Az "SZDSZ"-t egy történésznek úgy 1994.májusától kéne macskakörmök közé karcoltatván ábrázolnia.

A "FIDESZ" a maradékértékei maradákának az emlékeit (képünkön)is kb úgy 2014. óta fossa le.  "Részegen, vadászvacsorán,síelő tartásbúú ,hátrafelé" stílusban.

szenilisdemokratakszovetsege33.jpg

Ha egyújfideszest megkérdezek erről, Pócsképviselő  stílusban röhögi a pofámba a műfogsora alól a vadászvacsora emlékeit azzal, hogy nem képzelem tán, deee, majd  a FIDESZ beleragad a fejlődésében az 1992-es állapotaiba? [Amikor ugyanis még az egyik liberális pártunk volt és nem naródnyik szájjalkeresztény populista szer.gon.röh. & kiaka.].

A "FIDESZ" két legpocsékabb munkája a HR és a kommunikáció.

Orbán -kivétel a pénz-és járványügyek- csak a nála butábbaktól kér tanácsot.

 A Biden-i szinten reszkesztegfejű , holland nyuggerszemüveges és Biden-nél 10 évvelpedig fiatalabb un "nemzetbiztonsági tanácsadó"jának a tanácsai a tavalyi újságokból származnak. Annyira értékes egy ember ez a Bakondi, hogy még a részeges drogos szoknyapecér fia segge alá is zsírosállást érdemes tenni.

Az egész Orbán-kommunikáció a politikaikommunikáció betegségének XX.századi állatorvosi Lada Samarája

allatorvosiladasamara.jpg

Most tanácsolják neki,hogy ne nyisson, de ő ezeket a tanácsokat nem kérte,mi lenne a möccsökkel?

Ha valaki sikeresen lehúzott mondjuk 30évet egy tanácselnökből aztán évtizedekig polgármester is maradt igazifűrfivezető-e-je alatt,akkoris meri a dürrögéssit: Ha az egyetlenépeszű irány Észak,akkor az igazi jó alávaló a Dél-et javasójja. Az igazifűrfi [->ember -> emberkedés] paógármester természetesen ezt a javaslatot lehülyeségezi majd mindenkit a jó kurva anyjába [->LázárJános & Uj Péter VezetésiStílus] zavar haza azért, hogy a reggeli napindeéjtaó jíttekezletten előájjon a bódogpistai vótnekijegy álomával:Irány ÉSZAK! -na,kb ez a szisztéma kell ahhoz,hogy valaki i tudja húzi a 6 csereévciklusát Orbán alatt-a-ja. Több nemislehet neki,Orbán azt nem hagyja. Bővebben erről: Han Fei Cse:A tanácsadás nehézségei

Ha puskát fognék,akkor  vadászokra lőnék, bár nemrég ezügyben a japán bálnavadászok ellen tííítakozó jellegzetes angolszász balfaszokelkenték a nózimat.

Ha akkora stüszivadász lennék,mint Semjén Zsót, medveölő puskával ülnék le az m1 hiradó elé,hogy

Elvis tévé-távirányítója elvistevetaviranyitoja.jpeg

széjjelűjem,ha még egyszer a Mór Beszédéből az elkúrtukosat bejátszák.

Most majd úgy 800 milliót fognak jellegzetesen fideszpropos ostobasággal és nagyvonalúan elbaszni egy Gyurcsány filmre olyasmikkel,amiket Gyurcsány látni szeret és kivállóan szórakozik olyasmiken, valamint számít is rá és már készen is vannak hozzáa reakciói,pedig még csak most találják ki,mennyit kell a lóvébólvisszacsengetni meg a jóbarátok közülkinekami alófasz ürügyén [ ->Kincsem csodafilm]

Még csak vagy 157 809 219 Ft-ot költöttek a filmrekonrétan,de ha elolvassuk a szinopszist,akkor ennyi erővel  jobban jártak volna, ha kpés rozsdás vashordóban elégetik. 

sultokorsegtortenelemhamisitas.jpg

Annyi,hogy a provokáció részleteinek a kidolgozásában Somogyi Zoltán közvélemény gyártó is részt vett.

Bizonyíték:Szeptember 19-én rajtam kívül csak ez a Somogyi Zoltán mondta ki,hogy ZSeniális Ferenc több ponton is győzteskéntmegmaradván miniszterelöknek,fog kikerülni.Hanni,akkoriban még bácsi lehülyézett engemet ezért. Somogyi ugyanis véletlenül a prognózis helyett a tervét olvasta fel a sajtónak.

Természetesen Gyurcsány Goebbels Show-ja,a 2007-esMSZPidény-nyitón előadott rend és Szabadság című beszéde hogyne maradna ki?

Pedig ha a mai """"""""FIDESZ"""""" tizedannyit még emlékezne a koraikommunikációjára, Gyurcsány 2007-es Goebbels-show-ja állandóan menne a gov-pont-hu-n meg a miniszterelnöki szaósölmédia portfólión. Mondjuk..a Facebook lecenzúrázná a , színén értelmezve Gyurcsány szimplán önkielégítésből előadott náculását pár perc múlva,de akkor is.

 

A FIDESZ kommunikációs rémunalmából úgy tud a FIDESZ bámilyen "akarata" vagy közreműködése nélkül is rémuralom hoaxálódni,  hogy az Ellenzéknek csakki kéne egy hihető hazugságot agyalnia,miértnemakarják leváltani Orbánt lassan 10éve [-> Snitt Elnökur botránya] .

afidesznekilyensomnogyijutott.jpeg

Kicsi, nyálas, büszke, buta és ahhoz képest kurvasokba kerül-A FIDESZ-nek ilyen Somogyi jutott

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5916502832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása