In Memoriam Bede Márton

 

Bede Márton egykor nejlonpank-ként kezdte a maga megjátszását a Trefort gimi legendás fiúvécéjében. Ideológiája kezdőrúgását a gimi maóista [->Haraszti Miki bácsi]  igazgatója adta meg...

Onnan sikerült idáig

(mutatom)

bedebolcsessege.jpg

eljutnia . Havi félmillóért kapható agitátor.

Európa szétbaszóinak dolgozik,

és egyébként igazat adok neki, Bede + én ebben is teljesen egyet értünk, nesze Európa, ezt érdemlitek picsaemberek

mert ebben is 1-et értek vele,únt gátú ócska föld és nesztek. Az már más irányzat,ami szerint ha

"nem én szolgálom Európa széjjelkúrelóit? -majd szébaszatják másokkal"

Van róla különben fénykép is,kb 35 éves korában egy fotoshop alkalmazással cukisította magáról és azóta is azt hiszi,hogy ez is vicces.

Adná magát lábra Bede nyálas stréberkedése és mechanizmusmagyarázkodása a szokásos hamispárhuzam erőltetéseivel,sőt,jártásaival Petry "idegengyűlölete" kapcsán, de..szerintem...a törek cséplésénél vagy a magyar labdarúgás jövőjéről értelmetlen annyira diskurálni ma,mint errőla fajta, agitációs célból  "idegengyűlöletnek" fölhazudható micsodáról.

 

 Beszéljünk Németország Értékeiről,

az összes olyan értékéről a Mai Németországnak,amik Bede szerint valamint énszerintem is az értékei.

 

Megvannak? Mind?

A kérdés az, hogy

kik teremtették ezeket az értékeket ésmikorés mikből állnak?

Tuggyuk, ho' tik odalent Elmaradisztánban még minden nap zuhanyoztok. Mink itt Bezzegisztánba'ja mán jévtizedegg aóta-ja fejlett zőődgundókodásbú takkarékossan bánunk a csapvízzel jiss, de te azért, ha mán megszoggtad, zuhanyozzál nyugottan naponta! És ne úgy mongyad, hogy Müntyhen-bű jérkezté  ja gyurssal, mer' a sok bunkó tahajja katóllikus lennémettye bajor nem tuggyaa héjjessen mondani, hogy Mönsen!"

/Bezzegnémet család az unkoorzigainaaa cserediáknak, 2007./

 

Az nem kérdés Bede számára meg a számomra sem, hogy a mai menekültek

(akik Bede szerint lényegében = vendégmunkások ,aka 50 évvelezelőtt,szerintem meg,és  jósok nem idegengyűlölő sőt,politikailag alkalmazkodóéskorrekt német szerint sem)

 

valamiért választják Németországot és azt a valamit nem találják meg Magyarországon és ezért ugyan  Bede szerint az a kár, hogy továbbmentek, szerintem meg szartak volna itt maradni Lepukkadtisztánban.

 

Valakik megteremtették viszont azt, ami miatt a mai menekültek preferálják a mai Németországot

de azoknak a valakiknek

 

most elárulom:

Nem örök az élete.Nem halhatatlanok.

Egyszer csak már sorban nem lesznek és

 

erről szerintem érdemes lenne beszélni,hogy

ha ezek az emberek mind elmennek,kik fogják továbbra is megteremteni azt a valamit ,ami miatt a mai Németország még érdemes.

Jemand hingegen hat geschaffen, was die heutigen Flüchtlinge dazu bringt, das heutige Deutschland zu bevorzugen aber zu denen jemand Ich werde jetzt enthüllen: Sein Leben ist nicht ewig. Sie sind nicht unsterblich. Sobald sie aus der Reihe sind und Ich denke, es würde sich lohnen, darüber zu sprechen Wenn all diese Leute gehen, wer wird dann weiterhin etwas schaffen, das Deutschland heute noch lohnender macht?

A Német Minőség marketingdumája  őszintén beszél arról, milyen munkát végez a Távol-Keleten bérgyártatott termékeken a német minőségbiztosítás.

 ooslanderzigeunerhunden.jpg

Német nemzetiségű, un "Volksdeutsch" menekültek [-> Donauerschwoobn] 1945-ben, Németországban. A Marshall-segély kiosztásáig putrikban laktak a pl sváb szokás szerint a szarbólis pénzt csinálva. A Marshall-segély minden rájuk eső ÚjMárkájából legalább 4-et csináltak, ha nem hatot. Ln magam több,mint 300 Donauerschwoobn történetét ismerem,mindegyika saját tulajdonú lakóingatlanjában halt meg,a saját ágyában- esetleg kórházban, de vagyonilag ugyanúgy,mint az otthon halni szerencsésebb Schwaeger-jei. Többekközött ilyen emberek, egész életükben a többségi honos "befogadó" németség szavával Ooslandaa Unkoorzigeinaa Schwainahundi teremtették meg azt,ami ma csábító a menekültek számára Németországban.

