"Gyerekeim,fel kell oszlassam az ault.Tümen Kiteg , a szarházi kivakarózott és felkapaszkodott talpasparasztya megizente: vagy elfogadom a felkínált Hatodik Főlovász-i rangot a FőSzálláson , vagy irmagot nem hagy belőlünks cselédségünkis együmögig szegényedik . Ezért most arannyá tettem mindenünket s ím, felosztom közöttünk egyenlő részekre. Fogjátok,vigyétek s itt ne maradjatok, ha jót akartok magatoknak,mert itt élni nemlehet. Csak a fő táborba, annak erdeibe vessétek be magatokat: Csak a vén Dögbőrzsák bokáinál lehettek nem a szemei előtt!"

/nomád nyugat-ázsiai nemzetségfő feloszlatja az aul-ját i.e két jégkorszakkal -napjainkig/ /

aul11.jpg

A mongoloid kánok fő szállásai mindenkor az éppen aktuális világ legmultikultúrálisabb fővárosai voltak,

a népek szines forgatagai,a legtöbb szabadság és lehetőség,a szórakozás netovábbjai,a legfőbb mutatványosok,a legcsudálatosabb állatok,a legmagasabb jurták,a legalantasabb vágyak kielégítése és az egyetlen szilárd épület,akán szétszedhetőés a fővárossal együtt telepíthető fapalotája.

Európa Babilonja 1930-ban Berlin mellett Budapest volt! Európa Bagkokja csak akkor lehet a város,amikor hajléktalankérdése is van : a rohatt fidesznyik főpolgi miatt [2010-2019]

Ferltalálták éppen a papírt abüdös paraszt kínaiak? -az idültalkohilsta Nagy Anya,akán halálra hízottédesanyjaakkor tehát errealegújabb találmányraa,kéttenyérnyi darabja egy anyajuh ára,kakálráés vitetiki a rabnőivel.

Szerecsenyek valami fekete levest isznak - A Kán Őfőméltósága már unja, a lábait mosatja benne.

Mongolok szeretnének valami különleges ajándokot a büdösruszkik kánjának? - teát visznekneki,de feketefüvet SriLanka szigetéről. [1635.ótaa mongolokmiatt isszák a büdösruszkik a főzött téjját (-> csáj) ]

A Horda egész területén nincsen annyira Fényes és Szabad A Város,mint a főszállás. Elefántok?Zsiráfok?-vannak a kisebb táborhelyeken vagy a megszállt kővárosokban,deaz biztos, hogy a Legmagasabb Zsiráfokés a Legkövérebb Elefántok csakis a FőAul Fő Szállásán lehetnek.

 mongol -a mai nagyszerbség csúfneve a magyarokra

Arany patkóalovadra?-Fő Szállás!

Adómentesen eladni rabszolgákat? - Fő Szállás.

FőSzállás-Ott vannak oszt a sok kultúrák!

Bármilyen tiltott,gyaur tevékenység -plrömitjátszani? Fő Aul,Fő Városa,Az!

KIsebb nemzetségfők látnakmessziföldön valami éééérdekeset?

Meccsinájják űk is e, jeee!

biodrombudapest.jpg

Tilos a kocsitartás a Birodalom egész területén -A FőAul Főszállásán üzletemberek a valóságban és titokban sajátautóikon közlekednekés tiltott valutában milliomosan. Vagy csakúgy van nekik10kiló aranyuk a sifonyban

intezoferi.jpg

Intéző Feri cseszkó svejcisapkában a FőSzállás rejtekében a "Haladás Cipőipari Szövetkezet nevére lepapírozott Skodájával. A képen látható budapestiül felnik [-> felgen] a 60-asévektől napjainkig szolgálnak egy vidéki faluban lovaskocsi kerekeiként.

A fogyó-kopó áruféleségekben, élelmiszer tekintetében  legolcsóbban mindent csak a FőSzálláson kaphatni,miközben ott is a legamasabb a bérszínvonal!4!!4!

