Gyurcsány B. Ferencné beállította, szerintem, a Jók és Igazak járványkommunikációjának az Észak-fokát.Ha az ember ugyanis eléri az Észak-Fokot, onnan már csak lefelé, Délnek van irány.

 

A felvétel egyik érdekessége,hogy azon Frank  Zappáné Gail és a dadusuk sikoltoznak zappáék hálószobájában féléjszakán át,a röhögéseiket aztán Zappa kivágta a stúdióban.

Ezt csak azért mutatom,basszátok már meg magyarok, ,hogy akár így is lehetne élni, ha lehetne.

Előszöris arra kérek bárkit,aki ezt olvassa,el ne kezdjen itt nekem wikipediázni a Ruandai Népirtásról.Mert annak óhatatlanul HalottiMatek lenne a vége amit viszont itt mutatok,az biológia lesz és zsigeri.

 

Isten szépszerelmére kérek mindenkit,hogy a gitárszólót [5:30 -> ] hangosítsa ki, ahány zeneiwatton csak képes.

thx

 

Képeket se kéregetünk ám a Mindenhatoooo-tól,mikszerint Orbán és bandája macsétékkel gázol patakvérekben...

 

Nemkezdüönkelitt játszogani a ilettvolnákkalsem,hiszen tudjuk,hogy ha a KárpátokBolzanárójátnemfogjaleaz EU,arohatt náci cigánnyalezárjaaz EU haárait még tavalynovemberben  a BERXIT sújtotta szegény angilali testvéreink elől,így is voltsohamárkitántorgó,akinek,bruhuhu,aprágai reptéren kellett másfélórátvárakoznia a LondoniMutáns behozatalával,együtt hzokogtam a RetekKlub Hiradó nézőivel, hogy Orbán miatt meghurcolták a szegény sohamár angilalizó asszonyt.

Viszont a kérlelhetelen Gyurcsány B. Ferencné által zseniálisan felfedezett párhuzammárplug 'n playszülteis akövetkezőpárhuzamot:

 

Orbán újságírói ugyanúgy fognakjárni,mint a ruandai újságírók jártak.

 

Mert hát az teljesen világos,hogy egy olyan népírtásnak kimásoklehettek volna a mozgatói,mint a ruandai újságírók közül a rosszújságok írói. Hiszen a jóújságok bátortisztességesújságírói mi másképpen végezhették,mint a macséték miszlikjeiként.

 

1994-ben hányújságírója lehetett Ruanda belpiacos  papír+elektronikus sajtó életének. <-igen,ez itt egy pont,nem a kérdőjelteszi a kérdést vagy a kérdőszó is lehet költői.

Nyilván,ha megnézzük ,a Kárpátok Bolzanárója újságírójának a

a_felolvasoemberakitolosszekell_fosnimagunkat.jpg

az uszítását,már hangot sem kelladnunk rá, némán is elegünklesz,miközben Gyurcsány B.Ferencnémég az életében nem-nem-soha soha nem csiáltvolna olyanokat,mint ez a nevetséges kövér  szopószakállas majom.

 

El kell árulnom végül egy titkot Ruandáról,amit ezek szerint Gyurcsány B.Ferencné nem ért rá kigoglizni.

nagyivanioligarchaasszony.JPG

A mai Ruanda miótamár/azótais elnökének van egy érdekes módszere: Az egyikori mészárlók és az áldozataik  leszármazottai egy településen egymás szájgőzében és szeme előtt élnek Ruanda településein. Köztük mind a hét gonosz, népirtásra uszító újságíró is. Évente párszor érkeznek oiropid televíziós- meg internetesújságíróstábok, hogy ezt a világ különösen kuriozív érdekességét, mit nemcsinálnak már ezek a ruandaiak, akinek a történelme a fejlettoiropid tudatokban megállt valahol 1994.mélységében,a tudatlanokmeg befizetnek egy bioturisztikus hawájjra és öükotur' üdülni szoktak a mai Ruandában,ahová azonban 2008.óta egy cafat nejlonszatyor az sok, bevinni sem lehet, nemhogy ilyesmibe csomagolni.

Minden uszítás lényege uszítás-szakmailag, ha már hazudni nem tudna az uszító,akkor a projekció a tóóóódításokkal,aminél nagyobbat mondani a nem figyelembevevéssel az arányérzék,az teljesen kizárva,az objektivitáspedig önellenható valamint tilos is.

 

További jó éjszakát Gyurcsány B-né

mazochizmus.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4016472164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.03.21. 08:42:47

Én is imádom az értelmi és érzelmi fogyazékos ellenzéket kakival dobálni míg doktor diktatozom viktort

Frick László Intézet 2021.03.21. 09:08:42

@csillagkúll: hagyjuk,szerintemsokkallényegesebb az,hogy Ruandában:
-2008.óta bevinni selehet nejlonszatyrot,nemhogy ottilyenbe csomagolni,ilyent hasznlni
-több,mint húsz éve és valóban egy településen élnek tuszikés hutuk, valamint külön ügyelve arra, hogy népírtók az irtottak életben maradt rokonaival

Egykunbélázó, 37 nevű diktátor természetesen nem szűnikmeg ezekbőla Gewciés a Cigány a kedvencemlenni,bárbolzanáró rémunalmát nyögő .. ha majd most már biztos, hogy Biden picsán rúgja nekünkés akkor ellesz véve a hülye szopószakállaskövérújságíróitólenneka bolzanáróna a zujságírójátóla zujságírójigazolvány

ez...

Frick László Intézet 2021.03.21. 09:10:53

@csillagkúll: A Gecinek a Doktorhoz így van a cigányoknál használatos neve:Doktorminiszterelnökúr

Meséltem már neked azt,hogy [keresztény gyülekezet neve] Megkereste a kedvenc cigány polgármesteremet,mennyibe kerülne nekik az, ha [kedvenc keresztényciviltámogatócivilszervezetem] helyett nekik adnák az iskola bizniccet?
És ezzelterítette is a városikörnyezetbőlérkezett faszikáma baksist.höhöhö
süti beállítások módosítása