A március 9-i  hétvége volt a lezárás előtti utolsó lehetőség a vásárlók számára, hogy egymásra hatékonyabban tudják terjeszteni a Londoni MutánsVírust személyesen egymás lehelletgőzében vásároljanak,

EGÉSZ CSALÁDOK MENTEK BE AZ IKEÁBA ÉS JÖTTEK KI NAGYSZATYROKKAL MEG KANAPÉKKAL!4!!4!

egy 150000 Ft-os IKEA "kanapé"-nak látszó vadonatúj veszélyeshulladékra  szórta a válság miatt éhezőnyomorgó megszorított szabadságátólkaranténba a Bolzanáró Junta Által bevásárlásilázba KÉNYSZERÍTETT bátorlakosság!4!!4!!

 

"Óbbá Cigány Geci jazér terjesztette a lakóságra a járványott, hogy a félelem és a reszketésnek a náci digtatúrájátot, jaztat terjessze!  Hitler is attú győzötot hogy a Félelmet! "

(Pijolós Joli Falurággyója 2021.márc. mísora/

ezt elég sokan kihasználták, azonban elmaradt a látogatók száma a tavalyi év azonos időszakához képest – mondta a hvg.hu-nak huhogtató jógyerekmagazinoknak Münzner Tímea áruházvezető-helyettes. Egyik-másik áruháznál mégis komoly sorokat lehetett látni. Ezt magyarázhatja egyrészt, hogy reggel többen próbáltak meg bejutni, illetve az is, hogy az Ikea korlátozta, egyszerre mennyi vásárlót engednek be – erre egyébként előre figyelmeztettek.

Mint arról szombaton beszámoltunk, 8:40-kor már kilométeres sor állt például a soroksári IKEA előtt, de több más áruháznál is tumultuózus jelenetek zajlottak.

top_5_aru_amiert_sorban_alltak_amarcius_9-i_virusszaporitohetvegen_az_ikeaban_1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8316474684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2021.03.23. 09:53:23

Ja. És eeezt higgyem el? Hogy enélkül a kék szar nélkül nem lehet karanténlétezni?

Frick László Intézet 2021.03.23. 10:01:02

@Serény Vélemény: Az a kibaszott kanapé...
Az utolsóbékeévben mentünk be kabarét látni,akkor az éhező-nyomorgómagyarok egy 240000 Ft-os kanapévalállták a sort,a szpíkermár az automata pénztárak hasznbálatára buzdított. Olyan "kanapé",ledobja rámagát egy csipsz 'n kaóla generációs 100kilós hetedikes gyermek és hat tagba szakad.

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.23. 10:53:24

Itt a billgécc-féle projekció:

covid19.healthdata.org/hungary?view=daily-deaths&tab=trend

Eszerint két nap múlva 300 fölött lesz a napi halálozás.

És ez kérem, Tudományos Modell, nem huhogtatás.

Frick László Intézet 2021.03.23. 13:25:56

@Szorgalmas Gyémánt: Nem győzöm ismételni:A svédmodell híve vagyok.
A svédmodellfölse vesz kovid címén 80 éven felülieket és akikovidban halmeg, annak az alapbetegséget kell beírni a halálokaként.Ha így lejavítod az adatokat,akkor a statisztikai főösszegmásfog mutatni,plkevesebben közlekednek,kevesebb a halálos baleset,egy rendes hétvégén meghalnak vagy 100-an.

Vagy plbékeévekben a feketenővérek a nehézbetegeknek hétvégeken szokták beadni az utolsólöketet,most ez a fajta halálnem kiesik,mert nincs ráidőmeg érkezése.

Én a svédmodell híve vagyok.

Van egy óóóriási nagy különbség,mert amai svéd öregek 20-30 éves korukban voltak olyan egészségtudatosak,mint a most nálunk 20-30-as egészségtudatosak... eleve az egész társadalom sokkalegészségesebbésplezzelislehetne kumulálni a
hagyjuk,törekcséplés
szerintem a statisztika áltudomány

ebbőlis látszik.

Frick László Intézet 2021.03.23. 13:28:01

@Serény Vélemény: Érted,Amerikában 30éve az a vállalati filozófia, hogy a vállalat csináltatja meg a dógozói pofáiban a fogakat,mert az kifizetődő a vállalatnak.

Mirőlbeszélünk.

Amagyar,amikor a cucjialiaizmusban mégingyen csináltak bármit apofájában,akkorsement fogorvoshoz.

Nem is érti,mi az összefüggés a kirohadt fogsora meg a vastag- és végbélrákja között.

Az USÁ-ban a vastag meg végbélrák inkább a férfibuzikat viszi. Pl mind a két Gibb fivért.

Serény Vélemény 2021.03.24. 07:30:10

@Szorgalmas Gyémánt: ja. De ezt nem nézi senki. Pl. A bezzegfinneknél 6600 az, ami nálunk 20000 fölött: a kórházi ágyak száma...

Frick László Intézet 2021.03.24. 07:52:41

@Serény Vélemény: Kéne csinálnom egy

SOMOGYI ZOLTÁN TÁBLÁZATOT

miremit kell aduászként ráverni

Nem figyeltemoda eddig,deNSZK-ban 4000 az intenzív ágyak száma 80millió emberre.

2020. tavaszán a sunyi Kásler egy ügyes trükkelleleplezte a kórházi kamuágyak ezreit il az orvosbárók hűbérikaszálóit.

Nemvéletlen,ez volt az utolsó csepp alevesbe köpésben.

Ezt bárki egyébként ellenőrizheti is, hogy hány elszámoltnapja van,és abbólaténylegesre,ha emlékszik,meg a költségek

Azt ismutattam,hogy egy huhogtatóhőha ilyen fantomosztályon készítette az "Ilyen a kovidosztály a zikszkórházban" képeit,még a hiradók is átvették.

A békeévekben mutogattam,hogy évente több,mint 100000 nyugger üdülingyen a rendszerven "kivizsgálás" címén,mackóban,fehér zokniéspapucs,finomsüteményillatok,olvasgatnak,nemkell a papafingásán aggódni odahaza a nyárikonyhában kucorogván egész napa hideg pörkőtt- és tőőtöttkáposzták emlékszagábanmeg apottyantós budi (A WC ott nem használatos,spórolni kella vízzel)

Frick László Intézet 2021.03.24. 07:54:22

@Serény Vélemény: +Leterhelt a rendzser"

Békeévben a nővéreka belső szobában tévéznek,onnan kajabálnakki,hol találni a pelenkát, ha valaki átpelenkáznáa hozzátartozóját. Hétvégén a fűse nő,menekülmindenki haza

persze a kórházi napok száma, az ketyeg tovább,a papíron ninncsen megszakítás.

Frick László Intézet 2021.03.24. 08:39:45

@Serény Vélemény: @Szorgalmas Gyémánt:
Szerintem a Jóistenke 0,022 mpalatt ki tudnászámítani azt, hogy a "NémetMinőség" -bőlhány % a német is ésaminőség amellteevalamint a nmet valódi GDP adatait.
De a magyar kórháziágyakról...
7Azt meg már említettem,hogy egy kórházunkban még belosztályokból sem találsz az egyikkel a másikat jellemezhető-t. A 13 főbb cigány törzset a kasztokkal,tájegységekkel és a budapesti meg a vidéki falvakkal kumuláltabban is egyszerűbb lenne...

Serény Vélemény 2021.03.25. 10:05:03

@Frick László Intézet: most keresztbeállt egy hajó a szuezi kanálon, feltorlódott kb 50. Az emberiség pedig vajon elfog-e gondolkodni azon, hogy jó-e, hogy 20 ezernél több konténert hurcoló hajók tucatjai ingáznak Hong-kong és Antwerpen között, és hoznak nagyjából mindent, amit ajrópában az emberek hordanak, vesznek, stb...

Frick László Intézet 2021.03.25. 10:32:52

@Serény Vélemény: Hong-Kong teljesen demokratikus, tehát a papíron Hong-Kongban behajózott áruféleségek,úgymint mélyfagyasztott csecsemővese és máj meg egyéb gyerekplantátumok,élőgyerekszállítmányokmeg persze a Demokratikus Mert Hong-Kong ősiáruféleségei,úgymint fegyverek,lőszerek és sugárzóanyagok. Meg heroin és egyebek.

Ja és a Kínából egyenesen EZ VESZÉLYES,viszont Hong-Kongban feladva demokratikus vakcinák,lélegeztetőgépek és egyéb gyógyszeripari készítményekmeg maszkok.

Majd ha kész lesz a ThaiÁtvágás, akkor a Hong Kongban feladottáruk népidemokratikusan a büdöskínaiak által tákolt EZ VESZÉLYES csatornát nemhasználva bio módon a Malakka szoros felé fognak továbbra is kerülni.

Amúgy maga Taiwan szigete [-> Két Kína elv] is fasza,mert a mégügyesebbkínaiak Taiwanban vásárolnak feladási bárcákat.

Frick László Intézet 2021.03.25. 10:37:33

@Serény Vélemény: Ráadásulmost már Amwerika ellenségeinek annyi, az embargókmellé jönnek a szankciókmindenkinek,aki a Szovjetúnió sorsáralép,teszem azt,Oroszország. Putyin hamarosanparalízises vegetáció lesz,mindazonáltal ez sokat nem fog változtatni, haa az értelen ruszkik nema sovén populista illiberális Navalnijt választjákmeg, hanem olyanokat,akikrőlnem tudjuk,hogy népszerűbben navalnijnál. Sok büdös ruszki azt hiszi, hogy az a demokrácia,ha fognak oszt megszavaznak valami nem Navalnijt. majd jólmegtudják,Merkelhamarosan nyugdíjba megy és az Új Német Vezetés nem fog orosz gházt vásárolni és ha továbbra sem áruljákel Bidennek a titkot a másfél méter átmérőjű és 4000 km hosszúorosz-kínai gázvezetékről,akkor azt hiheti, hogyy az oroszokmajd belefulladnak az eladaatlan gázukba és gyorsabban választják meg Navalnijt.
süti beállítások módosítása