"Mennyibe kerülne az nekem,hamostantól lenne a szövetkezetnek egy személygépkocsija és én a szövetkezet alkalmazottja lehetnék anyagbeszerzőiminőségemben, természetesen a jókora havi fizetésemen túl,aamit mindig elfogok felejteni felvenni,de majd aláírom a kutyanyelvet? Természetesen a személygépkocsi tartási engedélyt én intézem."

/Intéző Béla,1951.január2./

"Az Aranyhorda FőSzállása termeli ki az Aranyhorda GDP-jéneka 89,404% át !44!44!!"

Gülümbül Gül Tündürü,újságírónővégső érve"

"Barátaim, fel kell oszlatnom a szövetkezetet, hogy a Vörös Csillag lehessen Túrkeviben az első termelőszövetkezet Magyarországon ,pedig már 1927-ben 72 termelő szövetkezet is volt...Igaz,dán típusú,nem pedig kolhoz... Kifizette nekem az egészet egyben a minisztérium,én ezt a pénzt most 14 egyenlőrészre osztom,mindenki kap 40000 Ft-ot,Fogjátokis,  tessék. Csakegy kérésem van:Itt,a faluba ne maradjatok,még amegyében,demég avidéken sem,mertittéleni nemlehet majd. Hiába alkudtamhozzá,nemfognaknektekbékit hagyni,amíg ki nem csinálnak.Én  Budapesten kaptamállást a Földmívelésügyi MinisztériumTermelőszövetkezeiOsztályát fogom vezetni.Nekeressetek,nemfogok tudni többet intézni nektek,nemis ismerjük egymást ezentúl,de az a kérésem,hogy jertekfölti is "Pestre. [...]Budaőrs? Persze,lehet. Dunaharaszti? Hogyne,az is.Az a lényeg, hogy itt,vidéken ne maradjatok,ha jótakartokmagatoknak."

/Lelovich István feloszlatja a termelőszövetkezetét,1947.december/

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9716496286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.04.10. 07:14:26

Én meg tüttőt füztem álomilag

Frick László Intézet 2021.04.10. 07:29:39

@csillagkúll: Kommenteltem már neked az Olyan Aranyos-nak látszólányok veszélyességéről,de azt is sajnáltad leszarni is ,úgyhogy nem fáradok most hiába,borogatjáka disznók a vájukat.

Frick László Intézet 2021.04.10. 07:34:52

@csillagkúll: Nem,mégis, hátha Bicikliző Város -ban szeretnél élni? Az nem Budapest,hanem Szeged. Szegeden a biciklizni az nem politika [-> a történelemelhazudozása a valóságból] , és nem is Gáljé Zoltán kedvelt politikaikommunikációs [ apolitikát is elhazudja - a hazudozásrólfolyó hazudozás] trükkje,amitmár DrKóka János,az +"SZDSZ" széjjebaszója is szivesen alkalmazott (Gáljé tanácsára őis)
"Kellenek a bicikliutak+ Majd 2007-ben meg fogjátok tudni,miért mondom ezt!"
/Dr Kóka,2006/

De a válság apersze külsőokokmiatt egy kicsivelkésőbb derültiski,pedig amúgy 2006.márciusban,sőt,az index gúnyolódott aPannon Pumán 2006.febrárjában.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.04.11. 02:10:21

@csillagkúll: A Tüttő Katának azon tulajdonsága, ami miatt hogy' is fogalmazzak, szóval ja. Szegény lyányok, azt hiszik, hogy mi őket, mint ők minket, egyazon evolúciós mérce mentén szelektáljuk kölcsönöst, oszt' közbe meg nem.

Frick László Intézet 2021.04.11. 07:10:33

@don Fefinho: @csillagkúll:
nagyon hasonló ez a szituáció amai gyermek - szülőviszonyokhoz.

A szülők 99,99948261% -a a gyerekérőlúgy nagyjából a gyermeke ivarérése hajnalátóla kb a semmit sem tudja.Anyákat hallottam dicsekedni,miszerint nekik alányukegyben a baricsajszijuk is. (bár a női segglyuk kitörlésének a helyes irányára nem tanította meg,arra viszont,amireminek,atrra hogyne is! ->KorszerűModern Jövőbevezető Anya Lánya Prozsektek)

Sok szülőmég a gyerekesaját hangjátsem ismeri,mert amai 28-47 éves gyerekekotthon a régi gyerekkori hangjukon beszélnek,kb egy terccelföljebb is. Gügyögcsiül. Úgy néznekki,mint Donáth Annácska vagy Dr Cseh Katka,32évesenmár 42-nek,de tapsilnakücsiznek, nyamilnaakés lelkcsikélnek anycikával.

