Most, hogy üdvözöltem a Bezzeg Fejlettnémet sajtónyelvben a Mein/Meine lecserélődésétaMy-ra,itt az ideje, hogy latolgassuk a nyelvcsere irányát.

Én a niglish elterjedését gondolom a példásan integrált Fejlettisztánra:

 

Lukap! Wat e juropu politiku kusenu?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4316494434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Intézet 2021.04.08. 18:00:20

@don Fefinho: @vektortér:
Csalódást fogok most nektek okozni:
A nagy vonalán Ártatlan Gyuribácsivalértek egyet:
Gyuri bácsi szerint 35 millió,szerintem valamiveltöbbecske,olyan 150 milliómenekült kéne Fejlett-és Bezzegisztánban

Innen következneka különbségek:
Szerintem nemdolgozni jönnek ezek az üzletemberek.

Bede szerint az a kár, hogy továbbmentek,én viszontmegjegyeztem azt, hogy a menekültek szerint ez egy lepukkant ország. Ráadásulezután mgkörülis néztek a Keletipu környékén és azt tapasztalták,hogy vannak itt hozzájuk hasonlóak,akik ősikultúrája része a késhasználat.

Gyuribácsi azt hiszi, hogy a menekültek az szavazóbázis is.

Én viszont tudom, hogy a muzulmán menekültek gyaúr KERESZTÉNY kutyákra nem szavaznak és a szemükben a Sárli Ebdo egykeresztény kutyák Bedével meg Martin Schulz-cal.

Szerintem a négerek szépek,szebbek BorisJohnsonnál, valamint intelligensebbek,mint Boris Johnson és okosabbak is.

A négerek fasza sokkalállékonyabb az oiropidokénál,defőleg sokkaltöbb spermát termelnek naponta ésa hatodikadagjukban is több a termékenyítőképes fickánda seprmium ,mint a fehérekéen.

Ismerem az afriaiakról alkotottoi-oiropid nézeteket,dea butaságukalapja alátszat,amai afrikaiaknak a fehércivilizátorok miatti kulturzombiságai.

Az európaiak még a politikaikamu zöldjeikre szoktak felvágni..Nos,az afrikaiak zöldebbek is,mertami ami szemünkben recycklingbe való,azt őkóriáshajókkal fogják lehordani Afrikába eladni.

Tkp az első pármillióüzletember csak a pozíciókat stipi-stopizza majd ezután hozzák fela becsicskított rabszolgáikat,akikpersze nema fehérnyálfazakaknak fognak dolgozni.

Az ázsiai"menekültek" ispont, hogy amunka ELÖLmenekülnek:Aki dolgozni akar,az Kelet-re 2-3órarepülőútra találmunkát.Ide a segélyen élni akarók jönnek

Abban az egyben bízom, hogy Gyuri bácsi, hazánk I. Szulejmán óta & pontannyira legigazabb barátja, addignem hagy itt bennünket,amíg egy jónagy néger lőcsfasz nemélőzik vele is. Ötször féldecit. Ikrásan.
süti beállítások módosítása