DR ZACHER Egész családok kerülnek be a kovidosztályokra és csonka családok jönnek ki.

JÓISTENKE Bocsáss már meg... te orvos vagy?Minek nézek én ki teszerinted? Kivánság Tibornak? Nem elég az, hogy az a sok pap hülyíti ilyesmivel a buta néniket?

DR ZACHER Én csak a tényeket mondom.

JÓISTENKE Oké. Játszuk le egyesbe. Mióta tudunk a Londoni Mutánsról és azt is hogy milyen?

DR ZACHER November óta.

JÓISTENKE Mikor reagáltak az angolok?

DR ZACHER Decemberben,Karácsony előtt.

JÓISTENKE Mivel reagáltak?

DR ZACHER Teljes zárral. És intenzív oltakozással.

JÓISTENKE Miként reagált A Szárazföld.. van az a nagyon fejlett,az a hogyishívják már,Ó-betűvel kezdődik

DR ZACHER Kétféle reakcióvolt,a zárás meg a nyitás követelése az Európai Értékek a belgák például eleve---

JÓISTENKE Állj.Nézz rám:Belga vagyok én?

DR ZACHER Nem hát... őszintén szólva...úgy nézel ki,mint egy kb 9-10 éves kisfiú. vagy kislány,..nem is tudom.

JÓISTENKE Jó,lapozzunk,idén február.Mi volt a műsoron Hogyannemtudjukeztmegoldaniországban?

DR ZACHER Nyitnikék.

JÓSTENKE Akkor szevasz,további jóéjszakát,miért nem már februárban huhogtál...

(függöny,sötétség)

angilaliazindexbenszegenysohamarokpanaszkodjabruhuhu.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5516474506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Koós Alajos 2021.03.23. 08:08:38

Nem volt nehéz kitalálni, hogy a szorosan összekötött, schengeni övezethez tartozó országok közül a szegényebbeket fogja erősebben padlóhoz verni a járvány. Ha reménykedtünk is tavaly, hogy nem így lesz, ezzel a reményünkkel csak áltattuk magunkat.

Káprázatos cikk a Weltben Scheissosteuropa témában

www.welt.de/politik/ausland/plus228829305/Corona-in-Osteuropa-Das-grosse-Sterben.html

Külön kedves, hogy kiemelik, kevesebb orvos jut lakosságarányosan a kelet-európai országokra, mert sokan Németországba és Hollandiába távoztak a magasabb bérekért.

A cikk iskolapéldája a Kelet-Európáról szóló nyugati újságírásnak, politikai elfogultságból, lenézésből, egyoldalú félinformációkból tákolt förmedvény, aminek a nyugati felsőbbrendűség hangsúlyozásán kívül más következtetése, és célja sincs.

Der renommierte Wissenschaftler, Professor an der Karls-Universität in Prag, hatte mehrfach akkurat den Verlauf der Epidemie in seinem Land vorausgesagt, womit er zu einer medialen Corona-Instanz in Tschechien aufgestiegen ist. Was er über die tschechische Regierung sagt, lässt sich auf die anderen Länder der Region übertragen.

Amit mond a cseh kormányról, az ugye biztosan úgy is van, és más országok kormányaira is alkalmazható.

Der Effekt dieses chaotischen Auftritts ist, dass sich in allen vier Ländern viele Menschen schon lange nicht mehr an die gebotenen Hygieneregeln halten.

Honnan tudja, hogy ki hányszor mos kezet? Ezek tényleg egy haveri kör pletykáira alapozva művelnek újságírásnak látszó tevékenységet.

Frick László Intézet 2021.03.23. 09:45:52

@Dr.Koós Alajos: Az a baj ezekkela felmérésekkel, hogy szobaikörülményekközöttkeletkeznek.

Én a kereskedelmi felméréseket szeretem,mert csak apolitika képes fizetni 514-esmeg 1037-esminták alapján készített dolgozatokért.

A fehérnemű,kozmetikaimeg WCpapír gyárak viszont 30-40000-esmintákat rendelnekmeg.
Ezalapján tudjuk, hogyoltyán románcigányok gyakrabban váltanak fehérneműt,mint középosztály belilondoniak.

10 évvel ezelőtt szórakoztam az egyikkozmetikai cég párizsi felmérésén,egypárizsiértelmiségi nő átlag és hetente négyszer mosottlábat,más részeit azonban ritkábban.

Azt márMagyarországon is megfigyeltem, hogy a hazatérősohamárok és a 18-43 éves kisgyerekek nemmosnakmagukrólfehérneműt az un "önállólétükben" Kibontanak egy újat és annyi ideig hordják,amíg állják a szagát,akkorkidobják és megint újat bontanak.
Ez Angilaliban már régesrég jellemző.

Az Nyugat egyikkulturális előítélete szerint plkulturális előítéletek iskizárólag Kelet-Európára és pl posztszocialista országokra jellemzőek,náluk nincsenek ilyenek.

