Itt nem a magánélettel van a baj,hanem az erkölcsökkel és a képmutatatással.

dramairajz.jpg
Tehát hogy ha valaki heteroszexuálisként indult [ -pedig akkor még liberális volt -szerk.gon.röh.], van felesége meg gyerekei és kereszténydemoratának is mondjta magát mert ugye,amit egy politikus mond a hovatartozásáról,az aztán úgy van egyébként Oirópában  [-> benettonzöldek ->zöldpolitika->politikaizöldek] és a BezzegÁllamokban. Na most ez a politikus,nem tudjuk,hogy buzult-e már akkor , amikor az Alkotmányt, azt ő írta = abban a családról.

Tulajdonképpen1 fő nyilatkozott eddig olyan értelemben,hogy ez az aljas szemforgató,mert egyébként az,hogy buzul,a magánélete lehetne,de úgy,hogy ő állítólag keresztény és mégis buzul.Hátöö,,, buzitudományilag nemrendes bevett buzi az ilyen,hanem biszex [->AC/DC] de politikaikommunikációban a kicsire nem adunk,a nagy meg csak akkor számít,ha nekünk jön ki jól.

Rámjön a buzulás,keresztény vagyok,mi lesz velem.

Tehát van ez a lengyel provó csira gyerek,tőle tudjuk,amit tudunk, hogy buzi = szemforgató=képmutató.

Mert  2D síklogikailag ha valaki biszexuális és buzul,már akkorcsakis 1 lehetősége van a családról való véleményével,miszerint az a család,amire a civiljogvédők rámondják hogy család. "Ne az állam határozza meg,mi a család"

(szünet)

Az agyonszabályozizmusban minden egyes frappáns kis szabály hímnős és azonnal szaporodik még vagy hat szabályt és annyi szabályra még szabályokat kellhozniés ennyiúj szabály aztán a szabályoknakegész rendszerét hozza a világra.

Rógtön ,ha eltöröljük a nem-ét a szónak,hogy apaanya,szóval csakúgy parent, és elvonatkoztatunk,akkor rögtön ott vannaka tiszaburai olyan típusú Korszerű Jövőbevezető Családformák,amikben már onokákután veszik fel a pízeket. A CEU még tervbe sem volt Budapesten és Tiszaburán már olyan családformák voltak,amikről genderológusoknak se nincsen fingja se. Vagyis nemis tanítják. Mi van az egyszemélyescsaládmodellel,mi van a gördülő,a csak weekend-jellegűideiglenes és cikláló családmodellekkel, a  sajátmagammalkötött házassággal vagy az tavalypedig örökbe is fogadott  kiskutyámmal kötött házasságommal vagy a vérszerintimmel való házasságommal. A helyzet jelenlegi állása szerint az állatos vagy kakipornótilos,viszont az anya-lánya theresome az kamón! Most nem arról az amerikaiváltozatról beszélek,amin anya és lánya a jogosítványaikkal bizonyítják,elég az,amikor alány az kiköpött az anyja,plusz a harmadik a Vater.

Ismeretes a Jók és Igazakvéleménye a visszamenőlegességről.. a FIDESZ tákolányozásárólmáramaga idejében mennyitmutogáltam, de mi van akkor,ha Szájer2015. Brümiér Hó  47-e óta buzi? Attól tákolmányozhatta-ea zt,amit a FIDESZ szivesen nevez Alkotmánynak vagy..most nemjut eszembe az ő műszavukrá,azuk.

Természetesen egy olyan nemkerszténynek,aki 2012.óta buzi,nem kell revidiálnia semmit,mert 3heteró kapcsolatából 6 gyereke van,az a magánélete. Nemmondják neki,hogy képmutató azért,mert 2012-ig heteró volt.

Vele semmi baj,mert nemkeresztény ésnempolitikus.Mint ahogy

a kamuból zöld politikusokkal azért nem lehet baj,mert nemkeresztények, vagyis legálisan és ráadásulfelvállalhatóan is szemforgatók.

 

Tovább is van azonban,mert ha a trendképzésmódszere igaz és jó,akkor

tudatlantahofirkajaa.jpg

Gyaúr keresztény kutya gúnyrajzaa Szent Próféta Mária Fia Jézus -ról

Amikor Mária (béke legyen vele) elérte nagykorúságát, a Szent Lélek (Gábriel) tűnt fel neki ember képében. Ő hozott hírt neki fiúgyermekéről. Beszélgetésükről a következőt olvashatjuk a Koránban:

[Emlékezz arra], amikor az angyalok azt mondták: „Ó Mária! Allah hírül ad néked egy igét, amely [Tőle] ered, a neve Jézus, a Messiás, Mária fia. Nagy becsben fog állani az evilágon és a túlvilágon s azokhoz fog tartozni, akik közel állnak [Allahhoz]. Már a bölcsőben szólni fog az emberekhez, majd érett fővel [is], s az igazak közé fog tartozni.”
„Uram!” – mondta [Mária] – „Honnan lesz nekem fiam, holott nem illetett engem ember?” „Eképpen [lesz]” – mondta. Allah azt teremt, amit akar. Ha egy dolgot elhatározott, akkor csupán azt mondja annak: „Legyél!” – és [az] van.

(Imrán nemzetsége 3:45-47) -> forrás

nagyon úgy nézki hogy az Oirópai Fejlett Bezzegállamokban kakukk az ilyen elavult múltbavezetőségeknek,mint a kereszténység,

de legalábbis a szekularizmus a jellemző,viszont mi van akkor,ha a demokrácia és jogállamiság meg az egyenlőbánásmód jegyében muzulmánok is a szavazatijogukkal egyszerreés rögvest államjogalkothatnak és egyszercsak fölmerül az, hogy szerintük ki a keresztény

meg mi számít Jézus gyalázásába?

Jézus ugyanis,ezen nem szűnök meg röhögni jókat,Jézus benne van a Koránban,mint próféta. Ésmajd akkor a muzulmánok meg is mondják,hogy Mária Fia Jézus gyalázása micsoda

meg azt is, hogy őszerintük ki a keresztény.

Elárulom:

A muzulmánok szerint jóformán minden nem muzulmán ám oiropid keresztény [=kutya] lesz :D Méghozzáaz EgyenlőBánásmód alapjánlesznekkeresztények, Bede Marci bácsi és Kocsis Máté bácsi tökegyformán Babarczy Hisztinénivel. Muchaxxxahos!4!4!

Az is trendizálható, hogy a muzulmánoknak a buzulásról mi lesz a véleménye.

Valamint a szekularizmusról.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3816473440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2021.03.22. 09:14:48

"A CEU még tervbe sem volt Budapesten és Tiszaburán már olyan családformák voltak"

Hát igen, rokonom börtönőr, sokáig előzetes fiatalkoróakat börtönőrködött, most nem előzeteseket őrködik.
Namost ő mesélé annó, hogy azé' van olyan gyerek ott, akinek az iq-ja kicsit közelebb van egy átlag kutyának az iq-jához, igenám, nade egyszer hivatalból megpróbálta ilyen gyerek családi viszonyait kideríteni és hát... nem nagyon sikerült, mert az anyja éppen akkor vagy a) tól esett bele teherbe, vagy b) től, vagy c) től, akik közül mindengyik vérrokon volt... és még az is lehet, hogy a saját apja egyben nagyapja is, meg az is lehet, hogy a testvére az anyja, vagy az apja, vagy mind a kettő.

Frick László Intézet 2021.03.22. 09:17:17

@Serény Vélemény: A tiszaburai családfogalmakban a mesterérv a családi pótlék. Ezekben a korszerűjövőbevezetésekben az elavult un "apafogalom" a családipótlékhoz fűződik,akinek jár a ~az az.

Frick László Intézet 2021.03.22. 09:19:48

@Serény Vélemény: Auzt, hogy valaki a gyerekének egyben a nagyapja is,csakaTÁRKI,általában amagyar társadalomkutatókésnemaPoliticalCapitalra gondoltam,aminekatársadalomhoz sincsen köze,nemhogy a kutatáshoz,mint igéhez.minekkutatna az,aki csak találni tuda szónémetértelmében,tudod,a találásebben a kontextusban mit mutat :D

Általában ezt úgy szoktásmegoldani,hogy az anya,aki alánya az apának,a sajátnevéreiratja a gyereket és akkor az egyedülállósági támogatásokat is igényelheti.

