A fidesznyikek,meg a sok bunkó nemzetikeresztény jobbos köcsög ott durrogmost Budapest belső részeinek a közlekedése tekintetében is a Korszerű,Modern Jövőbevezetésén.

 
Zseniális Geri nem kezdi el itten magyarázni a sok értetlen vonulóbirka fidesznyik hülyének, hogy ne autóval hurcobálja a gyerekét iskolába meg közlekedjen felalá a A Város városikörnyezethez méltóan városias részein.

Művészi és egyben emberbarát móccerokkal szoktatja le őket  a gyereket autóval az isibe mozgalomról.Meg az autóvalbárhová A Város-ban szerű hülyeségeikről.

Részeredmények tekintetében kisebb anomáliák várhatóak  a budai spekulalisták kedvenc hegyoldalain,mert a gyerek reggel öt és az elit magán suliban kezdést az uszibólmeg a tenniszről   ,majd a délutáni külön alternatív  elitsuli és az esti különórák, összhangzattan-zeneszerzés avangár képzőművészet és HTML-kovács szakkör,csak akkor tudja lecsillagtúrázni, ha a háztartási alkalmazott a háztartási Skoda Octaviá-val mindenhová körbeviszi.

Szintén gond lesz a Diplomatanegyeddel,onnan pl a Király utcán szoktak rövidíteni és nem hiszem, hogy a nemzetközi diplomata szakma majd ott nekiáll meghallgatni a sötétben bujkáló kriptofidesznyik  háztartási alkalmazottak jellegzetesen HollikIstván-i érvelésekben bugyborékoló  magyarázkodásait, hogy mit a faszt tartott a bevásárlás a 2 helyett 4 órahosszáig,ezért adnak a segge alá CD-s autót?

Szerintem a Kari Geri [-> Gáljé Zoltán ]  azt hiszi, hogy a Diplomatanegyed , az valami árfelhajtó trükkszó az albihirdetésekben...

 

Ráadásul a netokráciában az van,amirőllonket tudoladni.Na.Adjál csaklinket arra nézve, hogyan araszolnak az értetlen fideszbirkák az Anndrássy-n vagy a Király utcát kímélőkerülőficakban...

NA UGYEEE! Nem tudtok linket adni?-akkor nincsen is! [-> nulla elveszített sajtóper ]

lábjegyzet:

Kerestem volna képi illusztrációkat,de nincsenek találatok, nem telik be egy találati oldal,senkinek semmi baja nincs is a Belváros közlekedésének népnevelési célzatú trendjeivel,akkor jólvan ez így, sőt,hajrá

lukapollizollrajt.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9016494446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2021.04.08. 16:19:27

@vektortér: Ez egyszerűen annyira hülye, hogy az már önmagának a paródiája.
Sajnálom.

"elkezdődött a játszadozás a keleti vakcinákkal" - elkezdődött. Úgy, csak magátú...

Serény Vélemény 2021.04.08. 16:27:59

@vektortér: De most komolyan, ezek annyira nem csinálnak semmit, hogy amikor csinálhatnának - például a saját bevallásuk szerint nem komfortos helyzet - az ingyenes parkolás ellen, akkor sem csinálnak _semmit_.
Azt viszont nagyon hatékonyan.

:D

Frick László Intézet 2021.04.08. 16:32:07

@vektortér: Bocsássmeg,deeztkézbőlfedáksárizza Baranyi városképalkotó művésznőkiállása a Deszky Skanzen értékeimellett és a büdösskínai büdösgigaegyetem ellen.
Franzstatt Nix Universitätestete
süti beállítások módosítása