VIKTOR Matyikám, jöszte, megyünk le a Benihez Andzsi gépével , hátha tud valami jótmondani  az oltási kampányra...

MATEJ Hülyéskedsz, Vikikém,a mikornálunkmég a kommunisták is antiszemiták nyilvánosan is,nem csak részegen,mint felétek? Különben pedig nekünk apolkánkban a kettősben most a bal jön ki ésebben az EU-hoz tartunk,szevasz.

VIKTOR Igorkám,te?

IGOR Tényleg nem vagy magadnál Viki hát örülök, hogy élek,most baszatta ki velem az ellenzék, hogy basszak már ki valakit, azt a miniszterem,aki szerintük se felelős,és egyébként alkalmas, de hogy basszakki valakit legalább.. Bocsi, de ezt már nem vállalhatom fel...

VIKTOR ...akkor Andzsikám,ketten leszünk meg a Petiék.

(szünet,büfé)

Jeruzsálem

BENI Most..vicceltek velem,mi, gyerekek? Ezért égettétek a kerozint meg magatokat? Mit tudnék én nektek mondani.Én katonaember vagyok, ráadásul zsidó, ez egy olyan ország,ahol még a nők is teljesítettek sorkatonai szolgálatot, van itt vircsaft egyébként,de ha azt mondjuk,hogy sorakozó,akkor sorakoznak. Mit akartok ti... ötletet innen,oda,föl,az Únióba?  Zsidó valamelyiktek,hogy esetleg antiszemita támadásként értékelhesse, ha basztatják?

VIKTOR Hát...e... bizonyos megoldások tekintetében.

BENI (tisztiszolgáját inti,az nagykosár valamivel) Ez van gyerekek,szájspré, a kínaiaktól kaptam,nesztek.Ne egyet Vikikém,markójjáa családnak is vagy akinek kell. (pöffentget a szájába) Pár pöff, így kell,látjátok? Még kovidos pinanyalást is állja,na! Ne szégyellősködjetek.

ANDZSI Mennyi van ott, ahol ezt vetted és mennyiért?

BENI Tudod,milyenek a sárgák.Fehér ördögöknek coki az ilyesmi,ők nem kínlódnak az agyhaláljárvány áldozataival, nekem is úgy küldte Ping barátom.

VIKTOR Jól van,akkor majd   Peti fiam a kereskedelmi részt.

BENI (a tisztiszolgához) Guri fiam,eridj, hozzá' szatyrokat,mert ezek a gójok szégyellősködnek itt nekem! (pf-pff)

(függöny,satöbbi,közös. sajt. táj.)

mi_is_szeretnenk_elokelo_helyet_europaban.jpg

(epilógus - hazafeléa gépen)

VIKTOR (fif fif)

ANDZSI Bazdmeg,nem unod? Birod még? Nekem szétég az orrsövényem vagy hogy kell mondani szlovákul.

VIKTOR Kérsz?-ez nem az,amit a Beni adott.Ez (mutatja) pandamacis és Ping-től kaptam még tavaly,a szülinapomra.

ANDZSI Pandamacis? (unja már nagyon a témát)

VIKTOR Úgy hívnak a kínai vezérkarban,hogy Fehér Panda. De a fehér az ő kontextusukban nem rasszista---

ANDZSI Te hiszel az ilyesmiben? A franciák megpróbálták lekoppintani és beégtek vele...

VIKTOR Nem tudom,nekem bevállt. A kínai orvostan alapja az, hogy a kórt nem szabad beengedni.Ez a kis fif-fif mindössze ennyi. Az oirópai  szerint meg ki kell űzni,amit pedig beengedtünk.

ANDZSI Öhön.

(satöbbi,ésmost már tényleg legyen sötét,jojszakát)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5216468778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Intézet 2021.03.18. 10:48:25

@Serény Vélemény: Na,most lett vége,nézd meg :) Van olyan didaktikus,mint a New Amsterdam, csak nem lehet hozzá pályázati pénzt szerezni :D

Serény Vélemény 2021.03.18. 11:13:20

@Frick László Intézet: (A zsidóknál egyébként az volt, hogy néhány tényleg tudós, tehát nem az a jóóldaliceleb fajta szépen tényleg körbenézett az egész világon, és ők kitalálták, hogy a Pfizer lesz a hunyó. EZé' akkor, amikor még nem lehetett az átlag politikusnak és főleg átlagembernek tudni, hogy melyik vakcinából lesz először késztermék, vagy lesz valami egyáltalán, a zsidók gyolsan milliódollárokat befeccöltek a Pfizer-B-be, és lekötöttek jóáron egy csomó vakcinát. Meg még állítólag megállapodtak, hogy az alkalmazás eredményeit mutató adatokat is átadják a cégnek.)
Az EU_ban meg a klasszikus "fedezzük a seggünket" de úgy, hogy "senkinek ne legyen sokkal jobb, mint a másiknak" elv érvényesült. Ami azt jelenti, hogy mivel tudja fedezni egy igazi bürokrata félseggfej hazájában féligbukott b kategóriás politikus fedezni a seggét?
Az árral.
Meg a világbékével.
Meg a szívjósággal. (Jaj, nehogy felvásároljuk az összes vakcinát, és így a szegényafrikaiak ne tudjanak venni.)

Ezek pont ott fasízták, ahol nem kéne, és ahol fasíztának kéne lenni, ott meg pont töketlenek.

Frick László Intézet 2021.03.20. 08:09:11

@Serény Vélemény: Az USA pixiséből kiesett Izrael,de azért a kapcsolatitőke,a személyes kapcsolatok megmaradtak Izrael és az USA között.

Nyilván egy Bloomberg megírja,amit megkövetela haza,de szabadidejében azért mégnem dob sutba régi jó viszonyokat,mert most Washington-Rijad tengely van, és ad meg ímélcímet meg elérhetőséget és telefonszámokat.
süti beállítások módosítása