Frick László Intézet 2021.03.22. 09:21:19

@Serény Vélemény: Vagy nem jelölikmeg az apát,ami nemkötelező vagy fiktív apát jelölnek,de az egyedülállósági meg minden akkor is jár. Általában az ilyen apák,akikegyszerre nagyapjuk is az egyik gyereküknek vagy ha nem gyerek, csak lyány az se baj,rövidéletűekésmár 62-65 éveskorukban lehet felvenni utánuk az ápolásit is.

Serény Vélemény 2021.03.22. 09:22:39

Meg egyébként ez nagyon érdekes gondolat.

Az átlag muszlimnak a családról alkotott képe sokkal normálisabb, mint az átlag poszt-keresztény aposztatata európai kultúremberé.
Mindannak ellenére, hogy a
- a nők nem egyenértékűek a férfiakkal
- sok full muszlim államban alapvető emberi jogaik is korlátozva vannak, stb.

Viszont:
Egy muszlim fiúnál (vagy lánynál) nincs olyan, hogy ne tisztelje az apját.
egy muszlim férfitól alap elvárás, hogy a családjára gondot viseljen.

Ezért a normálisabb muszlim vidékeken - még egyszer, csak azért, mert a család az náluk tényleg család - a tfr 3 fölött van, vagy nagyon közel hozzá. (Pl Irán: 2,8) ami azt jelenti, hogy demográfiailag nincsenek szarban, nem úgy, mint az átlag ajrópai népek.

Egy nőnek nem kell ott karrierpicsának lenni, elég ha szül 2-3 gyereket. Vagy pl. a normálisabb muszlim országokban egy csomó nő tanul.

Aztán elvégzi az egyetemet, és férjhez megy, és szül két-három-négy gyereket.

A nem normálisabbakban meg tanulás nélkül szül három négy gyereket. Minimum.

Frick László Intézet 2021.03.22. 09:27:06

@Serény Vélemény: Néhány esetben volt csak szerencsém megfigyelni,de akár csadorbólislebaszhatja a gyakorlatban a muzulmánasszony az urát,hogy alig állhat meg a lábán. Totyog ott a tata, hajtja maga előtt,lene maradjon,mint a nemférfi [-> csira] gyaúr kutyák kullognak tisztességes szégyenszemére hátul az asszonyuk picsaszagában.

Serény Vélemény 2021.03.23. 07:07:01

@Frick László Intézet: bár egyébként az egyetemet végzett nők lehet, hogy csak kettőt szülnek.

Frick László Intézet 2021.03.23. 07:38:56

@Serény Vélemény:
IDÉZŐJELKEZDŐDIK
Betűméret Aa Aa

Napokon át tartó tanácskozás után júniusban az uniós tagországok vezetői a német védelmi minisztert, Ursula von der Leyen-t jelölték az Európai Bizottság elnökének. Ha jelöltségét az Európai Parlament is elfogadja, a hatvan éves német politikus lesz az első nő ezen a pozíción.
Kicsoda Ursula?

Nem ez lenne az első alkalom, hogy von der Leyen történelmet teremt. 2013-ban ő volt az első női védelmi miniszter is Németországban, és már hat éve, hogy meg is maradt ebben a tisztségében.

Az 1958 októberében született politikust Angela Merkel közeli szövetségeseként emlegetik, volt idő, mikor a kancellár lehetséges utódaként is beszéltek róla.
John MACDOUGALL / AFP
2013-ban, még munkaügyi miniszterként MerkellelJohn MACDOUGALL / AFP

Annak ellenére, hogy politikai karrierjébe csak viszonylag későn kezdett bele, von der Leyen nem számított tapasztalatlannak a politikában.

Családjának nemesi származását egészen az 1600-as évekig tudják visszavezetni, a Hanza-szövetség egyik tősgyökeres kereskedő tagjának számítottak. Édesapja, Ernst Albrecht Alsó-Szászország tartományi kormányfője, később pedig az Európai Bizottság főtitkára is volt. Ursula épp ezért maga is Brüsszelben született és gyerekkora nagy részét is ott töltötte nyelvész édesanyjával és öt testvérével együtt.