Az Euronewsa kedvencem,annyira korszerű,modern,felvilágosult és népnevelő is,pl van egy riportja,amiszerint nagyon veszélyes autók garázdálkodnak az Igazi Tagállamokban: bolgár és román rendszámú autók.

Amik benne vannak az Egységes EU GépjárműNyilvántartásban.

Vagyis a POLIZEI az olvasóját rátartja a rendszámra és leolvassa,hogy a biztosítrás a kinek a nevén az autó,a műszakija meg a hasonlóak.

Minden európai feejlettújságíróra örökérvényű az,amit Kárpáti Márton mondott az index létszámracionalizációja idején,amit kettős haszonnal elhazudtak Veszélyben az Index -nek is,persze a lófasz se voltmegint veszélyben.

"Nem így csinálnánk, ha nem azt látnánk,hogy erre van igény."

Namost.. sokan azt hiszik,hogy ez bulvárújságíróul van.

Hát ki nem szarja le az olvasó igényét?

Az igény,amirőlKárpáti beszél

P O L I T I KI A I

és ennyire összefogott igényrendszer nemvolt máskor, csak a Szovjetúnió és a Szocialista Rendszer idejében.

Demég,állítom,akkor islehetett másabb véleményt

khrmmm

"nivellálni"

mint ma.

Ma egy jógyerek magazin nem írhat eltérőet.

Dr.Koós Alajos 2021.03.24. 08:14:32

@Frick László Intézet:

Sokat gondolkodtam már azon, hogy az általad sokat emlegetett és megírt, a hivatalos magyar gazdaságon, kultúrán, politikai érdekkörökön kívül élő társadalmi réteg a hivatalosságnak milyen vakfoltjára esik. Valószínűleg a "mélyszegénység" kategóriába sorolják nulla kimutatható jövedelemre hivatkozva azokat az embereket és családokat, akik csak a népességi statisztikában jelennek meg, sehol máshol. Ezzel szemben nem biztos, hogy kevesebb pénzből gazdálkodnak, mint egy nem sikerszakmában dolgozó lakótelepi család. A jobboldal azt mondja: "cigányok", de ez se igaz. A szociológia nem siet feltárni és bemutatni ezt a világot, jóllehet létezik, ezt azért sejti az is, aki kevésbé találkozik vele, és ezért nem mondjuk a tudósításaidra kapásból, hogy á kérem, ez kitaláció, mert mindannyian érezzük, hogy ez a világ ott van valahol, legföljebb te többet látsz belőle valamilyen oknál fogva, mint mi.

Itt jön az, hogy a személyes tapasztalataink igenis vannak olyan fontosak, mint a sajtó és a statisztika. Igaz, hogy nem reprezentatív, de észrevesz olyasmit is, ami azoknak a koncepciójába nem illik, tehát nem foglalkoznak vele.

150 évvel ezelőtt az embereknek jóformán csak saját tapasztalataik voltak

Frick László Intézet 2021.03.24. 08:42:58

@Dr.Koós Alajos: Most lesz majd az óriási kavarodás:

205.óta lent a terepen hús-vér és bundáskenyérszagban valódi emberekkelnemvégeztekkutatást.Ata felfejlődött a fészbúk

és a munkásosztályleszakadó rétegeinek a fiataljai szivesen házasodnak a jobbönérdekérvényesítőképességűcigányainkkal. A cigányok un "lemaradás" ahogy a kelet-európai népeknélmeg államoknál

Oirópa teljes elpicsásodásában hirtelen előny lesz,pl a Hugo Boss-nak a bulgáriai Ruszéban varnak,Beyocé bugyogóitmeg Magyarországon és a legdrágább egyedi Salamander-eket is itt.

Miközben tanárok XX.századi anyagokból tanítanak

Frick László Intézet 2021.03.24. 10:21:57

@Dr.Koós Alajos: Érted,akkora szélhámosok tevékenységét,mint Sík Endre vagy Somogyi Zoltán átméremkonkrét fizikaitermék fejlesztésbe kereskedelembe satöbbi,az bűncselekmény és csalássorozat.És ezek az emberekmegélnekebből.

Feltenni egy olyan kérdést:Mennyibe kerülmaMagyarországon egy gyerek és interneten elérhetőbázisokból,KSH adatokbólkitalált baromság

amikor a mélyszegényeknéla gyerek nettó jövwedelemtermelő tag a családban. A gyerek zsírján élnek ott,ahola szaporodási ráta 3-4-5 -ös.

Somogyi szara még annyit semér,mint a TÁRKI szélhámosságai, És:mind a kettő társadalomkutató.
Somogyi igazoltan a kurva életében társadalmat nem kutatott,fingja se nincsen róla,mi van. Ő csak annak a mérnöke,hogyan lehet a szarból szüntelen kavarássalnemhumuszálódó fost kavarni,mert ebből él meg. Még egyrésztmásrészt gábor is komolyabban vehető figura.
süti beállítások módosítása