Dreckig Dzschob: Arról van szó, hogy már az sem egészen világos,ki vállalja Angela Merkel korosztályának majd az átpelenkézását a haldoklása ágyában.  Most ott tartunk, hogy egyelőre a Másodosztályú Nemigazi Tagállamokból érkezik még  erre dolgozni akaró, de inkább már Ukrajnából.

Bedének szín amerikai- kincstári stréberségből  azt kell mondania,hogy a menekültek,igen,majd ők folytatják.

 

Szerintem pedig:

Ugyan,mitől is? Még fogalmaik sincsenek hozzá,mert azElső Vendégmunkás Áradat-nak kb a munkáról vagy a tanulásról és még sok-sok mindenről,  ugyanazok voltak a fogalmaik.A  török nők kendő nélkül jöttek és dauerolt hajjalés azonnalminiszoknyákat vásároltak harisnyacsizmával.

 

Bede nem tudná ezt? Még jobban is. Bede nem az a slapaj,mint Kerner Zsolt vagy Angel-Kovács Marianna,akik szívből,igazán meg küldetéstudatból, viszont tudatlan ostobán.

Csak: Bedét nem azért fizetik,hogy ezt el is árulja.

A menekültbiznisz inverz reakciója szerint Ártatlan Gyuribácsiék szavazóbázisnak importálják a menekülteket.

 

Azt el tudom hinni,hogy orbánista ostobák bele képesek ringázni magukat efféle szűrnyűűségekbe.

Annyi a gond Bede szándékos és a jobbos reakció veleszületett naiv feltételezéseivel, hogy az élettel közben pedig nem összeegyeztethetőek. Ha a menekült muzulmán,akkor annak a tekintetében a menekültellenes jobbos reakció meg a pénzért amerikai seggnyaló stréber, aki a szabadidejében nácivadász meg zattejjista filizojófijuss is, egy kutya:keresztény. A muzulmán menekült nem csak a KorszerűModern Jövőbevezető Új családformák vagy a buziházasság vagy a buzik örökbefogadásának az esküdt ellensége,de a kereszténykutyáknak is. Egy ilyen fundamentálistának egy kuttyakeresztény a Sári Ebdó műveletlen-tanulatlan bunkaja,a Matula Magazin posztmaóista vicces tahajjával, Kocsis atyával egyben a saskabaréjóskaizmus meg Pápai Gábor is. 

Miért is szavazna arra egy igazhívő, gyaúrra,aki pedig már hatodikéve segélyen tartja? Azért,mert ez Arizonában bevált és 300000 latino újszavazó szavazott annyit, hogy így 10000 szavazat előnye lett Bidennek?És meddig fenntartható ez a segélyen tartás.

Véget ért,egy mukk értékelése nélkül Németországban a Menekülteket Integráló Első Ötéves Terv, de a hanyadikötéves tervet kell kivárni a beismeréséig:

A régi jópéldák a régi jó vendégmunkásokra voltak beválósak.

 

A Világ több kettőnél és pl az esélyek is.Most nem azokra az inverz reakciókra mutatok rá,amik majd a 20-asévek elfokvárosisodásában a fehér faji neonáci sűttökörségeket fogják táplálni.

 

Mármost Ázsiában,akik dolgozni szeretnének és boldogulni,nem föl ide, Picsaisztánba , Nyugatnak indulnak, csak2-3 repülőórányira Kelet-re.

750000 dél-kelet-ázsiai  vendégmunkás az ünnepre iderepültetett rokonaival ünnepli a 400000 befogadó malájjal együtt az Új Évet Kuala Lumpurban 2019/2020. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9316496350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.04.12. 13:14:37

pedig a munka valóban szabaddá tesz, vagy legalább magadúrává

Frick László Intézet 2021.04.12. 14:17:30

@csillagkúll: Märchenland-ban,amitmég a fajnémetnemtart Dreckig Dzschob-nak, az a kukásautó farán állás,mert az havi 10000 € találását jelenti heti 24 órásmunkaiddővel.
Viszont Grundschulé-ban tanítani az AmreFlüchtigilik Kionderei-t a többi gyogyóssal? Arra Gastarpaitaa kell.

Diplomák terén pedig a legnépszerűbb az üzletimenedzser. 10 évig tanulja,utána Vati-ék befizetik egy 10éves világkörüli goázásra,mert ugye kell az élettapasztalat.

Dr.Koós Alajos 2021.04.13. 06:11:38

Európa tönkretételének politikája a valamit semmiért elvének egyre agresszívabb véghezvitelére és az élet minden területére való kiterjesztésére épül.

Frick László Intézet 2021.04.13. 08:17:02

@csillagkúll: @Dr.Koós Alajos: Általános iskolai fizika

Energia semmiből nemteremtődik.

A mesés államháztartás ugyanilyen.
Minek vegyem meg az SKF csapágyat "SvédMinőség" feliratos dobozban, ha BMW OriginalErsatzteile 34444,SKF-tőlmegvásárolva 15000

az alibabáról meg 2400 Ft.

majd leszNixoni Embargó az alibaba ellen,mi?

RáadásulazN IKEA alapítvány,az SKF-nekmég nem volterre pofája.

Egyszer rájönnek a Mérnöki irodák,hogy az anyaimázsúországnakoszt mi a gecinekafóznának,jólesz az a Kajmán szgk-en is. Egy Mérnöki iroda?Még szép:D
:D

Frick László Intézet 2021.04.13. 08:21:14

@csillagkúll: @Dr.Koós Alajos:
A mnásik,ami egyre kevésbé van a munkadolgozni akarásmellett Oirópában az a verseny.

ASanghaiMegaÁllomásfőépítésze 40napot ddolgozott egyfolytában.nem azért,mert A Párt,nema fizetése lett több,pesze akarta, hogy a munkája jólsikerüljön:

Mert a következőmelóra is 1285 mérnökpályázot.És egy ilyen versenyben valamicskét számít a Mega Állomos,mint referencia.

Az Európai Multik nem versenyeznek,hanemel őre felosztanak.

Van egy mega oiropid beruházás és pályázik vezetőfőmérnöknek..két tucat? Szabad SZerdás 30 órásmunkahét-telképzeli?

muchacha

Frick László Intézet 2021.04.13. 08:24:36

@Dr.Koós Alajos: @csillagkúll: Kifelejtettem a szakszervezeteket.:D

A Német Sofőr Szakszervezet, 100 német nincsen már benne,demiattuknem tud dolgozni a nemzetköziskamionos,mert 17ó 00-raminden-deminden autópályapihenő,még a tilos helyek,a forgalomtólelzártterületmeg a kanyaordók is tele vannak. Az Auslander Sau -nak van még 3 vezetésiórája,deki kellállnia 16.30kor a német belföldes szakszervezet miatt.
Vagy ott van a hotel-szabály,hogy a hosszúpihenőt hotelben kellkivenni.Kiharciltáka

kicsodák?

Nem véletlen,hogy a néhai amerikailiberálisok a szakszervezeteket közvetlenülaz ember meg kábszer kereskedelem után tárgyaláták a maffia fejezetben :D

Dr.Koós Alajos 2021.04.14. 10:49:22

@Frick László Intézet:
Nyugat-Európának óriási tartalékai vannak még pénzügyileg, gazdasági és közösségi infrastruktúrában és emberi-kulturális háttérben. Ebben az a csapda, hogy a lepusztulás nem nyilvánvalóan látható, sokan sokáig azt hiszik, hogy minden rendben van.

Frick László Intézet 2021.04.14. 11:33:54

@Dr.Koós Alajos: Ezek a színfalak.Dea szemlélet globális-spekulalista.Lényegében egy fajta marketingöngyilkosság.

Orbán mégnemzetiérdekekrőlmeg értékekrőlbeszél

Közben márEurópa van leszarva.

A "német" multui nemhogy NSZKérdekeitle se sajnálja,detojik bele Európa érdekeibe is.

A volumenek akozmetikai,az autó,a vegyiés gyógyszeriparban márkínában vannak.Európátapiacimérete szerint tekintik ésma már a piacok a Távol-Keletrekoncentrálnak

Ésmost már vége amásolókorszaknak:Már az innovációis ott van,pla vasúttechnikában- vasútépítésben.Kína fogja Afrikát be-vasút-hálózni.

És az oirópaiak 50 évvelezelőtti KÖZGÁZ meg propalapján handabandáznak "Szovjetúnió sorsáról"
Tömbökről beszélnek

amikora Globális Spekulalizmus számára a TÖMB az,ami a neutrinóknak ami "Euklidészi geometriánk"

Mégakadálynaksem tekinti a GlobálisSpekulalizmus az oiropid KÖZGÁZ-t.

Az oiropidKÖZGÁZ-nakkifejezései nincsenek arra,ami ma Indiában és a Távol-Keleten történik.

Arrólnincs fingjuksem,hogyan kooperál India és Kína.

Amerika arrólábrándozik,hogy Indiát majd szövetségessé teszi...klásszikusan :D

Egy vicc az ilyesmi,mint
"Hong-Kong az demokratikus

Szingapúr meg puha diktatúra"

Értemén,hogy a tudatlan amerikai munkáosztálynak szánt propaganda

de akkor is
süti beállítások módosítása