Az Olyan Aranyos Biden adminisztráció előző hete sem telt jóító megoldások nélkül.

"Amerika készen áll arra, hogy újra átvegye a Világ vezetését"

/Joe Biden nyitása,2021. january/

Új XX. századi-politikai csúcsot döntött a demokrata államvezetés, amikor rövid idő alatt négy nagyhatalmat sikerült szankciókkal megfenyegetnie. Köztük volt Németország és India is. Ezek az országokismost már a rossz magatartásukért szégyellhetikmagukat. Amintaértékű fejlettintézkedések könnyedén értelmezhetőek a Joint Vision 2020. alapján, Washington Trumpellenére is töretlen külpolitikai stratégiájának fényében.

A haszontalan rosszcsont Németország azzal vívta ki az Biden Elnök Úr figyelmét , hogy Oroszországgal közösen eszkábálja az Északi Áramlat 2 földgázvezetéket, ahelyett, hogy amerikaipalagázt vásárolna, míg Indiát az Oroszországtól beszerzett légvédelmi rendszer miatt bünteti. Amerika továbbá szankciókat vezetne be Kína ellen is, a muszlim ujgur kisebbséggel való bánásmódja miatt, hiszen ilyen értelemben beszélt egy ujgur nő,akimeg tudott szökni egy ilyen átnevelőtáborból, de a két ország külügyminisztereinek találkozóján a Világot a Fecebook-on keresztül isellenőrző amerikaiak kibertámadásokkal is megvádolták a a ViChat-telkülöncködő komonista kínai diktatúrát.

 God Nite Boyz 'n Gurlz 'n Mr President!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5016478636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása