A ~ -t eleinte a másodosztályú nemigazi,korlátosjogos' [->Macroni Kétsebességes EU] "tagállamok" használták,mert Made in Bulgaria vagy Hungary vagy Slovakia vagy Poland helyett jobbat mutatott.

 

Azóta lengyel testvéreink megnyerték a Keleti Nyitás versenyt és egyébként is a legtöbb Made in EU cimkés dolognak kínaiszaga van.

Az ember költözik,szerez a PEPCO-ban dolgozó sógornőjétől egy rakás PEPCO kartondobozt,mert a kínaiak nem sajnálják az anyagokat a kartondobozaikból,Made in P.R.C. via Hamburg.

Vagy egyszerűen a Távol-Keleten bérgyártatják vagy újabban Bangladeshben.

 

Nem ritka, hogy török gyártmány is, nem csak összeszerelés. Látom a törököt, ahogy morfondíroz, a Made in Italy cimkét tétesse-e rá vagy a Made in EU-t.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr516474084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Intézet 2021.03.23. 06:08:00

@csillagkúll: AMwexikói Szabadkereskedelmi-ÉsIpariÖvezet az USA-protektorátus. Még a trombitahangúJennifer Lopez isúgy érezte, hogy mertlatino,azegyszer egyigaziművésziértéküfilmszerepetiselkellvállalnia4,4Millió Dollár-ért,akkora elhivatottsága volterrőlaz övezetrőlmegmutatni az amerikaiaknak a tuttit.Persze amagyar jelentősebb művészek,akiknemelőítélétesek,sőt,meg a cocojológijusokapercek alatt provokációsmesekönyveket kilvasni tudópiszcincológijusainkkalegyetemben nemtudnánakmegnézni annyira kommersz filmeket,mert Jennifer Lopez rajta van a stáblistán. Banderas az más,mert őt Almodóvár fedezte föl.
süti beállítások módosítása