A brüsszeli Európai Iskola diákjaként már gyerekkorában megtanult franciául, nyelvtudása anyanyelvi szintű, matematikából pedig kiemelkedő eredményeket ért el. Egyetemi tanulmányait közgazdaságtanból kezdte meg a göttingeni egyetemen 1977-ben, de hallgatója volt a híres és elismert London School of Economics-nak is - ahol apja ismertsége miatt álnéven tanult.
Három év után mégis más irányt váltott: a hannoveri egyetem orvosi karára jelentkezett, és nőgyógyászatra specializálta magát. 1987-ben szerezte meg a diplomáját, évekig orvosként dolgozott, és csupán 1992-ben, harmadik gyermeke születése után szüntette meg praxisát.
Hét gyerek

Orvos-vállalkozó férjével, Heiko von der Leyen-nel, aki szintén ősi arisztokrata család sarja (felmenői selyemkereskedők voltak) a göttingeni egyetemi kórusban találkozott. A sikeres vállalatot irányító férfivel végül 1985-ben kötöttek házasságot.

Összesen hét gyermekük született — ami Németországban, ahol az átlagos születésszám 1,59 gyermek/nő, ritkának számít. Két fia és öt lánya, köztük egy ikerpár - David, Sophie, Maria Donata, Victoria, Johanna, Egmont és Garcia - 1987 és 1999 között születtek.

Mikö9zben a karrierje, valamint az alakja.

Nagyon sajnálom,hogy a pinájáról nemtudok képetmutatni,ez ugyanis fontos lenne,a pinásszülés elutasítottsága leginkább azzalmegalapozott,hogy az elcsúnyítja apinát.
Istenem,a nőgyógyász szakma..20éve még a gátmetszések 70%-ának az egyébként indokolatlanságán vitatkozott,10éve meg az otthonszülésen.

Namost a császermetszésesnői hasak. Valamint apák -e azok,akikneknemteszikazéletükszerlme gátján az az egyébként egy időután alig kivehető hegecske. (ami ugye a "pinaelcsúnyulás" egyik alapoka..)

Serény Vélemény 2021.03.23. 08:07:07

@Frick László Intézet: a bánatot érdeklik a pornográf részletek. Inkább az az érdekes, hogy milyen hamar elült/leült a nevéhez köthető korrupciós botrány. Mert. Korrupció csak ká-Európában létezhet...

Frick László Intézet 2021.03.23. 09:47:05

@Serény Vélemény: Igazságtalanul kötik a nevéhez a botrányt.Ezt a botrányt férfiak csinálták ésmég csak nem is a másodikvonalból.

Ha lenne Európai Ügyészség,lecsapna,mint tyúk a takonyra rájuk.

Frick László Intézet 2021.03.23. 09:48:24

@Serény Vélemény: Dr von Leyen meg a jógyereksajtó a mundér becsületét véli védeni.
Közben nagy tanítóm Dr Kovács kifejezésévelélve ... kakis alsógatyákat mosigálnak csak.

Frick László Intézet 2021.03.23. 10:03:06

@Serény Vélemény: Akkor egészen pontosan fogalmazok:Germano-anglo-saxo fehér férfiak,mert a latino-frankok már alsóbbrendűbe számítanak. Ezért van ketőbe szétszakadva Belgium, csak ugye az EU biznicc miatt érdekmaradásban punnyadnak. Egyik megoldásuk az,hogy angolul szónokolnak.

Serény Vélemény 2021.03.23. 10:08:11

@Frick László Intézet: “ A belga lakosság 86%-a flamand vagy vallon, 9%-a olasz, marokkói, francia, török, német vagy holland, és 5%-a egyéb más nemzetiségű.”

“ A francia nyelvű közösség 12%-a viszont muzulmán;”

Frick László Intézet 2021.03.23. 10:50:54

@Serény Vélemény: Ebben benne van a kb 75000 bulgáriai török is,akiket a török-törökök csicskáztatnak? (Az alja bolgár rendszámú autóiban lakik az utcán :D)

Új divat, hogy a francia vándorcigányok felmennek Hollandiába meg Belgiumba, hogy a 60000 €-s vadiúj luxuslakóautóikat ne kelljen törleszteni :D Róluk a statisztikai adatok? :XD
süti beállítások módosítása