A fiúk mindig és mindenben lemaradva,ma már a borravalóval egy lecsóban.

Éppen ezértlenne érdekesférfiaknak egy mozi,amiben valami Dove reklámszerűenEgyenlőBánásmód CsúnyaLányokis Szerepelhetnek

akcióban mindenféle nőket összeengedünkés a téma a pasijaik.

PlBéla ésKriszti szopatás után,alány hagy egy nyeletet, csókolózni szoktak.

Igen ám,deKrisztimagyar nő,ezértegy kb 37 másodperces nagyjelentben érzékeltetni, hogy geci?-csak ha a makkotkéne egy kicsit megszopdosnia,kilenne attóla gálája.

Ugyanez a pinanyalás kérdése,a rivallva nyalató Olga (azért mezítláb nyalat,nem SS-lovaglócsizmában,mint afilmeken...) csatlakozik az előtte szólókhoz arról,hogy a sok hülyepasimilyen sokat képzel bele az unalmas propellerezésbe.

Arról mennyit mutattammár,a gyűjtéseimből,miszerint egy KorszerűModern JövőbevezetőSajtókarrierjét Kigondoltam!ozó 34éveskislány a szájávalmiket mond a gyerekvállalásról,eközben a teste és pl a biológiai programja

"ÉVA:Mi vagyokén, a faszomat,mosógép?"
180-fokos szöges ellentétben:

Őúgy tudja, azért tart már a fűvel-fával és a fotelgombbaliskorszaka 12éve,mert szereti a szexet,pedig dehogy,ez mindössze a gyerekeket rakásra szülniprogram velejárója és elvileg a nő harmadikéethetedje végére rendes normális asszonyalitásban kéne elsimulnia...

MAJA:"Holélünkmink,a középkorban,mi a gecim ma már az a normalitás?Én akarom ezt,nekem így esik jól,sééénki nem tud bemagyarázni nékem semmit! (és tovább gyomoszolja a csípőnaci miatt is malachasátaz újdivatúhosszúderekú "retro" nadrágba. Hanyatt,henteregvén,hátha.

Minden ilyen Dovereklámalkalmas nagypicsaillatúnőidzsemboriban vannak azonban igen-igen jelentősen hallgatókis nők.Olyan...kis..takarosak, csöndesek,azzala Kis Manyi színésznőreemlékeztetőhuncutsággal,ahogy ez a szíénésznőnkakrumplit szedi Zolnay Pál...hogy szaladnaka fák c.filmjében és hibátlanulönti a szedővödörbőlakrumplit a zsákba.

Beszéli a Dove Reklám Zsivaj a szokásosokat, ezekakis nőkpedig szónélkül...lábat váltanak..unatkozván úgy csinálnak,minthaérdekelnéőket egy nipp a vitrinből vagy szeretnék a pezsgőt s kortyolnák (de nem)

Nos,ezeka nők azok,akik egy TóbiásJózsef alakúéslényegében kopasz bűnözőnek három gyereket is szülnek,s amíg az uuk a titkárnőt szopatja a Jézi tojta pink Smart-ban (amit szintén megcsalásmiatt vett engeszetlésül) a titkárnőjét,a sorban a beállón tehát az X6-os BMW következik, azzalmegy vásárolni.

Miközben,ismétlem,mi avélekedés a Kopasz Állat Fallokrata és Bűnöző
kategóriáról.

A közben amaradék csöndes kis tündérek,akiknem a fagyóból veszikki a gyári réteslapot, hanem nyújtják,felvarrjáka gombot,ha leszakad,mertmilliárdosnék (csak a friderikusz sándor szerű felkapaszkodott parvenű-nék nem vacakolnak)

Ja,és tükörbőltolat a Mercedes Viano-val, ha meg éppen az a következő az összevissza parkoltak közül.
süti beállítások módosítása