A Somogyi Zoltánligika mentében már a múltkor mutattam, hogyan lehet a "legnépszerűbb miniszterelnökjelölt"-jelölt egy senkiházi nímand. Most azonban Miótanincsismár Ferenc zsenialitása meg is tetejezte ezt a pompás ötletet azzal, hogy maga a kipukkadt gömböcpárt "f.a."' a lecsóban benne is lehetne a "legnépszerűbb magyar ellenzéki pár"t,ha lenne.

Faékszerűen zseniális az ötlet,miszerint ha 2014-ben és aztán 2014-ből nemokulván még 2018-ban sem sikerült az MSZP kétmilliós szavazóbázisáról elaggykirálykatonűázni hús, vér és bundáskenyér szagú szavazókat

 

akkor majd most az 1994-ben mennyire bevált hóttifaszista réstarujácijaó-tól való elemi félelem veszi rá arra a legutóbbi választáson szavazni se ment másfél-milliót, ha ugyan azt felismerték, hogy a cigányölő  Ferikéjük kúrta széjjel az MSZP-t, de azért a Klárikám Monogram Pártja, az mégsem egyenesen a Régtávozott Ferenc.

klarikammonogrampartja.jpg

E képen baloldalt NEM Sebastian Kurz láthatóötévmúlva...

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7216483756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása