis szerelvénnyel  szállították ezekbe  a halottakat égetni, annyival óccsóbb hamvasztatni és a koprsós lassan a divatból is kimegy, a járvány alatt meg eleve nem is engedményezett a ritka,pl Öreg Grófó esete  a megerősítő kivétel, akkor majd a maradék mondanivalóját a hír 24 úgy kiforgatja,hogy az öreg eredetileg azt hitte,hogy a nagyobb oltásikedvre fog buzdítani.

Doktor úr,a magyar gecisajtó fennállása és az okostelefonok feljövetele óta nincsen olyan, hogy az ember maga is ne rögzítse a vele készült álriportot! :D

 

Sőt,amióta a síszünetet [-> fű se nő] föltalálták,a legtöbb kórházban a proszektúrákon micsinálnakmár a hullákkal a békeévtizedekben is ,pláne,ha valaki Karácsony előtt akar rákos lenni,várhat a patológiai leletére a síszünet vége utáni torlódásfeldolgozásáig, azaz,amíg a maci ki nem bújuk onnan,ahol sose aludna.

a_krematorium_csendje.jpg

 

Több,mint 10év telt el,megláttuk és lett.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6916514072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása